بله بهترین در رنج خودشهنقل قول:
مشکلاتش هم حل شده
گوشی خوبی هست. اما اگر توان افزایش بودجه دارید ONe X بهترهنقل قول:
Printable View
بله بهترین در رنج خودشهنقل قول:
مشکلاتش هم حل شده
گوشی خوبی هست. اما اگر توان افزایش بودجه دارید ONe X بهترهنقل قول:
ممنون one s ایا usb on the go داره؟نقل قول:
خیر USB OTG نداره (راستش من خودم S2 دارم، میخواستم One S بخرم که به همین دلیل یعنی محدودیت حافظه S2 گرفتم) برای همین بهتون بیشتر S2 رو توصیه میکنم چچون جالب آنجاست که از 16 گیگ حافظه داخلی One S فقط 12.5 گیگ قابل استفاده هست! فکر نکنم 12.5 گیگ فضای کافیای باشه!! در سخت افزار درست هست که One S قویتر هست اما این رو هم در نظر بگیرید که بازیها و نرمافزارهای اندروید حداقل تا 2 -3 سال دیگه هم با گوشیهایی مثل S2 سازگار خواهند بود پس عملاً سخت افزار قدرتمندی مثل One S تا 2 سال دیگه به کار نمیآید!نقل قول:
این یک قابلیت نرم افزاریهنقل قول:
با روت کردن میشه Usb On The Goرو فعال کرد
S2 نهایتا تا سال آینده بتونه از پس همه نرم افزار ها بر بیاد.نقل قول:
ببخشید میتونم بپرسم شما از کجا اینفدر مطمئن هستید؟! Galaxy S اصلی الآن با اینکه حدود 2 سال و 4 ماه ازش میگذره به راحتی همه و همه نرم افزارها و گیم های HD رو به راحتی اجرا میکنه و مطمئن باشید S1 هم تا 1 سال دیگه از گیمهای HD و نرم افزارها بر میآد (البته با کاستوم رام اندروید 4!) چه برسه به S2! پس دلیلی نداره S2 نتونه (این رو هم همه میدونیم S2 سخت افزار قویتری نسبت به Galaxy Nexus داره البته منظورم از سختافزار چیزی مثل نمایشگر HD نیست بلکه گرافیک قویتره پس 100 درصد تا 2 سال دیگه میتونه!:27::31:) به علاوه اینکه اندروید 4.1 هم برای S2 تأیید شده//نقل قول:
سلام
من يك گوشي ميخوام تو رنج 500 تومن هدف اصليم هم ديدن فيلم (در صورت امكان كيفيت بالا و ساپورت زيرنويس) و كيفيت صفحه نمايش هم خيلي برام مهمه
سلام..نقل قول:
از اونحرفا بود داداشی....
حتی گوشی هایی مثل X10 هم که خیلی از ورودشون به بازار میگذره تمام نرم افزارهارو اجرا میکنند..
چه برسه به اس 2..
سلام..نقل قول:
NEO L بخرید..
نمایشگر 4 اینچی با رزولیشن FWVGA
ظاهر شیک
دوربین 5MP .فوکوس فلش . فیلم برداری FULL HD
اندروید 4.0.4 به صورت پیشفرض
سخت افزار خوب و پردازنده 1GHS Scorpion
mxplayer نصب کن . پلیر بسیار توانمندیه. زیرنویس هم ساپورت میکنه.
پورت hdmi هم داره ؟ قيمتش چنده حدودا ؟نقل قول:
نقل قول:Nova 3 , MC3 , Asphalt 7نقل قول:
عمر GS هم رو به اتمامه ، علاوه بر اینکه سرعت پیشرفت تکنولوژی به شدت رو به افزایش نسبت به 2 سال پیشه.
اگر ملاک سرعت پیشرفت تکنولوژی باشه Galaxy Nexus یا One S هم تا 2 سال دیگه دووم نخواهند آورد! ملاک بنده نسخه سیستم عامل اندروید (با توجه به اینکه جلی بین برای S2 تأیید شده) و سخت افزار خوب (و نه عالی!) هست که به نظرم ملاک منطقیتره برای ساپورت نرم افزاری تا 2 سال دیگه باشه. :31:نقل قول:
داداش پارسا گلم....نقل قول:
اسفالت 7 روی XPERIA MINI هم با رزولیشن HVGA و هامون سخت افزارش مثل هلو اجرا شد....
چه برسه به این..
mc3 رو من روی ONE V اجرا کردم.
روی ادونس هم همینطور.
اینها از اس 2 ضعفترند...
بازی Dead Trigger با اون گرافیک خفنش روی X10 و HD 2 با اندروید پورت شده و چیپ گرافیکی Adreno 200 خیلی راحت اجرا شد.......
سخت افزار گوشی ها فعلا خیلی جلوتر از نرم افزار و بازی ها هستند داداشی.....:40:
منظور پارسا S2 نبود. S بود.
مدرن کامبت 3 با دیتای پاور وی آر کمی روی گلکسی اس لگ داره
همینطور نووا 3
داداشی..نقل قول:
Modern Combat 3 حتی روی اس2 هم با Mali-400MP4 لگ داره..
NOVA 3 روی ادونس لگ داشت. ولی من ویدیو از NOVA 3 روی Xperia P دیدم خیلی روان بود...
این مشکل از سخت افزار نیست...
چون Modern Combat 3 روی Iphone 4لگ نداشت.. سخت افزارشم خیلی از اینا پایینتره..
اگه دقت کنیم یک وقتایی پیش میاد یک بازی نصب میکنیم گرافیکشم مالی نیست امالگ داره. اما یک بازی با گرافیک شاختر اصلا اگ نداره.
بلکه مشکل از بازیه.....
اگه بازم دقت کنیم این مشکلات در بازی های gameloft رایجه..
Maxpayne رو با اون گرافیکش حتی روی x10 و S3 خیلی روان اجرا شد!
و..
Dead Trigger از نظر گرافیک خیلی از اینا شاختره.. گوشی های با پردازنده گرافیکی Adreno 200 هم به راحتی با فرم بالا اجراش میکردن..
این نشون میده حتی Adreno 200 هم قدرت لازم رو برای اجرا بازی های سنگین داره...
مشکلش به خاطر استفاده بیش از حد جی پی یو محور هست.
یادم نیست ولی یکی تو XDA گفته بود مشکل از Gpu و باری که روش میاده
سلام..نقل قول:
اتفاقا اگه دقت کنیم اندروید زیاد از GPU در کارهار معمولی و رابطه کاربری استفاده نمیکرد.
گوگل در اندروید 4 امد در رندر کردن از پردازنده گرافیکی 2 بعدی بهره گرفته..
به نظر من این مشکل از خود بازی هست..
چون همینطور که گفتم بارها شده یک بازی نصب میکنیم لگ داره.. بعد یک بازی نصب میکنیم از اون خیلی گرافیکش شاختر و کلا سنگینتره اما خیلی روانه!
ممنون ولی خدایی این دوتا قابل مقایسه با گوشیای قدیم نیستن آدم میترسه بخردشون این اندروید یه ایراد هم داره که وقتی میخوای به مموری سر بزنی یه ۲۰۰ تا فولدر جلوت سبز میشه که آآدم نمیدونه کی بهه کیهگ۱\۱ این اندرویید اومد بازار موبایلو به گند کشید... همه هم دارن بهش برنامه مینویسن لامصبنقل قول:
سلام مجدد
دوستان من قبلا پرسیده بودم Ace2 با Ace pluse یکیه یا فرق داره که گفتید ایس پلاس نداریم، الان به این تاپیک برخوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون الان زیاد وقت ندارم نتونستم مطالعه اش کنم، فقط اینجور که دیدم انگار ایس2 و پلاس یکی نیست!
یه توضیحی میدید لطفا؟
من فردا میخوام برم علاءالدین واسه خرید (البته شایدم تصمیم نهایی رو بگیرم و خریدمو از اونجا نکنم و بگم یکی از آشناها که مغازه داره بیاره برام، نظرتون چیه؟)
فقط خواهشی که دارم آخرین توضیح رو بدید که نرم اونجا و باز بگن چند مدل ایس داریم، گیج بشم...
باید Ace I8160 رو بگیرم؟
مرسی ازتون...
I8160 مدل Ace 2 هست
و بله. این مدل رو تهیه کنید
ممنونم Hitmanعزیز
چیز دیگه ای لازم نیست مد نظر قرار بدم؟
فارسی داره رو ایس2؟
سلام دوستان
یه گوشی با پرستیژ و با کیفیت و با امکانات بالا میخواستم . نظرم روی LG PRADA 3 هست
نظرتون چیه ؟
بودجه هم سقف ۷۵۰
انتخاب خوبیه. تو این رنج پرستیژ پرادا 3.0 عالیه.نقل قول:
سلام..نقل قول:
دوست عزیزم من این گوشی رو از دیجی کالا سفارش دادم..
تا حداکثر 3 روز اینده به دستم میرسه. میخوای صبر کن به دستم رسید یک نقد مختصر ازش مینویسم بعدا شما با خیال راحتر میتونید بخرید..
ولی از نظر ظاهر و شیکی و تک بودن واقعا شیک و تکه!!!!!!
همینطور سخت افزار قوی. اندروید 4.0.4.رابطه کاربری زیبا و...
با سلام خدمت تمامی دوستا عزیز
راستش چند وقتیه میخوام گوشیمو عوض کنم اما نمیدونم چه مارکی و کدوم رو بگیرم اگه دوستان لطف کنن و منو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
یه گوشی خوب با قیمت حدودی 750 تومن و اخرین ورژن اندروید و صفحه نمایشش بزرگتر از 4 اینچ نباشه میخواستم
راستش خودم چند مورد رو مد نظر دارم اما چون دوستان این تاپبک خیلی از من به این موضو عات اشناترند اگه موردی مدنظر دارن معرفی کنن و یه مشاوره در مورد سخت افزا و نرم افزار این گوشی ها بدن خیلی خیلی ممنون میشم
1- htc desire v
2- htc one v
3- samsung galexy ace 2
4- samsung galexy ace duos
سلام سلام
بین چندتا گوشی موندم.
1.Sony Xperia Sola
2.Samsung Galaxy Ace 2
3.htc One V
در مورد بازی هم زیاد بازی نمی کنم.در حد بازیهای عادی که زیاد فشار نمیارن به سی پی یو.مثه Angry Birds
بیشتر نظرم روی اچ تی سی هست
به خاطر کیفیت برندش و اینکه آندروید 4 هست
نظر شما چیه؟
ممنون میشم کمک کنین:11:
سلام
قیمت گوشی های زیر چند الان
SII معمولی و SIII و خرید اس 2 الان عاقلانه هست ؟
مشکلی دیگه نداره دوست عزیزنقل قول:
درود درودنقل قول:
به نظرم sola
S3 حدود 1.200 و s2 900نقل قول:
با این قیمت خیر. اصلا خریدش معقول نیست
One S بهتر از s2 ه
سلام
دوستان خرید بین Galaxy S II و xperia s کدوم بهتر و منطقی تره؟
مزیت ومعایب سخت افزاری و نرم افزاری نسبت به هم چیه و کدوم انتخاب معقولانه و کاربر پسندی هست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
این قیمت ها با گارانتی بودند؟نقل قول:
S3 حدود 1.200 و s2 900
با این قیمت خیر. اصلا خریدش معقول نیست
One S بهتر از s2 ه
عملکرد گرافیکی S2 نسبت به Xperia S بهتره ولی درعوض Xperia S نمایشگر با کیفیت HD داره و عملکرد CPUش هم کمی بهتره، S2 هنوز که هنوزه حرف برای گفتن داره درسته نمایشگرش HD نیست اما از تکنولوژی کم نظیر Super AMOLED Plus استفاده میکنه درحالی که Xperia S هنوز LCD هست. دوربین هم درسته Xperia S دوازده هست اما در تست های رنگ بندی و روشنایی تصویر S2 هشت مگابیکسلی بهتره! این رو که میگم میتونید در سایت GSMArena.com در بخش تست Image quality هر گوشی مشاهده و مقایسه کنید. از نظر نرم افزار هم هر دو سیستم عامل اندروید دارند و هر جفتشون بروزرسانی اندروید 4 رو دریافت کردن اما رابط کاربری SAMSUNG TouchWiz سرعت و عملکرد بهتری نسبت به رابط کاربری بسیار ساده TimeScape در گوشی های سونی/سونی اریکسون داره. در کل هر جفتشون گوشی های خوبی هستند اما من خودم S2 دارم واقعاً عالیه و هیچی کم نداره و بیشتر بهتون S2 توصیه میکنم.نقل قول:
سلام
تا 450 تومن کدوم گوشی خوبه؟
من نظرم LG optimus Black هست
اگه بتونید 100 تومن افزایش بودجه بدید میتونید Samsung Galaxy Ace2 بگیرید که پردازنده دوهستهای و صفحه نمایش عالی PLS داره. LG Optimus black رو اصلاً بهتون توصیه نمیکنم چون اگر در وبسایت GSMArena بررسیش رو خونده باشید هم مشکل کیفیت بدنه داره و هم در فیلمبرداری مشکلات جزئی داشته البته باتری ضعیف رو هم بهش اضافه کنید! بهتون تا 450 هم Sony Ericsson Xperia Neo V یا Sony Ericsson Xperia ray رو توصیه میکنم چون هم آپدیت نسخه 4 سیستم عامل اندروید براشون اومده و تا حدود بسیار زیادی مشکلاتی که درباره Optimus Black رو خدمتتون عرض کردم ندارند البته Sony Xperia U عم گزینه خوبیه ولی فقط 6 گیگ حافظه داخلی داره و مموری کارت هم نمیخوره ولی اگر 6 گیگ براتون کافیه Sony Xperia U بهترین گزینه هست کلاً تو رنج گوشی های زیر 500 تومن سونی/سونی اریکسون عالیه و خیلی به صرفه هست، اگر هم بتونید تا 550 - 560 هزینه کنید و سامسونگ Ace2 رو بگیرید که واقعاً گوشی عالی و تو به صرفه بودن کم نظیره.نقل قول:
دوستان من قصد دارم گوشی htc explorer بگیرم که الان قیمتش حدود 330 هست. می خواستم ببینم با این وضع قیمت ها، الان با این بودجه گوشی بهتری میشه گرفت ؟ اگه صبر کنم قیمت ها پایین تر نمیاد ؟
سلام
قیمتها پایینتر بیاد؟ اصلاً داریم همچین چیزی؟ (بقول مجری تی وی)
گوشی خوبیه. ولی شما بیشتر به انتظار خودت فکر کن تا توانایی گوشی.
این گوشی واسه من که قطعا جوابگو نیست. گوشی رو واسه خواهرم می خوام بگیرم. که امکانات در حد همین گوشی واسش کافیه. گفتم شاید گزینه های بهتری باشه ...نقل قول:
اقا یه گوشی میخوام هدیه بخرم.در حد 200 تومن اینطورها
اکس8 اکسپریا الان چنده؟
والا من هم میخواستم همین HTC Explorer را بگیرم. ولی بعد Sony ericson Live with Walkman را دیدم و گرفتم. الآن هم بسیار راضی هستم.نقل قول:
ولی باز هم میگم بستگی به نیاز و خواسته های فرد داره.
Xperia Mini / Mini Proنقل قول:
دوستان تا 370 تومن چی بگیرم؟؟؟ دارم 603 و میفروشم...نمیخوام به جز سیستم عامل بقیه چیزاش پایین تر باشه