باز هم یک مکمل غذائی خطرناک
سلام
باز هم یک مکمل غذائی خطرناک
اسمش
MASS DESTRUCTION
سازمان غذا و داروی امریکا ممنوعش کرده .
مصرفش باعث از بین رفتن بافت کبد و بالا رفتن چربی در خون و بیماری قلبی و سکته میشه .
از علائمش :
خستگی و احساس بی رمقی بدونِ علت .
درد شکم و پشت
تغییر رنگ ادرار
احساس حالتهای عجیب و غریب بدونِ علت
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً هم مکمل خطرناک دیگه ای رو بهتون معرفی کردم
سلامتی بسیار ارزشمند هست . اون رو به خاطر هدفهای کم ارزش و بی ارزش از دست ندین . پشیمون میشین
با استفاده از سرما لاغر شوید
سلام دوستان
تحقيقاتی که روی عده ای در ده سال انجام شده نشون میده که سرما تاثیر زیادی در سوزاندن کالری و لاغر شدن داره بیشتر از هر نوع رژیم غذائی .
خصوصاً برای سوزاندن چربیهای باسن و گردن و شانه ها .
طبق این تحقيقات , احساس سرما و لرزش باعث میشه مقدار بسیار زیادی چربی تبدیل به حرارت بشه .
کسانی که در محیط کار یا زندگی هوای اطرافشون گرم بوده به شدت باسن این افراد چربی ذخیره کرده .
طبق این تحقيقات , فصل زمستان فرصت بسیار خوبی برای سوزاندن چربیهای اضافه و کم کردن وزن هست چون مقدار تولید حرارت از چربیهای بدن حدوداً 15 برابر میشه .
منبع
باشگاه بدنسازی خوب و حرفه ای در شرق تهران ؟؟؟
درود
لطفا دوستانی که اطلاعات دارند یه باشگاه بدنسازی خوب و تخصصی در شرق تهران معرفی کنند.
انتظاری که دارم اینه که تمام وسایلش استاندارد باشه و مربیان باشگاه واقعا علمی کار کنند.
مثلا یک باشگاه بالاتر از سیدخندان سراغ دارم که متاسفانه فقط مخصوص بانوان هست، از آشنایان که رفته بودند میگفتن فقط حدود 1 ساعت چند نوع تست مختلف می گیرن و وضعیت ستون فقرات، نسبت وزن به قد و خیلی فاکتورهای دیگه رو کامل مد نظر قرار میدن.
من دنبال یک چنین باشگاهی میگردم. متاسفانه سالهاست که پشت کامپیوتر نشستم و به شدت نیاز به شروع یک ورزش مناسب رو دارم که به جسمم رسیدگی کنم. اتفاقا همین اطراف منزل هم یک باشگاه هست که شاید 5 دقیقه هم فاصله نداشته باشه ولی متخصص بودن مربیان باشگاه برام خیلی مهم هست.
یکی از دوستان باشگاه شهرک امید رو معرفی کرد ولی خیلی از ما فاصله داره، من در حال حاضر ساکن نارمک هستم.
با تشکر