لطفا فایلهای دامپ و گزارش sysInspector رو آپلود کن .نقل قول:
هات اسپات رو هم موقتا پاک کن .
از آنتی ویروس های آوست یا آویرا آپدیت شده استفاده کن .
لطفا فایلهای دامپ و گزارش sysInspector رو آپلود کن .نقل قول:
هات اسپات رو هم موقتا پاک کن .
از آنتی ویروس های آوست یا آویرا آپدیت شده استفاده کن .
تو sysInspector خیلی از درایور ها به حال زرد رنگ هستند و انکی هم سیز هستند اما رنگ قرمز وجود نداره . میشه بگید چی جوری میشه آپدیت یا پاکشون کرد؟؟
توی این سایت اسم درایورهایی رو که بهشون مشکوکید رو سرچ بزنید . مثلا من از روی فایل های دامپ شما به درایور HssDrv.sys مشکوک شدم و این فایل رو توی این سایت سرچ زدم و این سایت مشخصات مربوط به هات اسپات رو به من داد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اسم فایلهای مشکوک رو سرچ بزنید تا متوجه بشید متعلق به کدوم نرم افزار یا درایور سخت افزاری هست . بعد هم با یه سرچ ساده توی گوگل و پیدا کردن سایت رسمی نرم افزار یا سخت افزار مربوطه اقدام به آپدیت کنید. البته برای حذف درایورهای اضافی بوسیله نرم افزارهایی مثه ccleaner بصورت اتوماتیک هم میشه اقدام کرد. از سافت گذر میتونی دانلودش کنی.
این فایل دامپ جدید بعد از چک مردن با برنامه verifier : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه verifier توی فایل دامپ آنتی میلور Malwarebytes' Anti-Malware رو دلیل خطا دونسته .(فایل Mbam.sys توی همین سایته که گفتم سرچش کن) شما این آنتی میلور رو به طور کامل پاک کن و از آوست یا آویرا آپدیت شده استفاده کن . در ضمن باز تأکید میکنم به طور موقت همنقل قول:Expat Shield رو پاک کن. بعد از اینکه اینکارها رو انجام دادی دوباره با اجرا کردن verifier چک کن و ببین باز بلو اسکرین داری یا نه . اگه نداشتی دیگه احتمالا مشکلت حل شده .
ویرایش : در ضمن اگه مشکلت حل شد طبق اون چیزی که در لینک آموزش verifier نوشته این برنامه رو هم غیرفعال کن.
سلام.دوست عزیز من وقتی KMV PLAYER رو با فایرفاکس باز میکنم همین صفحه ی ابی میاد!!!! چیکارش کنم
هزار دلیل داره!نقل قول:
همین الان تا هستمفایلهای دامپ و گزارش sysInspector رو آپلود کن .
سلام خدمت اساتید گرامی
دوستان من وقتی 7 نصب میکنم مدام با خطای BSOD مواجه میشم، گاهی از همون ابتدای نصب درایورها این خطاها شروع میشه گاهی هم بعد از اینکه یه چند تا برنامه نصب میکنم،
ولی توی ایکس پی همچین مشکلی خیلی خیلی کمتر پیش میاد، به خصوص گاهی بعد از نصب hotspot shield گهگاه با BSOD مواجه میشم
اینم مشخصات سیستم:
مادربورد: Asus P5G41T MLX
رم: 2 تا Geil 2G
گرافیک: Asus GT610 2G
سی پی یو: intel dual core E6600
هارد: 500G WD GREEN-SATA
پاور: GREEN 330A
DVD: ASUS -SATA
ممنون میشم راهنمایی کنید
الان ویندوز xp نصب کردم، و آنتی ویروس kasper دارم، فایل dump و گزارش SysInspector رو ضمیمه کردم
حیف شد سون رو پاک کردی! زودتر میگفتی مشکلت راه حل ساده ایی داشت:n27: حــــــــالا :نقل قول:
اول از همه درایور کارت گرافیکت رو از سایت رسمی انویدیا به نشانی زیر آپدیت کن . البته حتماً مخصوص ویندوزی که قراره استفاده کنی. چون مثلا درایورهای اکس پی با درایورهای سون فرق دارن . (با وی پی ان برو ایران تحریمه ) :
در ثانی کسپر رو کامل پاک کن(با ccleaner هم از رجیستری پاک میشه ) و با آوست یا آویرا آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
در ثالث!! درایور کارت شبکه ت رو هم مخصوص ویندوزی که استفاده میکنی آپدیت کن .
اگه باز کمی تا قسمتی مشکل داشتی clone رو هم پاک کن و از الکل 120 استفاده کن .
نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکـل من تا حـد زیادی برطرف شـده ولی بازم بلو اسـکرین میـاد برای همیـن بقیـه مراحلی که گفتـین رو می خواسـتم انجـام بدم
ولی بین درایور های نصب شده از بلوتوث من نمی تونم درایور vaio رو پیدا کنم که آنیستال کنم فقط WIDCOMM هست..
برای گرافیک هم به لینـکی که دادین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتـم و مـوردی که گفتـین رو سـرچ کردم
Intel® Graphics Media Accelerator 500 رو انتخاب کردم از بین گزینه ها که برای ویندوز 7، 32 بیتی بود فقط یکی ورژن 5.0.0.2026
یکی هم ورژن 5.0.0.2030 ..
زمانی که تازه لپ تاپ رو روشن کردم بازم یکی از درایور ها فکر میکنم مشکل داره اینطور که تو Device magager نگاه می کردم
مربوط به Microsoft WPD Enhanced Storage Password Driver میـشد من فایـل های دامـپ و Log زیـپ شده Eset sysInspector
که مربوط به بلو اسکرین های جدید هستن رو دوباره آپ کردم که اگر نیاز هست دوباره چک کنید ..
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از وقتی که می ذارین:n16:
نقل قول:
بازم درایورهای بلوتوث مشکل دارند و ارور می زنن.
1-شما با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کنید .
2-داخل Run ویندوز تایپ کنید verifier تا برنامه Driver Verifier باز بشه. این برنامه درایورها رو یکی یکی یا کلی تست می کنه . شما یکبار بصورت تکی درایورهایusbhub.sys , vbtusb.sys و ... رو چک کنید .( با استفاده از برنامه sysInspector درایورهای مشکل دار رو پیدا کنید ). اگر در حین چک کردن هر کدوم از درایورها صفحه آبی داشتید فایل دامپ مربوطه در پوشه مینی دامپ ذخیره میشه . خودتون میتونید بوسیله برنامه blue screen viewer فایلهای دامپ رو چک کنید . اینطوری دقیقاً مطمئن میشید که مثلاً آیا درایور بلوتوث مشکل داره یا نه یا آیا درایور بایوس مشکل داره یا نه . لینک آموزش کامل رو هم واستون میزارم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکبار هم درایورها رو بصورت کلی و اتوماتیک چک کنید .
دقیقا چند دقیقه پیش هم یکی از کاربران از این قابلیت استفاده کرد و درایور اصلی که باعث ایجاد خطا بود پیدا شد و ظاهرا فعلا مشکلش حل شد.
3-Microsoft WPD Enhanced Storage Password Driver رو هم بوسیله نرم افزار[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از سافت گذر میگیرید آپدیت کنید .
4-داخل cmd دستورsfc /scannow رو تایپ کنید تا ویندوز فایلهای مشکل دار رو تعمیر کنه .
با عرض سلام . تا هنوز هستین لطفا راهنماییم کننین . من دوباره بعد از آخرین پستی که دادم رفتم و مراحلی را که گفته بودید را دقیقا انجام دادم و برنامه verifier هیچ درایوری را مشکل دار نشناخت تا این که آن را غیر فعال کردن و بعد از چند دقیقه که کامپیوتر روشن شده بود با صفحه آبی دیگری رو به رو شدم کا ارور آن به صورت عددی بود نه به صورت حروفی و کامپیوتر خود به خود ریست شد و دیگر صفحه آبی نیامد که ارور را یادداشت کنم.
لطفا فایل دامپ رو ببنید اگر مشکل داشت لطفا بگید :
از فایل دامپ که چیزی نمیشه متوجه شد . بنظر هم مشکل خاصی نمیاد. ولی اگه فقط همون یه بار بوده خیلی اهمیت نداره .نقل قول:
این ویندوز 8 هم شده بلای جون این تاپیک . منظورم شما نیستی ها کلاً میگم . ملت میرن یه ویندوزی که هنوز امتجانشو پس نداده و درایورهاش کامل نیومده رو نصب میکنن بعد هم صفحه آبی و باگ و ... واسشون ایجاد میشه . هر روزم دستشون بنده به ویندوز و آپدیت و درایور و ... !
منم خودم یه چند وقت پیش 8 واسه لپ تاپم نصب کردم دیدم هر روز یه مشکلی داره . بیخیالش شدم پاکش کردم یه ویندوز 7 سرویس پک یک با آپدیت های جدید نصب کردم . جونم راحت شد!:n02: والا ! :n09:
یه چیز رو هم که من توی بیشنر خبرها خوندم این بوده که کلاً توی دنیا از ویندوز 8 استقبالی به اون صورت نشده !
سلام استاد حیدری
امروز رو یه هارد دیگه 7، 64 بیتی سرویس پک 1 نصب کردم هنوز هیچ آنتی ویروسی روش نصب نکردم، درایورهای مادربورد و گرافیک رو نصب کردم ولی هنوز آپدیت شدش رو نصب نکردم، برنامه مهندسی مطلب رو فقط نصب کردم، راحت نصب شد، ولی حدود نیم ساعت بعد یه BSOD داد فایلش رو براتون میزارم، یه بررسی کنین، میگم این BSOD به خاطر ناسازگاری رم و مادربورد نیست؟
لطفا این فایل سیستم من را بررسی کنید
سلام
آقا من بررسی کرد خودم متوجه شدم مشکل از یکی از رم هامه که بلو اسکرین میده
میشه کاریش کرد رمم رو ؟
سلام
واسه من که بعد از این که یه نرم افزار ریجستری (مال شرکت وین مایند) نصب کردم (تا اینجا مشکلی نیست) و ریجستری رو یه اسکن کرد و بعد از پاک کردن ریجستری ، صفحه ابی می اد.
گفتم ویندوز عوض کنم شاید خوب شه ، ولی وقتی درایور هام و نصب کردم (البته بعضی هاشو از این ور اونور دانلود کردم) دیدم باز اومد. بهد از مدتی گفتم IE9 نصب کنم که دیگه موقع نصب باز اومد 2-3 بار هم اومد.
حالا مشکل از کجاست ؟
اگه مشکل از رم باشه نرم افزاری واسه تست رم و پایه هاش معرفی کنید (با دستور memory diagnostic چک کرئم ولی هیچ اروری نداشت) . اخه لبتاب و نمی تونم باز کنم ،پلمپه!
البته ویندوز و با اکرونیز ریکاوری کردم به همون موقعی که صفحه ابی نداشتم ، ولی باز می آد.
صفحه ابی 10 دقیقه پیش هم اومد.
فایل هارو گذاشتم ولی خبری از فایل،تو پوشه minidump نبود
ولی اون دوتا فایل رو از نرم افزار های پست اول گذاشتم
راستی
لبتابم msi fx620dx
corei7 2.2 GHz - 8Gb ram - 1Gb nvidia 540m - 750gb HDD western digital
ویندوز سون (مال شرکت پرند ) 64 بیتی با "ویندوز لودر" کرک کردم
نقل قول:
سلام دوباره بر مهندس عزیز
مهندس جان شرمنده که خیلی دیر شد تا تشکر کنم (پست اول گفته بود بی مورد چیزی ننویسید ما هم گوش کردیم :n02: ) و بعد اینکه تا اومدم گزارش کارو بنویسم شما تشریف نداشتین .
خلاصه اینکه با توجه به توصیه شما من پیش رفتم که :
1. اون srvany.exe رو گذاشتم تو قرنطینه kaspersky ولی باز blue screen داشتم.
2.hardware هم کلا چک کرده بودم اونم مشکل نداشت ولی باز blue ...
3.رفتم anti virus بریزم kasper نذاشت منم نمیخواستم پاکش کنم چون 3000 روز active بود
ولی kasper 2013 رو ریختم شروع کردم به scan که همش وسطش blue داشتم
تا بلاخره یه ویروس رو پیدا کرد، اون رو که حذف کرد ........................ blue screen هم جان به جهان آفرین تسلیم کرد :n02:
البته بعدشم چند تا دیگه هم پیدا کرد که همه الان تو شب هفت به سر میبرن:n06:
در نهایت یک تشکر ویژه از شما بابت وقت ارزشمندی که به رایگان در اختیار من و دوستان من قرار میدهید.
ممنون
سلام عزیز خوبی ببخشید باز مزاحم شدم باز سیستم چند باری فریز شد و صفحه ابی اومد هر جفت فایل ها رو برات اپ کردم ممنون میشم راهنمایی کنی چی کار کنمنقل قول:
راستی یه اموزش هم بده در رابطه با sys inspector که چطور فایل های مشکل دارو پیدا کنم با تشکر از وقتی که میزاری
سلامنقل قول:
مثه اینکه کسی نمی خواد جواب مارو بده
همین 10 دقیقه پیش (4:25) دوباره بعد از 2 روز صفحه ابی اومد. ریست شد و رفتم سر وقت پوشه ی C:\Windows\MiniDump
ولی باز خالی بود ، فایل مخفی هم نداشت.
نمی خواین بگین این لبتاب ما چه مرگه شه ؟؟
با نرم افزار memtest رم تست کرم.
توی فاز اول کلی ارور پیدا کرد ، این ارور ها مال کجای رمه ؟
این همه ارور طبیعیه ؟؟؟
هار رو هم با نرم افزار hd true ( یه چیزی تو این مایه ها ) تست کردم ، بد سکتور نداشت
تو رو به خدا کمک کنین دیگه !!!!!!!!!
نقل قول:سلام مجدد.نقل قول:
من وقتی ویندوز رو عوض کرد دیگه این مشکل پیش نیومد و دیگه به امتحان این نرسیدم.
اما الان هر وقت آنتی ویروس نود رو نصب می کنم و سیستم رو ریستارت می کنم در هنگام بالا اومدن ویندوز صفحه آبی میاد و مجبور میشم در حالت سیف مود، سیستم رو به قبل نصب نود، ریستور کنم تا سیستم به حالت قبل برگرده.
من سالهاست از نود استفاده می کردم و هیچ مشکلی نداشتمم.
این فایل دامپ
اینم sysinspector
نقل قول:
این درایور رو از سایت رسمی اینتل آپدیت کن :
Intel® Centrino® Wireless Bluetooth® + High Speed Virtual Adapter - Intel® Centrino® Wireless Bluetooth® High Speed - Windows (R) Win 7 DDK provider
درایور وایرلست رو هم از اینجا آپدیت کن :
با نرم افزار memtest هم رم هاتو یه تست بکن . توی صفحات قبل طریقه کار باهاش رو توضیح دادم . نود 32 در دوحالت ایجاد مشکل میکنه : یا رم ها خراب باشن یا نود32 با یکی از درایورها تداخل داره. با نرم افزار verifier هم درایورها رو بصورت کلی و تکی تست کن . لینک آموطش این نرم افزار :
نتیجه رو اعلام کن .
فایل های دامپ توی فایل زیپت نبودن .نقل قول:
1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن . 2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advancedقسمتی وجود داره بنام
Startup And Recovery
که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
3- از پنجره باز شده از قسمت
Write Debugging Information گزینه
Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه.
در ضمن بعضی از تعمیرکارها تجهیزاتی دارن که رم ها رو بصورت سخت افزاری تست می کنند . اگه میخوای از سالم یا خراب بودن رم ها صد در صد 100% مطمئن بشی یه سر به این تعمیرکارها بزن .
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز. موفق باشین .
نقل قول:
بعید میدونم .رم ها به این سادگی قابل تعمیر نیستند . در ثانی رم قیمتی نداره!
البته شاید هم مشکل از اسلات رم ها روی مادربرد باشه . بهرحال اون رو دیگه تعمیرکار تشخیص میده .
درایور کارت گرافیکت رو از سایت رسمی آپدیت کن :نقل قول:
درایور کارت شبکه رو هم از سایت رسمیش آپدیت کن .
نود رو پاک کن به طور کامل و با یه آنتی ویروس دیگه مثه آوست یا آویرا آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
اون نرم افزار هات اسپات شایلد (یا هر چیزی مثه اون ) رو هم کامل پاک کن .
با نرم افزار memtest رم ها رو تست کن و با Hard drive inspector هم هاردت رو تست کن . طریقه کار با memtest رو توی صفحات قبلی توضیح دادم .
نرم افزار sys inspector هم تخصص خاصی نمیخواد . این نرم افزار درایورها و پروسس ها رو دسته بندی می کنه . رنگ های قرمز و نارنجی وضیعیت بحرانی این فایل ها رو نشون میدن .
لطفا جای دیگه آپلود کن فایل هات رو .نقل قول:
سلام رئیس . خوبی؟نقل قول:
از فایل دامپت که نمیشه چیزی فهمید . ولی ارور Memory managment این احتمال رو قوت میده که مشکل از رم ها باشه .
شما همبا نرم افزار memtest رم ها رو تست کن و با Hard drive inspector هم هاردت رو تست کن . طریقه کار با memtest هم :نسخه usb رو دانلود کنید از :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
البته ممکنه مشکل از اسلات رم ها هم باشه . اسلات رم ها رو روی مادربرد تغییر بده شاید افاده کرد.
یه گزارش هم با ESET sys Inspector آپلود کن .
ممنون
سلام ، اقا دمت گرمنقل قول:
اول تنظیمات و طبق دستور انجام دادم.(من که تو پست های قبلی گفتم که فایل دامپ نمی سازه)
بعد توی یه پست گفتی که "با نرم افزار verifier کار کنین تا درایور مشکل دار رو بشناسه" . البته این نرم افزار باعث شد تا bsod
بیاد و فایل مورد نظر ساخته شه . هرچند نفهمیدم کدوم درایوره شکال داره که bsod را می یاره:n03:
به هر حال فایل ها رو واست گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از درایورها مشکل ندارن . احتمال خیلی زیاد مشکل سخت افزاریه رم هست. ولی واسه اطمینان یه گزارش هم با eset sysinspector آپلود کن:نقل قول:
فایل گزارش sysinspector هم نبود . درست آپلود نشده .
ممکنه این فایل رو بررسی کنید
یه بار دیگه هم پست گذاشته بودم. اینجایی که فایلتون رو آپلود کردید توسط پی سی ورلد فیلتر میشه . یه جای دیگه آپلود کنین. گزارش sysinspector رو هم آپلود کن .نقل قول:
گزارش sysinspector رو چگونه تهیه کنم
از اینجا دانلودش کن :نقل قول:
بعد از اجرا با فرمت زیپ یا XML ذخیره کن . بعد هم فایل XML یا زیپ رو آپلود کن .
نقل قول:
سلام خواهش میکنم عزیز .
احتمال زیاد ویندوزت ویروس داره . چون یه پروسس مشکوکی توی ویندوز هست بنام srvany.exe که واسه اجرای سرویس ها (و فایلهای اجرایی )هست . اتفاقاً در زمان اجرای KM و IDM هم این پروسس اجرا شده . شما:
1- همه اجراهای این پروسس رو توی قرنتینه کسپر بزار .
2- اگه باز بلواسکرین داشتی کسپر رو بطور کامل پاک کن و با آنتی ویروس های آوست یا آویرا آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن عمیق بزن .
3- بعد از اینکه کار بالا رو انجام دادی IDM و KM player رو هم پاک کن .
4- اگه باز مشکل داشتی درایورهای بلوتوث لپ تاپ( و ماوس! ) و درایور صدات رو هم آپدیت کن .(درایور صدا رو از سایت رسمی آپدیت کن:
5- اگه باز مشکل داشتی درایور بایوس رو هم آپدیت کن .
6- اگه باز مشکل داشتی احتمالا مشکل سخت افزاریه رم یا هارده :
هاردت رو با نرم افزار Hard Drive inspector چک کن و رم ها رو هم با memtest چک کن. طریقه کار با memtest رو هم توی پستهای قبلیم توضیح دادم .
در هر صورت نتیجه رو اعلام کن .
موفق باشی/
سلام دوباره بر مهندس عزیز
مهندس جان شرمنده که خیلی دیر شد تا تشکر کنم (پست اول گفته بود بی مورد چیزی ننویسید ما هم گوش کردیم ) و بعد اینکه تا اومدم گزارش کارو بنویسم شما تشریف نداشتین .
خلاصه اینکه با توجه به توصیه شما من پیش رفتم که :
1. اون srvany.exe رو گذاشتم تو قرنطینه kaspersky ولی باز blue screen داشتم.
2.hardware هم کلا چک کرده بودم اونم مشکل نداشت ولی باز blue ...
3.رفتم anti virus بریزم kasper نذاشت منم نمیخواستم پاکش کنم چون 3000 روز active بود
ولی kasper 2013 رو ریختم شروع کردم به scan که همش وسطش blue داشتم
تا بلاخره یه ویروس رو پیدا کرد، اون رو که حذف کرد ........................ blue screen هم جان به جهان آفرین تسلیم کرد
البته بعدشم چند تا دیگه هم پیدا کرد که همه الان تو شب هفت به سر میبرن
در نهایت یک تشکر ویژه از شما بابت وقت ارزشمندی که به رایگان در اختیار من و دوستان من قرار میدهید.
ممنون
نصب کردم حالا کدوم گزینه را برای تهیه گزارش بزنم
این فایل تهیه کردم
باشهنقل قول:
ولی از کد خطایی که توی عکس معلومه (000c4) که مال درایوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در واقع کد x00000c4 اصلا خطا نیست . پیغام تشخیص درایور مشکل دار از طرف ویندوزه . که در مورد شما این پیغام نشون میده هیچ درایوری مشکل نداره .توی فایل گزارش هم مورد مشکوکی ندیدم .
یه احتمال ضعیف دیگه هم هست اونم ویروسه . شما بعنوان آخرین راه حل قبل از تست سخت افزاری آنتی ویروستو عوض کن و با آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن . اگه درست نشد که دیگه مشکل از همون رم هست . البته اگه دوست داری از یه ویندوز غیر از اونی که الان داری هم استفاده کن ولی فکر نمی کنم بازم فایده ایی داشته باشه .