شما فایلی رو که به این صورت نتیجه مسابقه و ارم رو قرار میده رو دارید؟نقل قول:
Printable View
شما فایلی رو که به این صورت نتیجه مسابقه و ارم رو قرار میده رو دارید؟نقل قول:
سلام
چندتا اسكوربرد زيبا:
[html]http://persian-pes.yoo7.com/aiNCiO-ECOi-c1/COaNENI-f27/IN-IaCOE-COsaNENI-p1747.htm#1747[/html]
چون ايمجا html غير فعال هست لينك صفحه رو گذاشتم
سلام
لينكش رو كه گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این رو با GGS ایمپورت میکنم اما فقط تو صحنه اهسته ارمه میاد نتیجه مسابقه هم سر جاش هست عوض نمیشه چیکار باید کرد؟نقل قول:
سلام
يادم رفته بود چندتا فايلو بذارم الان آپلود مي كنم
درسته كه Pes 2007 همون Pes 6 بود ولي Pes 2007 كار مستقيم خود Konami نبود و يك سري اديتور Pes6 رو اديت كردن
سلام
اين هم آرم شبكه 3 كه در بازي هم كار مي كنه :
[html]http://sajaddp.persiangig.com/Other/SCORE_%7E1.rar[/html]
فقط با اينترنت اكسپلور دانلود شود
بابا این که زد بازی رو خراب کرد اصلا بازی اجرا نمیشه. باید بازی رو پاک کنم ازدوباره نصبش کنم.
اول خودت امتحان کن بعدا بزار واسه ملت.
سلام
در كدوم فايل ايپورت كردي؟
مي بايست در فايل e_text با dkz stdio ايپورت كني
اگر باهاش مشكل داري يكي ديگه از اسكوبرد هايي كه در صفحه قبل گذاشتم دانلود كن
با همین DKZ ایمپورت کردم. فکر کنم فایل e_text بازی رو خراب کرد .
سلام
از ادرس زير يك اسكوبرد دانلود كن بعد از ايپورت درست مي شه :
[html]http://persian-pes.yoo7.com/aiNCiO-ECOi-c1/COaNENI-f27/IN-IaCOE-COsaNENI-p1747.htm#1747[/html]
درستش کردم. خوب شد قبلا پوشه dat رو تو هارد یه کپی ازش گرفته بودم با یه سرچ پیداش کردم ریختم تو بازی درست شد
Pro Evolution Soccer 7
تا الان MORINIO و hiwas بهترين گل خودشونو گذاشتن و من اونارو ديدم .خيلي عالي بود . بقيه هم اگه گل قشنگ ناياب زدن بذارن ، تا 2 شنبه فرصت دارين ، من 3شنبه برنده رو اعلام ميكنم .نقل قول:
مسابقه گل !
هركي قشنگ ترين گلي رو كه زده رو بذاره ، من نگاه مي كنم و برنده مسابقه و بهترين گلزن رو اعلام مي كنم . ( گل هايي كه در تمرين زده شده قابل قبول نمي باشد ! )
بابا يكي جواب ما را بدهد
يك سيو مستر ليگ براي pes 6مي خواهم كه از سايت d i v s h a r e . com براي دانلود استفاده نشه
زيرا ف ي ل ت ر شده
ممنون
سلام :40:
نقل قول:
این فایل رو باید بوسیله ی Game Graphic Studio جایگزین فایل
مشابهش در 0_text بکنی .
بفرما دوست من .نقل قول:
توی پرشین گیگ آپش کردم .
:11:
همون فایل قبلیه که تو div share آپ کرده بودم .
Hossein_Bahal عزیز زجمتش رو کشیدن و مربوط به
تیم رم هست و سال 2011 .
Roma - 2011
کد:http://elmoprotector.persiangig.com/MasterLeagueSave.rar
موفق باشید
یا حق
:40:
سلام بچه ها.شرمنده.میخواستم بپرسم چطوری میشه ساکر 6 رو آنلاین بازی کرد.من توی یوزر رجیستریشن رفتم.همه کاری کردم.ولی نمیدونم برای ثبت یوزر رجیستریشن باید چه کدی رو دارد کنم.کد از 20 کاراکتر تشخیص داده میشه.اگر خودم هم بزنم فایده ای نداره و توی نت ورک بازی کار نمیکنه و ارور میده.میشه منو راهنمایی کنید؟
برای بار هزارمه که این سوال پرسیده میشهنقل قول:
تنها با نسخه اورجینال و اصل بازی که توسط فروشگاهای معتبر که خود شرکت کونامی مشخص کرده مشه آنلاین بازی کرد و کد رجیستری که ما کرکی ها داریم تقلبیهو نمیشه آنلاین بازی کنیم
چطوری صدا های بازی Pro Evolution Soccer 5 رو چطوری درست کرد و جایگزین کرد در لینک
را دانلود و فایل مربوطه را در پوشه این فایل کپی و باید حتما یک فایل دو بار کپی شود حالا دو فایل را انتخاب و سپس روی برنامه بگزارید حالا تغییرات انجام می شود و فایل ساخته می شود و اکنون فایل مربوطه را با نرم افزار انتخاب و برای پخش فایل
را دانلود و در پوشه Plugin برنامه WinAmp ریخته و روی فایل در برنامه راست کلیک و Play Sound را بزنید البته باید نشانی برنامه WinAmp را به برنامه بدهید البته از طریق زیر
Option\Setting\external applications\sound player
بعد از انجام کارها روی فایل راست کلیک کرده و گزینه
Import A File Over This One
را انتخاب و فایل تغییر داده شده را انتخاب کنید لازم نیست سیو کنید خودش سیو میشود
من این رو دانلودش کردم چجوری باید ایمپورتش کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
:46:اشکان جان تو صفحه ی قبل گفتم :
موفق باشینقل قول:
نوشته شده توسط ElmO
یا حق
دستت درد نکنه:11:نقل قول:
آقا يكي به داد من برسه من برنامه dkz studio v0.93 رو براي دست كاري pes6 دانلود كردم ولي فايل dsl اسپانيولي بيده يكي كمك كنه dsl فارسي يا انگليش رو قرار بده ممنونش ميشم(براي ورژن 0.93) باتشكر فراوان
كسي نيست جواب منو بده؟؟؟؟
black_nemisis_619 جان تا چند گل می تونیم بزاریم؟
سلام
dkz studio v0.93 ؟
از كجا دانلودكردي؟
سلام دوست مننقل قول:
بفرما . انگلیسیشو واسه ت میذارم :
English-DSL
موفق باشیکد:http://elmoprotector.persiangig.com/English.rar
یا حق
سلام
نگفتيد اين ورژن 0.93 هست يا همون 0.92؟
دستت درد نكنه ولي هرچي سعي ميكنم عوض نميشه؟!
سلام
در پوشه لنگويچ كپي كن بعد در برنامه بر روي گزينه دوم از سمت راست كليك كن تنها زيرمجموعش رو انتخاب كن در پنجره بعدي از سمت چپ دوميو انتخاب كن حالا زبان انگليسي رو انتخاب كن برنامه رو ببند دوباره اجرا كن.نقل قول:
دستت درد نكنه ولي هرچي سعي ميكنم عوض نميشه؟!
----------------
در ضمن از كجا دانلود كردي؟
ببخشيد منظورم همون 0.92 بود اشتباه شد.:11:نقل قول:
از اينجا دانلود كردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينكارو ميكنم ولي وقتي ميام تو انتخاب زبان فقط اسپانيولي هست ! چيكار كنم اون رو هم تو پنجره لنگويج كپي ميكنم ولي بازم نميشه!نقل قول:
ببعد بيست ساعت زور زدن درستش كردم! حالا يكي به من بگه روش كار با اين برنامه چطوريه؟ باعرض معذرت.
پستهای پست سر هم ادغام شدند
hiwas عزیز گلی که شما آپلود کرده بودین زیاد شانسی برای اول شدن نداره . اگه گله دیگه ای دارین بزارین من جایگزین اون میکنمنقل قول:
این گل خیلی قشنگه
دستت درد نكنه المو ممنونمنقل قول:
12 تا استادیوم هلند
دوستان فايل اجرايي اين بازي از دسكتاپ من پاك شده :41: لطفا يكي برام آپلود كنه :46: خيلي ممنون:11:
برو تو محل نصب بازی پیدا می کنینقل قول:
ddavod >
اون 12 تا استادیوم آلمان نیست شما Dutch رو با آلمان اشتباه نگیر ... Dutch منظورش Holland یا همون Netherlands بوده ... از آلمان نیست ...
جدیدترین آپشن فایل بازی رو لطف کنید ..........
آقا يكي به من بگه تو گيم گرافيك استوديو چطوري ميتونيم face بسازيم و جاگزين اين face هاي داغون ايرانيان كنيم(لطفا آموزش كامل بذارين ميخوام خودم درست كنم) باتشكر.