اگر سیستم عامل اندروید گوشی را ارتقا بدهم و بعد مجبور شوم که به تنظیمات اولیه کارخانه برش گردانم سیستم عامل اندروید جدید هم پاک میشود و سیستم عامل اولیه گوشی بالا میآید یا اینکه مشکلی برای سیستم عامل جدید نصب شده بوجود نمیآید؟
گوشی Htc
Printable View
اگر سیستم عامل اندروید گوشی را ارتقا بدهم و بعد مجبور شوم که به تنظیمات اولیه کارخانه برش گردانم سیستم عامل اندروید جدید هم پاک میشود و سیستم عامل اولیه گوشی بالا میآید یا اینکه مشکلی برای سیستم عامل جدید نصب شده بوجود نمیآید؟
گوشی Htc
چطوری میشه گوشی آندروید رو اتقا داد؟
سیستم عامل باقی می مونهنقل قول:
باید بسته ارتقا برای گوشی شما ارائه شده باشه. در اینصورت بسته از طریق خود گوشی قابل دریافت و نصب هست.(رام رسمی)نقل قول:
سلام گوشی من گرند2 هستش هرموقع وصل میکنم به رایانه این پیام میاد
خواهشا یه کمک اساسی بکنید...ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یک بار درایور پک سامسونگ رو دانلود و نصب کنین!!!!!نقل قول:
سلام ممنون دوست عزیزنقل قول:
ببخشید حواسم نبود - گوشی نوت 1 هست
درایور نصبه با یک لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم با رام چهار فایله 4.0.3 زدم نشدبعد از nand write start میزنه sbl ولی نمیتونه بنویسه و اخرش fail میدهمیخواستم با 2.3.6 چند فایل هم بزنم لینک ها خراب بود
به نظرتون راهی هست بشه نرم افزاری درست کرد یا سخت افزاری هست؟
اگه راهی دوستان میدونند راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
گوشی رو دست دوم گرفتید؟نقل قول:
با یه کابل دیگه امتحان کنید...رو یه ویندوز دیگه...اینی که می گید رو منم مشکل داشتم سابقا...رو لپتاپ خودم هر کاری کردم نشد...بردم رو کامپیوتر دیگه درست شد
ورژنش همون 4.2.2 هست. تو قسمت serach for update که میرم یه پکیج 147 مگابایتی هست که می خواد دانلود کنه. بذارم دانلود بشه یا کنسل کنم؟نقل قول:
برای برنامه مدیریت رم هم از clean master استفاده می کنم.
چجوری مستر ریست کنم؟ کل اطلاعات گوشی پاک میشه؟
بله اون بسترو دانلود و نصب کنین قبل از مستر ریست دانلود کنین که با انجام ریست تغییرات اعمال بشهنقل قول:
در کل آپدیت ها برای رفع باگهای احتمالی سیستم عامل ها میاد پس بهتره گوشیتون رو به روزرسانی کنین همیشه مخصوصا هنگ کردن که به خاطر ایرادهای نرم افزاری هست در اکثر مواقع
با مستر ریست کل اطلاعات میپره ولی ازشون میتونین بک آپ بگیرین قبل ریست کردن و بعد ریست ریستور کنین
ســلام
دوست من چند وقـت پیش برای گوشیـش، (S4) یه کیبورد با رابط دانگل گرفته. امـا تاسفانه
گوشی، کیبورد رو ساپورت نکرده. خلاصه می خواستم بدونم همه کیبورد ها گوشی و تبلت
های اندرویدی رو ساپورت می کنن، یا استثنا هم داره؟
با تشکر
آیا وی چت درست کار میکنه؟
من اتفاقا موس لاجیتک رو با دانگل روی اس4 تست کردم خیلی خوب جواب میداد!!!!نقل قول:
البته کیبورد رو نمیدونم تست نکردم
ویچت ف ی ل ت ر هست!نقل قول:
با ف ی ل ت ر شکن بله درست کار میکنه
حذف شود.....
سلامنقل قول:
خبر ماله خودم نیست گوشی هم از روز اول دست خودشون بوده
ممنون با یک کابل دیگه روی یک لپ تاپ دیگه زدم نشد - اون کامپیوتری که میگفتید ویندوزش هم فرق میکرد؟
با سپاس
شد البته بستگے مدل داره
سلام.
چرا تو بعضی گوشیا نمیشه فضای خالی پیامک کرد؟ فقط فضای خالی تنها تو پیامک.
تو یه گوشی هواوی وقتی نت رو فعال میکنی بالاش علامت نمیاد و نتش هم کار نمیکنه راه حل چیه؟
من وقتی پترن رو با اکانت گوگلم میخوام باز کنم خطای یوزر یا پس میده با اینکه درست میزنم. مشکل چی میتونه باشه؟!!
اقا این اپرا مینی من کار نمیکنه. گشتم با سرور سالم هم پیدا نکردم
کسی اگه داره لطف کنه بفرسته لینک دانلودشو برام . ممنون :n16:
شما تنظیمات سیم کارت رو برای اینترنت دریافت کردین؟نقل قول:
ممنون...نقل قول:
چون من می خواستم یه دونه کیبورد بخرم. ترسیدم 350 تومن هزینه کنم، آخرش هم جواب نده.
بهله! همه چی اوکی هس داوشنقل قول:
به نظر بنده تست کنین قبل خرید این قیمتی که شما میگین خیلی بالاست برا کیبوردنقل قول:
من یه مدل دیدم بلوتوث بود با نصف این قیمت 120 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من با ویندوز 8.1 نتونستم ولی 7 جواب داد.نقل قول:
اگه همه این موارد مشکل رو حل نکرد شاید سخت افزاری باشه. وقتی رام رسمی سه فایل جواب نده یه گیر ِ خاصی هست لابد
برای اندروید گوشی HTC Rhyme در سایت gsmarena نوشته upgradable to v4.0
چطور میتوانم به ورژن 4 آپدیت کنم؟
سلامنقل قول:
ممنون اره شنیده بودم که 8 با تعویض رام یکم مشکل داره - جفت لپ تاپ هایی که امتحان کردم 7 بود
رام رسمی که زدم چهار فایله بود سه فایله 2.3.6 میخواستم بزنم لینک درستی نتونستم پیدا کنم
اگه دوستان لینکی دارن یا راه دیگه ای ممنون میشم راهنمایی کنند
با سپاس
سلام به تمام دوستان
گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست و اندرویدش ۴.۲ هست
میخوام بدونم آپدیت ۴.۴ براش اومده یا نه!؟؟
تو خودش که انلاین سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
ممنون راهنماییم کنید
آیا بدون داشتن گوشی آندروید میشه وایبر رو روی پی سی نصب و استفاده کــــــــــرد؟
اره دوست عزیز شما ین برنامه رو دانلود کن BlueStacks لینکش تو سایت ایرانی زیاده تو گوگل سرچ کننقل قول:
منظورم نسخه پی سی وایبر هستنقل قول:
دوستان گوشی آکبند رو لحظه اول چند ساعت شارژ بزنیم؟ من حرف های ضد و نقیض زیادی شنیدم. هرکی یه چیزی میگه. گوشی سونی xperia هست. یکی میگه 6 ساعت کامل شارژ یکی میگه 1 ساعت خلاصه من موندم برای اینکه همین اول کار خشت اول رو کج نذارم به باطری آسیب نخوره چیکار باید کنم؟
نقل قول:
در مدل های جدید باطری های شارژی نظیر نیکل کادمیوم و نیکل متال و ... دیگر شارژ اولیه معنایی نداره.
شما اگر به تمامی یوزر منیول های این نوع باطری ها و وسایلی که از اونها استفاده میکنند مراجعه بکنید هیچ
صحبتی راجع به شارژ اولیه نمیبینید.
تنها نکته ای که مهم هست و همه جا به اون تاکید شده،اور شارژ نشدن باطری هست.
پس با این اوصاف بهترین راه این هست که بعد از تخلیه کامل شارژ،اون رو به شارژر بزنید و بعد از اینکه
شارژ کامل شد اون رو از برق بکشید.شارژهای بعدی هم بهتره به همین صورت انجام بشن تا از تمامی
سلول های باطری یکسان استفاده بشه و عمر مفید اون بالا بره.
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم
بلهنقل قول:
نرم افزار Go Sms Pro در قسمت Privet Contact مخاطب دلخواهتو میدی و ازین به بعد هر چی از طرف اون شخص برات اس ام اس بیاد کد دار نمایش داده میشه!
معذرت میخوام یه سوال ابتدایی. برنامه و بازی چطوری باید نصب کنم؟ یه گوشی xperia m هست که نمیخوام root بشه یا هیچ کار غیر قانونی انجام بشه. فقط میخوام فایل های apk که دارم مثل وایبر-انگری برد-شطرنج رو روش نصب کنم. میشه بگید چیکار کنم؟ لطفا بدون راه های -- و روت باشه. خیلی لطف میکنین.
سوال دوم درباره آپدیت هست. اندروید 4.1 روی گوشی هست ولی شنیدم به طور رسمی 4.3 اومده براش. آیا باید با برنامه sony pc companion اپدیت کنم؟ یعنی مشکلی که وسطش پیش نمیاد؟ بریک نمیشه گوشی؟ مشکلی با اینترنت ایران نداره؟ ایران تحریم نیست که وسطش مشکلی پیش بیاد؟ وصل کنم و بعد آپدیت رو بزنم خودش تا ته میره جلو میشه 4.3؟ بازم ممنون
شما فایل apk رو با کابل یا هرچی دیگه انتقال میدی به گوشی، بعد با فایل منیجر گوشی نصب می کنی.نقل قول:
در مورد آپدیت هم با pc companion خودش اول کامل دانلود می کنه و بعد نصب، خطری نداره
بعید می دونم، کلا این گوشی ها ساپورت خوبی ندارننقل قول:
بله میشه، کد رو که مسیج کرد تو کامپیوتر وارد می کنیدنقل قول:
البته گفته میشه دشارژ شدن کامل به باتری آسیب می زنهنقل قول:
دوست عزیز بدون نصب و فعال کردن وایبر بر روی گوشی نمیتونین نسخه دسکتابشو فعال کنین!!!نقل قول:
با شبیه ساز میتونین دور بزنین و از شبیه ساز به عنوان گوشی استفاده کنین وایبر رو فعال کنین
بعد از اینکه شبیه ساز فعال بشه کد فعال سازی نسخه دسکتاپ وایر به وایبر گوشیتون اس میشه نه به خطتون!!!!
آقا یه سوالنقل قول:
الان من خطمو گذاشتم تو یه گوشی آندرویدی ؛ وایبر نصب کردم روش ؛ با نرم افزار شبیه ساز هم وایبر نصب کردم
حالا وایبر یه کد برای فعال سازی گوشی بهم داد ؛ من اونو تو شبیه ساز و نرم افزار زدم ؛ جفتش فعال شد ؛ مخاطبینم رو شناخت !
حالا سیم کارت در آورد سیم کارت بنده خدا ( صاحب گوشی رو گذاشتم توش ) اما الان تو نرم افزار میبینم که مخاطبین من پاک شدن مخاطبین اون رو نشون میده !
چیکار باید کرد؟
ببینین دوست عزیزنقل قول:
یه خورده پیچوندین شما منظورتون از شبیه ساز چیه؟ BlueStacks رو میگین؟
آرهنقل قول:
ببین من وایبر رو تو گوشی دوستم
با شبیه ساز
با سیماکارت خودم فعال کردم
به هر حال گوشی که مال اونه بعد از فعال شدم
سیم کارتشو گذاشت رفت
من الان از شبیه ساز میام میبینم
که مخاطبین اون اومدن جای مخابین من تو وایبر
دوست عزیز من نمیدونم شما خودتون شماره تلفن داشتین دیگه چرا از گوشی دوستتون استفاده کردی؟نقل قول:
شما خط خودتونو روشن بذار هر گوشی ای داری مهم نیست چون شبیه ساز قراره نقش گوشیه اندرویدی شمارو بازی کنه
شما اون برنامه شبیه ساز رو ریختی و وایبر رو ازش باز کردی وقتی وایبر شماره خواست خط خودتو بده و کد فعال ساز رو بگیر
البته اینو بگم احتمال زیاد شبیه ساز کد رو اس ام اس نمیکنه
شما چندبار درخواست کد بدی یه گزینه میاد که از طریق تماس تلفنی کد رو براتون میخونه شما کدو باید بنویسی و بزنی تو شبیه ساز همین
در مورد مخاطب باید بگم وایبر به صورتی هست که شماره های توی گوشی رو به عنوان مخاطب میشناسه یعنی شما هر شماره ای توی تلفنت سیو کنی اگه وایبر داشته باشه برنامه وایبر خودش اتومات پیداش میکنه از لیست مخاطبای گوشیتون و شما میتونین بش اس ام اس یا زنگ بزنین