امیدوارم لیورپول تو این بازیم مثل تمام فصل خلاف قائده حرکت کنه و یه حالی به ارسنال بده:20:
Printable View
امیدوارم لیورپول تو این بازیم مثل تمام فصل خلاف قائده حرکت کنه و یه حالی به ارسنال بده:20:
چون سر الکس فرگوسن معتقد بود تبس بازیکن خوبی هست ولی نه اونقدر خوب که 25 میلیون پوند براش بپردازه ، سرالکس معتقد بود ماکزیمم قیمت تبس 16 میلیون پوند هست ( البته کارشکنی ها و دخالت های کیا جورابچیان در جدایی تبس از منچستر بی تاثیر نبود ) .نقل قول:
داشتم کلیپ های توز رو وقتی تو یونایتد بود رو تو یوتیوب میدیدم...هنوزم واسم سواله چرا الکس نذاشت توز بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند که با رفتن تبس از منچستر ، منچستر ضرر نکرد و به مسیر پیشرفت خودش ادامه داد ( هرچند تبس در اکثر بازیهایی که رو به روی منچستر بازی کرده از خجالت منچستر و سرالکس در اومده و گلزنی کرده ) ، همونطور که با رفتن بکام و نیستلروی و ... جای خالیشون خیلی احساس نشد و بازیکنان دیگه ای به خوبی جای خالی اونها رو پر کردند .
دیالوگ مرتبط از سریال مرگ تدریجی یک رویا :نقل قول:
امیدوارم لیورپول تو این بازیم مثل تمام فصل خلاف قائده حرکت کنه و یه حالی به ارسنال بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" امیدوار باش ، امیدواری چیز خوبیه " :10:
آرسنال 1 – لیدز یونایتد 1: فابرگاس با پنالتی دقیقه آخر آرسنال را از حذف نجات داد
بازی دو تیم حالا تکرار خواهد شد.
سایت گل – پنالتی لحظات پایانی سسک فابرگاس آرسنال را از حذف از جام حذفی نجات داد.
از ترکیب اصلی آرسنال در بازی با منچسترسیتی در لیگ برتر تنها یوهان جورو و الکس سونگ در ترکیب مانده بودند.
در دقیقه 53، مکس گرادل با خطای دنیلسون سرنگون شد و رابرت اسنادگراس که سال گذشته در دور سوم جام حذفی یک پنالتی را مقابل منچستریونایتد از دست داده بود، این بار دروازه وویچیخ اشچسنی را گشود.
آرسنال در دقیقه 90 به گل تساوی رسید. تئو ولکات در محوطه جریمه حریف سرنگون شد و سسک فابرگاس که به عنوان بازینک جانشین به میدان رفته بود توپ را به وسط دروازه کاسپر اشمایکل زد.
به این ترتیب بازی جذاب دو تیم با تساوی به پایان رسید و باید تکرار شود.
ونگر و رد شایعه انتقال سسک به بارسلونا
مربی توپچی ها در صحبتهایی اعلام کرده که سران آرسنال هیچ بازیکنی را نمی فروشند
سایت گل- آرسن ونگر، مربی آرسنال نسبت به انتشار شایعاتی در مورد توافق سسک باباشگاه بارسلونا اعلام کرد که کاپیتان اسپانیایی تیمش فروشی نیست.
روز شنبه مطبوعات اسپانیایی در گزارشی اعلام کردند که سسک فابرگاس با سران باشگاه بارسلونا به توافق رسیده تا در پایان رقابتهای این فصل با قراردادی 5 ساله به رختکن تیم کاتالان منتقل شود.
در همین راستا آرسن ونگر که همیشه در صحبتهایی از غیرقابل فروش بودن سسک می گوید، در پایان دیدار تیمش در اف ای کاپ مقابل لیدزیونایتد که با تساوی 1-1 به پایان رسید، به پرس اسوشیشن گفت:« من آدم شوخ طبعی هستم ولی این شوخی را درک نمی کنم.نمی دام چطور است که افراد چنین حرفهایی را بدون آنکه ما از آن اطلاع داشته باشیم، بر زبان بیاورند. ما با بازیکنمان قرارداد داریم و اگر قصد فروش بازیکنمان را داشته باشیم، اعلام می کنیم.ما کسی را نمی فروشیم.»
