هیچوقت توی محیط کار به هیچکس حتی نزدیکترین دوستتون اطمینان نکنید و هر حرفی رو جلوش نزنید
Printable View
هیچوقت توی محیط کار به هیچکس حتی نزدیکترین دوستتون اطمینان نکنید و هر حرفی رو جلوش نزنید
خیلی از ناراحتی هامون از دیگران ؛ از جایی شروع شده که توقع زیادی ازشون داشتیم :13:
فصل خرید و چونه زنی!!
اگه میخواید یه تخفیف تپل و ویژه بگیرید سعی کنید زمانی با فروشنده چونه بزنید که مشتری دیگه ای تو فروشگاه نباشه.چون تو این جور مواقع فروشنده برای اینکه مشتری دیگه هم چونه نزنه جلوش به شما تخفیف نمیده
همیشه یه راه هست حتی زمانی که فکر میکنید به آخر خط رسیدین هیچوقت به خودکشی فکر نکنید اگر کسیو میشناسید که از خودکشی حرف میزنه حتما ازش بخاید بره مشاوره چون مطمئن باشید اگه مشاوره نگیره حتما این کارو میکنه .
حتی به کسایی که مثل چشماتون بهش اعتماد دارین هیچوقت بدون چک و سفته و ... پول هنگفت قرض ندین ، وقتی به کسی پول قرض میدین حسابش رو بکنین که اگه یه مشکلی برای طرف پیش بیاد شما میتونین برین به بستگانش ادعا کنین ازش طلب داشتین ؟ چطوری میتونین اصرار کنین و پولتونو ازشون طلب کنین ؟
40 ملیون تومن به یکی از فامیلام دادم و الان تصادف کرده و فوت شده ؛ خدا رو شکر که ازش چک گرفتم وگرنه میرفتم به خونوادش میگفتم ازش 40 تومن طلب دارم هزار جور تهمت دروغ بهم میزدن !
وقتی چهلم گذشت میرم پیش خونوادش موضوع رو مطرح میکنم
اگه یه وقت زیر تابلوی پارک ممنوع یا حمل با جرثقیل پارک کرده بودین
و یهو رسیدین دیدین داره ماشینتون رو میبره
سعی کنین تا جایی که میشه با منت کشی و پول و من بمیرم تو بمیری نذارین طرف ماشینتون رو ببره
و در ضمن این هم یه قانونه که بد نیست بدونین
که حتی اگر ماشینتون رو توی جرثقیل گذاشته باشن
و شما از راه برسین حق ندارن ماشینتون رو ببرن
البته ترجیح اینه که به عنوان آخرین حربه این یک مورد رو رو کنید
برای اونایی که میخوان انتخاب رشته کنن...
واکسی باش,ولی بهترین باش!
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
اگه بیرون هستین و دیدین که یه ادم شر میخاد یه دعوا یا شر برای شما درست کنه کاری نکنید که باهاش دعوا کنید.توی اون لحظه هم نترسین و به خودتون قدرت بدین.حتی اگه دعوا هم بشه اگه طرف شما رو بزنه شما کمه کم میتونین که یه مشت بخابونین بهش.پس از ادمای شر هم نترسین چون زیاد هستن
وقتی میخواین برین بیرون برای تفریح ؛ سعی کنین به جز قلیون و یخ و آب جوش ؛ هرچی لازم دارین از داخل شهر بخرین و با خودتون ببرین وگرنه قراره همه چیز رو چندبرابر قیمت بگیرین .
اعصاب آدم خورد میشه وقتی برای یه پاکث آبمیوه 1500 تومنی مجبور میشه 2000 تومن پول بده یا مثلا زغال برای منقل کباب رو 4000 تومن بخره !
اگر نیاز به دوره ای یا کلاسی داری حتما سعی کن جوری قبلش برنامه بریزی که بتونی مثلا توی 30 ساعت کلاست هر جلسه اش رو دوره بکنی و تمرین داشته باشی
ترجیحا اگر بتونی صدای استاد توی کلاس رو با اجازه خودش ضبط کنی بسیار کمک کنندست
در یک کلام اگر وقت نداری که بتونی مطالعه و مرور بکنی اصلا ثبت نام نکن که هدر دهی پوله
هیچ وقت در مورد چیزی که نمیدونی یا حداقل مطمئن نیستی اظهار نظر نکن:27:
تجربه:اگه عجله داشتی و نشستی پشت ماشین و هرچی استارت زدی دیدی روشن نمیشه حتما یه دربست بگیر:11:
...........
به چیزی یا کسی تکیه کنیم که وقتی نبود نخوریم زمین:20:
البته این آخری از جملات قصار خودم بود:31:
هیچوقت به کسانی که شما رو فراموش کردن فکر نکینید.چون با این کار خودتون رو عذاب میدید
اگه ميخواي مسافرت بريد شمال فقط طرف نمك ابرود بريد كه از بقيه جاهاي شمال بهتره
هیچ وقت تو حرف زدن عجله نکنید ...مخصوصا وقتی عصبانی هستید ....!
بعضی وقتا جبران کردن غیرممکنه !
بچه ها دیشب مادربزرگم متاسفانه سکته ی مغزی کرده اما به لطف خدا حالش خوبه الان. باز یه تجربه ی تلخ اونم اینکه مواظب بزرگترهاتون باشید آدرم پیر تر که میشه عینه بچه ها زود رنج و مستعد مراقب میشه .مامان و بابا یا مادر بزرگ و بابا بزرگ .متاسفانه اکثرا تو خوردن غذا بی دقتی میکنن و کلسترول و ... زیاد مصرف میکنن که ما باید بیشتر حواسمونو جمع کنیم و نذاریم اینطوری بشه و با بالا رفتن فشار خون خدایی نکرده سکته و ...
همیشه براشون از چیزای خوب خوب حرف بزنید و از مشکلاتتون پیششون نگید تا باعث بالا رفتن فشار خونشون نشه .بزرگترا واقعا نعمت های با ارزشی هستن قدرشونو بدونیم
به همه بدبین باش
ســلام دوســـتان !
ایــنی کـه مینویــسم بــه جــون بــچه نــداشتم تــجربس آقــا؛ تــجربــه !! :31:
یـه توصــیه خیــلی مـهم به شمــا عزیــزان دلـم دارم ! :31:
تـوی ایــن ایــام پیــش رو مطمـئنا دوسـتـان زیـادی هستنـد کـه بـه مسافرت میرن ؛ خصــوصا بـه شـهر اصفهان ! سـعی کـنید توی این سـفر همیـشه نقشـه شهر مورد نـظر رو تـهیه کـنید و از پــرســیدن آدرس در ایــن شهــر بــه شــدت خــودداری کنــید ... ! :31:چـرا کـه پــرسیــدن آدرس همــان و دور خــودتون چــرخیــدن هم هــمان ! (مصــرف ســوختتون هم بـه شـدت بـالا میره تـازه !:31:)
خــودم چــندیــن مرتبه گیــر افتادم کـه میـگم(به قولی دیدم کـه میگم) ! :31:
+
البــته خـوبه آدم هرجـا میره نقـشه همراهش باشه ! :46:
خــلاصه ما تـوصیــه لـازمه رو انـجام دادیـم !خـواه پــند گیــر.... ! :31:
1- براي خندوندن ديگران خودتونو تحقير نكنيد
2- جلوي هيشكي كلاس نذارين
به همه كمك كنيد حتي اگه قدرتون رو ندونست
تو اولين برخوردي كه با غريبه ها داري زود پسر خاله نشو ... مخصوصا كسايي كه ميخواي باهاشون كار كنيد...بايد بشناسيشون بعد .. وگرنه قدرت رو نميدونن
وقتی میرید شنا حتما بندلباستون رو چک کنید که محکم بسته باشید تا خدایی نکرده موقع شیرجه زدن مشکلی پیش نیاد!!!!
به ادمـ بي لياقت خوبي نكن اگه كردي توقعي نداشته باش!!!
دل نبند ولي دوسش داشته باش
به هركسي اعتماد نكن
تا اونجايي كه از دستت بر مياد كمك كن و از دستش نده
زيادي احساساتي نباش
انتقاد پذير باش
سعی کنید هم سن وسالای خودتون رو نصیحت نکنید.چون تجربه نشون داده به خاطر غرور و یا هر چیز دیگه ای به حرف شما گوش نمیدن.معمولا آدما حرف کسی رو گوش میدن که چند سالی ازشون بزرگتر باشه
به نظرم تو یه محیطی که خیلی شوخی کنی اینگار عددی هم حسابت نمیکنن خودم یکی رو دیدم که خیلی لوده بود و همین اخلاقش اباهت شو از بین برده:11:
این نکته رو به یاد داشته باش:(یجورایی تجربه هم هست برام)
همیشه وقتی جنسی،تکنولوژی چیز جدیدی میاد. اگر خواستی بگیریش. اولین نفر نباش. آخرین نفر هم نباش.(ضرب المثل هست)
هیچ وقت مهریه بسیار زیاد برای زنت نذار یه مهریه بذار که هم بتونی بدی هم طرف راضی باشه
به کسی که نمیشناسی اعتماد نکن
ممنون از توصیه دوستمون :11:نقل قول:
بنده هم توصیه میکنم انواع GPS و نقشه و ... برای سفر به تبریز ، همراه داشته باشین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار من گیر کردم تو این شهر :41: خدا نصیب هیـــچ نا مسلمونی نکنه :31: کل شهر منو چرخوندن ... آخرش دیدم یه جا نوشته: به ارومیه خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت خواستید کاری رو بکنید اما قبلش خوابتون گرفت همون موقع پاشید یه آب بزنید صورتون تا خواب از تون بپره:31:
من میخواستم یه کاری کنمخوابم گرفت دو ساعت بعد بیدار شدم و دیگه فایده ای نداشت:13:محتوای مخفی: ...
یه چیزی که واقعا برای من تجربه شده...با مردم کل کل نکنید...سعی کنید با معذرنت خواهی رفع و رجوع کنید...
یه بار رفتم بغالی جنس بخرم بهش پول خورده دادم 100 تومنی50 تومنی..فروشنده گفت داداش پول درشت بده اینارو کسی قبول نمیکنه..... من خیلی راحت میتونستم بگم آقا یعنی چی؟ این چه حرفیه پول پوله دیگه خورده که بهتره کارتو هم راه میندازه...بعد طرف لج میکرد جنس نمی فروخت...
ولی من د رجواب گفتم...شمرنده حاج آقا نمیدونستم الانم همراهم نیست پول درشت..دفعه بعد حتما پول درشت میدم..
بعد طرف دلش نرم شد و سریع کارمو راه انداخت....
:11::20:
هرچیز که خار آید روزی به کار اید:11:
برای انجام کارایی که درموردش تجربه ندارید سعی کنید دلتون رو به دریا نزنید!!!
یه هو شاید دلتون غرق شد!!
میخاستم با یه بنده خدایی صحبت کنم اما درست نمیشناختمش دلو زدم به دریا و پیش خودم گفتم مشکلی پیش نمیاد
درصورتی که خیلی اشتباه میکردم:41:
گند زدم به همه چی!:45:
موقع خرید کتاب به عکس داشتنش توجه کنید!!!
چند روز پیش یه کتاب اموزسی براب c# گرفغتم که تقریبا 500 صفحه بود و بدون عکس.همون هفته اول از کتاب زده شدم و رفتم سراغ pdf هایی که عکس هم دارند.اینطوری برام جذابتره
سعی کنید همیشه در دسترس نباشید، مثلا همیشه توی یک جمع نباشید چون تکراری و بی ارزش میشید.
در حق یک نفر زیادی لطف نکنید، چون به مرور زمان اون لطف رو وظیفتون میدونه.
هیچوقت تو کارهای مالی به دلال و واسطه ها اعتماد نکنید که واقعا بخاطر 1 قرون همه کار ازشون بر میاد...به کمتر قانع باشید اما به واسطه ها باج ندید...امروز واقعا به این موضوع اعتقاد پیدا کردم
هر وقت میخواهی کاری را انجام دهی قبل از آن در موردش تحقیق کنید تا با مشکل برخورد نکنی.
هر موقع که میخوای به چیزی تکیه بدی اول از محکم بودنش اطمینان پیدا کن بعد راحت خودتو بنداز روش!!
بیشتر چیزهایی که میخوام بگم تلخه! اما حقیقت هایی توی زندگیمون وجود داره که با یادآوریشون میخندیم! درسته میخندیم اما این حقیقت ها تلخ ترین اتفاقات زندگیمون هستن!:19:
قبل از اینکه به یکی خوبی کنید یا بهش فکر کنید یا براش وقت بذارید اول ببینید طرف ارزشش رو داره!؟ معمولا بیشتر آدما ارزش ندارن!! ولی دیر میفهیم!....:41:
زیاد یه کسی خوبی نکنید چون بعد یه مدت فکر میکنه وظیفتونه!!.....:41:
همه آدمها مثل هم نیستن لازم نیست از همه انتظار داشته باشیم آدمای باارزشی بشن! در واقع نباید از هر کرمی انتظار پروانه شدن داشته باشیم!!....:41:
وقتتوتو برای آدمای بی ارزش هدر ندین!....:41:
هر کاری رو انجام میدین با علاقه انجام بدین!! و ازش لذت ببرین!:8:
تا حالا اینو فهمیدم که: تعداد کمی از آدمها باهوشن! و تعداد خیلی کمتری عاقلن! :18:
قدر آدما رو تا وقتی هستن بدونید! آدمها همیشه زنده نیستن! وقتی که کنارمون هستن اصلا به یادشون نیستیم وقتی میرن غمگین میشیم و میگیم چقدر جاشون خالیه! میگیم ای کاش بودن تا ...اما دیگه دیر شده...:13:
توی زندگی اگه چیزی رو میخواین با تمام وجود تلاش کنید! همش از دیگران توقع نداشته باشین خودتون هم تلاش کنید! اگه خودتون حال انجام یه کار رو ندارین چطور توقع دارین دیگران بخوان اون کار رو انجام بدن برای شما؟:13:
و آخرش اینکه آدما رو اگه اشتباه میکنن ببخشید! نه به خاطر اونا! به خاطر آرامش خودتون! البته من هنوز نتونستم! ....:41:
موفق باشین.:46:
وقتی از کسی پول می گیری چه بانک :2:چه شخص حتما بشمار وگرنه پشیمان می شوی
خیلی وقتا اتفاقای بدی واسمون میفته ک میتونس بدترشم اتفاق بیفته ....پس به جای گلایه کردن .....
خدا رو شکر کنیم که اتفاق بدتر نیفتاد !
تو این دوره و زمونه به خاطر رفیق خودتون رو به آب و آتیش نزنید
این حرف برای بستگان هم صدق میکنه.البته از نظر من