والا نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نميدونم اين آقا بهروز اين سوالا رو از ..... در ميارن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
Printable View
والا نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نميدونم اين آقا بهروز اين سوالا رو از ..... در ميارن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
راستي رامبد جونم يك سوال ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
-=-=- شما كه تمام چهره هاي دوستان رو پيش بيني كردي ..... به نظرت من از نظر ظاهري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مو - رنگ مو - چشم - لباس و ... ) و از نظر باطني (اخلاق و ... ) چطوري هستم ؟ ببينم فكر و حست در مورد من در چه وضعيتي هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشـــــــــــكـــــــــر م رامـــــــــــــبــــــــ ــــد عــــــــــــــــــزيــــ ـــــــــــــــزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دوست داری الآن کجای دنیا باشی ...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کد خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که افتضاحم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهت منو گرفت و روونه یه بیمارستانم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دارم با یه دست تایپ می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خوبي؟ ... خدا بد نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ناراحت نشو اينا همش از علائم پيريه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه مجبوري با جووونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كل كل ميكني كه كارت به بيمارستان بكشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا تا 17 شهریور اینجا نگهت دارن تا تو ام کارت به بیماستان بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 27 شهريور بمونم كم نميارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه مثل بعضيا (منظورم تو نيستيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نيستم كه يه هفته رو صندلي باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 ماه برن مرخصي استعلاجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دندون مصنوعی لازم دارم آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره يه دكتر خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سراغ دارم واست وقت گرفتم بيا بريم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان جایه نوه تم اما اگه یه وقتی از خدا عمره نوح بگیرمو هم سنه تو بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئنا طرز استفاده از مسواکو بلتم که نیازی به دندون مصنوعی نداشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه هرچي هم مسواك بزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 100 سالگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديگه حتما دندونات ميريزه تو گلوت مثل بچه ها بي دندون ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
امروز همش از این سوالایه لوس ازت می پرسم که دیگه آه نکشی واسه دختره مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم خدمتتون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تو پروفایلت نوشته معرفه 9 نفر بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شه این نه نفرو معرفی کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peperoni - m&s - آريا - TiZeR - عليم - sensor - بقيش يادم نيست در كل بگم اينا همه خولو چلن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- این اسمایل هایی که استفاده می کنیو جدیدا دنلود کردی؟ دمو هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره كلي دانلود كردم .... بعضياش دمو بيده چون رجيستر نشده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- می شه یه صحنه یه گریه دار وصف کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اصلا گریه کردن بلدی؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گريه كردن كه بلدم اگه بلد نبودم كه الان تركيده بيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همين دو روز پيش رفتم عروسيه يكي از دوستام كه فلج شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته شايد واسه شما گريه دار نباشه اما با دو متر قد نشسته بود رو صندلي چرخ دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4 هفته هستش كه فلج شده در اثر سانحه اتومبيل) من كه توي عروسي كلي گريه كردم ... حال همه رو گرفته بودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- الان چی تنته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه تي شرت گل باقالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- به نظرت جنبه یه معروف شدن رو داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوالم یه کم جدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم جنبش رو داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون توي يه مكاني (يه جاي باحال) بگي نگي معروفم اما همون رامبد بيدم فرقي نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
نظرت در مورد آواتار زير چيه ؟
ممنونتم
کدخدا(البته کپی رایتش ماله مونیکاست)
چونی؟خاسی؟
روله...........میگما
ببینم اگه بلا نسبت گلاب بروت........توی یه انجمن مدیر ارشد بشی ......چه کاربرائی رو بن میکنی؟
اسم نیار....مدلشونو بگو ......چه جور کابرائی رو.....منظورمه
منم بن میکنی؟
جدی جدی بیشترین پی ام رو از ماها دریافت کردی؟
سراب نیلوفر هنوزم به همون قشنگیه؟
طاق بستان چی؟
درخته چی شد؟هست هنوز؟
با اون سر سره ی وحشتناک..........چه میکنی؟ منکه یکبار برا هفت پشتم بس بود!!!!!!!!
راستی هنوزم به اون میدونه میگن شهرداری سابق؟
فدات
به نظرت امين چرا فقط تايپك هاي بنده رو ميبينه و ميبره تو ترش يا ميبنده فكر نكنم اينطوري باشه حتما تاپيكهات حامل ويروس ايدز بيده ... ...تلويزيون زياد نگاه ميكني نه زياد ...بهترين دوستت تو انجمن يكي دوتا كه نيست .........آخرين كتابي كه خوندي و در مورد چي بود ديتابيس ...حاضري كه بخاطر پولي كه احتياج داري دست به يك كار خطرناك بزني من؟ نه بابا بيخيال ...سبز يا صورتي سسسبز...
سلام آقا رامبد عزيزم فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... و همينطور به سركار خانم مونيكا محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام عزيز ... قربانت ... چكرم دربست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- رامبد جان به نظرت چرا وقتي سوالات و پستهاي مونيكا خانم رو ميخونم برام تازگي و جذابيت و خنده به ارمغان مياره؟
خب ديگه چون خوش سليقه تشريف دارن و داراي استعدادهاي درخشان هستند اين سوالاي خوشگل خوشگل رو طرح ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- وقتي داري پستهاي مونيكا خانم رو ميخوني صدا و چهره مونيكا خانم رو صدا و چهره آواتارش فرض كن ( فرض كن چهره و صداي مونيكا خانم و آواتارش مثل هم هستند ) چه حسي بهت دست ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه حس شيطوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آخه آواتارشون خيلي بانمكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مثل اينكه بچه زياد ضدحال خورده ...همش آخم ميكنه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم رامبد جونم فدات شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... با تشكر مجدد از مونيكاي مهربان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي لطف كردي ... هستم خدمتتون .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
مو: كوتاه (بچه مثبتي) - رنگ مو: مشكي (متاليك) - لباس: احتمالا تو كاره جين باشي ;)
اخلاق و رفتارم كه تو خود نمره بيستي ... :laughing:
الان دوست دارم بغل ابر كامپيوتر دنيا باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak
خوبه ولي اونقدر خشن نيست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم میخوام منم میخوام.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من چه شکلیم؟(میدونم که یه سر دارم ودوتا گوش و.........غیره)
مث یوسف منو هم حدس بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که چه سوال باهالی کرد...ببخشید ...........نمود .........یوسف جان
جواب وده جواب وده
کدخدا(البته کپی رایتش ماله مونیکاست)
چونی؟خاسی؟
خاسم براكم تو خوييي ....
روله...........میگما
ببینم اگه بلا نسبت گلاب بروت........توی یه انجمن مدیر ارشد بشی ......چه کاربرائی رو بن میکنی؟
اسم نیار....مدلشونو بگو ......چه جور کابرائی رو.....منظورمه
كاربراي بي نظم ... نيست خودم خيلي منظم تشريف دارم ....
منم بن میکنی؟
آره حتما به مقام شامخ بن ميرسونمتون ...
جدی جدی بیشترین پی ام رو از ماها دریافت کردی؟
دوستاني زيادي واسه پي ام ميزنن اما كم ولي شما يه خورده بيشتر از اونا ...
سراب نیلوفر هنوزم به همون قشنگیه؟آره خداييش حرف نداره ...
طاق بستان چی؟اونم سرجاشه سلام ميرسونه ....
درخته چی شد؟هست هنوز؟آره بيچاره قصد مردن نداره ...
با اون سر سره ی وحشتناک..........چه میکنی؟ منکه یکبار برا هفت پشتم بس بود!!!!!!!! اگه يه بار ديگه بري احتمالا سكته رو ميزني .... :laughing:
راستی هنوزم به اون میدونه میگن شهرداری سابق؟ ساويس مشكوك ميزني به جان خودم تو بچه كرمانشاهي رو نميكنه ... همه جاش رو از من بهتر بلدي ....
فدات من بيشتر
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اخلاقم رو از تو ياد گرفتم گل من عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
به نظرت از لوازم زيور آلات ( انگشتر.... گردنبند .... دستبند ( مردانه هم استفاده ميكنم ) .... چندتا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي از ساويس عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم حدس بزن ببينم چند مرده حلاجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منتظرم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نوبت ساويسه ...نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
مو: كوتاه فرق چپ (نخواستم دلت رو بشكنم ميدونم كچلي :laughing: )
رنگ مو: مشكي البته تو آفتاب خرمايي ميشه ... (حال كردي واست كلاس گذاشتم)
سن: (مثلا نميدونم) 50 ولي كوچيك تر نشون ميدي .... (20 سال و 200 ماه ...)
قد: 175 ... فكر كنم كافي باشه ... :biggrin:
حال كردي چطور شناختمت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيور آلات مردانه ... احتمالا يه گردنبد داري كه به عشق كسي ميبندي ...نقل قول:
رنگ چشم: اونم مشكي يا عسلي :blink:
عمر دراز و معمولی؟..........یا کوتاه وپرهیجان؟
علم یا ثروت؟
نظرت درمورد اینکه هرکی رو صندلی نشست ........عسکشو(عکسشو) بذاره اول کاری
راستی تنگه ی کنشت رفتی؟
نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
1-عمر كوتاه و پر هيجان
2-راستش علم خوبه اما ثروت يه چيز ديگست
3-فكر خوبيه اما واسه بعدازمن
4-آره عزيز رفتم جات خالي ....
Mr. Yousef خیلی ممنونم از لطفی که به من دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد خدا یاد بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مامان بزرگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا بهم می آد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر تو به دسته یه فسیل ها تعلق داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه از کی تا حالا کد خدا ها رفتن قاطیه جوونا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اشکال نداره پیره مرد دل باید جوون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مریضیم ربطی به سن و سال نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من می شنوید در خوردنه لواشک جدا صرفه جویی که بلایی که سره من اومد سرتون نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا 27 ام بشینی شاید تو کم نیاری اما احتمالا با پرتابه گوجه فرنگی مواجه می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کدخدا نگفتی چند سالت بود بی دندون شدی؟ مربوط به دورانه طفولیتت می شد نه؟ فکر کنم دندونایه شیریت که افتادن دیگه در نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی که بلاخره یاد گرفتی چه جوری باید جوابه سوالا رو بدی اما چه دیر پدر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم که تو مشاعره کم آوردی دلبندم به 5 ، 6 تا پست هم نرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- می خوام امضامو عوض کنم چند تا پیشنهاد بده واسه امضایه جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- به نظرت بر گردم؟ دوباره مثله اون موقع ها فرومو بذاریم رو سرمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش به خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- هنوز نمی دونی فرقه منشیه خوب و خیلی خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- یه سوال که دوست داشتی ازت بپرسن اما کسی تا حالا نپرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اولین پستی که از من دیدی یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حافظت نشون می ده کی پیره کد خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا حس می کنم الاناست که از طرفه آقا امین همکاره محترمه اخطار بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مامان بزرگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا بهم می آد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا كي گفته ؟؟؟؟ فقط نميدونم چرا اين شكلي هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر تو به دسته یه فسیل ها تعلق داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر لطفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بي بي جووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه از کی تا حالا کد خدا ها رفتن قاطیه جوونا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اشکال نداره پیره مرد دل باید جوون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون موقعه اي كه پيرزن ها از تو خونه سالمندان آنلاين ميشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مریضیم ربطی به سن و سال نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من می شنوید در خوردنه لواشک جدا صرفه جویی که بلایی که سره من اومد سرتون نیاد
ميخواد بگه چون لواشك ميخوره سني نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ببخشيدا ولي زررررررررشك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا 27 ام بشینی شاید تو کم نیاری اما احتمالا با پرتابه گوجه فرنگی مواجه می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مونيكا خانم اگه دوستان گوجه واسم پرتاب كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني واسه تولدم دارن هديه ميدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (آخر خوش بيني)
راستی کدخدا نگفتی چند سالت بود بی دندون شدی؟ مربوط به دورانه طفولیتت می شد نه؟ فکر کنم دندونایه شیریت که افتادن دیگه در نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ديگه :laughing: ... ديدي گفتم اين بيماري تو توي بچگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل آبله پخش ميشه :blink: ...
چقدر گفتم با ليوان من آب نخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....اينم نتيجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی که بلاخره یاد گرفتی چه جوری باید جوابه سوالا رو بدی اما چه دیر پدر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلد بيدم حاج خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اما نميشد كه واسه سوالاي 100 تايي اين طور جواب بدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم که تو مشاعره کم آوردی دلبندم به 5 ، 6 تا پست هم نرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برق خونمو يهو پريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فكر كنم دست بيگانه تو كار بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- می خوام امضامو عوض کنم چند تا پیشنهاد بده واسه امضایه جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جملات پر ملات و قصار استفاده كن چون گراييه بيشتري داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- به نظرت بر گردم؟ دوباره مثله اون موقع ها فرومو بذاریم رو سرمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش به خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بخواي برميگردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... يادش بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... احتمالان اگه بيشتر فعاليت ميكرديم ادمينها يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دسته جمعي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميكردن ...
3- هنوز نمی دونی فرقه منشیه خوب و خیلی خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده منشي ندارم جوابتون رو بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- یه سوال که دوست داشتی ازت بپرسن اما کسی تا حالا نپرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيرت زيبا يا صورت زيبا ؟؟؟؟؟...يكي زود اين رو بپرسه ميخوام جواب بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اولین پستی که از من دیدی یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حافظت نشون می ده کی پیره کد خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتب نكنم توي تاپيك مشاعره بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه پستت رو ديدم :blink: ...
نمی دونم چرا حس می کنم الاناست که از طرفه آقا امین همکاره محترمه اخطار بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا امین همکاره محترمه :blink: .... اون ه آخر اضافه نيست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... واسه مونث مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتي دادي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بگم منشی خوب و خیلی خوب چه فرقی دارند ؟
منشی خوب میگه : صبح بخیر آقای رییس
اما منشی خیلی خوب میگه : صبح شده آقای رئیس !
درست بود؟
آفریننقل قول:
نوشته شده توسط g A B R I E L
درست بید
اینم فقط بخاطر تو(کدخدا)
سيرت زيبا يا صورت زيبا ؟؟؟؟؟
بی بی جون چیه رامبد دو ساعت خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توام با این کلاماته قصارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون مگه آسایشگاهه شما خطوطه adsl هم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه دیشب بیگانه کنتورو ترکوندن امشب چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کن موسیو رامبد این گابریل جان معلومه که ب منشی هایه زیادی سرو کار داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الانه که آقا سعید و آقا بهروز به جرمه انحرافه تاپیک منو خفه کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیقه یه سوالا و تایپ نکردم هنوز باشه واسه فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا فقط اینو بگو : کتک دلت می خواد نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند دفعه تا حالا دست و پات شکسته بابا بزرگه مهربون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن ... باباي گابريل جوووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
ساويس جون مرسي دوباره خودت ................ ايولنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
سيرت زيبا خداييش برام مهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما صورت زيبا يه چيز ديگست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچیز بجای خویش نیکوست!!!نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
راستی واقعا دلت میخواد چکاره بیدی؟
وچه کاره میشی فکرمیکنی؟
(زندگی زیباست؟)
اول جواب بالائی بعدش پائینی ها
شعره؟
شعاره؟
اسم فیلمه؟
آرزوست؟
حسرته؟
میشه برا هرکدومش مصداق بیاری؟
بی بی جون چیه رامبد دو ساعت خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توام با این کلاماته قصارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون مگه آسایشگاهه شما خطوطه adsl هم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسايشگاه ما همون isp يي هستش كه به آسايشگاه مامان بزرگا خط ميده ...
باشه دیشب بیگانه کنتورو ترکوندن امشب چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم خدمتتون ... اما هي ميرم و ميام ... :biggrin:
نگاه کن موسیو رامبد این گابریل جان معلومه که ب منشی هایه زیادی سرو کار داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الانه که آقا سعید و آقا بهروز به جرمه انحرافه تاپیک منو خفه کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا از اين سوالا نپرسيد من بچه مثبتم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیقه یه سوالا و تایپ نکردم هنوز باشه واسه فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا فقط اینو بگو : کتک دلت می خواد نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند دفعه تا حالا دست و پات شکسته بابا بزرگه مهربون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كتك كه خوردم تا دلت بخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اما خدا رو شكر جاييم تا حالا نشكسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم نيم ساعت ديگه ميام ... :biggrin:
1- تا حالا شده بري استخر سر باز وسط تابستون بعد از آب بياي بيرون به خاطر اينكه سرت شده ؟
2- مي توني بگي اون دفعه كه خيلي سوال پرسيدم چند تا سوال رو بلد نبودي ؟ (برنگرد به عقب)
3- اگه ساعت 1 صبح بخواي آهنك گوش بدي چي گوش ميدي ؟ (به جز سكوت و طبيعت و اين حرفا)
4- يه مصرع مي گم كامل كن:
الف) نگو نگو نمياي نگو نگو نماي ...
ب) بگو بگو كه مياي بگو بگو كه مياي ...
ج) چه خوش گفت بهرام صحرا نشين ...
5- چرا سلام سلام ؟
6- به جاي واژه ي " نامرد" چه واژه اي باشه خوبه (به جز مرد) ؟
7- از اين نوع مرگ خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
8- كدوم خشن تره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم چرت و پرته ببخشيد .
راستی واقعا دلت میخواد چکاره بیدی؟
مهندس يا فوق مهندس كام
وچه کاره میشی فکرمیکنی؟
حدقال تكنسين كام ميشم ....
سوالات پايين حذف شد ... توسط خودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجوری بودی الان چه جوری بودی(عجب سوالی)
1- تا حالا شده بري استخر سر باز وسط تابستون بعد از آب بياي بيرون به خاطر اينكه سرت شده ؟
آره عزيز ... خيلي شده ...
2- مي توني بگي اون دفعه كه خيلي سوال پرسيدم چند تا سوال رو بلد نبودي ؟ (برنگرد به عقب)
شايد 10 تا ... نگاه نكردم ...
3- اگه ساعت 1 صبح بخواي آهنك گوش بدي چي گوش ميدي ؟ (به جز سكوت و طبيعت و اين حرفا)
حالا تو قصر يخي بي تو من منتظرم - سياوش شمس
الف) نگو نگو نمياي نگو نگو نماي ...بگو بگو تو مياي
ب) بگو بگو كه مياي بگو بگو كه مياي ...نگو نگو نمياي
ج) چه خوش گفت بهرام صحرا نشين ...مياز موري كه دانه كش است ....
5- چرا سلام سلام ؟ نه بابا جواب سلام ... عليكه ...
6- به جاي واژه ي " نامرد" چه واژه اي باشه خوبه (به جز مرد) ؟ بي غيرت
7- از اين نوع مرگ خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خفه شدن بهترين راهه ...
8- كدوم خشن تره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخري چون شيطوني تره ...
سوالم چرت و پرته ببخشيد .
نه اصصصلا ... مرسي
سلام خدمت نوید جوووووووووووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داری مدیر متفرقه بشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال جالبيه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
1- ديگه بايد اين پست هاي خوشمزم رو كنار ميزاشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نگاهم رو به پي سي عوض كنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چون همه چشمها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبالمه هميشه رعايت همه چي رو بگنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- توقعي كه از مسئولين ميره بالاست پس بايد بجاي دو چشم ، چهار چشمي حواسم رو جمع كنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم واسه پي سي مخصوصا انجمن متفرقه هر كاري كه ميتونم انجام بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
اما از اونجايي كه جز خرابكاري كار ديگه اي بلد نيستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مثل يه كاربر عادي هم بتونم آروم و بي سروصدا باشم خودش كلييييه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين با اين سوالات كاري نميكني تك تك مديرا بگيرن من رو بزنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اييييييييي ببخشيد نويد جان راستي .... سلام خوبي؟ :biggrin:
سلام مجدد:
آقا آهنگ ای ایران و گوش میدی چه حسی بهت دست میده؟
حس وطن پرستي ..... حس خوبيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
خدا كنه همه اين حس خوب رو در همه جا داشته باشن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد 10 تا ... نگاه نكردم ...
الف) نگو نگو نمياي نگو نگو نماي ...بگو بگو تو مياي
ب) بگو بگو كه مياي بگو بگو كه مياي ...نگو نگو نمياي
ج) چه خوش گفت بهرام صحرا نشين ...مياز موري كه دانه كش است ....
7- از اين نوع مرگ خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خفه شدن بهترين راهه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
عزيز تو مطمئني كه 10 تا بود پس اون 141 چي بود ؟!
شعر ها رو خوب كامل كردي بهش خنديدم !
راستي دوست داري خفه بشي يا اينكه چپه بشي ؟ ( در مورد مرگ)
در ضمن كارت درسته . :blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد عزيزم فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... خوبي ..... همينطور سلام خدمت Miss.MONICA اميدوارم حالتون خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
زيور آلات رو درست گفتي: دو تا گردنبند داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... به يكيشون اسم خواهر كوچيكم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به يكي ديگشون اسم خودم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
4 تا انگشتر نقره در دست راستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... و يك دستبند نقره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... كه همه يادگاري دوستانم هست ( هم GF , و هم BF ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
رنگ چشم هم : قهوه اي تقريبا روشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
سوالهاي من :
1- رامبد جان از درايوهاي هاردت كدومشون تا آخر پر هست و ديگه جا نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بيشترين محتواي هاردت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- به نظرت چرا اين مونيكا خانم اينقدر به اسمايلي هاي خشگل گير داده ..... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فداي تو بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نازتو بخرم گل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Y.O.U.S.E.F.P.3.0جان از اینکه پابرهنه پریدم وسط ببخشید ولی گمونم
Miss.Monicaدرست تر باشه :tongue:
ساويس جان شرمنده ولي فكر نمكني تاپيك به اين سنگيني رو چپ و چول كردي ؟