مطمعنید موزر خوبه؟؟نقل قول:
قیمت های بالاتر چند تا دیگه پسشنهاد میدید؟؟واقعا نمیدونم باید از کجا انتخاب کنم.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
Printable View
مطمعنید موزر خوبه؟؟نقل قول:
قیمت های بالاتر چند تا دیگه پسشنهاد میدید؟؟واقعا نمیدونم باید از کجا انتخاب کنم.
تصمیم گرفتم که از پاناسونیک استفاده کنم، بین این دو مورد موندم،
Panasonic ES SA40
Panasonic ES4033 Shaver
لطفا راهنمایی کنید.
هیچی مثل تیغ نمیشه :)
من نمیخوام در حد تیغ باشه..همین که موهای صورت رو کوتاه کنه کافیه.نقل قول:
نقل قول:منم با دوستمون موافقم ، ولی موزر رو پیشنهاد نمیدم. کیفیت چندانی نداره. مخصوص اینکار هم نیست زیاد. شونه اش هم درشته.نقل قول:
ولی مثلن رمینگتون یه سری کارهاش مخصوص طراحی شده. مثلن ماشین ته ریش ، یا ماشین چند کاره مخصوص سر و صورت ، مخصوص بدن و ...
مسلمن برندهای بهتری هم باید باشه مخصوص اصلاح صورت (شونه ای با دندونه های ریز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید (بخش اصلاح سر و صورت). من خودم البته هنوز نگرفتم ازین برند، ولی تعریفش رو شنیدم. دوستانی که این برند رو دارن استفاده میکنن هم نظر بدن ممنون میشم.
داداش بین sa40 و 4033 دو مدل 4036 و 4033 دو تیغه و با دور موتور بالاتر هستند و طبیعتا بهترن.نقل قول:
خودمم با کلی تحقیق تصمیم گرفتم به زودی پاناسونیک es-rt30 رو بخرم که سه تیغه هست و نمایندگی پاناسونیک که آژند سرویس هست بین 4036 - rt30 و sl 41 بدلیل دور موتور بالاتر و قابلیت کار با سیم و باتری rt30 رو پیشنهاد داد.
اره قیمتی هم که نداره یک امتحان کنید بد نیستنقل قول:
میدونی یک خوبی که داره اینه که اصلا پوست اسیب نمیبینه تنها بدیش اینه که از ته نمیزنه . 7 تا درجه داره واسه کوتاهی .درجه اخرش در حد 1 میل ریش میزاره .ولی خوب من بخاطر اینکه پوست رو اذیت نکنه گرفتم و اینکه معمولا ته ریش میزارم .
لینکی که گذاشتین من از این 3 تیغ ها فیلیپسشو داشتم شاید این برندفرق کنه و بهتر باشه ولی من واقعا هیچ وقت حاضرنیستم دیگه امتحان کنم.چون این 3 تیغ ها اسیب بیشتری بپوست میزنه نسبت به تیغ چون همیشه باید چند بار بکشید که تمام صورت اصلاح شه و هم اینکه نتیجه مثل تیغ نمیشه . تمیز کردنشم هست.نقل قول:
البته پوست من حساسه یکی از بچه ها خوابگا استفاده میکنه نه پوستش قرمز میشه نه پوست پوست
ادیت ک یک موضوع دیگه وقتی کند هم بشه دیگه تیغ نمیزنه ریشو از ریشه میچینه ! ای درد داره .. :دی
نه : )نقل قول:
همونطـور کـه گفتم منظـورم سه تیـغ یـا پنــج تیغ و .. نیست. خودم هم موافق اینا نیستم و هیچوقت استفاده نمیکنم.
منظورم ماشین های شونه ای (مث همون موزر) هستش ولی با برندهایی به جز موزر.. مث همون رمینگتون شونه ای.
همونطور که گفتین این ماشین ها به پوست اسیب خاصی نمیزنن.
مدل 4033 خریداری شد..تجربش کردم بهتون میگم چه طوریه..انشالله که کارمو راه بندازه.
ممنون از همگی.
سلام
دوستان عزیز من میخوام یه ریش تراشه چند کاره بگیرم (واسه ته ریش)
انقد مدل ای مختلف دیدم دیگه نمیدونم کدوم با کیفیت تر و بهتره
چند تا از مدلایی که دیدم:
265 تومن
Panasonic مدل ER 217
360
Panasonic مدل ER GB50
410 تومن
Philips مدل QS 6140
فیلیپس 3362
260 تومن
میخواستم بالای 300 نشه ولی اگه کاراشون خیلی فرق کنه می گیریم.
لطفا زودتر جواب بدید دوستان
برای حدود 300 تومن من پاناسونیک ES-RT30 رو پیشنهاد میدم که سه تیغه و دور موتور مطلوبی هم داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
می خوام اگه کسی با اینا کار کرده تجربشو بگه یا با هم مقایسشون کنه
بعد من سه تیغه نمیخوام چند کاره میخوام
نکنه 300 پول بدم یه چیز بی استفاده از آب در بیاد
چون می خوام اینترنتی بخرم
سمنان این مدلا رو نداره
من رمینگتون دارم.برندش آمریکایی ولی خب مثل همه جنس هایی که تو بازار آسیا پخش میشند ساخت چینه.من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r رو چند مدت پیش خریدم 75 تومن.واسه آنکارد کردن قسمت پرفسورس ریشم :) .کلا برند خوبیه و این مدلش هم خیلی خوبه.یکم ته ریش (در حد چند میلی متر) میزاره بقیه رو میزنه.خیلی نرم کار میکنه.روشنش میکنی صداش خیلی کمه.گرفتن مو و کشیدن هم تو کارش اصلا نیست.ولی مثل تیغ نمیزنه.چند تا شونه هم دارهنقل قول:ببین من چند هقته پیش که میخواستم بخرم رفتم سراغ یکی از مدل های چند کاره رمینگتون. ولی هر فروشنده ای که دیدم (داخل یه پاساژ مخصوص لوازم بهداشتی و آرایش)بلا استثنا گفت این چند کاره ها (چند سره که یکی مال موی بینی هست یکی گوش و یکی صورت و...)چون باید هی سرش رو تعویض کنی زود خراب میشند.این بود که دبگه بیخیال شدم و یه es4036 پاناسونیک واسه صورت گرفتم و یه ماشین معمولی رمینگتون (برای اون قسمتی که میخوام ریش داشته باشه).خلاصه اینکه من بهت توصیه میکنم با چند نفر مشورت کن ببین این چند سره ها خوبن یا نه.من که از هر کی پرسیدم گفت تک سره بخر.موفق باشی:n18:نقل قول:
سلام اره برای پوست خیلی خوبه اذیت اصلا نمیکنه .مارکی که میگید رو نداشتم نمیدونم بهتره یا نه . ولی حتما مارک های بهتر از موزر هم هستن مثل همین ریمینگتون این طور که میگید باید چیز جالبی باشهنقل قول:
مدل es4033 سامسونگ رو خریدم خیلی ازش راضیم..راخت تونستم باهاش کار کنم و با سیم و بدون سیم میزنه..یکم زیر گردن اذیت میکنه که میشه تحملش کرد.
فکر کنم برای اولین بار خوب بود.دفعات بعد هم پوستم عادت کنه بهتر میشه.
