دوستان من گوشیم رو بوت کردم
الان آرم موتورولا میاد و میمونه واسه خودش
چی کارش کنم؟؟؟
کمکککککککککککککک
دوستان من گوشیم رو بوت کردم
الان آرم موتورولا میاد و میمونه واسه خودش
چی کارش کنم؟؟؟
کمکککککککککککککک
پست حذف شود
اين هم با دانلود مشكل داره...نقل قول:
رام رسمی 2.3.4 شرکت موتورولا برای دفی
توجه این رام به صورت Service Flashes ارائه شده است
کشور : انگلیس
Build Number : 4.5.1_128
فرکانس : 900/2100 ( جی اس ام )
این رام برای لنز قرمز ارائه شده است دفی های با لنز سبز اگر به این رام فلش کنند دوربین گوشی غیر فعال می شود
لینک دانلود
نقل از لورد آف موتو در موبايلستانکد:http://www.megaupload.com/?d=CT5JEIC8
دوستان من به 2.2 فلش زدمروی android میمونه و تکون نمیخوره
چی کار کنم
بالا نمیاد
این پست حذف شود
دوستان باطری گوشیم شارژش تموم شده ! زدم شارژر احساس میکنم شارژ نمیشه
هنوزم رو همون آرمه گیر میکنه
بجه ها تورو خدا یکی کمکم کنه فردا شب دارم میرم مسافرت نیستم تهران!
اگه کسی تهران هست برام شمارش رو بزاره من بیام فلش کنم گوشیمو با باطریش ....10 دیقه هم طول نمیکشه
جبران کنم ایشالاه
دوست عزیز یا باید یک شارژر همه کاره بگیری و باطری رو شارژ کنی یا یه روشی که تو سایت xda بود وبا استفاده از یه کابل usb انجام میشد استفاده کنی.نقل قول:
نقل قول:
من لنزم قرمزه مي تونم اينو نصب كنم .اين رام جديد فارسي رو ساپورت ميكنه . تفاوتش با قبلي (2.2.2 ) چيه ؟
اگه ميشه راجع به اصطلاحات Service Flashes & Gingerbread & Stock ROMs يه كمي توضيح بدهيد ممنون ميشم .
مشکلی نیست . نترسنقل قول:
رام جدید فلش زدی یا نه !؟
فقط دقیقا" بگو چیکار کردی تا بتونیم کمکت کنیم !؟
اينهم چند تا عكس از رام 2.3.4 . ظاهرا از اين رام در فرومهاي خارجي خيلي تعريف شده ...
نقل قول:
به احتمال زیاد فایلی که باهاش فلش زدی مشکل داشته یا واسه گوشیت نبوده...
با یه رام درست فلش بزنی درست میشه...
جدي؟يقين داري (حميد3036)؟؟؟از كجا گرفتي اين گوشيه ناياب رو؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
نام رام : S.Froyo CEE III Edition
نسخه آندروید : 2.2.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Features
- Deodex and optimized
- Zeam Launcher
- Call record modules
- Removed smoke LW with Microbes LW from nexus s
- Milestone oc
- CPU Master free
- App2sd free
- Maicas apn
- Gallery 3d
- ........
- Apps aosp: calculator, desclock, email, calendar, dsp manager, oi file manager. sms/mms
- RadioFM
- SpareParts
- Total Recall app
- Widgetsoid
- CWM 2.5.1.8
- Flash Player 10.3
- Original statusbar modded by sense style
لینک مستقیم :
غیرمستقیم :کد:http://www.uploadbaz.com/cyjhm2428p4h
کد:http://www.megaupload.com/?d=LETMIOWV
کد:http://depositfiles.com/en/files/c7xi2ab5d
کد:http://hotfile.com/dl/122799909/b25c...ition.zip.html
نقل از فرزاد(موبايلستان)کد:http://www.fileserve.com/file/wktBsNE
مهم داشتن فارسی هست فارسی روساپورت میکنه؟
آقا چجوری میشه فهمید لنز گوشی چه رنگیه؟ محض خدا ما رو روشن کنین. این رام هم که دوستان گفتن 2.3.4 هستش! فکر کنم فرویو نباشه ها! توی دولوپر موتورولا که چیزی نبود.نقل قول:
دقت کردین نوشته mb526 توی توضیحات model number !!! قضیه چیه؟ اگه دوستان کسی امتحان کرد بگه چطوریه (بعد از نصب 154 تا نرم افزار و بازی :18: میخوام رام عوض کنم گوشی سر حال بشه. گرچه بخوام مقایسه کنم با روز اولش میتونم بگم 90% سرعتش مثل روزیه که صفر کیلومتر بود ولی میخوام یه sd8GIG or sd16GIG بگیرم بهش تزریق کنم، فکر کردم رام هم تازه بشه یه تنوعیه واسه خودش) اگر دوستان پیشنهاد رام خوب دارن که فارسی رو ساپورت کنه نه س ا پ و ر ت بهم بگن ممنون میشم :11:
developer.motorola.com/products/defy/
edit..
ghermezeeeeee :8: آقا قرمزه
رنگ لنز دوربین دیفای (واضح و شفاف)
لنز سبز
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14330238&postcount=10
لنز قرمز
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14330238&postcount=10
به لنز گوشي نيگاه كن . كمي گوشي رو يه سمت راست مايل كني يه نقطه كوچيك سبز داخلش ميبيني كلا گوشي هايي كه براي خاورميانه مياد لنزش سبزه مگر كسي از اونور بياره كه فكر كنم واسه رجيستر به مشكل بخوره...نقل قول:
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
تشخیص رنگ لنز در Defy
همانطور که میدونید موتورولا دیفای در چند رنگ لنز تولید شده که تفاوت هایی ایجاد میکنه ...
یعنی بعضی رام ها با بعضی رنگ لنز ها سازگار نیستند و دوربین در اون رام ها کار نمی کند.
برای فهمیدن رنگ لنز خود کافی است با دوربین گوشی عکس 5 مگاپیکسلی بگیرید
:: اگر حجم عکس از یک مگابایت کمتر بود لنز شما سبز
:: اگر حجم عکس بین 1.5 تا 2 مگابایت بود لنز شما قرمز است.
:: در غیر این صورت زرد یا آبی است .
میتوان گفت لنز قرمز در رام تنوع بیشتری نسبت به لنز سبز دارد.
شایعه ها گواه بر این است که ضبط 720p برای لنزهای قرمز فعال خواهد شد.
پس در هنگام نصب رام به نوع رنگ لنز توجه کنید.
با نگاه کردن به لنز دوربین خود متوجه رنگ آن نیز خواهید شد ...
تشخیص رنگ سبز و قرمز کاملا راحت است
نمونه اش را در عکس های پایین میبینید .
تا این لحظه ...
اکثر یا میشه گفت تمامی رام های 2.3 برروی لنز های سبز دوربینشان غیرفعال است ...
نقل از موبايلستان
مرحله به مرحله میگید در XP چی کار کردید که از طریق وای-فای وصل شدید؟نقل قول:
اینو امتحان کردی؟نقل قول:
کد:http://s09.uploadfa.com/files/3/sg8za77zpulaxx/Internet%20Pc%20With%20Mobile%20By%20Wlan.rar
نقل قول:
والا من توسط يكي از موبايل فروش هاي توي مشهد اين گوشي رو سفارش دادم كه ظاهرا از امارات آورده بود ( حجم عكس هاش هم تقريبا 1.3 مگ هست 2592*1936 ) و الان هم به 2.2.2 ارتقا دادمش و هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم.
ورژن 2.3 به صورت رسمی برای این گوشی میاد؟
شبكه رو ميسازم. ميبينند دو دستگاه همديگه رو. اما اطلاعات رد و بدل نميشه. قطع و وصل هم ميشه. كلا دردسر داره. يك جاي كارم ايراد داره. بعدش اين فايل براي سيمبيان هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
اين ديتا رو مطمئنيد براي باطري هست؟ بيشتر بنظر مياد با رم و حافظه و حجم اطلاعات رد و بدل شده ربط داشته باشه تا باطري.نقل قول:
ابتدا روی Wireless Network Connection کلیک راست کرده و Propertis را انتخاب کن.نقل قول:
- توی General تعیین IP و Subnet mask
- توی تب WIRELESS NETWORKS روی add کلیک کرده، نام برای شبکه، data encryption ==> disbaled (باwep امتحان نکردم) و تیک ad-hoc رو بزن و OK کن
- حالا توی گوشی هم add wifi network رو زده و همین نام رو add کرده، ad-hoc رو تیک زده و ok کن.
- توی xp توی صفحه view available wireless connections جستجو و connect شو. همزمان تو گوشی هم اینکار رو بکن
نکته مهم اینه که channel های هر دو دستگه یکی باشند:
-- توی کامپیوتر: wireless network connection properties ==> general tab ==> configure ==> advance tab اینجا دنبال یه گزینه بگرد که channel number داشته باشه
-- توی defy: تو wifi setting دکمه منو رو زده و advace رو انتخاب کن. اولین گزینه (peer to peer (ad-hoc) channel)
در صورتی که شما دائم به اینترنت متصل باشی مثلا از اینترنت سیم کارتت استفاده کنی غیر فعال کردنشون در مصرف باطری و طبیعتا اینترنت موثرهنقل قول:
خوب باطری که خود به خود آنچنان مصرف نمیشه! حتما یه چیزی فعاله و یه اطلاعاتی داره رد و بدل میشه دیگه..نقل قول:
مثلا حتی اگر auto serch واسه network رو هم به صورت دستی انتخاب کنی موثره. حتی شبکه رو هم فقط واسه 2G تعریف کن تا دایم نخواد شبکه 3G رو سرچ کنه (خداوندا به ما ایرانی ها هم شبکه 3G واقعی رو بنمایان، همه بگین آمین)
با این برنامه میتونی ببینی چه برنامه هایی که روی گوشیت نصب هست چه وقتی و به چه میزان به اینترنت کانکت شدن. یه ویدجت فوق العاده هم هست که واقعا اینتر نت رو لاک میکنه و نمیذاره مخفیانه گوشی به gprs متصل بشه مخصوصا واسه اونایی که ایرانسل روی گوشیشون گذاشتن
برنامه نمایشگر ترافیک
SuperBoxPro
ویدجت اینترنت (قبل از uninstall کردن برنامه حتما روشنش کنین بعد پاک کنین)
APN OnOff
برنامه پلیری سراغ دارین که بشه باش فایلهای با پسوند asx رو اجرا کرد؟ asx ها فایلهایی هستن که مثل لینک اینترنتی عمل میکنن و برای اتصال به رادیو یا تلوزیون های آنلاین هستن مثل راد-یو-فر-دا یا امثالهم
این برنامه ها به stream player معروفند. احتمالا اینا بتونن کارتو راه بندازند:نقل قول:
یاکد:http://www.mobileboxs.info/resco-radio-v2-00/
کد:http://www.mobileboxs.info/vlc-direct-pro-v4-2/
آقا دمت گرم. کار رو واسه دریافت را-دیو-فر-دا راه انداخت، خوب یه توضیح بدم راجع بهش: اینا هر دوشون یه چیز هستن و اینکه یه رادیو انترنتی واسه دریافت سیگنال آنلاین (البته هم ظاهر و هم رابط کاربری روان تر و زیباتری نصبت بقیه رادیو ها مثل iradio و ... دارن. در ضمن از روی بعضی از کانال ها همینطوری که دارن پخش میکنن میتونین با کیفیت mp3 ضبط کنین)نقل قول:
ولی اونی که من دنبالش بودم پیدا نشد :46: فایل های asx حتی واسه تلوزیون v-o-a & b-b-c هم هست ( اگه خواستین بگین یه جا آپ کنم استفاده کنین) و البته مزیتشون نسبت به رادیو های آنلاین در مصرف بسیار بسیار کم حجم اینترنت هست! میشه گفت اگر روزانه 5 ساعت هم از اون طریق به رادیو گوش کنین تقریبا اندازه خودن 10 تا ایمیل هم اینترنت نمیکشه :21:
خواهش می کنم.نقل قول:
داخل فایلهای asx معمولا یک لینک اینترنتی وجود داره (با notepad یا ... بازش کن). فکر کنم اون لینک و این برنامه ها یا یه browser ی که قابلیت streaming داشته باشه بتونن کارتو راه بندازن.
غير از كانال توي ويندوز همه كارها رو كردم. مشكل اينها نيست! ميگم كه هر دو تا دستگاه همديگه رو مي بينند حتي روي گوشي ميزنه آي پي چك شد و با ad-hoc وصل شده واينا... اما اينترنت رو فقط نمياره. ميگه كانكشن با شبكه نداري. همين مشكل رو با سيم يو اس بي و بلوتوث هم دارم. توي هر دو اطلاعات ارسال و دريافت ميشه اما تنها مشكل براي هر سه تا اينترنته! يو اس بي زدم همه برنامه ها نصب شد و شناخت و اطلاعات رد و بدل شد و اون گزينه Tethering رو هم ميزنم. اما دريغ از اينترنت!!! مطمئنيد برنامه ديگه اي نبايد بريزم؟ تيكي، چيزي؟ تنظيمي؟ شبكه اي؟نقل قول:
(جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند و من اگه بخوام از گوشيم استفاده كنم بايد يا واي فاي باشه يا سيم يو اس بي كه مسلما من ترجيح ميدم واي فاي باشه.)
مال منم همینظوری بود که میگی (توی وین 7) اد-هاک رو میاورد و پیر-تو-پیر هم میشد ولی شبکه نمیداد. بعد از استفاده این نرم افزار درست شد. البته پسورد رو نمیگرفت با حروف و ارور میداد. یه عدد 5 رقمی دادم بش درست شد. نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فقط عدد بده جای پسوردنقل قول:
پست 1857 رو چک کن ببین چیزی ازش میتونی در بیاری کارت راه بیافته دادا؟ کجایی مگه:46:کد:http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Connectify.shtml
password و wep را چك ميكنه،ديروز هم عدد دادم اكي كرد. حالا شب چك ميكنم با برنامه اي كه داديد نتيجه رو ميگم فقط ويندوز من ايكس پي هست كه اميدوارم روش كار كنه.نقل قول:
كجام؟ اينكه كه گفتم "جايي كه من هستم بهمون نت را با شبكه سيمي مي دهند" رو ميگي؟ يكجور خوابگاه دانشجويي! ؛)
سلام دوستان ..من الانروی گوشیم رام سیانوژن ریختم _ میخاستم لطف کنید رام miui که انگلیسی باشه وروش نصبشو بهم بگید..خ ممنون
برنامه فقط روي وين 7 كار ميكنه...نقل قول:
نقل قول:How To Install from Scratchکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079150
If you have 2nd Init installed already skip to step 3, if not start at step 1. These steps assume you already have flashed the Nordic Froyo rom to your Defy.
1. Download Defy 2nd init installer, easiest way is from market.
2. Run the 2nd init installer following the instructions closely.
3. Boot into Custom BootMenu by pressing volume down when device flashes a blue led at bootup. Set default boot mode to 2nd init.
4. Select Recovery, Custom Recovery. Choose "Wipe Data/Cache" option. Let finish.
5. Choose Install .zip from SD Card, select MIUI rom .zip and let it finish.
6. Let the rom boot for first time. It will be in Chinese but do not worry. Reboot into BootMenu again.
7. Select Custom Recovery, Install .zip from SD Card. Choose MIUI Eng Language Pack .zip and let it install. Let rom boot.
8. Notice some text is still Chinese, go to Settings, Language and make sure it is English UK or US. Boot into BootMenu and Custom Recovery one last time and select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot.
9. Done! Enjoy!
2.3 برای لنز سبزا نیومد؟؟؟
Dear my friends, as I don't have persian kb, I write this post in english, now I am writing with my defy. The point was that I had to turn off my firewall which I hadn't done last night.
Next step is to persionize my defy!
Many thanks
why can't I connect with opera? This is defult browser of defy, now I am not able to see farsi word. I see just separated alphabet
نقل قول:این tethering یعنی share کردن اینترنت گوشی برای کامپیوتر. چیزی که شما دنبالشی reverse tethering هستش. نرم افزار connectify هم که دوستمون معرفی کرد واسه win 7 کاربرد داره. کلا win xp توی ad-hoc اذیت می کنه. من گاهی اوقات میتونم کانکت بشم. گاهی اوقات هم اصلا دوتایی بهم وصل نمی شن.نقل قول:
شما کاکنشن اصلی اینترنتت رو تو کامپیوتر share کردی؟
اگر از اپرا ميني استفاده ميكنيد آنرا پاك كنيد و از Opera Mobile Web Browser v11.10.1107051709 استفاده نماييد كه فارسي را نيز ساپورت ميكند...نقل قول:
کد:https://market.android.com/details?id=com.opera.browser