بازم سلام
ممنون virus جان .
می گم یه چیت هست که بشه باهاش arrow اد کرد ؟به نظر شما بازی بی مزه میشه ؟
Printable View
بازم سلام
ممنون virus جان .
می گم یه چیت هست که بشه باهاش arrow اد کرد ؟به نظر شما بازی بی مزه میشه ؟
اگه ساندترکش ب این خوبی نبود هیچ کس مجذوبش نمیشد...:46:نقل قول:
چجوری حین بازی این کارو بکنم ؟ واقعا برا من سخته سخته ! حتی کشتن یه نفر ! :دینقل قول:
اگه دیدی خیلی سخته و روی اعصابه درجه سختی رو بزار روی Novice و بعد از اینکه کشتیشون درجه رو ببر بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دنبال یه FALLOWER گردن کلفت میگردم کجا میتونم پیدا کنم... دوما :در کل چند تا FALLOWER میتونم داشته باشم؟
من تا حالا نمیدونستم میشه سختی رو تغییر داد :دی جونم درومد تا اینجاش رو رفتم :27:
اره با همون 100% بنوس ساختم تا ته اپگریدن :)نقل قول:
اینچنتینگ ها رو هم میگم چیا زدم یه تبادل نظری بکنیم
فعلا اولیش رو داشته باشید روی کمان اتیش + فراست رو با هم زدم چون اضافه کردن فراست قدرت اتیش رو تقویت میکرد
نظر اساتید چیه کار شوتی کردم؟ :19:
نقل قول:
از این طریق :
Esc>Setting>Gameplay
فالوور هایی که Jarl های شهرها بهتون میدن خوبن ( فقط همه کوئست های jarl اون شهر رو انجام بدبد ) یک آرمور توپ هم بهش بدی دیگه عالی میشهنقل قول:
فقط یک Follower میتونید داشته باشید
خوبه ، یارو در آنِ واحد هم یخ میزنه و هم آتیش میگیره :31:نقل قول:
من آتیش با لایت زدم
برای آرمور هم من برای هر چیزی یک دست آرمور ساختم برای weight هم یک ست دارم که ظرفیت حمل رو 700 میکنه
بسییییییار زیبا....:31:
این mode رو حتما به بازی اضافه کنید:
چند عکس:کد:http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2812
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لایت و اتیش رو هم امتحان میکنم به نظر اون کارامدتر باشه ولی خب اگه دشمن خودش اتیشی باشه دیگه اتیش+لایت کارایی نداره... با این تیرکمونه + daedric arrow امروز یه اژدها کشتم در یک حرکت :دی 3 تا تیر به حالت نشسته که دیمج رو 3× میکنه + یک فایر بریف شوت تموم شد رفت! ولی بازم اژدهاهه روح نداد!!! کلا بازیم شده باگ بازی! این پچ ها انگار واسه من کار نکردن چون ایتم چرخونی هم ندارم... الان 4 تا ماموریت رو رفتم ولی همچنان روشون مارک هست :41: بلکه پچ 1.2 درستشون کنه
سلام .
لطفا یکی جواب بده . چیت هست واسه arrow اد کردن ؟ اگه اد کنم بازی بی مزه نمی شه؟
سلام دوستان من توی مرحلهی Meet Delphine at the stabl گیر کردم یکی از دوستان گفتش که باید لباسی که زنه بهت میده رو بپوشی ولی من گمون کنم اون لباسو فروختم ولی الان چند مودل از fine clothes دارم هر کدومو که میپوشم جواب نمیده تمام لباسامو اول در میارم بعد fine clothes میپوشم ولی بازم کارنمیده چکمه یا کلاه هم باید بپوشم اگه آره کدومارو. راستی چند مودل fine clothes دارم نمیدونم کدومشو باید بپوشم
ممنون میشم این این قسمتو کامل برام توصیح بدید
اگه کسی می خواد تمام Priest Mask رو پیدا کنه توی این ویدئو کامل توضیح داده شده :
محتوای مخفی: کیفیت بالا
محتوای مخفی: کیفیت پایین
خیلی جالبه
این ماسک ها جزو گرون ترین چیز ها توی بازین
شما هرچی داری در بیار یک دست fine clothes و یک fine boots بپوش برو تو:46:نقل قول:
یه کوئستی هست به اسم Forbidden Legend، تو یکی از قسمتاش باید بری جایی به اسم Saarthal که درش قفله و میگه کلید لازم داره، کسی میدونه باید چه کار کرد؟(کلیدش کجاست؟):40:
بچه می خوام Vampire و Werewolf شدن رو هم امتحان کنم.... تاحالا دوبار داشتم خون آشام می شدم ولی Cure disease کردم و خوب شدم... گفته بودید که گرگنما بشم دیگه نمی تونم خون آشام بشم ؟ پس اول باید خون آشام بشم؟ بعدش گرگنما؟ یکسری نکاتشو یاد آور میشید چون اصلا سمتشون نرفتم...
باید ابتدا برید College of winterhold و عضو بشید اونجا، کوست لاینش رو تا به Under Saartahl quest برسید، اینطوری میتونید انجامش بدید و برید داخل اونجا :10:نقل قول:
مبین چطور Cure کردی؟منظورم اینه کلی کوئستو اینا رفتی یا تو 3 روز اول بیماری بودی از Blessing of talos استفاده کردی؟(اصلا اینطوری میشه؟)
+
من یه بار خون آشام شدم برا هفت پشتم بس بود!نمی ارزه!دردسر داره!
+
یه کد کنسول برای PC بازها:(اگه گفتید چی کار میکنه؟خون آشامیت رو درمان میکنه!)
setstage 000eafd5 10
+
کد درمان گرگینه:
setstage F6090 0 رو اول بزنید.
بازیو سیو کنید و برید به منوی اصلی و دوباره لود کنید.
حالا اینو بزنید:
setstage F6090 100
به درد کسایی که کوئست براشون باگ شد میخوره!
شما در سه روز اول یا در همون موقعی که توسط خوا آشام گاز گرفته میشین میتونید یا از SHRINE OF TOLOS استفاده کنید و یا از POTION CURE DISEASE استفاده کنید.:46:نقل قول:
راستی دیدین همه چیو میخوره تا بفهمه چه سودی دارن؟:31: من شصت پای جاینت خوردم:31:
خب یه راهنما کامل دربارش نوشتم که سوالی پیش نیاد خیلی!:دینقل قول:
میتونید فقط یکیش رو در یک محدوده زمانی باشید!یعنی اینکه:
اولا گرگنما در کوست لاین کمپنینز میتونید بشید و در آخرین کوست همونها هم میتونید Cure کنید! وقتی گرگنما باشید که نمیشه خون آشام شد! اما اگر اول خون آشام بشید:
میدونید که برای ومپایرسیم ۴ تا مرحله هست:
۱:
-Resist Frost ۲۵٪
-Attributes در برابر نور آفتاب ۱۵ تا کم میشه
-۲۵٪ نسبت به آتش ضعیف میشید!
- توانایی های Vampire's Sight, Vampiric Drain, Vampire's Servant رو خواهید داشت.
۲:
-۵۰ ٪ Resist Frost
-Attributes ۳۰ تا کم میشه جلو خورشید
-۵۰٪ در برابر آتش ضعیف میشید.
-توانایی Vampire's Seduction اضافه میشه.
۳:
-۷۵٪ Resist Frost
-Attributes ۴۵ تا در برابر خورشید کم میشه
-۷۵٪ ضعف در برابر آتش
- قابلیت های قبلیتون قوی تر میشه.
- بیشتر مردم و follower ها باهاتون حرف نمیزنن.
۴:
- Reisist frost 100%
-Attributes 70 در جلو آفتاب کم میشه
-۱۰۰ درصد در برابر آتش ضعیف میشید.
-قابلیت Embrace of Shadows اضافه میشه و Vampiric Drain and Vampire's Servant. قوی تر میشن.
-مردم تا ببینن شما رو حمله میکنن!
حالا خوبی هاش و بدی هاش:
-به بیماری ها مبتلا نمیشید( یعنی اینکه کلا جادو ها روتون کار نمیکنه)(بیشترش)
-دیگه سم روتون کار نمیکنه
-frost resistanc تون افزایش پیدا میکنه
-Illusion spells ۲۵ درصد قوی تر میشن.
- ۲۵ ٪ شانس Sneaking بیشتر میشه.
- و اینکه Attributes شما در برابر آفتاب اصلا افزایش پیدا نمیکنه!
بهترین راه هم برای اینکه وقتی کاملا خون آشام شدید خودتون رو cure کنید کوست Rising at Dawn. هستش! (همون که از مکپنینز بشید و گرگنما بشید)
اما مزایا و بدی های گرگنما:
گفتیم که چجوری گرگنما میشید! علاوه بر اون میتونید با انجام دادن کوست Ill Met By Moonlight (در Falkreath Jail باید به زندانی که دختر ها رو کشته کمک کنید) هم گرگنما بشید!
خوبی هاش کمه، ولی خیلی خوبه!
۱- در برابر هر جادو که ضعیف میکنه شما رو مقاوم میشید.
۲- health شما در حالت انسان بودن افزایش پیدا میکنه.
وقتی هم که وارد beast mode بشید:
- Stamina سریع تر پر میشه
-گرگ ها موقع جنگ کمک میکنن به شما
- جادوی fear رو میتونید استفاده کنید
-میتونید جنازه ها رو بخورید تا بیشتر beast بمونید و خون افزایش پیدا کنه
-خیلی سریع میدویید
و بدی های گرگنما:
۱- نمتونید Well rested بشید
۲-- نمیتونید وقتی گرگنما شدید و وارد beast شدید تا خودش انسان نکنه شما رو، انسان بشید و به آیتم و مپ هم دستری پیدا نکنید.
۳- مردم از گرگنما ها خیلی بدشون میاد
۴- اسلحه های نقره بیشتر دمیج وارد میکنن به شما
۵-نمیتونید ومپایر بشید!
امیدوارم کمک کرده باشم!سوالی بود در خدمتیم:دی
نقل قول:
شصت پا نیست انگشته:27:
باحال گفتی:31:
ممنونم از جوابتون ولی خودم فهمیدم بجای fine clothes و fine boots باید party clothes و party boots بپوشینقل قول:
سلام .اقا من یه جایی گیر کردم .
رفتم افتادم تو یه گودالی یه کلید دستم بود بعدش ییهو در یه جای دیگه ظاهر شدم karkaih هم اونجا بود. کلید رو فعال کردم یه حوضچه ابی از زمین در اومد بعد یه یارویی اومد حرف زد بعد رفت حالا چکار کنم؟ تو نقشه هیچ علامت دیگه ای نیست . لطفا سریع بگید////:41:
اقایونه میج ! یه روش بگید که بشه conjuration رو سریع بالا برد لطفا !
سلام بچه ها
چند روز پیش خاصیت این مکان رو پیدا کردم گفتم شاید بیشترتون ندونید چیه به همین خاطر یک توضیح مختصر در موردش میدم :
Atronach Forge
تا حالا فکر کردید این وسایل تو بازی به چه دردی میخورند --> ( جارو ، کاغذ ، زغال ، جمجمه ، عاج ماموت و .... )
هیچ چیزی در بازی الکی ساخته نشده
شما با این وسایل میتونید آیتم های جدیدی بسازید
Atronach Forge جایی است که شما میتونید با ترکیب کردن چند آیتم ( مثل Alchemy ) وسایل جدید بسازید ( مثلا با جارو میشه Staff ساخت )
کسانی که کوئست های کالج رو رفته باشند اینجا رو به خاطر دارند ( زیر زمین کالج )
در اینجا شما میتونید آیتم هایی مثل Daedric Set , Spell Tombs , scrolls و ... رو بسازید
نحوه کار :
توی قسمت آتش یک جعبه وجود داره که باید مواد اولیه رو اونجا قرار بدید
بعدش باید دستگیره جلوی جعبه رو بچرخونید
حالا آیتم ساخته شده در وسط دایره summon میشه و میتونید برش دارید
برای بعضی آیتم ها شما نیاز به Sigil Stone دارید ، برای گرفتن این سنگ باید لول کلاس Conjuration رو به حداقل 90 برسونید و کوئست Conjuration Ritual Spell رو تموم کنید .
sigil Stone رو باید بالای جعبه توی اون جایگاهش قرار بدید .
این Atronach Forge Recipes ها هم الگوهایی برای ساختن آیتم ها در Atronach Forge است ( که ممکنه در بعضی جاها پیدا کرده باشید )
لیست تمامی Atronach Forge Recipes ها :
لیست بعضی از آیتم ها که در Atronach Forge میتونید بسازید :کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Atronach_Forge_Recipe
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Atronach_Forge
---------------------------------------------------
راستی یک گلیچ هم داره :
وقتی که دستگیره رو چرخوندید سریع جعبه رو باز کنید و R رو بزنید تا همه آیتم ها رو برداره :31:
منم سه چهار تا از اینا رو گیر آورده بودم متاسفانه یکیشو فروختم ، جدیدا دقت کردم می بینیم تو لودینگ هایش یه صندلی پادشاهی هست که که روی دسته هاش از این ماسک هاست . می خواستم بدونم این ماسک ها ارزش آنلاک کردن دارن ؟یعنی وقتی کامل بشن قراره اتفاق خاصی بیفتهنقل قول:
یک سوال این ماموریت های 4 گانه و 3 گانه vex و delvin چقدر طول میکشه چندتاس؟ من هی میرم هی ماموریت میده. میخوام ماموریت اخر رو برم. چیکار کنم؟
باید جمعاً 40 بشن تا اینو بگیری:
Under New Management
کی میره این همه راهوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو:31:نقل قول:
یه چیزی یادم اومد و حوصله سرچ کردن نداشتم ببینم قبلا گفتن اینجا یا نه، دوستان شما از گلیچ های بازی که خبر دارید؟ همونایی که لول آپ مجانی بکنه و سریع speach رو ببره بالا و اینا:دی پول بی نهابت رو هم میدونید که چیه گلیچش؟ البته واسه pc که چیت هست فکر کنم ولی برای کنسول که چیت وجود نداره بدرد میخوره:دی کسی درباره standing stone ها هم سوالی داشت در خدمتم:دی کلا شما مختصات در مپ بازی بدید من واستون همه چیزشو تا شعاع ۱ کیلومتری میگم:دی بازی رو جویدم تا تموم بشه و لول ۵۰ بشم!!:دی
من تا 52 لول گرفتم هنوز نصف اصلی ها رو نرفتم کلا فقط فرعی میرم سرویس شدم :|نقل قول:
حیف شد اینو من الان دیدمنقل قول:
چند روز پیش خاصیت این مکان رو پیدا کردم گفتم شاید بیشترتون ندونید چیه به همین خاطر یک توضیح مختصر در موردش میدم
من کلا با توجه به کارکتری که ساختم زیاد میونه خوبه با جادو ندارم و این کالج رو هم فکر کنم فقط یه بار اولای بازی بهش سر زدم و دیگه کلا سمتش نرفتم و به خاطر همین Atronach Forge رو هم ندیدم
امروز اتفاقا یه جا بودم معدن این dwarven ها بود و هی هم آیتم های مختلف جمع می کردم و پیش خودم می گفتم اینا چیه. بعد به آخرش که رسیدم یه جا بود که یه آیتم باید می ذاشتی که اصلا کاری نمیشد کرد و به احتمال خیلی زیاد باید اون آیتم ها رو ترکیب می کردم که الانم دیگه نمیشه چون اون آیتم ها هم سنگین و هم گرون بودن همه شون به فنا رفتن :دی
آره اینجا قبلا به اینا زیاد اشاره شدهنقل قول:
یه چیزی یادم اومد و حوصله سرچ کردن نداشتم ببینم قبلا گفتن اینجا یا نه، دوستان شما از گلیچ های بازی که خبر دارید؟ همونایی که لول آپ مجانی بکنه و سریع speach رو ببره بالا و اینا:دی پول بی نهابت رو هم میدونید که چیه گلیچش؟ البته واسه pc که چیت هست فکر کنم ولی برای کنسول که چیت وجود نداره بدرد میخوره:دی کسی درباره standing stone ها هم سوالی داشت در خدمتم:دی کلا شما مختصات در مپ بازی بدید من واستون همه چیزشو تا شعاع ۱ کیلومتری میگم:دی بازی رو جویدم تا تموم بشه و لول ۵۰ بشم!!:دی
بعدشم توی پی سی درسته چیت وجود داره ولی کسی که از اون یه بار هم استفاده کنه به نظرم باید فاتحه بازیو بخونه حتی از این گلیچ ها هم نباید سو استفاده کرد و فرقی نداره اینم خودش میشه یه چیت :دی
دوستان پچ 3 بازی هم اومد
من که 10 20 تا باگ دارم توبازی تست میکنم شما هم یه تستی بکنید بگید نتیجه رو :)
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
من فقط یه کدی زدم واسه حجم اینونتوری تو همین تاپیک هم زده بودنش اونم چون خیلییی رو عصابم بود منم بی تجربه دیگه چی کنم؟! یه گلیچ خونه خریدن هم استفاده کردم چون پول مول ندارم اینقدر خرید فروش کردم همش نفله شد رفت :دینقل قول:
ما که باید تا آپدیت4 صبر کنیم :41:
خب تو ایکس باکس فقط واسه لول ۵۰ اچیومنت داره واسه همین دیگه بیشتر نرفتم:دینقل قول:
دوستان یه راهنمایی بکنید دیگه....:20:نقل قول:
شما از کجا دانلود کردید ؟ برای pc دیگه ؟نقل قول:
دوستان پچ 3 بازی هم اومد
forum.p30world.com/showpost.php?p=6686910&postcount=186
Help
تو Riverwood هر وقت میرم سه تا گردن کلفت وایستادن میان بهم میگن میخوایم درسی بهت بدیم یادت نره!(Heired Thug اسمشونه.گویا مزدورن اجیرشون کردن).خیلی قوین لامصبا.با لیدیا رفتم یکیشون 2 تا میزنه به لیدیا پخش زمین میشه!لول 5م.(هی از اول بازی میکنم : دی)
خب باهاشون نجنگ، فرار کن برو پیش گارد ها یا اینکه اینقدر برو تا گمت کنن:دی ولی مواظب باش که وقتی فرار میکنی به giant ها و ماموت ها نرسی:دی:دی که اونا اوایل بازی خیلی رو اعصابن:دی میتونی سختی بازی رو هم بزاری رو novice!نقل قول:
اه ! چرا کسی جواب نمیده ؟:(
خواهشا یکی بگه سریع ترین راه واسه بالا بردن conjuration چیه ؟