مدلل دیگه ای نیست از برند های دیگه ؟که پردازنده دو هسته ای داشته باشه ؟
نوت 8 ارزش صبر کردن داره؟
Printable View
مدلل دیگه ای نیست از برند های دیگه ؟که پردازنده دو هسته ای داشته باشه ؟
نوت 8 ارزش صبر کردن داره؟
سلام ممنون از پاسختوننقل قول:
من هم در مورد 4 هسته ای بودنش زیاد اطمینان ندارم چون تو بخش در مورد تبلت چیزی در این مورد نوشته نشده این مورد رو فروشنده بهش گفته
برند معروف و ارزون قیمت هم گیر نمیاد اگه هم باشه فروشنده بیشتر تمایل داره جنس بده رو بفروشه برای همین ممنون میشم یه مدل دیگه هم معرفی کنید که اگه پیدا نکردم گذینه جایگزین داشته باشم
باز هم ممنون از جوابتون:n16:
سامسونگ گلکسی تب2 (3100)قابلیت برقراری تماس هم بصورت صوتی و هم تصویری دارهنقل قول:
صفحه اش هم 7 اینچه و خیلی کارش هم خوبه
سایزنقل قول:
وزن
سیستم عامل
مارک و گارانتی
قیمت
و گزینه های دیگه وجود دارند که با توجه به این هست که شما چه انتظاراتی از تبلتتون دارید و میخواید چه استفاده ای ازش ببرید
فک کنم بتونی چینی بگیرینقل قول:
فک کنم اسمش Q75 یاQ73 یا یه چیزی توی این مایه ها بود
قیمتش هم حدود 600تومن یا حتی زیر 600 بود
ایمیلش برام اومده بود چینی هستن دیگه
تبلت چینی دویست تومنی هم هست
galaxy note 8 الآن تو بازار اروپا هست؟؟ قیمتش به دلار چقدره؟
به نظرتون از ایران تهیه کنم یا از فرنگ؟
ممنونم که وقت می ذارید و جواب می دید :n01:
نوت 8 صد درصد ارزش صبر رو داره، پردازنده چهارهستهای قویتر از نکسوس7، 2 گیگ رم (در حالی که رم نکسوس7 فقط 1 گیگ هست)، قلم و نرم افزارهای جانبی فراوانی که با قلم فقط کار میکنند مثل S Note، S Memo و ... که با قلم S Pen که فقط در نوت های سامسونگ هست کار میکنند و صفحه با کیفیت و البته بزرگتر از نکسوس و گلکسی تب 7 اینچی و .... + قابلیت تماس هم داره.نقل قول:
هنوز قیمت دقیق در دسترس نیست اما به احتمال 90 درصد قیمتی در حدود آیپد مینی اپل داره (و شاید ارزونتر) چون اساساً نوت8 برای رقابت با آیپد مینی اپل طراحی شده و از تبلتهای ارزان نکسوس7 و کیندل فایر یک رده بالاتر هست، احتمال زیاد نسخه 16 گیگش حدود 1.500 خواهد بود.نقل قول:
مرسی از جوابتوننقل قول:
به نظر شما از خارج تهیه کنم به صرفه تره یا از ایران بخرم؟؟؟
تبلت در رنج قیمت 600 باز هم هست با تقریباً همین مشخصات سخت افزاری که خدمتتون عرض کردم اما تفاوت در این هست که Memo Pad از یک برند معتبری به نام ایسوس هست در حالی که دیگر تبلت های این قیمتی از برندهای ناشناخته چینی هستند و نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد. از سامسونگ هم الآن ارزونتر 7 اینچی در بازار حداقل 900 تومن پولشه و کمتر از این رنج قیمت نمیزنه متأسفانه.نقل قول:
والا من تجربه خرید از خارج رو ندارم متأسفانه، اما تصور میکنم با احتساب مالیات فرقی نکنه. البته در آغاز ورود از آنجایی که فروشندگان ایرانی بسیار با انصافند!!! احتمال زیاد گرونتر میدهند و باید حدود 1 ماه صبر کرد تا قیمت واقعی بشه در آغاز عرضه اش بهتره از خارج تهیه بشه (البته این حدس و گمان هست و هیچ دلیل قطعی ای نمیتونم خدمتتون عرض کنم:n01:)، به هر حال تصمیم نهایی با خود شماست.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد8g hyundai hold x چیه؟
قیمت متوسطش چنده الان؟ بین Asus Memo Pad ME172V و این یا مدل های هم قیمت اوندا کدوم رو پیشنهاد میکنید(تا 700&750)
Hyundai Hold X هم گزینه خوبیه از لحاظ قیمتی حدود 700 هست واز Memo Pad ایسوس حدود 100 تومن گرونتره، پردازشگرش دوهستهای و عملکرد بهتری داره در عوض ایسوس باتری 4270 میلیآمپری داره در حالی که باتری Hold X از هیوندای 3700 میلیآمپر هست و عملکرد باتری ایسوس (با توجه به اینکه پردازندهاش تک هستهای هست) باید حدود 40 درصد بهتر از باتری هولد اکس باشه اگر بودجهتون میرسه هولد اکس هم گزینه خوبیه.نقل قول:
با سلام میخواستم بهتون بگم شرکت فرانسوی Archos یه شاهکار جدیدی رو میخواد وارد بازار کنه همه ببینن
جان من هر کی تونست بره قدرت این تبلت رو بسنجه و نظر بزاره اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تا تبلت با اندازه های مختلف و رزولوشن های مختلف و با قیمتی عجیب !!!!
سلام دوستان می خواستم به شما بگم که تبلت های ارزون قیمت که میاد ایران با دلار 4500 - 5000 تومانی به فروش میرسه مثل نکسوس 7 مطمئنا این تبلت های جدید آرکاس هم با قیمت های فضایی عرضه میشن.
در کل برای کار های گرافیکی در حال حاضر هیچ تبلتی به آیپد 4 نمیرسه . حالا ممکنه با اومدن تبلت های با gpu تگرا 4 و qualcomm snapdragon s800 ایپد رو پشت سر بگذارن که باید منتظر این دو غول باشیم .
آخر سال 2013 شرکت hp قراره تبلتی با gpu تگرا 4 تولید کنه و این شرکت می خواد وارد گود بشه و gpu دیگر قرار است در گوشی LG G II باشه که فعلا ایپد 4 رو پشت سر گذاشته در یکی از تست های بنچمارکی که گرفتن . (lg d801)
امیدوارم کمک کرده باشم به شما دوستان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،
بیش از 4 ماهه منتظر خرید تبلت نکسوس 10 بودم ولی متاسفانه انگار این انتظار بی فایده هست! توی سفری که عید به ترکیه داشتم هم پیداش نکردم! هر چند اگر پیدا هم می کردم باید حداقل 30% بیشتر از ایران هزینه می کردم!
به هر حال با مقایسه تمام مزایا و معایب نکسوس 10 با گلکسی نوت 10.1 انگار چاره ای نیست که گلکسی رو انتخاب کنم.
با احتساب مزایایی مثل (سیم کارت خور بودن ، کارت حافظه ، قلم ) و معایبی مثل (ظرفیت باتری کمتر،رزولشن پائینتر، سیستم عامل قدیمی تر همراه با آپدیت های دیر به دیر،و علی رغم چهارهسته ای بودن سرعت کمتر)
آیا دوستان توصیه ای خاصی دارند؟ 10 اینچی بودن همراه با 2Gb رم , اندرویدی بودن آن کاملا در اولویت هستند ، ولی واقعا می ترسم با این همه علاقه ای که به نکسوس 10 دارم بعد از هزینه 2200000 تومانی برای note 10.1 سر و کله نکسوس 10 با همان تفاوت 100 دلاری در جهان پیداش بشه و .... ولی واقعا از اینهمه انتظار خسته شدم!:n28:
لطفا راهنمائی بفرمائید
مرسی
سلام عزیز شما اگه میخواید تبلتتون سیم کارت خور باشه و 10 اینچی باشه و... برید با این قیمت ایپد 4 بگیرید بهتره !نقل قول:
واقعا اگه من بودم تبلت های سامسونگ رو نمیخریدم !!!!!
میشه به من بگید استفاده شما از تبلت در چه حد و چه کاری است ؟
اینجوری بهتر میتونم کمکتون کنم .
من هم مثل شما اندروید رو دوست دارم اما سیستم عامل اندروید خیلی مونده تا به ios برسه !!
سلامنقل قول:
80 platinum همون اوندا 812 که مارک آرکوس روش خورده
سخت افزار دقیقا همونه بدنه قیافه دقیقا همونه
اینو الان میتونین 640 از چین سفارش بدین
البته الان 813 اومده که نازک تر شده از قبلی و باتریش بهتر شده اونم 700
من خودم onda v812 با لوازم گرقته بودم 720 تبلت عالی بود فروختمش 860
الان یه ainol fireware تو راهه
والا عکس هاش رو که نگاه میکنم دقیقا همون تب خودمه
این سایت که گقته ارکاس به اوندا این مدل رو سفارش داده براش بزنند
Archos launched two new quad core tablets, 80 Platinum and Archos 97 Platinum this week. Both of tablets are showed at FCC website. We can see clearly the logo of Onda on the body of Archos 80 Platinum from the picture. It means Archos didn't design and make this quad core tablet by itself but ordered V812 from Onda directly and then put Archos logo on it
مرسی عزیز منم بعد یه مدت که تحقیق کردم درباره این شرکت فهمیدم فقط کارش مونتاژه بازم ممنون .نقل قول:
دوست عزیز دلیل و منطق شما چیست که میگید سامسونگ بدرد بخوره و ثانیاً بسته بودن سیستم عمل آی او اس، عدم امکان دستکاری سیستم عامل و ظاهر یکدست و غیر قابل تغییر، عدم وجود بلوتوث فعال و NFC همگی از ضعف های iOS هست بعد شما میگید آی او اس بهتره؟ طبق پیشبینی ها (این رو که میگم اگر سرج کنید منابع خبری آی تی نیز تأیید میکنند، اگر مایل باشید لینک میارم) تا سال 2016 آی او اس به همان سرنوشت بلک بری او اس و سیمبین دچار میشه چون مثل اندروید open source نیست. در رابطه با سامسونگ هم خدمتتون عرض کنیم، بهترین صفحه نمایش ها در بین دیوایس های اندرویدی و همچنین بهترین ساپورت نرم افزاری بعد از سری نکسوس در بین دیوایس های اندرویدی رو سامسونگ داره علاوه بر فروش بالا و امکانات جانبی فراوانی مثل قلم، USB on the go و ... که به سختی در برندهای دیگه مثل سونی و اچ تی سی پیدا میشه، واقعاً موندم چرا بیشتر ایرانیان نمیتوانند به برند سامسونگ در موبایل اعتماد کنند دلیلشان هم کاملاً غیر منطقی هست مثل دلایلی چون "بره همون یخچالشو تولید کنه" واقعاً این شد دلیل؟! نوکیا هم قبل از این که وارد صنعت موبایل بشه در صنعت تولید کاغذ و خورد کردن هیزم بوده حالا بیایم هی بگیم بره همون کاغذشو تولید کنه؟ واقعاً منطقیه؟نقل قول:
بله دوست عزیز، فرمایشات شما متین، اما ساپورت نرم افزاری سامسونگ اونقدرها هم ضعیف نیست (مثلاً سامسونگ اندروید 5 رو برای نوت10 اینچی تأیید کرده هر چند ممکنه کمی دیر بیاد)، در بحث صفحه نمایش هم، صفحه نمایش با رزولیشن بالا مشکلات خود رو داره مثلاً در بحث تماشای ویدیو یا وبگردی از اونجایی که الآن بهترین ویدیوها 1920x1080 پیکسل هستند این رزولیشن که میشه حدود 2 مگاپیکسل در صفحه نمایش نکسوس 10 با رزولیشن 2560x1600 که میشه حدود 4 مگاپیکسل کیفیتش افت میکنه یا در زمینه تصاویری که در وب هست چون رزولیشن صفحه نمایش شما بسیار بالاست تصاویر با روزلیشن کم رو که عمدتاً در وب زیاد هستند خیلی جالب نشون نخواهد داد، در زمینه عملکرد هم همین رزولیشن بالای صفحه نکسوس 10 باعث شده تنها کمی بهتر از نوت10 امتیاز بگیره با این مشخصات سخت افزاری نکسوس 10 از جمله پردازنده Cortex-A15 و نسل جدید گرافیک Mali-T604 باید حداقل دو برابر نوت نکسوس 10 امتیاز میگرفت اما در تست های AnTuTu امتیاز نکسوس 10 حدود 13000 شد در حالی که نوت 10 اینچی حدود 12000 بود یعنی تنها حدود 10 درصد عملکرد بهتر و تنها مقصر پایین اومدن عملکرد همین رزولیشن بسیار بالاست. البته من نمیگم رزولیشن پایین بهتره رزولیشن 2560x1600 بزودی جا میفته و برای جا افتادن همچین رزولیشن های بالایی (در سیستم عامل اندروید) باید حدود 1 سال دیگه صبر کنیم و عملاً تا حداقل 1 سال دیگه این رزولیشن بالا به کار نمیاد با توجه به نبود ویدیوهایی با این رزولیشن و بالاتر، کمبود گیم هایی که این رزولیشن رو ساپورت کنن و ...نقل قول:
نقل قول:
میخواستم از راهنمایی های کامل و جامع و منطقیfaramarz-1 تشکر کنم.
خیلی عالی توضیح دادید.:n16:
سپاس فراوان
من در حال فراگیری زبان انگلیسی هستم. میخوام متن مجلات رو بخونم و همزمان به صدایی که متن رو میخونه گوش یدم. یا روی متن کلمه ای رو بلد نیستم برام معنی کنه. یا وارد اینترنت بشم. بهرحال با فایل اکروبات و ورد کار میکنم. میخوام همه جا هم با من باشه. با گوشی بعضی وقتا گوش میکنم. نه سنگین باشه نه صفحه کوچک بشه. خلاصه فیمت مهم نیست ولی نرم افزارش راحت گیربیاد منظورم سیستم عاملش گیر نده.
شما دوستان با تجربه چی رو پیشنهاد میکنید. سپاسگزارم از لطفتون
گزینههای زیادی رو در پیش رو دارید، در زمینه نرم افزار اصلاً نگرانی ای وجود نداره چون سیستم عامل اندروید نرم افزار کافی در همه زمینهها داره، اما برسیم به بحث صفحه نمایش از اونجایی که شما هدف اصلیتون خوندن هست باید صفحه نمایشش تراکم پیکسل حداقل حدود 200 پیکسل رو داشته باشه تبلتهای 10 اینچی عمدتاً بالای 500 گرم هستند امیدوارم این اندازه شما رو دچار مشکل نکنه. بهترین گزینه برای شما از ایسوس Transformer Pad Infinity هست که از وزن مناسبی هم برخورداره (حدود 580 گرم بدون کیبورد) و صفحه نمایش خوبی داره + تراکم پیکسل بالای 200 هم داره اما قیمتش باید 2.300 تا 2.500 باشه (البته یک مشکلی که ترنسفورمر اینفینیتی از ایسوس داره این هست که حافظه RAM اون 1 گیگ هست در حالی که گزینه هایی که در زیر بهتون توصیه کردم از 2 گیگ رم برخوردارند)نقل قول:
گزینه دیگر هم نکسوس10 از گوگل هست که تراکم پیکسل بالایی داره و برای متن ها و خوندن عالیه اما همونطور که در بالا توضیح دادم شاید تو ویدیو کمی تو ذوق بزنه، سعی کنید ورژن 32 گیگش رو پیدا کنید و بگیرید چون نکسوس 10 کارت حافظه نمیخوره و فکر نمیکنم 16 گیگ که تنها حدود 13 گیگش قابلاستفاده هست کافی باشه.
گزینه دیگر گلکسی نوت 10 اینچی از سامسونگ هست که برای خوندن متن ها چندان توصیه نمیشه چون تراکم پیکسلش حدود 150 هست البته در عوض امکانات جانبی فراوانی داره و قلمش هم برای یادداشت برداری در فراگیری زبان عالیه.
البته در گزینه هایی که در بالا خدمتتون معرفی کردم نکسوس10 نسخه سیم کارت خور برای اتصال به اینترنت از طریق 3G نداره (اتصال به اینترنت محدود به WiFi هست) ولی دو گزینه دیگر از این امکان برخوردارند.
