بريد altermw3.net و با يوزر و پسورد AlterIW.net خودتون لوگين شيد و كرك مولتي پلير بازي رو دانلود كنيد . البته فعلا روي مرحله آزمايشيه ! ولي به از هيچيه.
Printable View
بريد altermw3.net و با يوزر و پسورد AlterIW.net خودتون لوگين شيد و كرك مولتي پلير بازي رو دانلود كنيد . البته فعلا روي مرحله آزمايشيه ! ولي به از هيچيه.
underground رو چجوری از ویو 26 رد کنم ؟ کسی نظری نداره ؟
سه تا ازون juggernauts میاد + کلی سگ و آدم و...
من تا ویو 27 رفتم 2بار این مپ رو و هر 2بار خوردم ولی ویو 26 رو رد کردمنقل قول:
من بیسمو کنار مهمات هواپیما درست کرده بودم
2تا سنچری گان 2طرف گذاشته بودم و نیروی دلتای رایوت شیلد رو هم آورده بودم و اطراف رو هم مین گذاری کرده بودم.
اینجوری یه تلفات سنگین میتونی بهشون وارد بکنی هرچند حریف همشون نمیشه اونجا شد،بعدش با انداختن صوتی ازونجا فرار کردم و به قولی روش Hit And Run رو به کار بردم و موفق بودم ولی برای ویو بعدی چون دیگه بیسی نداشتم خیلی راحت زدن منو در حالی که هیچ جاگرنیتی در کار نیست ویو بعدیش تا جایی که یادمه
دوستان چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم!
نقل قول:
شما net framework 4 رو اگه نداری دانلود کن و نصبش کن،حدود50 مگه
بعد لانچر 1.3 و game patch 1.4 رو از آدرس زیر دانلود کن و تو محل بازی فایلاشو کپی بکن.کمتر از 3مگ هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نرم افزار tunngle رو بگیر و اکانتشو بساز و به سرورا وصل بشو و تو قسمت سرچش بنویس Modern Warfare 3
بعد از رومای متعددی که داره انتخاب بکن و با نفری که از قبل هماهنگ کردی از طریق Tekno MW3 وارد بشو.
کسی که میخواد هاست بشه باید از طریق همون نرم افزار تانگل آی پیشو وارد بکنه به عنوان هاست و وارد بشه و بازیکن دیگه هم باید همون آی پی رو بزنه تو تکنوگاد ولی تیک هاست رو نباید بزنه
بعدش هاست میتونه مپ رو انتخاب کنه و 2نفری باهم بازی کنید.
اینترنتت ترجیحا حداقل 512 باشه و سعی کن با بچه های ایرانی بازی کنی چون پینگ پایین تره و لگ کمتر داره
البته انگار جدیدا یکی 2روش تستی هم اومده برای مولتی پلیر بازی کردن و نه فقط اسپشال اوپس هرچند من تستش نکردم،توی بخش بازی های چندنفره انجمن هستش
ممنون. برای آنلاین بازی کردن بلک آپس قسمت زامبی هاش هم باید همین کارو کنم؟
درباره اون متاسفانه اطلاعی ندارمنقل قول:
امرزو دوستم اومد خونمون مپ Resistance رو دو نفره تو X360 رفتیم بد حالا داد.با ین که اولین بارم بود تا ویو 22 رفتیم.خدا این Activision و Microsoft رو حفظ کنه!!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من با کانکت شدن توی تانگل مشکل دارم.مشکل از چیه؟
بچه ها شما مپ Resistance رو تو اکس باکس تا ویو چند میرین؟(دو نفره)
RESISTANCE
زیاد حال نداد ولی تا ویو 24 رفتم همش با شاتگان(فاصله تو این مپ انگار وجود نداره)
ولی بجاش مپ های INTERCHANGE و DOME خیلی باحال بودن
من می خوام بیام دونفره رو پی سی بزنم
هر کسی بود پیغام بده
ممنون
نمیدونم والانقل قول:
من بدون مشکل وصل میشم
شما اگه انگلیسیت خوبه این صفحه رو چک بکن یه نفر دقیقا همین مشکل شمارو داشته
ولی این راهنمای آداپتر اینستال به صورت دستی هستش
To get started there are two different procedures depending on your Operating System:
- Windows Xp:
- Go to Control Panel->Add Hardware
- Choose Yes, I have already connected the hardware
- Scroll down to the bottom
- Choose Add a new hardware device
- Select Install the hardware that I manually select from a list
- Choose Network Adapters.
- Windows Vista/7:
- Right click on Computer
- Choose Properties
- When the System window comes up select the Device Manager option.
- Click on Computer in the list
- Open the Action menu and then choose Add legacy hardware
- Select Install the hardware that I manually select from a list
- Choose Network Adapters.
Now if you do see the TAP-Win32 Provider V9 (Tunngle) adapter in the list, select it and hit Next to continue with the install.
If you can't see it, click on Have Disk, Browse to the Driver folder that you can find inside the Tunngle folder (usually in Program Files) and select the driver according to your Operating System Architecture (32bit for x86, 64bit for x64). Then select the TAP-Win32 Provider V9 (Tunngle) adapter in the list and continue with the install.
survival بالاترین رکوردی که دارید تو wave ها چند مرحله هست ؟
من carbon رو تا 34 رسوندم ، دیگه بعدش واقعا نمیشه
من توی لول Easy مپ رسیتنس رو تا 33 رفتم
توی Regular مپای دوم و کربن رو تا 27 رفتم
توی هارد مپ Outpost رو تا 18 رفتم
توی Insane هم مپ Lockdown رو تا 19 رفتم
یکی لطف می کنه با هم دیگه بازی کنیم؟
کرک انلاین اومد ؟
بچه ها این سنچری گان که میگید چیه؟میهش توضیح بدید.
ارهنقل قول:
توی این سایت هرچی که لازم باشه هست
altermw3.net
بعنی مثل MW2 میشه سرور انتخاب کرد و افرادی که داخلش هستن/16 بازی کرد ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
همون تفنگی که 3 پایه داره و میزاریش زمین اتومات تیر میزنه :31:نقل قول:
نه چون تازه این نسخه در اومده نتونستن با سرورهای اختصاصی کار کنن و فقط باید فایندگیم رو بزنین و شانسی شما رو به یک سرور وصل می کنهنقل قول:
البته همینم خیلیه که اینقد زود براش کرک دادن بیرون
سلام بچه ها من هر چی دنبال تاپیک چند نفره بازی تو انجمن گشتم ندیدم آخه گفتن کرک یا روشی واسش پیدا شده
teknogod هم یک چیزی زده یک چیزایی هم گفته اگه نشد وقت کردم خودم دنبالش میرم
توی اینسین مپ Bakara رو تا ویو 25 رفتم
خیلی خفن میشه لامصب
از در و دیوار مثل مور و ملخ میریزن رو سرت،2تا هلی کوپتر با 3تا جاگرنیت با کلی پیاده نظام.
از بیسم که مجبور شدم در برم دخلمو آوردن.
یه خونه داره که فن سنگر گرفته،فقط یه ورودی به طبقه دوم از طریق راه پله داره،تو بالکن میتونید سنچری گان بزارید که از دور بهشون تلفات وارد بکنن و خودتونم سنگر بگیرید و هرکی از پله ها میاد بالا بزنید.خونه درست بغل مهمات مربوط به هواپیما هستش
اینجا کامل توضیح دادم می تونین برین نگاه کنیننقل قول:
[PHP]http://blackops-mutli.blogfa.com/[/PHP]
داداش مگه تو مود Survival میشه درجه ی سختی رو مشخص کرد؟نقل قول:
دوست عذر خواهی می کنم شاید سوالم تکراری باشه.
این Survival چی شد . از من قبلا Bug داشت و از بازی می آمد بیرون
حالا که به نوشتن یو ها هست من توی سورویوال این رکورد ها رو دارم .
(البته بهترین ها رو می نویسم)
resistance 34
village 23
underground 22
intercahshnge 22
seatown 26
dome 18
fallen 15
downturn 11
bakaara 11
البته بگم که من فقط سطح ایزی رو می رم پس طبیعی که ویو سطح های سخت تر مثل fallan و bakaara کمتر باشه ! (این آخریو که یه بار بیشتر نرفتم !)
همه اینارو هم تکی رفتم و هیچ کدوم از اینها 2 نفره نیست !
