دوستان سلام
تو شبکه ورک گروپ چطوری می شه فایل های شیر شده روسیستمهای دیگرو دید ؟
Printable View
دوستان سلام
تو شبکه ورک گروپ چطوری می شه فایل های شیر شده روسیستمهای دیگرو دید ؟
چند تا راه داره:
یکی IP کامپیوتر مورد نظر را در آدرس بار بنویسی
و دومی که بهتر هست. روی My Computer کلیک راست کن و گزینه Map Network را انتخاب کن سپس یکی از حروف را برای درایو انتخاب کن و بعد بر روی دکمه Browse... کلیک کرده و در WorkGroup نام فولدر Share شده را انتخاب کن. و OK
موفق باشی
سوال ؟
چطور ميتونم يك كانكشن را از يك كامپيوتر به كامپيوتر ديگر منتقل كنم؟
چه نیازی به این کار هست. در عرض چند دقیقه می تونید یه کانکشن بسازید.
سلام دوستان
من وقتی توی یه شبکه workgroup از یه کامپیوتری به یه کامپیوتر دیگه میخوام login کنم بجای اینکه user و pass کامپیوتر مقصد رو خالی بذاره تا من آنها را وارد کنم خودش user رو guest گذاشته تازه اونم غیر قابل تغییره و من نمیتونم user دلخواه خودمو بدم چه تنظیمی باید انجام بدم تا بجای یوزر guest غیر قابل تغییر جای خالی بذاره تا خودم یه یوزر و پسورد دلخواه با توجه به LSD ش بدم.
دوستان سلام
کسی می دونه تفاوت stub zone و scondery zone در dns چیه؟
سلام.نقل قول:
توی Secondary Zone شما یک کپی Read Only از یک Primary Zone یک Server دیگه میگیری تا Fault Talorance و Load Balancing شبکه بیشتر شه.یعنی کاربرا بتونن از 2 تا سرور سرویس بگیرن.یکی اون اصلیه و دومی هم شما.
Stub Zone هم Record های اشاره کننده به Name Server های یک سرور رو میاری برای خودت نگه میداری.
ممنون از راهنمایتوننقل قول:
Stub Zone هم Record های اشاره کننده به Name Server های یک سرور رو میاری برای خودت نگه میداری.
فقط یه سوال مگه secondery zone مثل بک اپ از زون اصلی نیست ؟
پس ضرورت استفاده از stub zone چیه ؟یعنی چه زمانی نیاز به استفاده از stub zone پیدا می شه ؟
Secondary بیشتر برای Balance شدن بار شبکه هست.نقل قول:
برای کاربرد هم بهترین جا خود مایکروسافت هست:
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc775397%28WS.10%29.aspx
سلام می تونین در مورد smp کمکم کنین؟
با سلام
ببخشید اینجا پست میزنم
میخواستم ببینم بهترین مجموعه اموزشی شبکه به زبان فارسی تو سطوح مبتدی تا پیشرفته که میشناسید معرفی کنید
متاسفانه من امکان حضور تو کلاس های حضوری ندارم
میخوام ببینم میتونم باهاش اندازه یه ادمین بشم
سلام.نقل قول:
مجموعه ی فارسی من ندیدم تا حالا.
اما آموزشهای انگلیسی بسیار خوب وحود دارن. مثل CBT Nuggets و Train Signal و ...
ممنون از جوابتون، ولی خب من چند تا تبلیغ دیدم نمیتونم اینجا بگم بخاطر قوانین انجمننقل قول:
حالا نمیدونم چی جوری از کیفیت و ... اطمینان حاصل کنم؟؟؟
اگه از مغازه میخوای بخری، بگو فروشنده برات یکمشو پخش کنه که ببینی چطوریه.نقل قول:
غیر از این نمیشه فهمید. من که ندیدم اما معمولا آموزشهای فارسی زیاد جالب نیست.
اگر زبانت قوی هست، حتما برو اونایی که گفتم رو تهیه کن.چون CBT Nuggets و ... شرکتهای بسیار معروفی توی این زمینه ها هستند.
اگر مشهدی من میتونم بهت بدم.
سلام
تو شبکه وقتی میخوای از شیر یک سیستم دیگه استفاده کنی وقتی IP شو میزنی بعضی وقتها ازت یوزر پسورد میخواد همین رو از کجا میشه برداشت؟
سلام.نقل قول:
ویندوزت چیه ؟
با سلام این قسمت که علامت زدم(داخل عکس)روچطورمیشه فعال کرد:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عکس نمیبینم...نقل قول:
ویرایش شد فکر کنم دیده بشهنقل قول:
این عکس
XP دوست عزیز.نقل قول:
سلام.
ویندوزت چیه ؟
با اکانت Administrator لاگین شو و بعد تستش کن ببین انجام میشه یا نه.نقل قول:
با سلام
دوستان میخواستم بدونم از این کابلهای شبکه همراه توی بازار موجو هست یا خیر و اگر هست چند متر هست و قیمتش چنده ؟
سلام
من یه کامپیوتر و یه لب تاب دارم که از طریق lan با هم شبکه کردم.
روی دسکتاب یه کارت --- هست.
لطفا بگید که چطور میتونم این کارت رو به اشتراک بزارم؟
یعنی میخام که با لب تاب بتونم کانال ها رو تماشا کنم.
سلام.نقل قول:
شما Remote Desktop بزن به سیستمت.
با این کار سرعت تصویر خیلی میاد پاییین.حتی وقتی اهنگ هم گوش میکنم تصویر فریم به فریم میشهنقل قول:
سلام
من از وقتی مودم وایرلس برای adsl گرفتم تو قسمت network یکسری اسم شبکه اومده فکر کنم
اینم عکسش :
میخوام بدونم چی هستن ؟؟ میتونم چه کار کنم باهاشون ؟کد:http://up.--------.com/images/or8ffb8kc54domfclmz.jpg
گویا نام کامپیوترهای شبکه شما هستند.
خب. شما اولا بگو که ویندوزت چیه؟نقل قول:
دوما --- که داری USB هست یا PCI ؟
ویندوز لبتاب 7نقل قول:
ویندوز دسکتاب xp
نوع کارت pci
یعنی چی ؟ من که به جز لب تاپ وسیله دیگه ایی رو با وایرلس با دکستاپ وصل نمیکنم !نقل قول:
گویا نام کامپیوترهای شبکه شما هستند.
آی پی آدرست مشکل داره یعنی ممکنه تو این پکیج یا سابنت دو تا آدرس مشابه داشته باشه البته ممکنه هانقل قول:
آدرسو دستی که نمیدی ؟
من هم دو ماهی است که از اینترنت وایرلس استفاده میکنم، قبلا چنین چیزی روی سیستم دیده نشده بود، ولی الان چند روزی هست که مثل همین دوستمون در قسمت Network اسم چند تا سیستم دیده میشه. امتحان کردم، اکثرا باز نمیشن، ولی دیشب یکی از سیستم ها باز شد و حتی تونستم یکی از پوشه های Share شده اون سیستم رو ببینم. با این اوصاف این افراد هم میتونن اطلاعات من رو روی سیستمم ببینند که یعنی امنیت صفر.نقل قول:
جهت بالا بردن امنیت سیستمم چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟
لطفا مارو راهنمایی کنین
نکنه که اینا میاین رو سیستم ما مانور میدن :دی ؟؟
سلام به همه دوستان. میخام یه شبکه وایرلس دوربین راه اندازی کنم. 6 تا دوربین وایرلس تو 3 طبقه نصب میشن . میخام بدونم بهترین اکسز پوینتی که بتونه تمام این فضا رو پوشش بده معرفی کنینی یااگه از رپیتر استفاده کنم روی پهنای باندم تاثیر میزاره ؟. در ضمن اگه نرم افزاری هست که بشه باهاش محاسبات پهنای باند شبکه وایرلس و این جور چیزا رو محاسبه کرد لینکشو بدین ممنون میشم.
ممنون از همگی:11:
شما از کدوم شرکت سرویس دارید؟ با v p n کانکت میشید؟نقل قول:
با نصب فایروال فکر کنم مشکل حل بشه.
باید وایرلستو رمز نگاری کنینقل قول:
تنها یک جستجو در گوگل اطلاعات بسیار زیادی بهت می ده
نقل قول:نقل قول:لطفا منم راهنمایی کنیدنقل قول:
از مخابراتنقل قول:
شما از کدوم شرکت سرویس دارید؟ با v p n کانکت میشید؟
با نصب فایروال فکر کنم مشکل حل بشه.
بله ویpان هم کانکت میشم !
تو نرم افزار packet tracer یک شبکه طراحی کردم با سه تا dhcp server و یک dns server ( استادمون اینجوری گفته ) مشکل اینه که وقتی dns server رو تنظیم میکنم. هر بار فایل اجرا میشه تمام Ip ها عوض میشن و dns کار نمیکنه. چطور میشه این مشکل رو رفع کرد ؟
چطور میتونم برای سیستم های مختلف داخل شبکه فولدر جداگانه درست کنم تا هر کدوم بتونن اطلاعات مخصوص خودشون رو با مراجعه به اون فولدر ببینن و هر کس فقط به فولدر خودش دسترسی داشته باشه؟!!!