محتوای مخفی: منبع
پی نوشت : چه می کنه این لیدز یونایتد ( البته در لیگ دسته 1 خیلی عالی نبوده ) ، ولی در بازیهای بزرگ از تاریخچه اش دفاع می کنه ، جای هولیگانها خالی :46:
ديليميرر فاش كرد
هيدينك، جانشين احتمالي آنچلوتي در چلسي
در شرايطي كه تيم ليگ برتري امسال نتايج خوبي كسب نكرده، شايعات زيادي درمورد تغييرات احتمالي در كادر فني آبيپوشان به گوش ميرسد.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه ديليميرر، براين اساس گفته ميشود رومن آبراموويچ، مالك روسي چلسي با گاس هيدينك، سرمربي هلندي كنوني تيم ملي تركيه تماس گرفته و از وي خواستار كمك شده است.
هيدينك كه در سال 2009 براي چند ماه به عنوان مربي موقت به آبيهاي شهر لندن كمك كرد، ظاهرا چراغسبز نشان داده است.
اين تحركهاي پنهان در حالي شكل گرفته كه كارلو آنچلوتي در اظهاراتش به داشتن جايگاهي محكم در تيم بخاطر حمايت مالك چلسي، اشاره و تكيه داشته است.
قهرمان فصل گذشته ليگ برتر و جام حذفي اينك با 35 امتياز پس از منچستريونايتد (44 امتياز)، منچسترسيتي(42 امتياز)، آرسنال(40امتياز) و تاتنهام(36 امتياز) در مكان پنجم جدول ليگ قرار دارد.
ایوللللللللللللل :دی....کاش بیاد :دی
وای یعنی میشه بیاد؟ :31:
اگه بیاد فوق العاده میشه
راستی امیر خوش اومدی به تاپیک خودت :31:
حسين جان افتخار رو كه مرزبندي نميكنننقل قول:
شما براي فهميدن اينكه كدوم تيم انگليسي پرافتخارتره فقط كافيه يه سري به دفتر منچستر و ليورپول بزني
مجموع افتخاراتي كه ليورپول به دست آورده بيشتر و به مراتب ارزشمندتره
چند ساله جام نگرفتيم خوب دور برداشتين ها دارين همه چيز رو به اسم خودتون ميزنين:19:
بابا ما هم هستيم ما رو هم ببينيد(به سبك جلالي):41:
ولي جداي از شوخي
خداييش امروز فكر ميكنم تاتر روياها كابوس به نمايش بزاره:21:
نقل قول:
من یادم میاد که آخرین روزهایی که کارلوس توز توی منچستر بازی میکرد طرفدارای منچستر پلاکاردایی نصب کرده بودند که "توز بمان"
اگه توز به تیمی غیر از سیتی و لیورپول میرفت همیشه پیش منچستریا محبوب میموند و مقصر اصلی فرگوسن قلمداد میشد
ولی توز بزرگترین اشتباه دوران ورزشی خودشو انجام داد
اون میخواست با رفتن به تیم حریف تو دهنی بزنه به آلکس فرگوسن ولی با این کار کل طرفدارای منچسترو دشمن درجه یکه خودش کرد و اشتباه فرگوسن فراموش شد.
این قضیه هم برای رونی داشت میفتاد
طرفدارا جلوی در خونش تجمع کردن که هر کجا میخوای برو الا سیتی و لیورپول
فرگوسن: بكام بهتر است خداحافظي كند!
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد به بازيكن گالاكسي توصيه كرد درانديشه بازنشستگي باشد.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، در شرايطي كه گفته ميشود كار انتقال موقت ديويد بكام به تيم لندني تاتنهام تمام شده است و ظرف ساعات آينده، وي بطور رسمي معرفي مي شود، سرآلكس فرگوسن به اين ستاره 35 ساله توصيه كرد برنامه جشن وداع خود را طرحريزي كند.
فرگوسن گفت: اين نكته كه هنوز ديويد بسيار باانگيزه و مصمم است، جاي خرسندي است. ولي او به نسلي تعلق دارد كه اينك يا با فوتبال وداع كردهاند يا اينكه آخرين دوران حضور خويش را در ميدان سپري ميكنند.
مربي 69 ساله اسكاتلندي شياطين سرخ با بيان اين جملات جنگ تازهاي عليه شاگرد سابقش راه انداخت.
فرگوسن با آگاهي از اين نكته كه در صورت امضا قرارداد لژيونر ليگ آمريكا با لندنيها، در بازي روز يكشنبه آينده مقابل شاگردان كنوني وي قصد خودنمايي دارد، با بيان اين جملات باعث تحريك بكام شد.
هافبك اسبق رئالمادريد اسپانيا و آ.ثميلان ايتاليا كه با گالاكسي تا يك سال ديگر قرارداد دارد، در سالهاي 1993 الي 2003 شاگرد فرگوسن بود.
لیورپول به دنبال مربی بولتون برای جایگزینی هاجسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در روزنامه میرر، اوون کویل، یکی از گزینه های موردنظر سران لیورپول برای هدایت این تیم می باشد.
روی هاجسون روز شنبه با توافقی دوطرفه از نیمکت مربیگری لیورپول کنار رفت و کنی دالگلیش تا پایان رقابتهای این فصل هدایت لیورپول را در دست گرفت.
دالگلیش که در زمان مربیگری اش برروی نیمکت لیورپول با این تیم سه جام قهرمانی را به ارمغان آورده بود و در فصل 5-1994 نیز با بلکبرن این عنوان را کسب کرده بود، اولین حضورش برروی نیمکت لیورپول را در دیدار یکشنبه شب مقابل منچستریونایتد تجبره خواهد کرد.
از سوی دیگر کویل نیز فصل موفقی را با بولتون سپری کرده و این تیم را در بخش بالایی جدول لیگ برتر نگاه داشته. تیم او هفته گذشته در آنفیلد لیورپول را از پیش رو برداشت واکنون ممکن است یکی از کلیدهای فرار لیورپول از روزهای تلخش لقب بگیرد.
البته نام گزینه های دیگری از جمله دیدیه دشام و فرانک ریکارد نیز برای هدایت لیورپول شنیده می شود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/01/09/2296614/%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B3%D9%88%D9%86
واااای خدای من .نقل قول:
واقعا برای من سخته بین این 2 تا طرف یکی رو بگیرم ولی باید طرف حقو گرفت .
علیرغم علاقه ام به فرگوسن باید بگم : " یکی نیست بگه آخه به تو چه ربطی داره؟ طرفو بیرونش کردی ، بی محلی بهش کردی ، تو تیم راهش ندادی ، حالا نسخه هم واسش می پیچی ؟ شاید اصلا دلش بخواد تا 40 سالگی بازی کنه... "
الکس دیگه...هرچی باشه شاید ما ناراحت بشیم...اما چون به گردن تیم حق داره و میدونیم در همه حال موفقیت تیم رو میخواد ازش دلگیر نمیشیم:46:
اخهنقل قول:
واااای خدای من .
واقعا برای من سخته بین این 2 تا طرف یکی رو بگیرم ولی باید طرف حقو گرفت .
علیرغم علاقه ام به فرگوسن باید بگم : " یکی نیست بگه آخه به تو چه ربطی داره؟ طرفو بیرونش کردی ، بی محلی بهش کردی ، تو تیم راهش ندادی ، حالا نسخه هم واسش می پیچی ؟ شاید اصلا دلش بخواد تا 40 سالگی بازی کنه
اگه توی اوج خدافظی کنه اسطوره میشه مثل زیدان اگه نکن میشه یکی مثل دایی:31:
چه خوب ، فقط ای کاش تا قبل از اول مارچ این اتفاق بیفته تا بتونیم جدال هیدینک - فرگوسن رو نظاره کنیم ( دوره ی قبلی که هیدینک مربی چلسی شد توفیق نشد که این دو در برابر هم قرار بگیرند ) ،نقل قول:
هيدينك، جانشين احتمالي آنچلوتي در چلسي
+
خاطرات دو فصل پیش هم تداعی خواهد شد ، و در صوت رویارویی احتمالی با بارسا ، هیدینک می مونه و بارسا و یه ضامن دار اینقدی !!! دسته سفید کار زنجون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند اینیستا توی جام جهانی نشون داد هنوز هم میتونه گل لحظات پایانی بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فرگوسن: بكام بهتر است خداحافظي كند!