همه این هایی که معرفی کردم گزینه های خوبی هستند بستگی به سلیقه شما داره.:n01:
الان نکسوس 10 فک کنم 2400 2500 گیر میاد
یک تبلت تا 800 تومن معرفی کنید..!! لطفا
دوستان تبلت های برند هیوندای
باکیفت هستن
یه سوال در مورد کیفیت تبلتهای
دیمو داشتم؟؟
(میدونم چینی هستش)
سلام دوستان من که با اطلاعات دو روزه نیومدم اینجا مشاوره بدم به شما من کوچیک همتون هم هستم دوستانی که حرف من رو به مسخره میگیرند بروند یکم مطالعه کنند بد نیس !!!
به خدا اگه بخوام به شما اطلاعات کامل بدم باید اینجا یه طومار بنویسم !!!
عزیزانی که از برند ها طرفداری میکنند میخوام قدرت گلکسی نوت 10.1 رو به شما نشون بدم نسبت به سخت افزارش و قیمتش در ایران !!!!!!!
همه ببینند این بنچمارک رو !!
سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه میشه یه راهنمایی هم به من بکنید ثواب داره :n02:
یه تبلتی با مشخصات زیر میخوام اگه میتونید چند تا مدل پیشنهاد کنید بودجه هم تا سقف 1 نهایت یک و دویست
از 9 اینچ بزرگتر یاشه و با کیفیت باشه
اندرویدی باشه
سیم کارت بخوره یا نخوره مهم نیست (اگه نخوره بهتره قیمتش کمتر بشه)
خروجی hdmi داشته باشه(حالا یا با اداپتور یا به صورت مستقیم)
بلوتوث هم داشته باشه که چه بهتر
کلا مشخصاتش خوب باشه(در حد دیدن فیلم و عکسو اهنگ و وب گردی و نهایت یه فروت نینجا و انجام کارهای افیسی و pdf)
فقط یه چیزی بگید تا الکی هزینه نکنم
خیلی ممنون
اصلا پیشنهاد میکنید الان بخرم یا صبر کنم؟
این از نظر شما خووبه؟
Sony SGPT - 16GB
آره خوبه برای کار هایی که گفتید .نقل قول:
فقط قیمتش رو من تو هیچ سایتی ندیدم .!!!!
سلام عزیز شما با این قیمت دنبال برند های معروف نمیتونید برید پس میمونه برند های چینی که ریسکیه میل خودتونه اگه خواستید بهتون معرفی میکنم .نقل قول:
onda v813نقل قول:
یک تبلت تا 800 تومن معرفی کنید..!! لطفا
window n80 rk3188
مدل دیگه ای رو کسی پیشنهاد نمیکنه؟؟نقل قول:
دوست عزیز مگر من گفتم عملکرد نوت10.1 بهتره؟! من گفتم امکانات جانبی فراوان داره که توی ایران بیشتر به کار میاد آیپد محدودیت های زیادی از جمله بسته بودن سیستم عامل iOS ، نبود بلوتوث فعال و NFC و ... داره، امکاناتی مثل قلم، قابلیت اتصال فلش مموری (USB On the go)، قابلیت خوردن مموری کارت، قابلیت مکالمه تلفنی و ... که همگی در نوت10.1 هستند و در آیپد نیستند در ایران بیشتر به کار میاد. همین مقدار عملکرد نوت هم حداقل تا 2 سال دیگه همه اپلیکیشن ها و حداقل تا 1 سال دیگه همه بازی ها رو میکشه پس اونقدرها هم ضروری نیست سخت افزارت غول باشه! سخت افزار اگه قوی باشه باید نرم افزار مناسبش هم پیدا بشه. در مورد اپل اینطور هست اما در مورد اندروید خیر، پس سخت افزاری به قدرت آیپد در تبلتهای اندرویدی بیمعنا خواهد شد!نقل قول:
از برند معروف و مطمئن فقط ایسوس هست Asus Memo Pad حدود 600 هست قیمتش، Hyundai Hold X هم گزینه خوبیه (سخت افزارش کمی بهتر از Memo Pad هست) قیمتش حدود 700 هست.نقل قول:
عزیز خودت خواستی دیگه واست توضیح بدم ببینید دوستان من اصلا فن هیچ برندی و هیچ سیستم عاملی نیستم فقط حقیقت رو میگم شما میگی سیستم عامل ios بسته است آخه من موندم چیش بسته هست !!! اگه منظورتون اینه که بازی های کرک شده نمیشه ریخت به راحتی جیلبریک میشه .نقل قول:
قابل توجه شما تو نسخه 6 به بعد ios مشکل بلوتوث حل شده مشکل بعدی که گفتین مموری نمیخوره !!! آیپد بیشترین لوازم جانبی رو تو تبلت ها داره !!! با یه تبدیل ساده میشه اینارو بهش وصل کرد.!! فقط قلم s-pen کم داره که کمتر تبلتی اینو داره .
قابل توجه دوستان که میگن سیستم عامل اندروید برتری داره بر ios باید به شما عرض کنم که برنامه هایی که واسه اندروید میاد 2 ماه قبلش واسه ios میاد و این تبلت نکسوس 10 که اومده رزولوشن رو بالا برده هنوز با این رزولوشن مشکل داره تو مررورگر (برای بالا پایین بردن اسکرول ها لگ شدید میگیره !!) و برای اجرای بازی های سنگین و فیلم 1080p به خوبی ios نمیتونه با این رزولوشن سازگاری کامل رو داشته باشه .
در حال حاضر برترین تبلت ipad 4 هست بدون در نظر گرفتن سیستم عامل و بعدی از نظر قدرت گوشی htc one هست که خیلی بهتر عمل کرده نسبت به nexus 10 و در رتبه سوم nexus 10 قرار میگیره .
در کل اون تبلتی که تو ایران به کار نمیاد فقط تبلت های amazon هستن و بس .
بنده هم نکسوس 10 رو به خاطر همین مشکلات توصیه نمیکنم، بنده صحبتم در کل پیرامون اندروید و مقایسه اش با iOS و اپل هست، همه حرف هایی که گفتید درست! اما به قیمت ها هم توجه کرده اید؟ آیپد خودش مدل سلولارش بیشتر از 3 میلیون هست! حالا امکانات جانبی و لوازمی که به عنوان مثال مشکل مموری کارت و ... رو حل کنن با همه اینها بیشتر از 3.500 میشه!! در حالی که یک اندرویدی مناسب حالا از هر برندی با همه این امکانات حدود 2.200 میشه! یعنی حدود 50 درصد ارزونتر!! سخت افراز رو هم بهتون توضیح دادم تنها برتری آیپد به اندرویدی ها سازگاری اپلیکیشن ها با رزولیشن بالا هست و تو بقیه چیز ها اصلاً نمی صرفه که بیشتر از 3.500 هزینه کنی!!نقل قول:
دوست من تروخدا حقیقت رو بگو !!! برو اینجا قیمت هارو ببین !نقل قول:
عزیز این قیت هارو از کجا اوردی ؟ !!!!! کلا نسخه سیم کارت خور ipad 4 16gb با لوازم جانبیش 2.5 در میاد و نوت 10 هم با لوازم جانبیش 2 تومن در میاد تو همین سایت بالا .
امیدوارم سایت خوبی بهتون معرفی کرده باشم .
درسته موبایل و تبلت کم داره اما هیچ جایی در ایران با این قیمت کالا رو نمیفروشن .
ipad 4 16 gb - 64 gb +4g
22,200,000 ریال تا 28,300,000 قابل توجه شما دوستان ایپد از معدود تبلت هایی است که با هارد ssd 128 gb هم عرضه میشه !!دوست من نمیخوام شما رو ناراحت کنم به خدا اصلا قصدی ندارم فقط میخوام کمک کنم به همه دوستان ایرانیم .
اگه ناراحنت کردم من عذر میخوام .
دوستان عزیزم خداییش آدم بخواد تو کشورمون بیش از 2 تومن واسه تبلت بده عقل انسان چه چیزی رو پیشنهاد میکنه ؟
در آخر این تحلیل میخوام بگم که متاسفم واسه بعضی فروشگاه ها که سوء استفاده میکنن از قیمت دلار و سود های کلانی میبرن :n15:
عاقلانه نظر بدید. من دیگه نظر نمیدم در این تایپیک !!