آره داداش منظوره منم همسن بود میخواستم اسمشو بدونم خودم تنظیم کنم میزان تکون خوردنشو...نقل قول:
Printable View
آره داداش منظوره منم همسن بود میخواستم اسمشو بدونم خودم تنظیم کنم میزان تکون خوردنشو...نقل قول:
داش واسه اکسترکت کردن اون فایل ارور میده،اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کن:sq_9:
آقایe.d8858 اینارو ببین ....
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
و اینجا.....
العان منظورت چی بوده !!!؟؟؟نقل قول:
اگر از این کارا نمیکنی پس چرا تو چندتا از پست هات دنبال چیت و سیو و اینا بودی !!!
به من ارتباطی نداره اما زمانی که میایو اون پست آخرو میدی میگی من راننده جاده امو اینا واسه ماها جای سوال پیش میاری ...
در کل آفرین به شما که راننده پشت کامپیوتری ...
موفق باشی
داش درست میگی من تا بحال با این نرم افزار کارنکرده بودم حتی اسمشم روهم نشنفته بودم.نقل قول:
داش تو نسخه های قبلی تجربه کسب کردیم که با انجام این کارا بعد از گذشتن 2 الی 3 روز از بازی زده میشی .
من فقط قسط یاد گرفتن رو داشتم و قبل از انجام این کارا یه فایل پشتیبان از بازیم گرفتم که بعد از این که یاد گرفتم کار کردن با نرم افزار رو به سرعت نور از نسخه پشتیبان استفاده کردم و برگردوندمش:sq_25:
راضی شدی داش:sq_25:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
البته همه این ها رو چک کرده بودم (دما و میزان مصرف رم و ...)
و تقریبا با نصف ظرفیت کار می کردن و هیچ لگی هم نداشتم
ولی به هر حال یه کم از جزئیات کم کردم و به نظرم بهتر شده
نقل قول:به نظرم شما کنترل هاتون رو اشتباه تنظیم کردیننقل قول:
باید کنترل رو فقط برای کیبورد بذارین و موس برای حرکت دوربین میشه (بدون هیچ کار اضافی)
خوب من مي خوام با موس فرمون رو كنترل كنم...
با اين كار ديگه موس بي استفاده مي شه...
الان من با راست كليك ترمز و چپ كليك گاز ميدم...
تو جرمن تراك با گرفتن ALT مي شد دوربين رو عوض كرد اما الان نميشه...
نقل قول:
تو ویندوز folder option رو تنظیم کنید که پسوند فایل ها رو نشون بده ، بعد پسوند خود مود رو که SCS هست رو به zip تغییر بدین .
این مد رو امتحان کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینا رو تو همین مد ها باید دستکاری کرد چون فایل اصلیش تو base هست که با نرم افزار scs extractor باید استخراج بشه و.... خلاصه دردسر زیاد داره .
این مد رو شما درنظر بگیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلی هست بنام physic تو همین مود ، تو پوشه def/vehicle که باید بسیخیمش ببینیم چی میشه .
ولی خوب مچتو گرفت کلک :sq_24:نقل قول:
من با اینکه زیاد بازی نکردم و لول 3 هستم ولی 2 تا گاراژ و 10 تا ماشین کلاس C دارم که 2 تا ولوو،6 تا مان،1 رنو پریمیوم و 1 اسکانیا است.خیلی حال میده یک سرمایه دار بزرگ باشی و 9 نفر زیر دستت کارکنن.همه هم پست شیشه اش یک متن خاص خودم رو زدم.
نه داش من حقیقت رو گفتم حالا دیگه قبول کردن یا نکردنش با شما ؟؟؟!!!!:sq_7:نقل قول:
اینم یه عکس جدید که همین الان گرفتم از پروفایلم لولم شد 17 با 21000 کیلومتر رانندگی
درسته اصلا تکونهایی که تو کلیپ ها داشت رو نداره من که مجبور شدم مود فیزیک رو استفاده کنم ( مد ورژن دوم ) که بهتر شده .اگه میشه از داخل بازی اورجینال سیستم تعلیق رو ادیت کرد دوستان راهنمایی کنند .نقل قول:
دوستان اگه از مد استفاده کنیدواقعا خودتون رو از لذت واقعی این بازی محروم کردید ............استفاده از مد مساویه با فقط همون دوسه روز بازی که حامد گفت و بعد هی منتظر میمونید تا ده سال دیگه نسخه سه بیاد !!!!!!!!!!نقل قول:
من نمیدونم کی میخواییم یاد بگیریم ب حقوق همدیگه احترام بزاریم !
دوست عزیزی ک جوش میاری این وسط ! مگه کسی زورت کردی چیت بزنی ؟؟
من اون آموزش و برنامشو برا کسایی گذاشتم ک دوست دارن استفاده کنن !
این ک چ کسی استفاده میکنه یا نمیکنه ب من و شما ربطی نداره !
