لامنقل قول:
به p30world خوش اومدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامنقل قول:
تازه واردین رو چشم ما جا دارن :n02:
اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لامنقل قول:
به p30world خوش اومدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامنقل قول:
تازه واردین رو چشم ما جا دارن :n02:
اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.خسته نباشید!میشه برای تغیر نام کاربری اقدامی انجام داد؟؟؟
سلام من گرافیکم فعال نمیشه درایورشو دانلود کردم نصب کردم میگه موفق ب نصب شده اما تو دیوایس منیجیر به مثلث زرد هستش کنارش از کنترل پنلم لغو کردم و دوباره نصب کردم اما باز نمیشه وقتی لغو نصب رو میزنم و خاموش میکنم تا خودکار درایور نصب کنه اما خودش نتونست ارور داد وقعی نصب میکنم و میرم dxdiag اونجا نصبه اما بازی رو بالا نمیاره لطفا کمکم کنید
- - - Updated - - -
سلام من گرافیکم فعال نمیشه درایورشو دانلود کردم نصب کردم میگه موفق ب نصب شده اما تو دیوایس منیجیر به مثلث زرد هستش کنارش از کنترل پنلم لغو کردم و دوباره نصب کردم اما باز نمیشه وقتی لغو نصب رو میزنم و خاموش میکنم تا خودکار درایور نصب کنه اما خودش نتونست ارور داد وقعی نصب میکنم و میرم dxdiag اونجا نصبه اما بازی رو بالا نمیاره لطفا کمکم کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام من تازه عضو شدم
سوالمو کجاباید بپرسم؟
سلام من تازه عضو شدم
در مورد برنامه نویسی میپل سوال داشتم
سواامو کجابپرسم؟
سلام
میخواستم از میثم و سینا درخواست کنم که یه تجدید نظر بکنن و انجمن رو به شکل قبل دربیارن این زیر مجموعه ها یه جورایی به دل آدم نمیشینه. چندین سال بود که کاربرهای پی سی ورد به همون شکل و شمایل عادت کرده بودن
خواهش میکنم کسانی که با من موافق هستن این پست رو لایک کنن
سلام کامپیوتر بالا نمیاد؟
سلام سوالم درباره نصب ویندوز کجا باید بپرسم؟؟
سلام ديروز داشتم با پارتيشن منيجر اندازه درايورها رو تغيير مي دادم (يادم رفت قبلش بكاپ بگيرم) موقع resize ، اشتباهي كنسلش كردم درايو غيرقابل خواندن شد. وقتي روش كليك مي كني تا باز بشه اين پيغام رو ميده file or directory is corrupted and unreadable مطلبم روكجا بپرسم؟ ممنون از راهنمايي اساتيد
سلام
من سرمایه گذار در financial هستم
مشکلات و سوالاتم رو در کجا مطرح کنم
سلام میخوام در مورد زندگی در شهر آمل سوال کنم. کجا باید سوالامو بپرسم؟
سلام چگونه تلویزیون ال سی دی را دیجیتال کنم
سلام چگونه تلویزیون ال سی دی را دیجیتال کنم
چه سایت بی خودیه! چندروز سوال مطرح کردم هنوز تایید نشده! بی صاحبه اینجا؟
سلام میخواستم حساب و جبمیلمو از انجمن پی سی ورلد حذف کنم ، چیکار باید بکنم !؟ لطفا کمکم کنید
سلام من هر کدی را امتحان میکنم جواب نداده که شماره ام نیوفته چکار کنم
سلام چرا ارسال نمی شه؟
سلام.کرک mixcraft رو میخوام
- - - Updated - - -
سلام.کرک mixcraft رو میخوام
سلام من یه مشکل تو بازیابی رمز یوزر ps4 دارم
سلام
من تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم.نرم افزار آپدیتشو از کجا دانلود کنم؟
- - - Updated - - -
سلام
من تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم.نرم افزار آپدیتشو از کجا دانلود کنم؟
سلام دربارهٔ نصب اپنقل قول:
جی ال ویز ویا دیگر برنامه ها در
تلویزیون سامسونگ اسمارت بلوری
کجا باید سوال بپرسم ؟
دربارهٔ نصب اپ جی ال ویز ویا دیگر برنامه ها در تلویزیون سامسونگ اسمارت بلوری کجا باید سوال بپرسم ؟ممنون
سلام دوستان
من هرچی گشتم جایی برای طرح سوالاتمون پیدا نکردم
سوال شما در چه زمینه ای هست ؟نقل قول:
سلام type وfront color تلویزیون اسمارت سامسونگ سری هفت به حالت 7مدل ua55mu7350 kxzn رومیخواماسمارت هایش غیر فعاله گزینه ای مربوط به اسمارت هاب کمرنگ قابل انتخاب نیستند
سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم در مورد اینکه در یک بازی انلاین من در ابتدا در وارد کرد یک نام میتونم از هر فونتی استفاده کنم ولی بعد از ایجاد اون نام مخفی میشه میخوام بدونم این مشکل چطوری حل میشه
اینو کجا مطرح کنم چ بهتری به دست میارم
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم درباره ی گرمایش از کف
ما یه خونه ای گرفتیم که طبقه ی اوله و گرمایش از کف
به تازگی متوجه یک چیزی شدیم
کف سرامیکه و بعضی از جاها بتن هایی که بین سرامیک ها وجود داره تیره رنگ یا قهوای شده یا به عبارتی خیس شده در صورتی که بقیه ی جاها بتن به رنگ خودش یعنی کرم رنگ است
به عنوان مثال کف آشپزخونه اصلا گرمایش از کف نداره و اصلا هم بتن ها ی بین سرامیک ها قهوه ای رنگ یا تیره نشده
آیا این یک چیز معموله؟
نمیدونم میعان رخ داده؟یا نه کلا آب داده؟!!!!
با عرض سلام بنده از طریق برنامه minitool partition wizard یک پارتیشن را پاک و دوباره ساختم ولی بعد از اعمال تغیرات کل پارتیشن ها به یک نوار مشکی رنگ به نام bad disk تبدیل شد و همه پارتیشن ها رفتند ینی چی چرا این اتفاق افتاد تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه اطلاعات بسیار برای من مهم بود در حال حاضز از طریق گزینه partition recovery wizard در همان برنامه در حال ریکاوری هستم ولی بسیار زمان گیر هست هر ساعت شاید یک در صد میره
در ضمن توضیح اینکه دلیلی که با این برنامه خواستم پارتیشن فرمت کنم به دلیل اینکه میخواستم روی این پارتیشن ویندوز نصب کنم ولی setup ویندوز هنگامی که درایو را میخواستم فرمت کنم بعد از مدت طولانی ارور میداد و این کار رو انجام نمیداد فک کردم مشکل از ستاپ ویندوز هست خواستم از طزیق این برنامه مشکلو حل کنم که حالمو گرفت کسی راه کاری داشته باشه ممنونم ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات خودتون رو اینجاها میتونید بپرسین
روی لینکا بزنید وارد بشید.
سلام چند روزه که نمیتونم تو بازی بوم بیچ برم لطفا راهنماییم کنید ممنوننقل قول:
سلام
علت خرابی فیلم فیوزینگ چیست
چگونه local cet تلویزیون را فعال کنم
سلام چگونه میتوانم local cet تلوزیون را فعال کنم مدل ua40c6200
سلام.
میخواستم در مورد نحوه اتصال لپتاپ به تلویزونهای فاقد پورت HDMI بپرسم.
ممنون.
سلام خسته نباشید
بنده نرم افزار MAGIX Video Pro X را نصب کردم ولی کرک نداره و اجرا نمی شه
چطور باید کرکش کنم
ماشین حساب الجبرا
سلام
درمورد ماشین حساب الجبرا و نحوه کار با ان سوال داشتم
درود.باطری ۷۵آمپردقیقاچه مدت میشه دستگاه جوجه کشی ۴۰واتوروشن نگه داشت.باتشکرازاعضامحترم