آفت رهبران و بزرگان و زمامداران ، ضعف سیاست آنهاست . سیاست نیکو، قوام و برپا داشتن نظام رعیت است.
امیرالمومنین علی (ع)
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
Printable View
آفت رهبران و بزرگان و زمامداران ، ضعف سیاست آنهاست . سیاست نیکو، قوام و برپا داشتن نظام رعیت است.
امیرالمومنین علی (ع)
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
"من رقص دختران هندی را بیشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم. چون آنها از روی عشق و علاقه می رقصند ولی ایشان از روی عادت نماز می خوانند"
شریعتی
حضرت علی (ع):
آدم(ابوالبشر) یقین خود را به شک شیطان و عزم راسخ خود را به گفته سست او فروخت
و
شادی را به ترس و فریب را به پشیمانی بدل ساخت
همچنان که می گذری , به همه چیز نگاه کن و در هیچ جا درنگ مکن. به خود بگو که تنها خداست که گذرا نیست . آندره ژید
امام علي :
عامل ناپايداري دولتها چهار چيز است :
اول نپرداختن به مسائل اصلي و مهم،
دوم بهادادن به امور نامهم و تشريفات،
سوم پيشانداختن فرومايگان
و چهارم كنار زدن آگاهان و شايستگان
...
همیشه در قلبت گورستانی برای خطاهای دیگران بساز. "گوته"
:46:
چرا باید در انتظار بهشت موعود احتمالی باشیم ؟ما خود قادریم یک بهشت واقعی در عرصه زمین به وجود آوریم
اگوست کنت
واي بر شما نمازگزاراني که سخت غافليد و از نماز نيز در خيالتان خداي آسمان را نماز مي بريد و در عمل بت هاي قرن را خداوندان زمين را بت هايي را که ديگر مجسمه هاي ساده و گنگ و عاجز عصر ابراهيم و سرزمين محمد نيستند...
دکتر علی شریعتی
" ترجیح میدهم با کفشهایم راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم "
شریعتی
من یک یونانی یا یک آتنی نیستم ، بلکه شهروند دنیایم.
سقراط
:5:
آن چه می توانید از گذشته بیاموزید و آن را به حال خود رها کنید
اگر امروز نتوانید احساس خوشی کنید ، چرا فکر می کنید فردا می توانید؟
کن کیز
البته یک جمله هم با همین مضموون انیشتن داره :نقل قول:
" ترجیح میدهم با دوچرخم راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در کلیسا باشم و به دوچرخم فکر کنم ...
نقل قول::20:
ترجيح ميدم روي موتورسيكلتم باشم و به خدا فكر كنم تا اينكه تو كليسا باشم و به موتورسيكلتم فكر كنم
مارلون براندو
امام علی(ع):
من نشستن در جامع [مسجد] را از نشستن در بهشت، بیشتر دوست میدارم؛ زیرا در بهشت بودن باعث رضایت نَفْسم است و در مسجد بودن باعث رضایت خدایم».
کارگاه جمله سازی راه انداختین : دی
-------
هرگز دربارۀ چیزی نگو آن را از دست داده ام ، بلکه فقط بگو آن را پس داده ام .
اپیکتوس
:13:
اگر در مورد شما بد گفتند سکوت کنید
جبران خلیل
دریای بی کران یا گلدانی کوچک فرقی نمیکند
زلال که باشی آسمان از آن توست.
تا توانی در جهان یک رنگ باش/
قالی از صد رنگ بودن زیر پاست!
:41:
در عجبم از مردمی که خود زیر بار ظلم و ستم زندگی میکنند آن وقت برای حسین میگریند که آزاد زیست
دکتر علی شریعتی
چهار چيز برگشت ناپذيرند: جمله خارج شده از دهان، تير رها شده از كمان، زندگي گذشته و فرصت هاي از دست رفته.
کار خوبی که برای دیگران انجام میدهید،
وظیفه و تکلیف نیست بلکه یک نوع لذت است ،
زیرا به سلامتی و بشاشت شما می افزاید.
زرتشت
جمله هایی که مشخص نیست از کیه رو مدیران و همکاران تو اولین فرصت ترش می کنند ...