دوست عزیز واقعا ازت ممنونم برای این که این نرم افزار رو به همون معرفی کردی و نحوه کار با اون رو به ما آموزش دادی واقعا دستت درد نکنه:sq_9:نقل قول:
پول خودتونو برای خرید آشغال تربن ماشین این بازی یعنی بنز هدر نکنید :sq_11: رنو مگنوم شرف داره به این ماشین!!!! تعادل صفررررررررررررررررررررررر ررررررر
با سرعت 90 کیلومتر پیچ معمولی رو نمیتونه رد کنه چه برسه که مانور خطرناک باهاش بدی!! زرت چپ میکنه!!! با اسکانیا ، داف ، ولوو ، ایویکو خیلی رانندگی کردم همه خوب بودن با سرعت 120 به راحتی پیچ ها رو رد میکنن که بهترین از لحاظ تعادل ایویکو بود و از لحاظ کشش اسکانیا و از لحاظ سرعت ولوو مزخرف ترین هم بنز بوده از همه لحاظ
كاميون اسكانيا خيلي خوبه ، كمي دير سرعت مي گيره ، اما همونطور كه دوستمون گفت تعادلش خوبه و كشش بالايي داره...
مخصوصا اگه يه موتور خوب و چرخ هاي Good year براش بزاريد...
راستي يه نكته اينكه اگه چرخ ها معمولي باشن بعد از هر چند كيلومتر يك درصد دمج مي بينن كه براي من شخصا خيلي باحاله...
داداش جوش نمیاریم ..........نظر شخصی و پیشنهادمون رو گفتیم........((((((((کلا تقلب تو هر چیزی خوب نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))نقل قول:
سلام بازی ازم اکتیو کد میخواد هیچ کدوم از اینا هم کار نمیکنه چی کار کنم
این 3 تا کدم زدم کار نکرد
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
سلام هرکاری میکنم نمیتونم از این سایت ایم کیگن رو دانلود کنم کسی میتونه دانلود کنه لینک مستقیم بزاره
بر خورد:sq_11:نقل قول:
کلیپ بدم چه پیچ هایی رو با 120 تا رد کردم؟!
راننده باید راننده باشه..
دوستان کسی میتونه از این سایت این کیگن رو بگیره من نمیتونم
منم همین مشکلو دارم خواهشا یکی کمک کنه
تایید میشهنقل قول:
من تاحالا با بنز چپ نکردم ایشون احتمالا اون مد فیزیک واقعی رو ریخته
+
کسی نمایشگاه ولوو سراغ نداره چندتا آدرس بده .. ؟؟
نصف قاره رو گشتم 1 دونه پیدا نشد
من هیچ مودی نریختم ولی با بنز چپ کردن سر پیچ اصلا تعادل نداره اصلا!نقل قول:
آره خوبه چرا که نه! من الان دو تا ماشین دارم دادم دست راننده خودمم به عنوان راننده کار میکنم! اینطوری درآمد خیلی بیشتر میشه!نقل قول:
میشه بگین با چه نرم افزاری کلیپ می گیرین؟نقل قول:
منظورتون از اونور آب چی هست دقیقا؟نقل قول:
نقل قول:
189 تا اونم توی این جاده؟ شاهکاره به خدا! اونم با بنز که من با 90 تا تو یه همچین جاده ای سر پیچ تصادف شدید کردم، راننده هم بودم بردم ماشینو سرویس نزدیک 20000 تا خرج گذاشتم رو دست صاحب ماشین بعدم بارو کنسل کردم! خخخخ
راستی کدوم مد رو نصب کردین شما؟
اوه اوه فرانسه تا دلت بخواد عوارضی داره طوری که آدمو خسته میکنه شدید!نقل قول:
فکر نکنم بشه! ولی احتمالشم هست شاید لول بالا میخواد!نقل قول:
برو تو شهرا بچرخ جاهایی که علامت سوال هست یا آژانس راننده هاس یا بنگاه ماشین!نقل قول:
راستی بچه ها کسی برا رفتن به انگلیس از اون سیستم ریلی استفاده کرده؟ لا مصب خیلی جالبه البته اگه بار اولت باشه آدمو گیج میکنه که چطوری ازش استفاده کنه!
دوستان لطفا لینک مود غیر فعال کردن محدودیت سرعت رو برام بزارید.
البته طرز استفاده ازش رو هم توضیح بدید.
با تشکر
شماره سریال جدید؟ مکم کنید منم میخوام بازی کنم
راستی کرک نیومده؟
و یه حرف کسایی که میخوان از این مد ها استفاده کنند به نظر من هیچ فایده ای نداره منم دو روز بازی کردم اما دیشب حذفش کردم
یه چیز تخیلی میشه SCANIA کلاس A 130 بیش تر نمیره بعد تو این بازی 190 میره یه چیز مزخرف
فایلشو همینجوری تو محل نصب بازی کپی کنیم؟!نقل قول:
منم همین مشکلو دارم خواهشا یکی کمک کنه
نه دوست من فایل رو از حالت فشرده خارج کن حالا یه فایل داری بنام real companies.scs بعد اونو بذار تو پوشه mod تو مسیر my document / euro truck simulator 2 .نقل قول: