برند و مدل خوبی هست؟دوستان کسی تجربش رو داره؟نقل قول:
Printable View
برند و مدل خوبی هست؟دوستان کسی تجربش رو داره؟نقل قول:
الان من دو حلقه لاستیک یزد بخوام با قیمت تعاونی بگیرم ،باید به نمایندگی مراجعه کنم یا باید توی سایتی ثبت نام کنم ؟
توی لاستیک های یزد تایر گل اورانوس بهتر و نرم تره یا مرکوری ؟
تو گوگل سرچ کنید به راحتی به جواب سوالتون میرسید...نقل قول:
*ونوس Venus
- مناسب برای تمام فصلها
- اصطکاک خیلی خوب با سطح جاده
- عملکرد عالی در ترمزگیری
*اورانوس Uranus
- مناسب براي فصل تابستان
- قابلیت خوب خروج آب از سطح تماس تایر با جاده
- اصطکاک خوب به سطح جاده های خیس
- کم صدا
- شكل ظاهري اسپورت
*نپتون Neptune
- مناسب براي فصل تابستان
- اصطکاک عالی با سطح جاده
- قابلیت رانش با سرعت 240 کیلومتر در ساعت ( سری سرعتی V)
*مارس Mars
- مناسب برای فصل تابستان
- دارای طرح آج متقارن
- اصطکاک خوب به سطح جاده های خیس
- کم صدا
معمولا لاستیک تعاونی بیشتر گلدستون و ایران تایره ,یه مدت کویر هم دادن و بارز ,بعضی نمایندگی ها دولتی میدن باید سوال کنینقل قول:
سلام
من ۲ جفت لاستیک هانکوک به صورت استوک با عاج ۸۰_۹۰ درصد خریدم
ولی متاسفانه خیلی صدا میدن. موقع شروع حرکت، ترمز کردن و حتی دور زدن صداشون خیلی آزاردهنده س
دوستان کسی تجربه یا راه حلی داره؟
طبق تجربم لاستیک هانکوک و دانلوپ کلا یکم جیر جیر دارننقل قول:
برای من خیلی خوشاینده ولی یسری نمیپسندن
برای استفاده از لاستیک استوک حالا نمیدونم منظورتون اینه که استوک خریداری کردین یا الان که زیر ماشینتون رو میفرمائید ولی چیزی که مد نظر قرار میدین تاریخ تولید باشه
لاستیک با تاریخ تولید پایین استفاده نکنید
سلام
دوستان برای 206 sd میخواستم لاستیک بگیرم ، سایز فابریک همون 185/65/14 هست درسته؟
یزد رو اینطور شنیدم نرم تر از بقیس ف تو سایتش دیدم اورانوس فقط این گل رو داره
نظرتون همین اورانوس از یزدتایر هست یا نظر دیگه ای دارید؟
ویرایش: تو ی سایت دیگه چک کردم گل مرکوری هم این سایز هست از باقیه گل ها دیگه خبر ندارم
حدود قیمتی هم اگه میدونید بفرمایید ممنون میشم
راستی اینا حواله ای که به قیمت کمتری عرضه میشن هم دارن یا فقط برای گلدستون و ایران تایره؟
سایز فابریک پژو بله همینه ,دو گل اورانوس و مرکوری برای این سایز هست که مزکوری گل ریز معروفه و اورانوس گل درشت ولی به نظر من درشت و ریز بودن در سایز 205 یا همون پهن نمود پیدا میکنه و سایز فابریک تقریبا مـثل همند,من همین سایز بارز رو دارم میفروشم 740 با تخفیف 730 معمولا یزد تایر یکم گرون تره ,از لحاظ نرمی تقریبا تمام لاستیک های ایرانی در یک سطح هستن از همه نرم تر ایران تایره که زودتر هم صاف میشه,لاستیک دولتی رو هم باید در دفاتر پیشخوان ثبت نام کنی که کویر تایره, قبلا زود ثبت نام میشد و زود هم میاوردن الان پول رو کامل میگیرن و چند ماه باید نوبت واستی,لاستیک کویر برای پژو و سمند جز بدترین لاستیک هاست برای پراید 175 بازم بهترهنقل قول:
ممنوننقل قول:
لاستیک دولتی یزد هم میدن؟
ی نکته، به نظرتون کلا کار درستیه که لاستیکایی که سالمترن رو بزاریم عقب و فقط لاستیک های جلو رو عوض کنیم؟
خودم با این قضیه مشکل دارم به چند دلیل ولی خیلی این مورد رو شنیدم و اینکار رو میکنن ، میخواستم نظر شما و دیگر دوستان رو هم بدونم
ممنون
قبلا یه مدت یزد دولتی میدادن ولی الان نمیدونم باید سوال کنید,در مورد انداختن لاستیک سالم به عقب منظورتون از سالم چیه اگه سالم باشه اصلا چرا میخواید نو بندازیدنقل قول:
تفاوت قیمتی دولتی با ازاد چنده؟نقل قول:
دوتاشون سالمترن ، اونایی که پخته شدن و قبلا پنچری داشتن تعویض بشن و اون دو تایی که سالمتر هستن برن عقب
سلام
دوستان تا 3.4 تومن چ لاستیکی پیشنهاد میدین برا پارس
نرم کم صدا و بادوام
سایز 15 205
یسری از دوستان میگن تراینگل نرم و بادوامه تو چینی ها
حقیقتا هم حیفم میاد اینقد پول بدم جای لاستیک اونم برا ماشین ایرانی !
ولی خوب چاره ای نیست همینجوری نمیشه صدای داشبورد و جلوبندی رو تحمل کرد, تازه 20تا کارکرده اینجوریه :worried:
لاستیک ایرانی استفاده کنیدنقل قول:
یزد تایر یا کویر تایر
هردو خوب جواب دادن
خارجی ها گرون قیمت هست و تاریخشون رو باید دقت کنی چک کنی
خارجی هم هانکوک
الان یزد گل اورانوس زیرشهنقل قول:
خیلی خشکه ماشین بی نهایت
تاریخ تولیدش هم 2019 هست
لاستیک خارجی چی پیشنهاد میدین غیر از هانکوک که قیمتش اصلا بصرفه نیست الان
قیمت هیچ نوع لاستیک خارجی به صرفه نیستنقل قول:
اما هانکوک با توجه به عملکرد خوبی که در ایران داشته پیشنهاد میشه
معمولا قیمت نصفه,در مورد انداختن لاستیک سالم تر به عقب چون اگه ماشین وانت نیست مشکلی پیش نمیاد ,محور عقب در سواری بیشتر یدک کشهنقل قول:
سلام به شما پیشنهاد میدم لاستیک نکسن بندازید اگه تا سه چهار تومن پول دارید قیمت لاستیک نکسن سایز 15 در میاد 1600 تا 1800 دقیق نمیدونم ولی یزد 1400 تا 1500 پس میبینید زیاد فرقی نداره ,در مورد تاریخ هم 2019 هست که هیچ مشکلی نیست ولی به شما اکیدا توصیه میکنم کویر تایر ننداز لاستیک خشک بد بالانسنقل قول:
دوستان میخوام لاستیک بخرم
چه مارکی پیشنهاد میکنید؟
پرشیا مدل90
چند جا پرسیدم میگن خارجی اصلا نداریم...فقط ایرانی
یزد خوبه بگیرم؟؟؟
یزد و کویر هر دو خوبننقل قول:
لاستیک خوب و نسبتا نرم و مطمئن بین لاستیک های ایرانی البته فقط و فقط و فقط بارز و یزد ولاغیر!نقل قول:
و بعد کویر و ایران و دنا
آشغال تولید کن ترین هم گلدستون معروف هست که چیزی در موردش نگم بهتره!!!
جالبه بدونید که در یک نظر سنجی در یکی از سایتهای مرتبط با خودرو، نتایج زیر از بهترین لاستیک ایرانی و به نوعی رتبه بندی لاستیک های ایرانی و داخلی به دست آمده:
- بارز
- کویرتایر
- یزد تایر
- دنا
- ایران تایر
شرکت کنندگان در این نظر سنجی و رتبه بندی لاستیک های ایرانی و داخلی، به انتخاب تنها یکی از این لاستیکها به عنوان بهترین لاستیک ماشین به شرح زیر رای دادهاند:
- بارز(۷۴%)
- کویرتایر(۱۰%)
- یزد تایر(۶.۵%)
- ایران تایر(۵%)
- دنا(۴.۵%)
سلام چرا خارجی نیست کی همچین حرفی زده من خودم دارم همش قیمت خارجی ها رو از تهران میگیرم لاستیک چینی 2020 هم وارد بازار شده و برندهای معروف 2019,در مورد لاستیک ایرانی هم یزد و بارز سایز 14 حرف اول رو میزنن بعدش ایران تایر,اصلا و به هیچ عنوان دنبال کویر تایر و گلدستون نباش بدبالانس خشک و بی کیفیت ,قبلا کیفیت کویر عالی بود ولی جدیدا آشغال به تمام معنی چندین مورد ترکیدن و دردسر کشیدن مردم از کویر رو دیدم و اصلا دیگه نمیارم مگه کسی خودش بخوادنقل قول:
دوستان مرکز خرید لاستیک تو تهران کجاست ؟؟
کجا میتونم قیمت مناسب بخرم؟؟
سایت انلاین معتبر و فروشگاه معتبر هست انلاین خرید کنم ؟؟
دوستان می خوام لاستیک یزد بگیرم اما نمی دونم گل اورانوس بگیرم یا مرکوری
لاستیک قبلی که کارخونه گذاشته بود بارز بود. اما خشک بود. تعریف یزد رو شنیدم
برای تندر
مدل اورانوس بگیریدنقل قول:
بهتره
البته الان کویر گرفتم کد بندی داره مدل لاستیکاش مثلا k22 سایز 185 جدید خریدم خوب بوده
ولی به نسبت بارز به نظر من که جفتشو روی ال90 مصرف کردم خیلی نرمتره کویر
دلیلی که میگید اورانوس بهتره چی هست ؟نقل قول:
چون دیدم قیمت مرکوری از اورانوس بیشتره
یه سری میگن کویر و یزد سیمی هست و قابل تعمیر نیست. البته من بارز داشتم و الان بعد 5 سال کنار لاستیک باد کرده.
دوستان من لاستیک هام رو عوض کردم نصاب به من گفت اگر چند روز باهاش راه برو رینگ و لاستیک با هم فیت بشه بعد بالانس کن الان بالانس کنم از بالانس بودن خارج میشه دوباره
می خواستم بدونم واقعا اینجوری هست ؟
دلیل اینکه برای چهار فصل و شرایط مختلف آب و هوایی سازگار ترهنقل قول:
بحث بارندگی و برف عرض میکنم خدمتتون
واسه توسان لاستیک هانکوک 2020 ترجیح میدین یا بریجستون 2018؟
سلام...لاستیک دانلوپ اصل توی بازار هست؟ مثل اینهایی که دیجیکالا داره
یک برند به نام NANKANG قبلا گرفتم راضی بودم ساخت تابوان
کدوم رو بگیرم؟ برای پراید
درود،نقل قول:
یه سوالی:
(شاید خنده دار بیاد!)
از کجا بفهمیم لاستیکی که میخریم، نو هست؟ (بجز تاریخ تولید حک شده روی خود لاستیک)
یعنی ممکنه لاستیک دست دوم رو بهمون بفروشن؟ (مثل افرادی که ماشین نو میخرن و چند روز بعد میرن لاستیک فروشی و لاستیک هاش عوض میکنن )
یعنی میتونن لاستیک دست دوم رو نو کنن و به مردم بفروشن؟
درود،
دو سوال داشتم:
1- آیا لاستیک های نو، نیاز به بالانس روکار دارن؟ چون من شنیدم اگر لاستیک ها حتی خیلی خیلی کم هم بالانس نباشن هم جلوبندی رو آسیبب میزنن هم خود لاستیک ها زود دچار فرسایش میشن.
2- بر اساس نجربه ای که داشتم و همچنین شنیده ها، خودروهایی که چرخ هاشون مشکل عدم بالانس دارن، بهترین بالانس براشون ، بالانس روکار هست.
و اینکه چرخ رو دربیارن و بالانس کنن اصلا فایده ای نخواهد داشت... پس این دستگاه ها به چه دردی میخوره وقتی کارایی نداره و بعد از بالانس توسط این دستگاه ها، هیچ مشکلی حل نمیشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه خیر و برکت و معنویت .
ماهِ توجه به مهمترین موضوعِ زندگیِ هر انسان که همانا قبول شدن در امتحانِ الهی در دنیا هست برای اثباتِ لیاقت و شایستگی داشتن برای سکونت در بهشت موعود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
◼️ بالانس بودنِ چرخها بسیار اهمیت داره ولی متاسفانه اکثر مردم فکر میکنند که بالانس نبودنِ چرخها اهمیت چندانی نداره و یا فقط وقتی که ماشین شدیداً لرزش داره باید بالانس بشه !!!
◼️ بالانس نبودنِ چرخها هر چقدر هم که کم باشد باعث صدمه دیدن لاستیکها ، سیستم جلوبندی ، کمکها و فنرها , سیستم فرمان ، بلبرینگهای چرخها ، پلوسها ، بدنه و اتاق و غیره میشه .
◼️ لاستیکها و دیسکهای ترمز و رینگها بنجل و غیراستاندارد شده و این تاثیر زیادی داره در لرزش چرخها و صدمه دیدن قسمتهای مختلف ماشین .
◼️ بهترین تست برای بالانس بودن چرخها اینه که با رعایت همهی نکات ایمنی ، همهی چرخهای کِشنده روی جک زده بشه و با دنده ی آخر ، سرعت تدریجاً زیاد بشه تا حد ۱۳۰ کیلومتر و هیچگونه لرزشی نباید در چرخها و بدنه و فرمان حس بشه .
برای ماشینهای دفرنسیال جلو ، چرخهای جلو ، و برای ماشینهای دفرنسیال عقب باید از چرخهای عقب برای تست روکار استفاده بشه .
◼️ حتی اگر دقیقترین دستگاههای بالانس کامپیوتری رو هم داشته باشید و کاملاً هم سالم و کالیبره باشه باز هم ممکنه به علت عدم بالانس دیسک ترمز و سایر قطعاتِ چرخنده ، لرزش احساس بشه هنگام تستِ بالانس روکار
◼️ برای ماشینهای دفرنسیال جلو ، چرخهای عقب رو هم میشه نصب کرد جلو و تست کرد که آیا واقعاً بالانس هستند یا نه .
◼️ هیچوقت به حرف تعمیرکار اعتماد نکنید . همیشه روکار تست کنین تا مطمئن بشید چرخها واقعاً بالانس هستند یا نه .
◼️ برای ماشینهای دفرنسیال جلو ، هرگز با چرخهای روی جک زده و فرمانِ پیچیده نباید سرعت رو از ۲۰ کیلومتر بالاتر ببرید وگرنه پلوسها به شدت صدمه میبینه . فرمان باید کاملاً مستقیم باشه . پلوسها ساخته نشده تا با فرمان پیچیده بتونه در سرعت زیاد بچرخه . خصوصاً اگر بنجل باشه و گریسش هم کم باشه .
◼️ بالانس کردنِ روکار هم خیلی بهتره چون بالانس کردن و تست کردن همزمان انجام میشه .
◼️ حتی اگر چرخها رو روی دستگاه کامپیوتری بالانس کردند ، بعدش باید حتماً روی کار و روی جک تست کنین که آیا واقعاً بالانس هستند یا نه . چرخها وقتی روی جک هستند ، هیچ فشار و وزنی روی چرخها نیست و درنتیجه کوچکترین لرزشی فوراً نمایان میشه
◼️ بالانس کردنِ روکار گاهی وقت گیر هست به علت تجربه و مهارتِ کمِ مکانیک .
◼️ برای فردی که ماشینش رو دوست داره و میخواد همیشه سالم و تنظیم و بالانس باشه ، بهتره ماهی یک بار این تست انجام بشه و یا حداقل ۲ ماه یکبار .
چون گاهی حتی چند دقیقه بعد از بالانس کردن چرخها ، بالانس به هم میریزه به علت درست نصب نشدنِ وزنههای سربی و کنده شدنش .
پس همیشه در هنگام رانندگی ، لرزش فرمان و بدنه رو زیر نظر داشته باشید .
◼️ چرخهای جلو رو تکتک هم میشه روی جک زده و بالانس کرد ولی به گیربکس و دیفرانسیل فشار میاد چون یک چرخ ثابته و نمیچرخه پس بهتره با رعایت تمام نکات ایمنی هر دو چرخ ، ۲ سانت از زمین بیاد بالاتر .
✓پشت و جلوی چرخهای عقب بایستی با ۴ آجر مهار بشه در این تست
✓ ترمز دستی هم باید تا آخر کشیده شده باشه و روی زمین صاف و کاملاً افقی انجام بشه .
◼️مسئولیت رعایت نکات ایمنی و درست انجام دادن کارها و هر گونه خسارت جانی و مالی بر عهدۀ خوانندگان این مطالب هست . بنده و این سایت هیچگونه مسئولیتی نداریم .
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[b
تشکر فراوان از وقتی که گذاشتید :»:» ممنونم
از نظر من لاستیک گلدستون(آرتاویل) در هر کشوری تولید میشد، مجموعه نظارتی در اون کشور درب کارخانه رو تخته(گِل) میگرفت... منتها گلدستون سالهاست که در ایران آشغال تولید میکنه و همچنان هم پرقدرت به کارش ادامه میده...
سایپا و ایران خودرو هم برای ارزان تر بودن، این آشغال ها رو میزارن زیر ماشین نو مردم...
یعنی این لاستیک گلدسون 1000 کیلومتر نرفته، کنار لاستیک پرید....
100 تا بالاتس روکار هم ببرید، این لاستیک بالانس بشو نیست...
لاستیک های گلدستون یک زباله واقعی هستن....زباله...
علامت استاندارد هم روشون هست... چقدر مضحک....
مدیر ارشد گلدستون (آرتاویل )رو پیدا کردم (توجه کنید که یزد تایر و گلدستون هر دوتاش مربوط به گروه رازی هست و کلا کادر اداری این دو کارخانه هم یکی هست... و دو تاش یک مجموعه هستن) و بهش زنگ زدم، بهش میگم این لاستیک گلدستون بالانس نمیشه. ماشین هم نو هست و سالم...
میگه لاستیک باید بره کارخونه و چک بشه،(هزینه هم با مشتری!) و در این مدت هم که لاستیک در کارخانه هست برو لاستیک نو بخر... بعد هم میگه شاید جلوبندی ماشین مشکل داره و لاستیک رو خراب کرده (ماشینی که 500 کیلومتر راه نرفته)
بخدا خیلی پُر رو هستن... به خاطر گرونی اجناس خارجی و ممنوعیت واردات این کارخانه های داخلی دیگه خیلی گستاخ شدن...
حمایت از تولید داخل چه مسخره بازی هست؟ والا مگر ما پول دزدی داریم که هر آشغال بخریم که از تولید داخل حمایت کرده باشیم؟ تولید داخل باید اول برادری شو ثابت کنه و جنس درست حسابی بده و برای پولی که ما میدیم ارزش قائل بشه... نمیشه از گلو خودمون بگیریم و هر زباله ای بخریم که خیر سرمون از تولید داخل حمایت کردیم و مدیر کارخونه به ریش ما بخنده!
سلام مدل مرکوری رو به شما توصیه میکنم اگه یزد میخوای دلیلش گل ریز بودن این گله و همه لاستیکهای رادیال چهار فصلند هم این هم اورانوس,اینکه لاستیک بعد یه مدت گفت از دزد بودن اون شخصه اول بالانس میکنن بعد خودش فیت میشهنقل قول:
من که سالهاست دارم لاستیک ایرانی میفروشم و خودم هم استفاده میکنم به لاستیک خارجی نمیرسه ولی در حد معموله,لاستیک گلدستون و دنا هم جز اشغال ترینها هستند ولی مردم همیشه در صحنه ب خاطر صد تومن ارزون تر و کلک های دولتیه دیگه گیرت نمیاد میرن میخرننقل قول:
دوستان درود بر شما وقت بخیر
ماشینی که هم اکنون استفاده می کنم چری آریزو هست که همونطور که اطلاع دارید سایز رینگ/لاستیک فابریکش 205/50/17 هست.
از اونجایی که ماشینهای چینی بطور کلی ذاتاٌ تعلیقشون خشک هست و از طرفی در ماشینهایی مثل آریزو ، فاق کوتاه لاستیک هم به این خشکی تعلیق دامن زده و بنابراین سرنشین تمام امواج و دست انداز های جاده رو حس می کنه.
همونطور که همه دوستان میدونید و تا جایی که اطلاعات اندکم منو یاری می کنند کمک فنر ها ، در اولویت اول بیشترین نقش رو در نرمی تعلیق یه ماشین بازی می کنند و بطور کلی تر نوع فنر بندی ماشین ، سپس بنظرم لاستیک ها هستند که تاثیر گذارند و بعد از اون ، حتی میشه به مواردی مثل نوع ابر و فنربندی صندلی ها هم اشاره کرد و...
بدلیل پیچیده بودن و هزینه بر بودن تعویض کمک ها با نمونه نرم تر غیر فابریک و همچنین احتمال ناهماهنگی با سیستم تعلیق استاندارد ماشین ، من تصمیم گرفتم در اولویت اول بصورت زیر اقدام به تغییر رینگ و لاستیک (البته با حفظ ارتفاع و پهنای کلی رینگ و لاستیک استاندارد) بکنم:
تغییر سایز رینگ: از 17 به 15
افزایش درصد فاق لاستیک: از 50 به 60
حفظ پهنای استاندارد: 205
205/50/17 = 205/60/15
حالا از شما بزرگواران و صاحب نظران کلوپ میخوام که لطف کنید و نظر خودتون رو در این خصوص بفرمائید.
کسی از دوستان در این خصوص نظری ندارید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سال نو و نوروز ۱۴۰۳ بر شما و سایر دوستان مبارک باد
◼️ بنده الان مطلب شما رو دیدم
◼️ مایلم بدونم چه کاری انجام دادین و نتیجه ش چی شد .
◼️ معمولاً تعویض رینگ با رینگ بزرگتر یا کوچکتر توصیه نمیشه . ولی تعویض لاستیک با ارتفاع بیشتر و با پهنای بیشتر انجام میشه به شرطی که حساب شده باشه تا لاستیک به سقف گلگیرها نخوره خصوصاً وقتی که ماشین کاملاً پر هست و روی سرعت گیر رد میشه و به شدت میاد پایین
برای افزایش پهنای لاستیک هم قبلش بایستی چک بشه که لاستیکهای جلو با فرمان کاملاً پیچیده به چپ و راست ،چقدر با بدنه و گلگیرها فاصله داره تا لاستیک با پهنای بیش از حد نصب نشه.
◼️ ضمناً کاهش باد لاستیکها تأثیر زیادی داره بر نرم شدن ماشین روی چاله چوله های خیابان و جاده و بالعکس .
یعنی بسیار پرباد بودن لاستیکها باعث سنگ شدنشون میشه و لرزش و کوبیدن زیادِ ماشین روی چاله چوله های خیابان و حتی آسفالت زبر .
◼️ ◼️ سنگ شدن لاستیکها ممکنه باعث انفجار لاستیک در سرعت زیاد هم بشه و عامل حوادث خطرناک و حتی کُشنده . خصوصاً در تابستان و روی جادههای داغ .
◼️ کاهش باد لاستیک ها نباید تا حدی باشه که دیگران تصور کنند پنچر شده و داره مبخوابه
بنده حتی تا ۱۹ هم باد چرخ رو کاهش دادم برای کاهش ضربهها و لرزشها (19PSI) یعنی ۱۹ پاوند بر اینچ مربع.
==========================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[COLOR="#FF0000"