" یک توصیه دوستانه "
در هر مشکلی یا باید مانند آزادگان صبر و یا مانند نادانان فراموش کرد.
امام علی
افسردگي بهايي است که انسان براي شناخت خود مي پردازد. هرچه عميقتر به زندگي بنگري
به همان مقدار هم عميقتر رنج مي کشي
نیچه
:40:
.
وضع و حال مردمان تنگ فکر به وضع و حال بطریهای تنگ دهن می ماند ، هرچه کمتر در خود داشته باشند با سر و صدای بیشتری آن را به خارج می ریزند...
پوپ
مقصرترین مردم کسانی هستند که روح مایوس دارند.
------------------------
خونسردی بزرگترین صفت یک فرمانده است
===========
ناپلئون
شاید ثمره کلام دلنشینی را که امروز بر زبان می آورید فردا بچشید.
===========
گاندی
عادات بد، رختخواب گرم و راحتي هستند كه خزيدن به درون آن آسان و خارج شدن از آن دشوارد
گاهی سکوت بیش از هر استدلالی به ما کمک میکند
منتسکیو
در نهان به آنانی دل می بندیم که دوستمان ندارند و در آشکار از آنانی که دوستمان دارند غافلیم، شاید این است دلیل تنهایی مان . . .
دکتر شریعتی
...
گرامی ترین و زیباترین ها در جهان نه دیده میشوند و نه حتی لمس میشوند. . . آنها را تنها در دل باید لمس کرد. . .
هلن کلر
...
درون تو صدایی هست که تمام روز در وجود تو زمزمه میکند . . . حس میکنم که این درسته , میدانم که این غلط است , نه معلم نه واعظ نه دوست و نه هیچ آدم عاقلی نمیتواند بگوید چه چیزی درست است و چه چیزی غلط !
تنها به صدای دورنت گوش کن . . .
شل سیلور استاین
...
زنها هرگز نمیگویند تو را دوست دارم , ولی وقتی از تو پرسیدند مرا دوست داری بدان در قلب آنها جای گرفته ای . . .
روشفوکو
آدمی اگر میخواهد خوشبخت شود بزودی موفق میشود ولی او میخواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از آنچه هستند میپندارد . . .
مونتسکیو
- مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پرسش های ما افکار ما را می سازند.
- اگر دنبال موفقیت نروید، خودش دنبال شما نخواهد آمد.
- مواظب باشید موقع حسابرسی، خودتان به خودتان زیاد تخفیف ندهید.
خدا روزی بنده مومن خویش را از جایی که انتظار ندارد می رساند. پیامبر اکرم (ص)
خوشرویی ریسمان محبت است. امام علی (ع)
به خدا توکل کن، کفایتت می کند.
هر که از خطای دیگران بگذرد خدا از گناهش بگذرد. پیامبر اکرم (ص)
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست.
شاد بودن دلیل نمی خواهد فقط باید آن را انتخاب کنید ...
" برایان رابینسون "
امام علی (ع) : به خدا قسم شکسته دلان و سر افکندگان در مقابل خفیف ترین حوادث شکست می خورند .
زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي ....(آلبرت انيشتن)
مردم اشتباهات زندگي خود را روي هم مي ريزند و از آن غولي مي سازند كه نامش تقدير است.( جان اوليويه)
از دوستي با مردم نادان بپرهيز( امام علي (ع) )
نعمت های خویش را بشمار نه محرومیت ها را
دیل کارنگی
نیازی نیست کاری انجام دهی فقط بنشین وگوش بده.
حتی لازم نیست گوش بدهی تنها منتظربمان اصلا منتظر هم نمان بلکه آرام وخاموش باش تا جهان نقاب از چهره برگیرد و رخ بنمایاند.
تا شادمانی را همچون فرشی پیش پای تو بگستراند.
"فرانس کافکا
منتظر نشوید زمان هیچوقت کاملا مناسب نخواهد بود.
ناپلئون هیل
اگر به مهمانی گرگ میروید سگ خود را به همراه ببرید(گوته)
کسی که همیشه زیادتر از لازم خرید می کند روزی مجبور می شود لازم را بفروشد.(فرانکلین)
شك درديست آن قدر تنها و بيكس كه نمي داند ايمان برادر دوقلوي اوست ( جبران خليل جبران)
خدايا آنكه را عقل دادي چه ندادي و آنكه را عقل ندادي چه دادي . سعدي
همیشه انچنان بیاندیش که انگار در اینده زندگی میکنی و همیشه چنان تصمیم بگیرکه تجربه گذشتگان سرلوحه کارت باشد (لومر)
زنده بودن را در بیداری سپری کنید وقت برای خوابیدن بسیار است (دکتر علی شریعتی)
هرگز خدا را با خوشبختي ات نسنج . ( آندره ژيد )
دين از آن هنگام آغاز شد كه انسان شفقت خورشيد را در حق دانه هايي كه در خاك كاشته بود مشاهده كرد . (جبران)
عشق ما را میکشد تا دوباره حیاتمان ببخشد (شکسپیر)
باور نمي كنم تصميمي كه گرفتيد بهترين بوده باشد تازه نمي دانيد اگر تصميم مخالف را مي گرفتيد زندگي چطور مي شد . هميشه اول راه را انتخاب كنيد سپس بهترين راه را از آن درست كنيد.( از كتاب شانس )
دکتر علی شریعتی:در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادانه زیست
حسادت مثل اسید می مونه بیشتر به ظرفش آسیب میزنه تا جایی که ریخته میشه
زنان به خوبی میتوانند اسرار را حفظ کنند ولی به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند!
فئودور داستا یوفسکی
خدایا رحمتی کن تا ایمان نان و نام برایم نیاورد و قوتم بخش تا نانم و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم . . .
دکتر شریعتی
...
دکتر شریعتی: وقتی مردم به دنبال چشمان زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش ایزابل النده:قبل از تولد سکوت بعد از مرگ سکوت زندگی صدایست بین دو سکوت :11:
هرگز احساس ضعف و ناتوانی نکرده ام جز در مقابل کسی که از من پرسیده است "تو کیستی؟"
..!
انسانها با دو چشم و یک زبان به دنیا می آیند تا دو برابر آنچه می گویند ببینند ، ولی از طرز سلوکشان این طور استنباط می شود که آنه با دو زبان و یک چشم تولد یافته اند ، زیرا همان افرادی که کمتر دیده اند بیشتر حرف می زنند و آنهاییکه هیچ ندیده اند ، دربارۀ همه چیز اظهار نظر می کنند .
" کولتون "
...
هرکس قادر به تملک و ارادۀ نفس خود باشد آزادی حقیقی را به دست آورده است .
" پرسلیس "
...
اهل سیاست پاسخگو هستند ! البته تنها به پرسشهایی که دوست دارند !
" ارد بزرگ "
...
آدمهای پلیدی هستند که با زمان سنجی مناسب ، از نگرانی های همگانی بهره می برند و خود را یک شبه رهایی بخش مردم می خوانند .
" ارد بزرگ "
مهم ترین رازهای نهان سیاست بازان ، چیزی جز پیگری اندیشه مردم کوچه و بازار نیست . ارد بزرگ
...
سرزمینی که اسطوره های خویش را فراموش کند به اسطورهای کشورهای دیگر دلخوش می کند فرزندان چنین دودمانی بی پناه و آسیب پذیرند . ارد بزرگ
...
یکی از عوامل مهم اتلاف وقت ادامه دادن به ارتباط با افرادی است که با شما و اهدافتان هماهنگی لازم را ندارند . اگر همین امروز روابط فعلی تان قطع شود آیا حاضرید دوباره آنها را از سر بگیرید؟ . برایان تریسی
هنرمند و نویسنده مزدور ، از هر کشنده ای زیانبارتر است . اُرد بزرگ
این جمله ها نمی دونم از کی هست ولی قشنگه
هيچ وقت به خدا نگو يه مشکل بزرگ دارم به مشکل بگو من يه خداي بزرگ دارم
باد مي وزد ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است
دوست داشتن بهترين شکل مالکيت و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن است
چه قدر حقیرند مردمانی که نه جرأت دوست داشتن دارند ، نه ارادهی دوست نداشتن ، نه لیاقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن، با این حال مدام شعر عاشقانه میخوانند