اول تشکر از ادبیاتتون !!! ،نقل قول:
علیرغم علاقه ام به فرگوسن باید بگم : " یکی نیست بگه آخه به تو چه ربطی داره؟ طرفو بیرونش کردی ، بی محلی بهش کردی ، تو تیم راهش ندادی ، حالا نسخه هم واسش می پیچی ؟ شاید اصلا دلش بخواد تا 40 سالگی بازی کنه... "
دوم هم اینکه بازی با تاتنهام نزدیکه ، و احتمالا اولین بازی بکام برای تاتنهام رو در روی منچستر خواهد بود و بکام هم انگیزه ی مضاعفی داره برای جبران نمایش نه چندان دلچسبش با پیراهن میلان مقابل منچستر ، ( هرچند معتقدم انگیزه هم کارساز نخواهد بود ، مگر در لحظه ای خاص بتونه حرکتی خاص انجام بده ) و این جنگ لفظی سر الکس فرگوسن در جهت از بین بردن انگیزه ی کاذب ! بکام هست .
+
No Country For Old Men.
تبریک ویژه به منچستری ها!:40: یوههوووو!!!:31:
هیچی نگم بهتره،خودتون مسابقه رو دیدید دیگه:13:
به قران جای جرارد بودم با کله میرفتم تو صورت داور...
گل خیلی زیبایی هم زدید،مبارکتون باشه...
کسی بازیو دید؟ منچستر چه طور بازی کرد؟
ظاهرا لیورپول از دقیقه 30 بازی 10 نفره شده بعد چه جوری منچستر فقط با یه گل اونو برده؟! :31:
لیورپول باید 5تایی میشد
خیلی شانس داشتن
یه پنالتیم به نفع منچستر نگرفت
بنظرم بکهام با اومدن به تاتنهام محبوبتشو نزد منچستریا از دست میده
البته باید در نظر داشته باشیم که همین سیاستهای فرگوسن در گذشته بود که منچستر همیشه یک مدعیه
تبریک :40: ...
در کل بازی ــه آسونی بود و کسی خودشو خسته نکرد ... اون تیم هم باید بیشتر میخورد
منم برد منچستر رو تبریک میگم.
نتیجه اصلا عادلانه نبود، باید یه 5-6 تای دیگه هم میزد.
منم برد منچستر رو تبریک میگم .. حداقل 2 تا دیگه هم باید می زدیم
جرارد خودش میدونست یه مایگریه با ارتفاع پایین زده به مچ پای کریک! فنی که کاراته بازای ما خیلی ازش استفاده می کنند!! دالگلیش هم با دیدن صحنه متوجه قضاوت درست وب و کارت قرمزش شد... به نظر من قضاوت درباره خطای جرارد به مراتب ساده تر از قضاوت راجع به خطای اَگر بودش...نقل قول:
مرسی!:20: البته دیرک هم زدیم، کلی موقعیت گل رو هم خراب کردیم، تا دلت هم بخواد، شوت دریبل پاس کوتاه و بلند و سانتر هم از منچستر دیدیم و ضمنا بدشانس بودیم که توپای آخرمون گل نمی شد... خصوصا تو نیمه دوم! :20:نقل قول:
بازم تبریک میگم این برد شیرین رو!:10::40:
یاعلی:11:
و این چنین :40:منچستر:40: پادشاه لیگ انگلستان صلابتش را بار دیگر به رخ همگان کشید.:8:
فقط اخراج رو دیدم. چه عجب هاوارد یاد گرفته درست کارت بده. ... فینال جام جهانی رو خراب کرد. چطور به حرکت کنگ فوی دی یانگ قرمز نداد خدا میدونه.هوارد وب نشان شوالیه میگیرد
و به دلیل عملکرد در جام جهانی و لیگ قهرمانان به این عنوان میرسد.
سایت گل – نام هوارد وب، داور انگلیسی در لیست افتخارات سال جدید قرار داده شده و او MBE خواهد شد که به معنای عضو رتبه امپراتوری بریتانیا است.
این عنوان شوالیهگری، پایانی خوش برای سال عالی این داور یورکشایری است که هم داور فینال لیگ قهرمانان بود و هم داور فینال جام جهانی.
او تنها انگلیسی حاضر در جام جهانی 2010 بود که عملکردی برجسته داشت؛ البته او را به دلیل نقشش در دیدار به شدت پربرخورد اسپانیا و هلند به انتقاد کشیدند.
در این لیست نام جیمی مکایلروی، فوتبالیست ایرلند شمالی و گرائم مکداول، قهرمان یو اس اوپن هم دیده میشود.
2010/12/31کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/31/2284790/%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%A8-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF
به قول عادل :
تو 30ثانیه 4موقعیت گل زنی فراهم کرد منچستر که هیچ کدوم گل نشد...چه میکنه این منچستر از چپ و راست توپ میفرسته رو دروازه لیورپول....
اولا تبریک....دوما من مخالف اخراج بودم...دوس داشتم 2نفر دیگه هم لیورپول میاورد که ببینم دیگه بهونش چیه....در ضمن وقتی دالگلیش صحنه اخراج رو دید فهمید که تصمیم هاوارد وب درست بوده....پس جای بحث نیس...ناداوری نبوده...هرچند اگه من جای وب بودم فقط 1کارت زرد میدادم و نظر شخصیم اینه که سخت گیری کرده...دقیقا مثل اخراج رافائل تو بازی با بایرن که داورش همه میگن که میتونسته کارد زرد بده...در هر حال این اتفاقاتیه که جذابیت های فوتباله...یه جا به نفع هست یک جا به ضرر...
راستی اگه قرار باشه که تو هر بازی همه موقعیت ها گل بشه که میشه بسکتبال....کف این گیگزی موندم دقیقه 90 مثل دقیقه 10 استارت میزنه...چه دریبل هایی میداد....:40:
در جواب دوستان باید بگم قبول دارم بد بازی کردیم و بازی دست منچستر بود ولی علتهایی داشت که مطمئنم همه قبول دارید:
لیورپول تو بدترین شرایطش قرار داره(مخصوصآ این چند هفته ی اخیر رو)در مورد مصدوم ها هم چیزی نمیگم چون شما هم به اندازه ی کافی داشتید
اما تو میدون مسابقه:
1-اولین بدشانسیمون این بود که بازی تو خونه ی شما بود...:13:
2-به نظر من اصلی ترین دلیل باختمون خوردن گل تو دقایق اول و اونم به وسیله ی پنالتی بود(که به نظرم اصلآ پنالتی نبود اون حرکت اگر):41:خوب اگه هر تیمی بود روحیش به هم میریخت دیگه:41:
3-اخراج بازیکنمون اونم تو دقیقه 30(اگه اشتباه نکنم)اونم چه بازیکنی(استیون جرارد:40:)که دیگه کلآ شیرازه ی تیممون رو از بین برد(داور باید زرد میداد ولی قبل از داور نمیدونم اصلآ جرارد به چه دلیلی اون تکل رو رفت:41:)در کل شانس منچستر رو بازم ثابت کرد:41:
خوب تو این شرایط منتخب جهان هم بود میباخت اونم با گل بیشتر(به بازیکنانمون افتخار میکنم که تو این شرایط از منچستر گلی نخوردن:40:)،شما انتظار داشتین تو این شرایط حمله هم نکنین!!!:18:
در کل شانس چیز خوبیه،ولی نمیدونم چرا بین همه به طور مساوی تقسیم نمیشه:19:
مطمئنم اگر در ظاهر هم با حرفهام مخالفت کنین در باطن نمیتونید:46:
در کل کاش داوری فوتبال هم مثل کشتی بود تا در حق هیچ تیمی ظلم نشه..:31:
من نمیدونم وقتی بازیکن شما جفت پا میاد و داور اخراج تشخیص میده چه ربطی به شانس منچستر داره؟؟؟شانس رو شما داشتیتد که 5-6تایی نشدید....حرکت اگر رو هم داور و هم کمکش پنالتی تشخیص داد....و دیدیم که با پا به پای بربا زد و بربا تعادلش بهم خورد...شانس اینه که مهاجم و مدافع و دروازه بانتون شیرجه بره بازم توپ گل نشه...یا اونجوری به تیر بخوره....دقیقه اول گل بزنیم میگید شانس...دقیقه اخر بزنیم میگید شانس(مثل بازی رفت)...فکر نمیکنید این علت یکم داره چرت میشه؟منچستر بالای 7 موقعیت گل زنی داشت....ولی یکیش گل شد...ایا این خوش شانسی هست؟
میخواست تکل نزته اخراج نشه این چه ربطی به شانس داره؟؟شانس یه کلمه ای هست که ما بد ترجمه میکنیم به نظرم....وقتی مربی میگه شانس(یا همون chance موقعیت هم میشه ترجمش کرد +(Opportunity)
بازی رفت رو من ندیده بودم،یعنی تو اون بازی هم گل رو تو دقایق اخر زدین؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
بابا شما دیگه کی هستین!!!!!!!!دیگه سلطان شانس به قران لقب شماست....:19::19::19:
دوست عزیز شانس منچستر تو کل دنیا معروفه،خوب این شانس شماست که جرارد اون تکل رو رفت و 10 نفره شدیم،این شانس شماست که بازی تو خونه ی شما افتاد،این شانس شماست که داریم از داور میخوریم...:41:
از اون دوست بالایی هم بینهایت ممنونم:11:
مارادونا در راه انگلیس: روزي مي رسد كه دوباره مربي يك تيم شوم
روزنامه كلاريون به نقل از منابع نزديك به مارادونا نوشت كه او قرار است با باشگاه فولام مذاكره كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- رسانه هاي آرژانتيني خبردادند كه ديگو مارادونا قرار است ماه آينده به لندن برود تا پيشنهاد يكي از باشگاه هاي ليگ برتر انگليس را بررسي كند.
به گزارش روز دوشنبه خبرگزاري رويترز، روزنامه هاي لاناسيون و كلارين به نقل از مارادونا نوشتند: ماه فوريه به انگليس مي روم تا در جريان جزييات يك پيشنهاد قرار بگيرم. سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين افزود: اگر آنها من را متقاعد كنند پيشنهادشان را مي پذيرم.
وي توضيح بيشتري درباره اين پيشنهاد نداد ولي روزنامه كلاريون به نقل از منابع نزديك به مارادونا نوشت كه او قرار است با باشگاه فولام مذاكره كند. مارادونا پيش از اين در يك نشست خبري گفته بود: من درمانده نيستم ولي مي دانم روزي مي رسد كه دوباره مربي يك تيم شوم.
مارادونا از زماني كه تيم ملي آرژانتين با نتيجه 4 بر صفر به آلمان در جام جهاني باخت و از پست سرمربيگري اين تيم كنار رفت تاكنون هيچ شغلي نداشته است. رسانه ها اين روزها بر آينده شغلي كاپيتان سابق تيم ملي آرژانتين متمركز شده اند و خبرهايي تاييد نشده از پيشنهاد باشگاه استون ويلا به مارادونا منتشر كرده بودند.
2011/1/10کد:http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2011/01/10/2298111/%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%8A-%D9%85%D9%8A-%D8%B1%D8%B3%D8%AF-%D9%83%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%8A-%D9%8A%D9%83-%D8%AA%D9%8A%D9%85-%D8%B4%D9%88%D9%85
قبول دارم! اما یه تیمی مثل وستهام که ته جدوله و از همه تیم ها شرایطش بدتره، میاد تو یه لیگ کاپ به منچستر 4 گل میزنه و حذفش میکنه...نقل قول:
برنامهی رقابت هاست... ما هم داربی منچستر رو تو استادیوم سیتی برگزار کردیم... این نه بد شانسی نه دلیل باخت... خودتون تو بازی 3 - 2 (که منچستر برد) بازی 2-0 عقب رو لیورپول دو بر دو کرد...نقل قول:
تو اف ای کاپ هم مساوی کردن رو برای همین موقع ها گذاشتند که بازی مجدد بیاد تو خونهی یه تیم دیگه!!
اتفاقا به نظر من اصلی ترین دلیل باختتون این بود که برنامه مناسبی واسه نیمه دوم نداشتید! من به عنوان یه بیننده تو نیمه دوم برنامهی لیورپول رو در درجه اول تلاش نکردن برای خارج شدن از وضعیت دفاعی و توپ گیری از یونایتد بودش! فردیناند و اوانز با رافئل و اورا در عرض اونم تو وسط زمین گاه بیش از 10 تا پاس پیاپی می دادند، اما لیورپولی ها نمیومدند توپ رو بگیرند... ضمنا اتکا به ضد حمله و غافلگیری و شروع مجدد هم فاز دوم برنامهی لیورپول اونم از ابتدای نیمه دوم بود! که البته یه موقعیت فوق العاده واسه لیورپول به وجود اومد (اگه اشتباه نکنم ضربه کاشته میرلس بود که با واکنش عالی کوژاک به کرنر رفت)نقل قول:
در صورتی که به نظر من لیورپول باید میانه میدان رو از آن خودش می کرد! اونا با از دست دادن جرارد بهتر بود در ابتدای نیمه دوم یه هافبکی مثل شلوی (یا حتی پولسن) رو میاورد جای مهاجمی مثل کویت (یه مهاجم کم می کرد) و تو 10 دقیقه یه ربع پایانی بازی دست میزد به کارای انتهاری و آوردن بابل و انگوگ.
به هر حال... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دلیلی که شما آوردید جالب نیست! شما 30 دقیقه یه تیم 11 نفره داشتید و 60 دقیقه هم ده نفره بودید! 90 دقیقه هم اختلاف گل (با توپ گیری های رینا و بدشانسی منچستر) یه گل بودش... من مسائل روحی روانی رو قبول دارم... اما اونجا لیگ ایران نیست که یه تیمی با یه گل سریع روحیش رو از دست بده! اتفاقا لیورپول هم خیلی سریع خودش رو تو خونه حریفش بعد از گل جمع کرد و 15 دقیقه اول هم بهتر از منچستر هم بودش... ضمنا در مورد خطا: اگر هم پشت پا به برباتوف زد و هم با دستش کمی اونو شارژ کرد...
آره! اخراج جرارد خیلی تاثیرگزار بود! اما فقط تو 15 دقیقه پایانی نیمه اول! همونطور که گفتم لیورپول برنامه مناسبی برای کسب حداقل یک مساوی هم نداشت...نقل قول:
راجع به خطای جرارد هم توضیح کافی رو دادم... فردوسی پور (که خودش عاشق لیورپوله، ولی انصافا بی طرفانه گزارش می کنه) کارت زرد رو بیشتر بابت این می گفت که هم جرارد و هم کریک برای گرفتن توپی که اگه اشتباه نکنم رافائل خیلی کم جون به کریک انداخته بود، می رفتند... ولی وقتی جاگیری وب و صحنه خطا رو از زوایای مختلف دید مثل خود جرارد و دالگلیش متقاعد شد که کارت قرمز درست بوده...
در کل استدلال جالب دارید!، تیم شما تکل میزنه، تیم ما شانس میاره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
← تیم منتخب جهان پیشکش! تیم غلام پیروانی هم بود و یک گل و یه بازیکن از تیم مقابلش عقب بودش، تاکتیک هایی رو پیاده می کرد که حداقل چند موقعیت خطرناک، در جریان بازی روی دربازه حریف ایجاد بشه!نقل قول:
بعد دادا شما بیشتر به تیر دربازه و عدم تمام کنندگی بازیکنان منچستر و همچنین مقادیری هم به توانایی های رینا افتخار کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا ما انتظار داشتیم که لیورپولی مشابه لیورپول هاجسون در لیگ ببینیم که اختلاف دو گل رو تونست جبران کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
← آره خداییش! وقتی برباتوف ضربه سری که قشنگ اومد رو سرش رو زد بیرون، میخواستم سرمو بکوبم به دیفال!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینی که در ظاهر مخالفت کردیم و در باطن هم شد! (با لحن بلد الملک بخون!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
← بازیکنانتون به فونون کاراته علاقه دارند، شما به داوری در کشتی! در کل چه شود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هت تریک پپه رینا در گرفتن موقعیت و درخشش اون نبود چه بسا فاجعه رقم میخورد برای لیورپولی ها .نقل قول:
ظاهرا لیورپول از دقیقه 30 بازی 10 نفره شده بعد چه جوری منچستر فقط با یه گل اونو برده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بازی منچستر یک نکته ای وجود داشت که چندان دلچسب نبود ؛ اون هم عرض دادن به بازی در زمان های نامربوط ، معمولا عرض دادن به بازی در دوزمان به کار میاد :
1- موقعی که تیم حریف به صورت متراکم در نیمه ی خودی هستند ،
2- در زمان ضد حمله و به منظور افزایش نیروی انسانی تهاجمی ( یا به عبارتی اضافه شدن یار ) و ایجاد فاصله بین مهره های دفاعی حریف
اما منچستر دیشب در لحظاتی اقدام به این عمل می کرد که هیچ یک از شرایط بالا برقرار نبود و در کل هم سود فنی ای نداشت برای منچستر .
دوستان بحث فایده ای نداره،شما حتی قبول نمیکنید که ما بدشانسی اوردیم!!!
انشالله میخورین به بارسا تو لیگ قهرمانان و اونجا میبینیم کی قویتره....:31:
:دینقل قول:
این منطقت منو کشته ...
..
یه سوال ؟ این ورمائلن هنوزم تو آرسناله؟
...
با تشکر از پست به یاد ماندنی حسین :دی
کلآ دوستان زدن گل تو دقایق-5 و+85 و+44 روحیه هر تیمی رو داغون میکنه و بهترین شانس برای تیم حریفه،تازه اگر با پنالتی اونم پنالتی نادرست زده بشه دیگه ببینین چی میشه؟؟؟:41:
تمام اون دقایقی که یونایتد گل زده در محدوده ی زمان بازی هست ...نقل قول:
آخرا دیگه بازیکنا وقتی بازی 0-0 هست نمیان بگن آخره بازیه گناه دارن بهشون گل نزنیم :31:(روحیشون خراب میشه :دي)
خوب منم میدنم که همشون تو بازی هست ولی واقعآ بد جور اعصاب ادمو خورد میکنه.....:31:
در کل شما هم قبول کنین اگه تو این دقایق گل بخورین خیلی عصبی میشین...
اینا همش برمیگرده به روحیه فوق العاده تک تک اعضای یونایتد! اینو قبلا هم گفته بودم! ولی یه بار دیگه باید بگم! وقتی سیتی رو فصل پیش تو لیگ کاپ 3 - 1 زدیم و گل صعودمون رو رونی در دقیقه 93 زد، گزارشگر بازی بعد از سوت پایان جمله به یادماندنی ای رو گفت که بهش افتخار می کنم. گفتش:!Manchester United Never Ever EVER Give Up
عرض ادب میلاد جون!:31:نقل قول:
با تشکر از پست به یاد ماندنی حسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
ماشاالله منچستریا خیلی زیادن یدونم لیورپولی داریم
من نمی دونم بارسلونا چه ربطی به لیورپول داره من که از خدام یکبار دیگه به بارسلون بخوریم تا انتقام فینال دو سال پیشو بگیریم
کلا کی میگه منچستر خوش شانسه :19:
سال پیش به صورت باور نکردنی به بایرن باختیم اونم چه گلایی! چه دقایقی! چه اشتباهات داوری!:13: