سلام به بروبکس
آقا همه ی شخصیت ها توی این بازی هستن یا یه سری حذف شدن !!؟ مثلا در حد ULTIMATUM سگا شخصیت داره ؟
Printable View
سلام به بروبکس
آقا همه ی شخصیت ها توی این بازی هستن یا یه سری حذف شدن !!؟ مثلا در حد ULTIMATUM سگا شخصیت داره ؟
:n18:خراسان شمالی کسی هست فلش بیارم بریزه برام؟؟؟؟:n18:
سلامنقل قول:
نزدیک 36 تا کاراکتر داره-آره یه چیزی تو همون مایه های ultimateه
من سیستمم لپتاپم اینه:
cori5
ram 4
geraphic gt520m
تنظیمات بازیو تو کمترین حالتم میزارم یه حالت اسلوموشنی دارهو روون نیست
مشکل از سیستممه؟
تو فایتا fps 45
تو training خیلی روونه
نه سابزیرو نه سایبوت نه اسموک نه رین و نه هیچکس و هیچ نینجای دیگه...به نظر من بهترین شخصیت فقط پلنگ هستش : :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه رو این بازی هم میشه ماد ریخت؟نقل قول:
لینک دانلودشو بده لطفا
آقا لگ داره چرا؟؟
بعضی موقع ها هم از بازی میپره بیرون!
واسه شماها هم اینجوریه؟
لینک دانلود واسه پی سی دارین؟:n19:
نه باو داش این فقط یه عکسه ک تو فیس معروف شد جدیدا :n02: طرف عشق کمبت داشته:n09:نقل قول:
نقل قول:
من كنسول دارم ميشه انلاين دو نفره با هم بزنيم؟
نقل قول:
چرا نمیشه -ولی سرورهای این بازی خیلی لگ داره طوریکه اصلا نمیشه به راحتی بازی کرد-اعصاب خورد کنهنقل قول:
وای این اسموک چقدر حال میده :دی
از این یارو سربازه هم خوشم میاد وحشیه:دی
من یه هفته اس با subzero سگ زنی بازی میکنم . وقتی ورش میدارم جلو دو نفر بد حوری کتک میخورم : یکی Kenshi یکی Rain
استراتژی خاصی داره ؟
دوستان لینک دانلود رو لطف میکنن بدن ما تا دانلود کنیم و یک فیضی ببریم .
ناگفته نماند شخصیت های مورد علاقه ی بنده رایدن و رپتایل هستن :n02:
بچه ها تنظیم Vibration (ویبره) رو پیدا نمی کنم ، درواقع نیستش !دی! ، راهی هست خارج از بازی این ویبره رو تنظیم کرد که روشن باشه؟
شاید مشکل از کنترلر هست حمید جاننقل قول:
من دارمش
با این که من بیشتر با ساب و اون پسر بازیگره و یکی که شبیه بروس لی هست (دی!) زیاد بازی میکنم ولی تقریبا همه ی کرکترا عالین !
دوستان اینطور که شما میگین حتما بازیه جالبیه و خاطره های سگا رو برام زنده میکنه !
فقط این نسخه جدید سونیا خانم رو هم داره دیگه !؟ :n02:
کاملانقل قول:
+
این هنر بازیساز که تونسته حس ضربات رو تا این حد جذاب و دلچسب منتقل کنه فقلاده و قابل تحسین ـه...
سونیا هم هست:دینقل قول:
لینگ دانلود pc ندارید چه دورانی بود ...:n01:
دوستان سیپیو b980. این بازیو جواب میده؟
چون الکی دان نکنم
Sent by Tapatalk
کمبو زدناش سخته! :-( با کیبورد بازی می کنم :|
اون نوار پایین که به مرور پــُـــر میشه خاصیتش چیه؟قدرتی چیزی داره؟
روی کیبورد که اصلا فکرشم زجر کش میکنه به نظرم حتما نیاز به کنترلر دارینقل قول:
اون نوار پایین که دیگه رگه اصلی گیم پلی هستش
تا انتها پر بشه می تونی یک ضربه محلک و یا فینیشر مانند بزنی که کلی از خون یارو رو میبره که البته برای هر شخصیت هم یک سکانس سینماتیک جذاب داره
اما قبل از این که پر بشه دو تا محدوده داره که در هر کدام میتونی موقع استفاده ازشون ضرباتت دو برابر قدرت داشته باشه و سهمگین تر بشه
برای مثال وقتی با کیتانا اون بادبزن هاشو پرت میکنیم موقع استفاده از نوار کوچیک بادبزن هارو 4 تا پرت میکنه و یارو رو نفله میکنه در صورتی که در حالت عادی 2 تا پرت میکنه
دوستان من این بازی نصب کردم نسخه بلک باکس رو ولی این ارور وقتی میرم به داخل بازی میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کیبرد واقعا سخته حتی برای منم که یه کیورد باز حرفه ایم سخته (حتی استریت فایتر رو هم فقط با کیبورد بازی میکنم)نقل قول:
اون نوار هم دقیقا همون کار نوار رو در استریت فایتر میکنه و بسیار خون طرف رو کم میکنه
در ضمن در کل بازیش نسبت به بازی سگا چندتا فرق اساسی داره
1. تنوع حرکات خیلی بیشتره
2- زدن حرکات و مخصوصا فاتالیتی بسیار بسیار آسونتر از ورژن سگا هست
3- چهره برخی شخصیت ها تا حدود خیلی کمی عوض شده که بعضی هاشون بهتر شدن و بعضی ها بدتر
درکل به بازی از 10 نمره ی 9 رو میدم
مخلوط سبک تیکن و استریت فایتر و کمبات در اوردنش
نقل قول:
داره سخت افزار سیستمت رو چک میکنه که گرافیک رو بر اون اساس تنظیم کنه
ممکنه روی سیستم شما یه 1-2 دقیقه ای هم طول بکشه
درودی دوباره
دوستان کاراکترهای این بازی کامل هستن ؟! چون توی نسخه کنسولی با ارائه DLC ها شخصیت ها اضافه میشد .
الان هم همینطوریه ؟!
اگه جواب مثبته از کجا باید DLC ها رو پیدا کنیم و نصب کنیم ؟!
ممنون
بله 4 تا کاراکتری هم که بصورت DLC اومده بود توی این نسخه هستن............نقل قول:
درودی دوباره
دوستان کاراکترهای این بازی کامل هستن ؟! چون توی نسخه کنسولی با ارائه DLC ها شخصیت ها اضافه میشد .
الان هم همینطوریه ؟!
اگه جواب مثبته از کجا باید DLC ها رو پیدا کنیم و نصب کنیم ؟!
ممنون
ممنون
منظور بنده کارکترهای بازی بود ... چون توی نسخه کنسولی همه شخصیت ها نبودن و به نوعی قفل بودن و مثل این که با DLC آزاد میشدن .
البته الان تصاویر این نسحه رو که دیدم متوجه شدم همه شخصیت ها هستن و نیازی به این روند نیست خوشبختانه :n02:
فعلا گذاشتیم دانلود بشه ... امیدوارم مشکلی نداشته باشیم .
راستی میتونیم با CPU مبارزه کنیم ؟!
چون دیدم یکی از دوستان پرسیده بود چطور میشه همچین مبارزاتی مقابل CPU داشت و نگران شدم شاید همچین موردی نداشته باشه !
ممنون
علاوه بر شخصیت های اضافه شده، سایر skin ها و موارد احتمالی اضافه شده (challenge های جدید) هم در این نسخه موجود میباشد.نقل قول:
اصلا به همین دلیل بهش گفتن komplete edition ...
آره با cpu هم میشه مبارزه کرد.نقل قول:
راستی میتونیم با CPU مبارزه کنیم ؟!
چون دیدم یکی از دوستان پرسیده بود چطور میشه همچین مبارزاتی مقابل CPU داشت و نگران شدم شاید همچین موردی نداشته باشه !
ممنون
دقیقا یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم باید توی همون منوی اصلی برید بخش single player و بعد هم "Versus" رو انتخاب کنید.....
دوستان سلام.....
آقا موقع که بازی رو نصب می کنم دو تا ارور میده که میگه نمیتونه فایل های زیر رو تو پوشه "Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Asset" کپی کنه. این فایل ها :
Char_sonya.xxx
NIS_MK084_PST.xxx
لطف کنید این دو تا فایل رو از همون پوشه "Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Asset" برام آپ کنید .....
خیلی ممنون:n12:
دوت عزیز مرسی از راهنماییتون فقط مشکلی که هست اینه که خیلی افت فریم دارم (اسلو موشن )هست تنظیمات گرافیک روی حداقل بردم ولی بازم خیلی اهسته میره :n03:حتی اون افکت و سایه ها رو هم off زدم ولی زیاد تاثیر نداشت چی کار کنم روون تر اجرا بشه :n16:نقل قول:
اصن من همچین چیزی ندارم توی بازی !نقل قول:
یه سوال دیگه ، چرا هرکلمه ای که با C شروع میشه رو توی این بازی با K نوشتن؟:دی
مثل Kredit , Kombat , Komplete
احتمالا خواستن فینگلیش را پاس بدارن !نقل قول:
جز امضای بازیه...که فک کنم k واسش کلمه ی مقدسیه
من نسخه بلک باکس دانلود کردم ولی زبانش انگلیش نیست راهی نداره ؟
:n03:
اونجا گفتن زبان غیر انگلیش تو حذف کردن ولی این زبانش انگلیش نیست ....
همونجا گفته فایل ini. رو باز کنید و گزینه. Langueg : english قرار بدید.نقل قول:
Sent by Tapatalk