من هرچی این تاپیکو میخونم بیشتر گیج میشم . بلاخره این ریش تراشا جای تیغ رو میگیرن یا نه ؟ یه مدل نهایتا تا ۳۵۰ پیشنهاد بدین لطفا که هم جای تیغ رو بگیره هم پوست رو اذیت نکنه و هم گردن رو خوب و راحت بزنه
عالیه این. قیمتش هم که خیلی ارزونه نمیدونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی سایتها هم زدن 95 تومن!نقل قول:
یه معضل بزرگ که با موزر هستش اینه که سریع مو داخلش گیر میکنه و سیستمش نابود میشه :دی
این محصولی که شما گرفتین هم اینطوریه ؟ یا مو داخلش نمیره ؟
+
ماکزیمم تا چه حد میتونه کوتاه کنه ؟ میتونه تا ته کوتاه کنه ؟
+
بهتر از این هم داشت رمینگتون ؟
سپاس../.
ببین من که تازه گرفتم.فکر نکنم مو هم داخلش بره خیلی خوش ساخته و یه جورایی اطرافش کیپ شده.از سایتها نخرید گرون میدند. مثلا این es4036 پاناسونیک تو سایت ها حدود 280-260 قیمت زدن من 200 گرفتم یا همین مدل رمینگتون هم حدودا 30 تومن ارزون تر از سایتها من از بازار گرفتم. در مورد میزان کوتاه کردنش هم بگم یه ته ریش خیلی کوچولو میزاره(فرض کن صورتتو با تیغ زدی.بعد از 3 روز چقدر ریش در میاد؟با ماشین بزنی تقریبا همونقدر مو میمونه)ولی در کل ماشین خوبیه.روشنش که میکنی از نرم کار کردنش لذت میبری واقعاااااااااااااااانقل قول:
صاف تر از تیغ میزنه.بودجه ات کافی و خوبه.به نظرمن یکی از مدل های پاناسونیک یا رمینگتون رو انتخاب کن.فیلیپس هم بد نیست ولی اگه دقت کنی از رمینگتون یکم گرون تره چون فلیپس مارک جا افتاده تری هست تو ایران.ماشین با دور نزدیک 10000 بگیر که لازم نباشه برای صاف کردن به صورتت فشار بیاری.ترجیحا ماشین با تیغه تیتانیومی هم بگیرنقل قول:
سلام
تا 800 تومن ریش تراشی که صاف صاف از تیغ هم بهتر بزنه چی هست ؟
پاناسونیک هنوز هم از فیلیپس بهتره ؟
تا 800 چی خوبه ؟
ممنون
سلام دوستان خواهشا یه راهنمایی هم واسه من بکنید
کدوم یک از این دو مدل بهتره :
philips AT890
panasonic es RT30
فقط اگه دلیل هم بگید ممنون میشم
انشاءالله سربلند باشید
من میخام پاناسونیک lv65 یا lv95 بگیرم:
1:اختلاف قیمت 100 تومنه آیای 95 صرف میکنه با این اختلاف؟؟
2:از اینجا بخرم کیفیتش بهتره یا ازون ور....یا یکی هس؟اخه همه اینایی که اینجا هس عربی نوشته ؟؟سفارشه عربه؟
خوب منم بلاخره RT 30 رو خریدم دیروز . امروز بعد از شارژ اولیه کمی تست کردم که نتیجش سوزش شدید گردن بود :D فک کنم باید پوست عادت کنه بعد مدتی خوب میشه
سلام
می خوام یه ریش تراش بگیرم تا 400 تومن
امروز دی جی کالا رو گشتم این مدل ها رو پیدا کردم :
کدومشون بهتره به نظرتون؟کد:http://www.-------------/Product/DKP-20401/Philips-AT890/20-Shaver/%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D9%81%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%BE%D8%B3-AT890/20
http://www.-------------/Product/DKP-26459/Philips-PT860/16-And-HP6423/%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D9%81%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%BE%D8%B3-PT860/16-%D9%88-HP6423
http://www.-------------/Product/DKP-18184/Remington-R8150-Shaver/%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%AA%D9%88%D9%86-R8150-
تقریبا ده صفحه آخر این تاپیک رو خوندم، بعضی از دوستان می گفتن برند فلیپس دیکه کیفیت قبلا رو نداره
یکی از دوستان هم رمینگتون رو پیشنهاد کرده بود.
راستی جنس ریش هام ضخیم هست. (شبیه سیم خاردار :D)
اینقدر با ژیلت زدم دیگه اعصاب واسم نمونده، همش باید حموم باشی :D
پ.ن: به جای اون خط تیره های توی لینک، عبارت digikala[dot]com بنویسید.
سلام دوستان,من عادت دارم سرم رو با تیغ میزنم همیشه,ولی هر روز نه میشه سلمانی رفت هم خودم هم با تیغ اکثرا زخمی میکنم.میخواستم بپرسم با این ریش تراش های فویل دار یا 3 تیغ خم میشه سر رو کوتاه کرد؟کدومش مناسب تره؟
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشمنقل قول:
سلام
تا 800 تومن ریش تراشی که صاف صاف از تیغ هم بهتر بزنه چی هست ؟
پاناسونیک هنوز هم از فیلیپس بهتره ؟
تا 800 چی خوبه ؟
ممنون
من تا حالا فیلپس میگرفتم و همشون همیشه یک ایرادی داشت کلافه بودم تا اینکه دو هفته پیش رفتم فردوسی پاناسونیک مدل LV-65 پاناسونیک گرفتم .خدا به این ژاپنی ها عمر طولانی بده که اینطور دستگاه عالی تولید کردند به همه پیشنهاد میکنم که پاناسونیک بگیرند مخصوصا مدل های ژاپنی
سلامنقل قول:
بله منم شنیدم پاناسونیک از فیلیپس بهتره
چند گرفتی ؟
ریش و صاف صاف مثه تیغ میزنه ؟ چانه و زیر گردن هم بدون مشکل ؟
ممنون
lv65 panasonic دیروز از فردوسی گرفتم 990
سلامنقل قول:
آژند سرويس اين مدل رو 1170 ميده شما بدون گارانتي گرفتين؟
ممكنه از كيفيت دستگاه و تجربه خودتون برامون بنويسيد ؟
نه مال منم هم گارانتی آژند داره.مارچ 2016..هنوز امتحان نکردم ایشالله فردا میزنم و بهتون میگم چون من 10 و12 ساله فقط باریش تراش میزنم....البته شده که با تیغ بزنم
با سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر شما تو رنج قیمت 500 تومان براون بهتره یا پاناسونیک؟؟؟
منطورم مثلا سری 5 براون بدون پایه تمیز کننده و پاناسونیک lt50 هست.
خوشحال می شم نظرتون رو بدونم و از راهنمایی دوستان استفاده کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید LT50 بهتره یا ST25 ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی شبیه هم هستند و به نظر ST25 جدیدتره....
الان با ژیلت فیوژن اصلاح میکنم چند ساله ؛ میخواستم QS6160 فیلیپس رو بخرم ولی پشیمون شدم...
من با گارانتی آزند سرویس گرفتم 1050 ،بدونه گارانتی هم 100 پایین تر بود ولی من با گارانتی گرفتم.
زیر گردن و چانه رو هم خوب میزنه مخصوصا با کف. من که خیلی راضی هستم .
من براون نداشتم ولی پاناسونیک گرفتم خیلی عالی هست.به نظرم پاناسونیک بگیری بهترهنقل قول:
نقل قول:من با گارانتی آزند سرویس گرفتم 1050 ،بدونه گارانتی هم 100 پایین تر بود ولی من با گارانتی گرفتم.
زیر گردن و چانه رو هم خوب میزنه مخصوصا با کف. من که خیلی راضی هستم .
منم از lv65 خیلی راضیم یادم نمیاد تاحالا دو روز پشت سرهم اصلاح کرده باشم....ولی فک کنم زیر دوش فشار بیشتری بهش میاد..اخه دیذم آب و میپاشه...
سلامنقل قول:
ميشه بفرماييد كه از كجا به قيمت 990 تهيه فرموديد ؟