اینا دکمه های شیفت هستند ....نقل قول:
احتیاح به محیط خاصی هم ندارن ....
دکمه ی fn رو نگه داره و همزمان اون دکمه رو که مورد نظرته چند باز بزن .. تا مثلا روشنایی دستگاهت به میزان لازم برسه
Printable View
اینا دکمه های شیفت هستند ....نقل قول:
احتیاح به محیط خاصی هم ندارن ....
دکمه ی fn رو نگه داره و همزمان اون دکمه رو که مورد نظرته چند باز بزن .. تا مثلا روشنایی دستگاهت به میزان لازم برسه
سلام دوستان
من يه لب تاب toshiba tecra 8100 دارم كه يكي از فاميلامون اونو بهم داده ولي وقتي روشنش ميكني يه صفحه سياه پر از قلب و مربع و شكلك و ... مياد و ديگه همونجا گير ميكنه
مشكل ميتونه از كجا باشه
كارت گرافيك رو احتمال ميدم اما اينم بگم كه بعضي وقتا اون شكلا هم رنگي ميشن بعضياشون
طبق گفته فاميلمون چند بار هم روشن شده و قشنگ بالا اومده
اه راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگه متوجه توضيحاتم نشدين بگين تا يه عكس از او صفحه اوليه رو واستون بذارم
سلام دوستان من نوت بوک سونی vgn - fw190 رو دارم خیلی ام راضیم.
فقط مشکل اصلی من اینه که روز اول که خریدم ازش 2 دی وی دی ریکاوری گرفتم که این اصلاً به درد من نمیخوره من میخوام وقتی که همه برنامه هامو نصب کردم و ویندوزمو آپدیت کردم بعدش ازش بک آپ بگیرم ولی متاسفانه هر بار که این کار رو میکنم با هر نوع دی وی دی خامی که بگین امتحان کردم ولی دی وی دی ها رو میسوزونه. رو هارد بک آپ گرفتم ولی بازم اجرا نمیشه تو رو خدا کمک کنید که چکار کنم ... ممنون
در ضمن ویندوز من ویستای بیزینسه ولی نمیدونم چرا اصلا بازی نداره ؟ اصلا تو پوشه گیمش هیچی نبود ؟
با سلام رم خودش hynix میخوام روش ocz بزارم . نظرتون چیه؟نقل قول:
راستی DDR2-800 هم 200 pin میشه روش نصب کرد .
اگه نتونستی با Function یا همون FN این کار رو بکنی ممکنه مثل بقیه دستگاه ها از تو تنظیمات بایوس بصورت دائمی اینطوری تنظیم شده باشه ، یه سر به بایوس دستگاهت بزن و اون تو رو چک کن ، رو آداپتور اینطوریه یا رو هر دو حالت باطری و آداپتور ؟؟؟نقل قول:
معمولا کلید رفتن به بایوس زمانی که Restart میکنی با F2 یا F12 و یا Del هست ...
کی گفته نیست عزیز من ؟؟ فقط یادت باشه چیز اضافه رو پارتیشن هات نریزی ...نقل قول:
برنامه زیر رو دانلود کن ( حتما با کرک دانلود کن )
System Mechanic 8 .4 رو دانلود کن یه برنامه کمکی به اسم Search & Recover داره ، با اون من هرچی که پاک میشد و میخواستم برگردونم رو انجام میداد و 1 کیلوبایت رو هم از قلم نمیندازه !!!
برنامه رو دانلود کن و نصب کن خواستی استفاده کنی بگو برات راهنماش رو میزارم ...
با سلام
من يه sony fz290n6 دارم ميخوام رمش رو تا 4G ارتقابدم. لطفا راهنمايي كنيد چه ماركي مناسب وحدود قيمت چه قدره و از كجا ميشه تهيه كرد?
با تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_dig
الان روی دستگاه معمولا سام سونگ - ناینا - لومیکس - میزارن که ببین رو دستگاه چی سعی کن عین همون بزاری
با سلام رم خودش hynix میخوام روش ocz بزارم . نظرتون چیه؟
راستی DDR2-800 هم 200 pin میشه روش نصب کرد
با سلام
من می خوام هارد و رم لپ تابم ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید چه مارکی بخرم که قطعه اش اصل باشه نه از این در پیتها در ضمن زیاد هم گرون نباشه . :31:
مدل دستگاه : Sony vaio = VGN-AX580G
هارد : 160GB (2*80G) S-ATA 5400 RPM
رم : 1GB DDR2 533 MHZ
گرافیک : ATI Mobility Radeon X700 (HyperMemory supporting up to 256 MB) x
می خوام هاردشو 500 گیگ و رمشو 4 گیگ کنم .
لطفاً راهنمایی بفرمایید
ببین دوست عزیز من نگفتم نمیشه!!نقل قول:
ولی مطمئن باشین این حجم از اطلاعات که فرمت شده به این راحتی که میگین بر نمیگرده حتی با system mechnic .
این طور که دوستمون میگفت مثل این که هاردش کامل فرمت شده و بدون سخت افزار(که اسمش دقیقا یادم نیست) امکان نداره تمام اطلاعاتش به طور کامل برگرده.
شاید کلید fn اصلا نصب نیست!!!نقل قول:
شما رو باطری که تو قسمت پایینtaskbar هست کلیک کن بعدش اونجا یه سری تنظیمات واسه نور لب تاب هست ببین میتونی اونجا نور صفحه رو کم کنی یا نه؟
چرا از نرم افزار های کمکی استفاده نمیکنی مثل:نقل قول:
پارگون پارتیشن یا نورتون پارتیشن مجیک و ...............
سلام دوستان
من يه لب تاب toshiba tecra 8100 دارم كه يكي از فاميلامون اونو بهم داده ولي وقتي روشنش ميكني يه صفحه سياه پر از قلب و مربع و شكلك و ... مياد و ديگه همونجا گير ميكنه
مشكل ميتونه از كجا باشه
كارت گرافيك رو احتمال ميدم اما اينم بگم كه بعضي وقتا اون شكلا هم رنگي ميشن بعضياشون
طبق گفته فاميلمون چند بار هم روشن شده و قشنگ بالا اومده
اه راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگه متوجه توضيحاتم نشدين بگين تا يه عكس از او صفحه اوليه رو واستون بذارم
]چرا هيچكس جوبمو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل اگر مستقیم بعد از روشن کردن هسا یعنی صفحه بایوس، از بایوس هست و باید اپدیت بشه یا ریورژن
اگر از گرافیک بود بوق میزد و ارور میداد ... البته می تونه هم از بد سیگنال گرافیک هم باشه
اما BIOS Flash را از سایتش بگیرید و یکبار ریورژن یا آپدیت کنید
پیام جان موقعی که ریکاوری می گرفتم لپتاپ به AC بود
dvd fuji استفاده کردم و هر 3 تا dvd رو همینطوری رایت کرده...!!!!
مگه dvd fuji خوب نیست؟؟؟:41:
ممکنه درایوم ایراد داره؟؟؟:19:
عجب !! اولین باره همچین چیزی میشنوم !! ( منظورم مربع و قلب و شکلک هست !!! )نقل قول:
حتما پیش متخصص و تعمیرکار ببرید ...
آره بزار ببینیم چیه
این توشیبا هم داستانی داره ها !!!
داشتی ریکاوری میگرفتی که اینجوری رایت شده ؟؟؟نقل قول:
یه بار با نرو یه چیزی مثل یه فیلم رایت کن ( حجم بالای فایل مثلا 700 مگ روی سی دی ) ببین باز هم اینطوری میشه
یه بار هم رو دی وی دی با نرو امتحان کن
اگه باز هم اینطوری شد اونایی که رایت کردی رو بزار تو دستگاه ببین میخونه یا نه ...
اگه Low Level فرمت شده باشه خیلی سخته برگردوندنش اما اگه فرمت سطحی شده باشه میشه برگردوند تا یه جاییش رو ( البته همین کار ساعتها و ساعتها وقت میبره و نیاز به یک هارد دیگه هست که دیتا رو اون یکی ریکاور بشه ... )نقل قول:
باشه فردا خبرشو بهت میدم.اخه cd خام ندارم الان:13:نقل قول:
راستی..این مغازه ای که لپتاپ رو گرفتم.گفت اگه خواستی می تونی 40 تا 50 هزار تومن بدی تا درایوتو با درایو بلوری عوض کنم...به نظرت این کار عاقلانه هست؟؟؟بیشتر منظورم ازبن نظر که درایو های یدکی از نظر کیفیت و اوریجینال بودن یه پای درایو فابریک خود دستگاه میرسه؟؟؟؟؟
قربونه دستت.نقل قول:
بابا من هم همینو میگم دیگه :10:
خدمت pami_wega عزيز و بقيه دوستان
اگه روشن ميكنم اين مياد و ديگه نميره!!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه مدت با بلوتوث لب تاپم مشکل دارم
یعنی انگار خراب شده!!
اخه میدونین فایل از لب تاپ میشه به گوشیم فرستاد
اما گوشیم اصلا بلوتوث لب تاپ و پیدا نمیکنه.
یا مثلا برای استفاده از برنامه مدیریت گوشی my phone explorer اگه بلوتوث لب تاپم خاموش باشه برنامه کار نمیکنه(کلا واسه این برنامه کابل وصل نمیکنم و همیشه از بلوتوث استفاده میکنم)
اما روشن که میکنم سریع ارتباط بر قرار میشه و برنامه کار میکنه.نمیدونم این چه مرضیه.ایا بلوتوث لب تاپ مشکلی داره؟
من با گوشی های دیگه هم امتحان کردم بلوتوث لب تاپ رو پبدا نمیکنن
میگم بلوتوث لب تاپ مثل گوشی های سامسونگ حالت پنهانی دارن؟نکنه رفته رو حالت غیر شناسایی!!
چه میدونم.این حدس ها رو میزنم دیگه
نظر دوستان چیه
لب تاپم m1530 xps
در این مورد آخر باید بگم که آره درسته بلوتوث های لب تاب هم هیدن میشن .نقل قول:
یه چکی بکن ببین هیدن نیست؟
سلام
اگر بنده باطری رو بطور کامل شارژ کنم و بعد از اداپتور و برق شهری بطور مداوم استفاده کنم و باطری دشارژ نشه ایا مشگلی برای باطری بوجود میاد؟
سلام دوستان من لپ تاپم مدل دل دارم وقتی لود میشه شروع به لغزش میکنه ودر ضمن وقتی خاموش میکنم ودر ب آن بسته که میشه دوباره باز میکنم می بینم که باز این روشنه
ویستا نصبه؟نقل قول:
شاید روی stand by میذاری
ددوست عزیز ویستا است اما کار باویستا را کامل واردمنقل قول:
از کجا بدونم wifi سیستم من سالمه؟
dell_Latitude_E6500
نقل قول:
بله ... سلول های باتری باید پر و خالی شوند نه اینکه دائما در حال شارژ باشد
نقل قول:
ببینید ، توی power option در کنترل پانل ، تنظیم شده تا وقتی شما در را می بندید close lid ، سیستم به حالت hibernate برود ... همینطور برای حالت فشردن دکمه power
وقتی شما درب را قبل از خاموش شدن کامل یعنی رفتن نمادهای روشن بودن سیستم روی لپ تاپ می بندید ، عملیات shutdown تبدیل به hibarnate میشه ... و سیستم به حالت بیهوشی میره. پس صبر کنید تا سیستم کامل power down بشه و بعد درب را ببندید :5:
اوکی ؟ موفق باشید
دو راه دارید :نقل قول:
زدن f12 هنگام بوت و تست سخت افزاری diagnostic و دیدن نتیجه
روشن نمودن آن و سرچ شبکه های بیسیم در صورت وجود یا سرچ توسط سایر لپ تاپ ها و گوشی های تلفن همراه
چه جوری میشه جستجو کرد؟ واسه من فقط چراغش روشن میشه نمیدونم چکار کنم والانقل قول:
شرمنده که جای دیگه هم سوال کردم
وقتی روشن میشه ، می تونید با یک گوشی که wifi داشته باشه سرچ کنید ببینید میشناسدش یا خیر
با یک لپ تاپ دیگر هم از بخش network connection قسمت wireless network connection را بزنید و روی دکمه refresh network list کلیک کنید تا access point ها نشان داده بشه
طرز کار با وایرلس دیگر به بخش لپ تاپ ربطی نداره و باید در بخش شبکه سایت بزنید
وقتی روشن میشه ، می تونید با یک گوشی که wifi داشته باشه سرچ کنید ببینید میشناسدش یا خیر
با یک لپ تاپ دیگر هم از بخش network connection قسمت wireless network connection را بزنید و روی دکمه refresh network list کلیک کنید تا access point ها نشان داده بشه
طرز کار با وایرلس دیگر به بخش لپ تاپ ربطی نداره و باید در بخش شبکه سایت بزنید
این راهنمای مایکروسافت را نیز از دست ندهید :
موفق باشیدکد:http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/setup/wireless.mspx
با سلام خدمت اهالی فن
من یه لبتاب Dell Inspiron 6400 دارم که حدود یک سال و نیم پیش خریدم
الان تقریباً 6 ماهه که سرعتش کم شده. ویندوز رو هم که عوض میکنم باز هم مشکل پا بر جاست
دقیقاً از وقتی اینطوری شد که بر اثر یه اشتباه احمقانه از طرف فروشنده که گفت این مدل پورت PCMCIA داره و در سمت راست دستگاه قرار گرفته، من به اشتباه با هاردش ور رفتم و یه کمی تکون تکونش دادم ! آخرش هم فروشنده گفت "نه اشتباه شده این مدل اون درگاه رو نداره !!!"
حالا اولاً موقع بالا اومدن کند میشه و بعضی وقتها در لود شدن برنامه های Starst Up هنگ میکنه و مجبورم دستی خاموشش کنم
موقعی هم که برای اولین بار برنامه ها رو باز میکنم خیلی طول میکشه لود بشن
موقع کار هم وقتی گوشمو میذارم کنار هاردش یه صدای خِر خِر خیلی ضعیفی از توش شنیده میشه
حالا میخوام ببینم ایراد از همین هارده ؟!؟
اگه آره باید چیکار کنم تا درست شه ؟ چقدر خرجش میشه ؟
هاردم 120 هست
سلام به همه.
دوستان من یه سونی fw گرفتم که هاردش 320 و 7200rpm هست
وقتی هاردش داره کار میکنه و در حال خوندن اطلاعات هست یه صدای غارغار خیلی خیلی کم به گوش میرسه.
می خواستم بدونم این صدای غار غار هارد در این حد طبیعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
صدای نویز موتور هارد هست ... متاسفانه هارد های hitachi و سامسونگ پرسر و صدا هستند ... اگر WD بود خوب بود :46:نقل قول:
طبیعی است
بله ... احتمالا موتور هارد آسیب دیده و کند شده ... البته می تونه از زیاد کار کردن لپ تاپ هم باشه و عمر هارد سر اومده :41:نقل قول:
راهی نیست ... بدید تعمیرگاه های رسمی و معتبر دل براتون هاردش رو تست کنند و اگر خراب بود تعویض یا تعمیر کنند
حداقل هزینه تعمیر حدود 70 تومن میشه :18:
من خودم همین 6400 رو دارم و الان مشکل هارد دارم و این هاردهای فوجیتسو هم بد بنجلی هست !!!نقل قول:
ببین یه بار ویندوز رو عوض کن و Service Pack 3 بریز و قبلش کل هاردت رو فرمت کن ...
اگه درست نشد قیمت هارد 250 گیگ حدود 60-70 تومنه ...
مال من که بد سکتور افتاده دیوونه کرده منو !!!