اگه رفتيد شهر يه عكس بديد تا باورمون بشه:10:نقل قول:
Printable View
اگه رفتيد شهر يه عكس بديد تا باورمون بشه:10:نقل قول:
موفق باشي ان شالله به شهر مي رسي...نقل قول:
من هنوز این بازی رو دانلود نکردم ولی اینجور که Maggy میگه نسخه دختراش تا ازدواج میکنه تموم میشه:19:
خوب یکی اینکه میخواستم بدونم واقعا اینجوریه؟:27:
یک سوال دیگه هم دارم این قضیه شهر چی شد واقعیه یا نه؟:19:
آره بابا مطمئن باش چون من دخترشو تا آخر رفتم :46:نقل قول:
من كه خودم يكي رو ميشناسم كه ميگه رفته اما خالي بندي ازش بعيد نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه خودم تا حالا نتونستم برم
راستی کسی می دونه من این 13 درصد مونده رو از کجا بیارم ؟ :41:
87 % هستم الان و این کار هارو انجام دادم :
10 توت فرنگی قدرتی
10 گاو ، 10 گوسفند ، 10 مرغ ،( همشون طلایی )
99 ماهی تو حوضچه
10 قلب زن ، 10 قلب بچه
10 قلب اسب ، 10 قلب سگ
59 لیست غذا
4 کاغذ پرینت شده
کسی می دونه بقیه رو از کجا بیارم ؟ :41:
سلام خدمت تمامی دوستان . می دونم که همتون بازی خور های حرفه ای هستین و انواع و اقسام بازی ها رو رفتین تا آخرش ولی تو کار هاروست مون و شهرش گیر کردین به 2 دلیل 1 اینکه کتاب لوحه خانه و2 افرادی که میان و ادعای شهر میکنن از جمله خودم (که نادمم) که دسته دوم هم از روی کتاب لوح خانه یا افرادی که اون رو خوندن و فکر میکنن که با دستورات اون میشه رفت به شهر . اما خیال همتون راهت نیمشه رفت چون
من از سایت www . natsume . com که سایت سازنده harvestmoon است در مورد شهر پرسیدم وجواب منفی گرفتم
Hello,
1. No, you can not go to the city after three years. You will never
go
anywhere else.
Thank you,
Customer Service
Natsume Inc.
---------- Original Message -----------
From: hasan jalili <love_iran1983@yahoo.com>
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent: Wed, 12 Sep 2007 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22 -0700 (PDT)
Subject: Questions
> in???? harvest moon :?back to natuer
> ?
> 1-can i go city this game end 3 year?
> ?
>
-----------------------------------------------------------------------
Don't let your dream ride pass you by. Make it a reality with Yahoo!
Autos.
------- End of Original Message -------
are 16 too few recipes.
10% Power Berries*
10% dog's hearts
10% horse's hearts
10% house expansions
10% chickens owned
20% cows/sheep owned
10% wife's hearts
10% baby's hearts
8% recipes (1% per 8 recipes)
--------------------
98% completion
* - Power Berries don't count towards farm score on some versions of the
game. In these cases, 88% is the maximum farm completion.
و طبق متن با لا بازی پسر رو تا 87 درصد بیشتر نمی تونی بری و ورژن دختر رو تا 97 درصد . پس تلاش الکی نکنید و اگه باز خودتون میخواهید از سایت رسمی و انتشار دهندش بپرسید .
یعنی من الا تا آخر بازی رفتم ؟ :31::19:
ایول بابا خیلی حال دادی ! ( دیگه بازی رو تا آخرش رفتم ) :31:
6برگ پرینت شده هستش که درصد مزرعه رو بالا نمیبرند اما برای رفتن به شهر حتما باید داشته باشیش و با به دست اوردنشون ماهیگیر با جدیت به شما لقب سلطان ماهیگیری را می دهد ورمز گیم شارکش هم:نقل قول:
80070D30FFFF
یا (زیاد مطمعن نیستم)
" " 00" " " " " " " "
ودیگری راه های اضافه کردن درصد به مزرعه:
بزرگ کردن خانه و ساخت گلخانه:10%
قلب های زن و بچه:20%
داشتن 10توت فرنگی قدرتی:10%
داشتن 30گاو گوسفند و مرغ:30%
آشپزی:10%(هر 8غذا 1%)
قلب سگ و اسب: 20%
بابا توانت نمی رسه چند تا شرط سخت برای شهر رفتن رو با تلاش انجام بدی انقر شایعه تو تاپیک نکن.شهر می رررررررررررررررره ه ه ه ه ه .
این بازی رو به خاطر خودش بازی کنید نه به خاطر شهر چون فقط عمرتون رو هدر دادید که 3 یا 4 سال یا بیشتر رو در بازی سپری کنید ولی به شهر هم نمی رسید.
من 4 سال پیش یک ره آورد به زبان انگلیسی دیدم که وقتی به دقت خوندمش دیدم که دقیقا کتاپچه لوحه خانه تمامی مطالب آنرا ترجمه کرده بود و بعضی جاها که منظور ره آورد رو نفهمیده بود کلمات اشتباهی در معنی کردن آن به کار برده بود.
هر کسی هم که تاحالا ادعا کرده هم مدرک درستی از بودن شهر نداده در خیلی از فروم های دیگر هم همین بحث است .
من که نفهمیدم چه جور شهری هست که سازنده بازی هم از وجود اون خبری نداره...
نمیدونم چرا توی این تاپیک 189 صفحه ای همش جروبحث شهر هست و تا کی هم ادامه داره...
من که خودم 5 سال پیش این بازی رو می رفتم و الان هم دو سه سالی هست که دیگه بازی نمی کنم البته نمی گم که بازی نکنید و ناامیدتان نمی کنم ولی خوب می گم که بازی رو به خاطر جذابیت های خودش بازی کنید.
نقل قول:
راست میگین خدایی وقتمون رو تلف کردیم ! :41:
من که دیگه حال بازی کردن رو ندارم !
پسر خوب شما فقط بگو چجوری می خوای بری شهر وقتی شرکت سازنده بازی توش شهر نذاشته؟نکنه از اقوامه الیاسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا کپی پیستو ول کنین مدرک واقعی بیارین:10:
توجه توجه :
یکی از اونهایی که می گفت من رفتم شهر باهاش صحبت کردم ، بهم میگه : اون کاغذ های پرینت شده رو از کجا آوردی ؟ :18:
به نظر شما من بهش چی بگم ؟ :31: شما می دونین من از کجا آوردم ؟ :31:
ببینین کیا رفتن شهر ! خدا به ما رحم کنه که نرفتیم ! :27:
harvest moon_iman & harvestmoon2ز کسانی اند که به شهر رفتند وبحث هاشون رو در صفحات قبل می توانید مشاهده کنید.(بابا شهر مزرعه 100%می خواد.نقل قول:
این ارسال رو ترجمه کن بفرست برا سایت سازنده بازی ببین چی بهت میگه!نقل قول:
:46:
عزیز من چرا به این جمله فکر نمی کنی ؟ : سایت سازنده ی هروست مون گفته شهری وجود نداره !نقل قول:
آخه مگه میشه وقتی وجود خارجی نداره یکی رفته باشه ؟ :18:
مگر اینکه اون طرف تو روستا زندگی می کنه و خودش رو برده شهر ! :31: ( ناراحت نشین )
** من کل بازی هروست مون رو از سیستم پاک کردم !
منم ديگه حوصلم نمياد بازيش كنم و به قول شما هيچ شهري وجود نداره حداقل توي اين نسخه يه شايعس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغههههههههههههههه.کی گفته؟ یعنی چیزی که من دیدم توهم فانتزی بود؟
احتمالا:18:نقل قول:
میگم مدرکی نداری؟بفرستیم برای شرکتش شاید اونا تو توهمم:13:
ایول به نکته جالبی اشاره کردی.:31:نقل قول:
چرا شما که می گید وجود داره برای خود ناتسوم توضیح نمی دید؟؟
احتمالا چیزی که E_Safjou دیدن مال یک کنسول دیگه مثل Nintendo 64 بوده که من عکسش رو توی صفحه قبل گذاشتم و شباهت زیادی به نسخه پلی استیشن داره.
من يه چي ميگم كمي گوش بگرين از من انقدر هم الكي پوست ندين
من رفتم شهر اگه هزاربار ديگم لازم باشه ميگم
يه قوايدي داره اين بازي كه خيلي ها بلد نيستن و الكي هارت و پورت ميكنن و خالي ميبندن
در باره اين سايتاي كه شما ازش اسم ميبرين بايد بگم اونا خودشونم نرفتن و اين سايتام سايت اصلي هاروست من نيست
در باره شهز كه تو كتاب نوشته بايد بگم من اصل خارجيشو پيدا كردم
و .....
من تراينر جديد ساختم از اينجا دانلود كنين و دانلود ويرايش گر هارويست من 64 كه خودتون محيط و نخش رو درست و بازي كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاسله بين p30 c رو بگيرين درست ميشه اينجوري p30cl
نه بابا من با خود کنسول پی اس1 بازی میکنم و اینکه ایمان جان هم آمد و تاپیک رو با وجود سبزش گل باران کرد و این جا را از حال و هوای شایعات دراورد.نقل قول:
بله هر کی بگه من رفتم از حالت شایعات در میاره اما سایت رسمیه بازی شایعه است!!
جلل خالق
من آخر سر نفهميدم شهر هست يا نيست؟! يعني خود سايت شايعه درست ميكنه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ناتسوم شایعه نمی کنه.نقل قول:
من نمی دونم چرا هر کی رفته شهر عکسی هنوز نذاشته و گفتن که قبلا رفتم و سیوم پاک شده و ...:13:
من تا وقتی عکسی معتبر رو ندیدم مطمئنم که وجود نداره.
هر کسی که ادعا داره اگه راست می گه عکس بذاره.
نقل قول:
عزیزم اینا همشون تو لوحه خانه نوشته شده ! حاضرم قسم بخورم که همشون از اون دفترچه ی لعنتی که نوشته به شهر میره دارن ادعا میان ! ولی به هر حال من که بیخیال شدم ! اون هایی که میگن رفتن شهر ! اگه ثابت کنین ( عمرآ ) رفتین شهر هر چی بگین من انجام میدم ! :27:
ده اخه مشکل همینه صددرصد نمیشهنقل قول:
من **********
رفتی شهر یانه من که بی خیال شدمنقل قول:
توی این بازی شهر یعنی کشکokنقل قول:
خيله خوب من به همه سابت ميكنم . من يه قولي دادم سر قولمم هستم . مثل هميشه .
يه پوشه XA داره که معلومه فايل هاي Multimedia هست(اگه اون هم بشه بهش اطمينان کرد)
يه Dummy.dat هست که قفل سي ديه
يه فايل System داره که اطلاعات سي ديه(در مورد بازي)
يه فايل SLUS_011.15 هست که EXE (براي PS1) هست
سه تا فايل TXT هست که خاليه :confused:
و ....
و فايل A_FILE.BIN هست که ....
مشکوک ميزنه
ديتا هاي فايل تو اين فايل ذخيره شده ولي همونطور که گفتم همه چيز بازي داخل اين فايله (از جمله هسته بازي)
فايل رو اسکن کردم و چند تا فايل تصويري هم توش بود
نقل قول:
تمام فایلهای بازی رو اعم از تمام آهنگ ها و تمام عکس ها رو از توی سی دی در آوردم و براتون آپلود می کنم .
من همه آهنگ هاشو گوش دادم و هیچ کدام برام تازگی نداشت.
حالا هر کی که میگه شهر هست اگه می تونه مدرکی محکم تر از این بیاره ...کد:http://rapidshare.com/files/69863690/Harvest_Moon.rar.html
درسته.شما میگی یک فایلی دیدی!خوب ما که ندیدیم!عکس شهرو بزارین لطفا پس
خوب تو کارهای لازمی که کردی روبگو تا من به تو بگم بقیش از کجا میاد.نقل قول:
اگه می خواین برین شهر به هیچ سایتی توجه نکنید و چیز هایی که در دو سه صفحه پیش نوشتم اجرا کنین و
اگر نتونستین اجراش کنین شایعه نکنین و اگر تونستین وشهر نرفت این حرف ها را بگید.
ایمان جان تو که رفتی شهر یک سوال ازت دارم.تو تونستی 80 غذا درست کنی یا فقط 68 تا؟
من سالهاست بازی نمیکنم.دلیلیم نداره دوباره این همه بازیو ول کنم برم هاروست مون بازی کنم برای اینکه ثابت شه بهم شهر نداره!!شما که رفتی مدرکی بزار تا باور کنیم والا حرف سایت برای ما مستندتره:27:نقل قول: