دوست عزیزنقل قول:
مشگلی نیست انجام دهید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
مشگلی نیست انجام دهید
دوست عزیزنقل قول:
به این سایت بروید مدل نام گذاری ایران UA40ES6950M و نام گذاری اصلی UA40ES6200M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
اگر تمامی راه هارا رفتید و جواب نگرفتید پس حتما گیرنده دیجینال تدارد خو دتان را خسته نکنید.
بله منم همین مدلو دارم و تست کردم آپدیتش درسته.نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
سوالی داشتم...آیا با این فایل آپدیت کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟؟منظورم اینه که زبان فارسی و کلا تنظیمات قبلی پاک نمیشه؟و آیا اینکه این فایل برای تلویزیونهای ایران هست؟چون میترسم که مشکلی پیش بیاد و آویزون سام سرویس و گارانتی بشم.البته گارانتی سام سرویس رو داره..
ممنون از اینکه دوستان منو راهنمایی میکنن
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون شما مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست این کار زمانی که برای سیستم مشگلی بوجود می آید مورد نیاز است وگر نه با آبدیت اپشنی به سیستمتان اضافه نمی شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت این مدل سامسونگ ps43d495a1m رو میخواستم ممنون و آیا میشه در این مدل pvr رو فعال کرد.
بهترین تنظیم رنگ برای تلویزیون سامسونگ پلاسمای 43 اینچ چه کارهایی باید انجام داد؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون شما را در سایت سوئد پیدا کردم و PVR در مشخصات تلویزیون تان ندیدم اینم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از لحاظ نور بسته به محیطی که در آن هستی متغییر است و همچنین می توانید به این تایپیک رفته و قسمت کنتراست را مطالعه کنید
دوستان عزیز با سلام من ال سی دی سامسونگ مدل la32r81bx-shi دارم
(مال 6-7 سال پیش) یه مدتی هست که وقتی روشن می کنیم صداش رو 170-80 بازه باید کم کنیم راهی هست تا بشه این مشکل رو برطرف کرد؟
با تشکر
سپاس از دوستانی که کمک کردن دستگاه 46d6960 رو آپدیت کنم
من یه سوالی دارم
از کجا ساعات کارکرد رو پیدا کنم
البته جناب متین پور خ کمک کردن که متاسفانه نتیجه بخش نبود و همینجا باید از ایشون خ خ خ تشکر کنم
دوست عزیزنقل قول:
ولوم اتوماتیک را فعال کنید . منو ----> صدا ---> ولوم اتوماتیک یا همان تنظیم خودکار
دوست عزیزنقل قول:
به شما که توضییح دادم تا منوهای شما بطور کامل باز نشود نمی توان گفت که از کجا آن را ببینید . در آن عکسهای که فرستادید هیچ گزینه ای راجب به ساعت کار کرد پنل تان وجود نداشت.
دوست عزیز اون که فعاله ولی توی منوهاش انتخاب صداش رو حالت اصلیه در ضمن تنظیم مجدد و انتخاب صداش غیرفعاله. اگه بخوام ریست کنم چیکار کنم نصف منوهاش غیرفعاله
نقل قول:
دوست عزیز
اول حالت بازی یا همان کیم مود را فعال کنید تا تابع تنظیمات مجدد فعال شود تا بتوانید آن را تنظیم یا ریست کنید
با انتخاب منو بازی.
1. دکمه MENU برای نشان دادن منو.
با فشار دکمه ▲ یا ▼ "راه اندازی" یا همان ست آپ را انتخاب کنید، و سپس فشار دهید/ دکمه OK را وارد کنید.
2. با فشار دکمه ▲ یا ▼ "حالت بازی" را انتخاب کنید، سپس دکمهENTER / OK را فشار دهید.
3. ▲ یا ▼ را فشار دهید را انتخاب کنید "on" یا "خاموش" را فشار دهید. را فشار دهید. / دکمه OK را وارد کنید.
4. دکمه EXIT خارج شوید.
کنسول بازی را قطع و اتصال دیگر دستگاه های خارجی، لغو حالت بازی در منوی تنظیمات است. اگر شما صفحه نمایش منو در حالت بازی، روی صفحه نمایش تلویزیون حرکت کمی. اگر حالت بازی این است که: • تصویر تغییر حالت استاندارد و صدا حالت سفارشی شده به صورت خودکار کاربر می تواند آنها را به حالت دیگر تغییر نمی کند.
• صدا در حالت منو صدا غیرفعال شده است. تنظیم صدا با استفاده از اکولایزر.
• تابع تنظیم مجدد صدا فعال می شود. انتخاب تابع تنظیم مجدد بعد از تنظیم اکولایزر بازنشانی اکولایزر تنظیمات پیش فرض کارخانه.
اکولایزر تنظیمات پیش فرض کارخانه.
1. دکمه MENU برای نشان دادن منو.
▲ یا ▼ دکمه را فشار دهید را انتخاب کنید "صدا"، و سپس فشار دهید
/ دکمه OK را وارد کنید.
2. دکمه ▲ یا ▼ را فشار دهید را انتخاب کنید "تنظیم مجدد"، سپس را فشار دهید
/ دکمه OK را وارد کنید.
3. دکمه EXIT خارج شوید.
شما می توانید این گزینه را زمانی که "حالت بازی" قرار است انتخاب کنید
ببخشید من حالت بازی یاکیم مود رو از کجا فعال کنم یه راهنمایی بکنید شاید قبلا در موردش توضیح دادید ولی من نمی دونم
دوست عزیزنقل قول:
پست با لا را مطالعه کنید
بله جناب متین پورنقل قول:
از اینکه وقت گذاشتین برای عکس ها هم تشکر و سپاس
دوستانی که D6960 دارند یه سوال
آیا میشه مثلا من وقتی آپگرید کردم و با تلویزیون اینترنت رفتم و برنامه و بازی دانلود کردم بعدش ازش یه نسخه BACKUP بگیرم و بزارم تو سایت تا اونایی که به اینترنت دسترسی ندارن هم از برنامه ها استفاده کنن؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر این کار ممکن نیست چون تلویزیون این قابلیت را نداردشما فقط می توانید از ورودی تلویزیون برای فریمور و پخش فیلم و موسیقی و عکس استفاده کنید.
در ضمن برای دیدن ساعت کار کرد باید منوی تان باز تر شود تلویزیون را روشن و با کنترول این کد را وارد کنید MUTE 1 1 9 OK -> "HotelMode" بعد در هتل مود آن را ON کنید و از گزینه clone tv to usb را OK کنید و ببیند که منو های زیاد باز شده است و آن وقت از SUBOPTION و یا SVC ساعت کار کرد پنلتان را ببینید وگرنه باید آن کنترول را بسازید
نقل قول:
بازهم سپاس و تشکر
جناب متین پور و دوستان عزیز
چطور میشه از ALLSHARE استفاده کرد؟
اتصال وای فای بنده هم با با دستگاه بلوری و ... برقرار نمیشه
نکته خاصی هست که در جریان نباشم؟
دوست عزیزنقل قول:
این مطالبی را که برای شما می گذارم بدرستی مطالعه کنید . و اگر تنظیمات شبکه را بلد هستید و به درستی انجام دادید با این مطالب کارتان انجام می شود لازم به ذکر است که نرم افزار ALLSHARE را روی کامپیوتر تان حتما نسب کنید.
AllShare Play
اسمارت هاب← AllShare Play
فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاه USB ،Mass Storage Class MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید. برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی دستگاه را به درگاه USB در تلویزیون بزنید.اگر می خواهید از USB HDD استفاده کنید، توصیه می کنیم ازUSB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد.برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتررا به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه AllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با DLNA قرا دارد،باید شبکه بی سیم داشته باشید.
دستگاه های پشتیبانی شده
انواع خاصی از دوربین USB دیجیتال و وسایل صوتی ممكن است با این تلویزیون سازگار نباشند. AllShare Play فقط از دستگاه های USB Mass Storage Class MSC پشتیبانی میكند. MSC یك وسیله ترابری رده انبارش توده ای فقط به صورت انبوه است. نمونه های MSC شامل درايوهای انگشتی، خواننده های كارت فلاش وUSB HDD می باشد USB HUB پشتیبانی نمی شود دستگاه ها بایستی به طور مستقیم به درگاه USB تلویزیون وصل شوند.
از هارددیسکهای بیش از 3 ترابایت پشتیبانی نمی شود.اگر بیش از 2 ابزارPTP وصل شده باشند، تنها می توانید از یكی از آنها در آن واحد استفاده كنید.اگر بيش از دو ابزار MSC وصل شده باشد، بعضی ازدستگاه ها ممكن است شناسايی نشوند.ممکن است از یك دستگاه USB که به نیروی زیادی نیاز دارد بیش از 500Ma یا V 5 پشتیبانی نشود.اگر تلویزیون در طول مدتی که در زمان حفاظت خودکار تنظیم شده ورودی نداشته باشد، محافظ صفحه اجرا خواهد شد. حالت صرفه جویی در نیرو ممکن است هنگامیکه آنها را به تلویزیون وصل می کنید برای برخی رانشگران دیسک سخت خارجی به طور خودکار شروع به کار کند.
اتصال به PC از طریق شبکه
می توانید تصاویر، موسیقی و فیلم هایی كه در PC دارند را ازطریق اتصال شبكه با استفاده ازAllShare Playپخش كنید.برای مشاهده محتوای موجود درPC بایستی تلویزیون و PC را به LAN متصل کرده و نرم افزارAllSharePC را درPC دانلود و نصب کرده باشید.توصیه می کنیم که تلویزیون وPC را در زیر شبکه یکسان قرار دهید. آدرس IP حاوی چهار بخش بوده که با نقطه جدا می شوند (111.222.333.444) . اگرتلویزیون و PC در زیرشبکه یکسان هستند، 3 بخش اول آدرس IP تلویزیون و آدرس PC IP یکسان بوده (111.222.333) و فقط بخش آخر آدرس میزبان متفاوت خواهد بود.
برنامه فایروالPC را طوری تنظیم کنید که نرم افزار AllShare PC یک برنامه اجازه داده شده باشد.
با سلام خیلی مبی بخشید شما جواب من را به صورت واضح ندادید
من یک ال ای دی مدل ua405500r دارم که از بانه گرفتم و نمیتونم گیرنده دیجیتالش را استفاده کنم . البته از منو مخفی فعالش کردم . تمام اون کارهایی که گفتین را انجام دادم ولی ائنطور که شنیدم دستگاه هایی که گارانتی نداره ، گیرنده دیجیتالی هم نداره یا اگه داره نمیشه استفاده کرد. و من میخواستم ببینم که آیا این می تواند درست باشد یا نه. آخه وقتی از بانه می گرفتم میگفت که داره. حالا هم می خواستم ببینم که اگه آپدیت یا آپگریدش کنم این مشکلم حل میشه یا نه و یا اگه آپدیتش کنم به مشکل دیگه ای برخورد نمی کنم. و اگه مشکلم حل میشه میخواستم خواهش کنم که آخرین آپدیتش را برام بدید. ممنون میشم و دستتون را می بوسم.
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم تلویزیون شما دیجیتال ندارد و با آبدیت هم صاحب دیجیتال نخواهید شد اینم سایت شما
سلام
دوستان ی سوال داشتم
برنامه های tv رو وقتی میخوای ضبط کنی پیغام فرمت میده وقتی فرمت میکنی و برنامه ضبط میشه میخوام ببرم تو pc کپی کنم اونجا فلش رو نمیخونه و میگه فرمت کن ! از قرار معلوم تلویزیون فرمت خاصی میکنه فلش رو ! راهی هست بشه محتویات فلش رو رو pc ریخت؟
مدل es8880
هنوز هم آپدیت نکردم فرمور tv رو
دوست عزیزنقل قول:
وقتی از تلویزیون فیلم یا برنامه ای را ضبط می کنید فقط در خود تلویزیون قابل پخش است چون فرمت آن فقط قابلیت پخش در تلویزیون سامسونک را دارد.و نه در کامپیوترو یا دستگاه پخش دیگر.
سلام من یه ال ای دی سامسونگ مدل ua40d5500ساخت مالزی دارم که وقتی مخوای روشن کنی روشن میشه امابعداز این که رفت رو avخاموش می شه میخواستم بدونم مشکلش چیه ممنون میشم جواب بدید.
دوست عزیزنقل قول:
فقط در حالت AV اینطور است؟ و در حالتهای دیگر درست است؟
موقع روشن شدن خودبه خود میره رو avبعداز چند ثانیه خاموش میشه دوباره خودش روشن میشه این روند تا قطع برق ادامه پیدا میکنه
نقل قول:
دوست عزیز
یکبار ریست فاکتوری کنید ببینید درست می شود.در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
یا از منوی مخفی از قسنت option----> rest factory آن را ریست کنید
امکان تعویض رنگ زیر نویس وجود نداره؟یا حداقل گذاشتن بکگراند براشون؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر در تلویزیون این امکان وجود ندارد. ولی با نرم افزارهای سابتایتل می شود.
دوستان یک تلوزیون سامسونگ 40اینج سری دی مدل ue 40d 7090 دارم می خوام زبان فارسی رو فعال کنم راه هست یا نه
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما مدل اروپایی است و 29 زبان اروپایی را ساپورت می کند بررسی کنید ببینید که از راه زیر می توانید استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
ممنون از پاسخ شما ولی من زمانی که به این منووارد میشوم نمیی تونم وارد لوکال ست شوم یعنی اصلا روی این گزینه ها نمیاد ومیره گزینههای بعدینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما برای اینکه آیتمهای خاموش را روشن کنید نیاز به کنترول مخصوص دارید .ولی از مطلب زیر استفاده کنید ممکن است که کار ساز باشد.
mute - 1 -1 -9- ok
وارد یه منو میشی که همون هتل مد هستش هتل مد رو on کن و تلویزیون رو خاموش کن
حالا در حالت خاموش دکمه های زیر رو سریع بزن
info - menu - mute - power
تلویزیون روشن و وارد منوی مخفی میشه در قسمت آپشن این منو میتونی , local set و دیگر آیتمها را که نیاز دارید تنظیم کرده وتلویزیون رو خاموش کن
در آخر وقتی که کارتان تمام شد دوباره hotel mode را off کنید
دوستان این کلیپ رو مشاهده کنند امکانات زیادی به تلوزیون اضافه میشه اگه کسی سر در اورد توضیح بده چیکار می کنه