اقا من با 360 كمبات بازي ميكنم تو story الان با raiden رسيدم به shao kahn هر كار ميكنم نمتونم شكستش بدم. البته يه بار با Liu Kang شكستش دادم ولي الان ميگي سخت تر شده. چيتي رمزي چيزي نداره همين و ببرم ببينم اخرش چي ميشه؟
Printable View
اقا من با 360 كمبات بازي ميكنم تو story الان با raiden رسيدم به shao kahn هر كار ميكنم نمتونم شكستش بدم. البته يه بار با Liu Kang شكستش دادم ولي الان ميگي سخت تر شده. چيتي رمزي چيزي نداره همين و ببرم ببينم اخرش چي ميشه؟
هر موقع خواست بهت چکش پرت کنه یا نیزه یه پایین بالا بزن(بالا پایین) غیب شو از پشتش دربیا و بعدش...........................winsنقل قول:
salam chejori mishie download kard gozinei vase download nadare ?
سلام..
آقا ما این نسخه رو دانلود کردیم از PC که میشه این Mortal.Kombat.Arcade.Kollection
ولی موقعی که بازی اجرا میشه و میگه Press Enter هرچی میزنیم کار نمیده و هیچ دکمه ای عمل نمیکنه..
اصلا کسی تونسته این نسخه رو بازی کنه؟!
salam in bazio nemitonam dowload konam agar mishe komakam konid
salamنقل قول:
از چه سایتی میخوای دانلود کنی که نمیشه؟
سلام من این بازیو برای پی سی دانلود کردم
بازی که شروع میشه میرسه به PRESS INTER
اصلا کار نمیکنه اینتر! از دسته هم استفاده کردم نشد!
تو فرومای خارجی زده بود windows live id sign=in assistant نصب کنید. اونم زدم نشد!
چیکارش کنم؟
salamنقل قول:
دکمه هاش فکر کنم با a-s-d-z-x-c اینا باشه
دوستان تو Xbox چطور میشه لباس دوم کارکتر ها رو انتخاب کرد؟
رو هر شخصیت Start بزن و بعدش چپو راستو بزن لباس دومو و سومو انتخاب کننقل قول:
این کار رو کردم ولی چیزی نیومد که لباس انتخاب کنم فقط کارکتر رو انتخاب مب کنهنقل قول:
کدوم نسخه از بازیو داری؟:نقل قول:
1-mortal kombat
2-mortal kombat komplete edition
اگه اولیو داری باید پول جمع کنی و بری تو قبرستون قبرارو بخری و لباس باز کنی
اگه دومیو داری از همون اول باز هست لباسا
اولیو دارم ولی لباس بعضی از کارکتر هارو مثل اسکورپیون رو خریدمنقل قول:
پس startو بزن و لباس دومشو انتخاب کن.نقل قول:
فرق می کنه 2 نفره بازی کنیم یا تک نفره ؟چون استارت رو میزنم بازیکن رو انتخاب می کنه و میره ادامه بازینقل قول:
راستش من این بازیو فقط دو نفره بازی میکنمنقل قول:
تو انتخاب شخصیتها X رو بزن ببین چیا میاره برات
در ضمن اگه لباس باز نکرده باشی انتخاب نمیکنه لباس دومو.تا جاییکه یادمه و مطمئن هستم باید startو بزنی تا لباس دومو انتخاب کنی.اگه انتخاب نکرد یعنی بازش نکردی.
قسمت داستانی بازیو رفتی؟تا آخرش برو برات چیز میز باز میکنه
Story Mode رو تا آخر رفتم.باید Kompelet Edition رو تهیه کنم شاید اون مشکل نداشته باشهنقل قول:
قبرستون رفتی چیز میز پیدا کنی؟نقل قول:
تو قبرستون لباسها و رمزها هست.باید پیداشون کنی
کسی نمیدونه نسخه جدید واسه کنسول کی میاد؟دیگه بعد از فردی کروگر دی ال سی جدید نیومد؟
نسخه ی جدیدی فعلا در کار نیست.قراره بازی برای pc عرضه بشه-بعد از کروگر هم چیزی نیومدهنقل قول:
الان شرکت سازنده بازی جدیدشو به اسم injustice داده بیرون که شخصیتهای dc هستند
مشخص شده نسخه 2011 دقیقا چه تاریخی برای pc عرضه میشه !؟نقل قول:
خدا کنه زیر حرفشون نزنن و این بازی رو برای PC هم بسازن:n25:
نقل قول:فکر کنم تا دو ماه دیگه برای pc بیاد.نقل قول:
هنوز این بازیو میری شما اقای ساب زیرو؟
بله دوست من . سوالی داری بپرس.نقل قول:
این نسخه که میگین مثل پروجکتها هست یا نسخه ای هست که خود شرکتش بیرون داده؟لینک دانلود دارین؟نقل قول:
سوال منم هست .کسی هست کمک کنهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
خیر مثل اونا نیست.خود شرکت سازنده داده بیرون.یه سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
جدیدترین نسخه mortal kombat arcade collection هنقل قول:
که شامل:
mk1-mk2-mk3 میشه که بصورت Hd ه
.
.
.
.
آخرین مورتالی که شرکت سازنده ساخته(2011-برای دو کنسول 360 و پلی 3) قراره تا دو ماه دیگه برای pc بیاد.
با سلام
M.U.G.E.N اچ دی جدیدتره یا mortal kombat arcade collection
کدومش با کیفیت تره؟
salamنقل قول:
اولیو نشنیدم.فکر کنم از این بازیهایی باشه که شرکت سازنده توش دخالتی نداشته
ولی دومی خود شرکت سازنده داده بیرون-دومی هم همون نسخه های قدیمی سگا هست که hd شده.کیفیتش هم خوبه
سلام
یه 5 ماه میشه از وطن دانلود دانلودش کردم نسخه اچ دی pc 2/5 g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از همون بازیهاست که دستکاری شده
نسخه ی hd شده که شرکت سازنده داده بیرون هم همین شکلی و تو همین مایه هاست
کمی صبر کن نسخه ی 2011 برای pc بیاد.
نقل قول:
ممنون از پاسخ اکه کومبت9 واسه پی سی بیاد چه شود!!زمانی توسگا با کوبات 2 چه خاطراتی داشتیم
من همن نسخه که شما میگین شرکتش داده بیرون دانلود کردم اما تو اجراش موندم حدود 400خورده ای مگ بود
3تافایله یکیش فایل اصلی که 439 مگ هس و فایل اجرایی نیست و یه !!Mreader هست که اجرامیشه اما نمیدونم چطور داخل بازی برم کلید های asd روهم امتحان کردم
خواهش میکنمنقل قول:
آره همینه
تو فایلهای من علاوه بر اون exe یه iso هم هست که باید بازش کنی و فایل Setup و ران کنی و نصبش کنی
اگه دکمه هات کار نکرد آخرین کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟ :
محتوای مخفی: سایت
اگه میشه فاتالیتیهای بازیMK 5 Deadly Alliance روبه من بگین خیلیممنون.
MK 5 Deadly Alliance
رمزهاسومیخوام
این بازی ای که گفتی برای ps2 و psp هست
اگه رو pc داری بازیش میکنی،نسخه ی دستکاری شده هست و رمزهاش زیاد کار نمیکنه
یه سرچ کنی پیدا میشه
سلام ،من يك نسخه از كمبت مخصوص ps2 دارم كه حدودا 12 نفر آنها فعال هستند و نمي دانم كه چطوري بقيه افراد را فعال كنم ، لطفا اگر كسي رمز مخفي داره بده در ضمن يك رمز براي profile مي خواد اگر كسي ميتونه راهنمايي كنه به ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك ايميل بزنه با تشكر
سلام آقای ساب زیرو
میشه لینک دانلود آخرین نسخه کمبت برای PS2 رو بهم بدید اگر HD باشه بهتره ولی حتما میخوام که رمزها وفاتالیتیهای بازی اجرا بشه این رمزهاشم رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
ممنون