سلام به همه اینو داشته باشین :31:
به خدا مال من نیست من فقط از یه جا کپی کردم کار ندارم راسته یا نه:19:
ممنون عزیز :18::18::18:نقل قول:
من دیگه کلا کالاف رو می ذارم کنار!!!!!!!:45:
اصلا یعنی چی مصخره تر از این قسمت سورویوال وجود نداره !:4: (منم ویو 105 می خوام !!! :37::37::37::37::37::37:)
درود به همگی
دوستان تورو خدا یکی بهم بگه چی کنم که داستان بازی دگرگون بشه؟
توی mw2 با تروریست ها میرفتیم بانک مردم رو میکشتیم ولی اگر میگرفتی تروریست هارو میکشتی پلیس ها میومدن باهات و دیگه تروریست ها آخر مرحله بهت خیانت نمیکردنو بکشنت
اینجاها داخل هواپیما با رئیس جمهوری هواپیما داخلش جنگ میشه و سقوط میکنیم بعدش باز مانده هامون پایین هواپیما با دشمن روبرو میشه و همه رو میکشیم یهو هلیکوپتر میاد پایین که خیر سرش مارو ببره میری در هلیکوپتر رو باز کنی یهو گولوپی با کلت یارو نشونه میگیره سمتت و میکشتت مینویسه mission failed ترجمش اینه بازی رو باختید.
ولی میره مرحله دیگه
یه راه بگید که این رو ننویسه داستان بازی دگرگون بشه
شما معنی داستان خطی رو میدونید:20:نقل قول:
یعنی اکه حتی یه جا هم تیمی هاتو دنبال نکنی میسوزی اونوقت شما میگی داستان رو دگرگون کنیم:18:
این توسط "ه-ک" کردن و یا پیدا یه گلیچ تو بازی و اینا بدست میاد و دروغینه....... .از اینجور موارد زیاده حتی تو leaderboadrs هم اینجور چیزا وجود داره..........نقل قول:
برای بازی یک نفره رو ساده ترین مپ ها نمیشه بیشتر از حدودا 35 wave اینا رفت..... .
+
ما که دو نفره تا wave 60 رفتیم رسما صاف شدیم:31:دیگه تک نفری تا 105 خیلی خیلی غیر طبیعیه
.
شما توی mw2 با تروریست ها دوستای خودتونو کشتید؟نقل قول:
بازی رو نمیبازید که هیچ
پایان مرحله هم نمیمیرید.
اگه اینطوره پس چرا میزنه بازی رو باختید پس از اون میره مرحله دیگه؟:19:
میدونم یه راهی داره محافظ رئیس جمهور نمیره:13:
واسه آنلاین بازی کردن این بازی با LT3 نیاز به ردیم کد هم دارم؟دیسکم که اورجینال نیست لطفا راهنمایی کنید.
سلام این قضیه mission select چیه روش که میریم سه قسمت داره
acc 1
acc II
acc III
ماموریتهاش باهم فرق میکنه؟
یه سوال دیگه سیوهای این بازی کجا قرار میگیرن میخوام وینندوز عوض کنم
نه فرقی ندارن اینا همون مرحله های بازی هستن که تو سه قسمت (act) گذاشتن که از رو عکسشون می تونی بفهمی چه کسی بیشتر توش نقش داره مثلا تو آخری عکس پرایسه و از همه بیشتر نقش ایفا می کنهنقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
اینجا آموزش آنلاین بدون استیم و سی دی کی مدرن وارفر 3 هستنقل قول:
[PHP]http://blackops-mutli.blogfa.com/[/PHP]
نگفتی سیوهای بازی کجا قرار میگیرن؟نقل قول:
محل نصب بازی بعدش اینجا:نقل قول:
Call of Duty MODERN WARFARE 3\players2\save
چه باحال !! ویو 105 ولی فقط 23 نفرو کشته و تموم شده :31:نقل قول:
نه داداش نیازی نداری پوینت اضافه خرج کنی.البته مگر این که بخوای Premium User در Call Of Duty Elite باشی.نقل قول:
داداش تو کدوم مپ رفتی؟میشه روش کارت رو بگی؟نقل قول:
+
چند تا سنچری گان میشه استفاده کرد تو کل بازی؟من تو یه ویو یه دونه گذاشتم خراب شد ویو بعد هم یکی دیگه خریدم اونم خراب شد رفتم بخرم غیر فعال بود.
+
چی کار باید بکنم تا سنچری گان خراب نشه؟بهترین جا برای گذاشتن سنچری گان تو مپ Resistance چیه؟