اینم بنچمارک هارد وسترن my passport usb3+usb2
این با پورت usb2 وصل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با usb3
Printable View
اینم بنچمارک هارد وسترن my passport usb3+usb2
این با پورت usb2 وصل شده
اینم با usb3
الان سرعتش خوبه یا بده؟
یه مقدار تشریحش میکنید؟
منم گذاشتم دوستان نظر بدند که خوبه یا بدهنقل قول:
سلام دوستان
یه دونه WD My book - 500G دارم که بخاطر آداپتور و وزن زیاد تو خونه استفاده میکنم.
یه دونه WD My Passport Essential - 500G دارم که دم دستی استفاده میکنم.
یه هارد 1 ترابایت میخواستم تا حدود 150-160. با مشخصات زیر:
1- 95% مواقع با لپ تاپ باهاش کار میشه (در نتیجه سبک)
2- اطلاعات شرکت توشه که حیاتیه (مطمئن)
راستش خودم آلمان هستم و هارد رو برای پدر میخوام ، حالا چندتاسوال:
1- بازم WD بگیرم یا Seagate یا . . .؟ (البته usb3 بودن خود WD یه مزیته)
2- تو WD ها، خواستم My Passport Elite بگیرم که آداپتور داشته باشه ، دیدم 1 ترا نداره! مدل My Passport Essential SE - 1T ایده آله؟ چرا تو لیست سازگار ارقام نیست؟!
3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟کد:http://www.sazgar.com/fa/product/harddisk/list.aspx?vendor=wd&p_group=hdd_ext
4 آنلاین بگیرم یا از پایتخت؟
ممنون . . .
جواب سوال 1 : به نظرم WD بهترهنقل قول:
جواب سوال 2:(هم 750 گیگه و هم 1 ترا)
جواب سوال 3 :کد:http://www.sazgar.com/fa/product/harddisk/detail.aspx?productid=1212
نمیدونم
جواب 4 : بهتره حضوری خرید کنین.
سلام بچه ها خسته نباشید.آقا منامروز یه هارد اکسترنال
adata 1TB CH11 یو اس بی 3 کابلش نوشته usb3 اما لب تاب من ای ساتا داره .
خواستم از اساتید بپرسم آیا من این usb3 رو به ای ساتا بزنم مشکلی پیش میاد.؟ سرعتش بالا می ره؟
سلام
قطعا goflex بهتره چون این سری از هاردها انعطاف پذیری بالایی دارن چون انتهای این هاردهای اکسترنال قابل جدا شدنه مثل عکس زیرنقل قول:
3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟
یعنی با خرید آداپترها میتونین از esata و usb2 و usb3 و firewire استفاده کنین . حتی با جدا کردن آداپتر آن میتونین به صورت مستقیم از ساتا استفاده کنین.
البته قیمت هریک از این آداپترها حدودا 30 تومنه در عکس زیر یه آداپتر رو مشاهده میکنین. و همزمان همه اینترفیس رو باهم ندارن .
ولی سری Expansionها هاردهای خیلی ساده ای هستن که فقط usb2 و به هیچ عنوان قابل ارتقا نیستن ولی به خاطر سادگی بیش از حد میتونم اطمینان بدم که بدون هیچ گونه دردسری توسط TV یا ----- و یا PS3 قابل شناسایی هست .
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
سلام دوست گلمنقل قول:
پورت esata و پورت usb3 اساسا زمین تا آسمون باهم فرق میکنن و نمیتونن باهم connect بشن .
هیچ وقت این کارو نکنین مگر اینکه بخوان پورت esata لپتاپ رو خراب کنین
اما من فلش رو وقتی به ای ساتا میزنم سرعتش میره بالا!
یعنی برای فلش ضرر داره؟
راستی الارو می زنم به این کابل usb3 رو به usb2 میزنم اشکال داره؟ ممنونم.:10:
:18::18: والا این اولین باره که میشنوم فلش رو به esata متصل کردین که جواب داده ، شما مطمئنین که اون esata هست ؟؟؟ اگر فلش رو متصل کردین به اونجا و جواب داده مطمئن باشید که esata نیست بلکه پورت usb هست .:46::46:نقل قول:
دو حالت دارهنقل قول:
راستی الارو می زنم به این کابل usb3 رو به usb2 میزنم اشکال داره؟ ممنونم.
فلش یا هارد usb2 رو به پورت usb3 لپتاپ بزنی مطمئنم که جواب میده و کار میکنه (خودم عملا تست کردم)
فلش یا هارد usb3 رو به پورت usb2 لپتاپ بزنی نمیدونم جواب میده یا نه (چون هارد usb3 نداشتم تا حالا تست نکردم)
سلام دوست عزیزنقل قول:
لپ تاپ ها (جدیداش ) یک پرت مشترک esata و usb داره اگه دقت کرده باشین
بنا بر این میشه از اون پرت استفاده 2کاره کرد به همین راهتی..............
هارد usb3 رو به پورت معمولی زدم . تا حالا که دارم اطلاعات هاردم رو خالی میکنم تو هارد اکسترنال خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده اما سرعتش کمه!(18 mb) به نظرتون سرعتش همینه یا کمه؟ ممنون
نقل قول:من خودم بارها فلشم رو به پورت esata زدم ولی کارم کرده.نقل قول:
بلی دوستان حق با شماست :46:
تازه فهمیدم که پورت esata و usb باهم مشترک شده و در یکجا قرار گرفته .
به نظر من وقتی وسیله ای که usb 2 باشه رو به پورت usb 3 بزنید سرعتش در حد همون usb 2 هست واگر وسیله که usb 3 هست رو به پورت usb 2 بزنیم سرعتش در حد usb 2 هست.نقل قول:
نقل قول:
حالا به نظرتون هاردم رو به e sata بزنم؟
یا توصیه نمی کنید.
بزن حاجینقل قول:
تازه سرعتشم باید بیشتر بشه.
سرعت ترانسفر دیتا به چندین عوامل بستگی داره شايد مطالعه پستهاي زير مناسب باشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5723311&postcount=574
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5728197&postcount=587
ممنون
1- به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
2- کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)
3- بین این دوتا موندم:
WD My Passport Essential SE 1TB USB 2.0/USB 3.0
گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com میده 142 ، سایت PersianTools زده 153.
و
Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit Black 1TB
که گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com زده 137 و سایت PersianTools زده 139.
جالب اینجاست که PersianTools با کیت usb3.0 این قیمت رو گذاشته. درسته یا من اشتباه میکنم؟ اینطور باشه بنظرم همین گزینه خوبی باشه. . .
از دوستان کسی میتونه قیمت این دو مورد رو تو پایتخت برام بپرسه؟ میخوام ببینم آنلاین بگیرم بهتره یا بگم پدر خودشون برن بگیرن؟کد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/seagate_1tb_goflex
امان از نیمه شب های فروم وتکرار شدن پست ها!!! شرمنده . . .
سلام دوست مننقل قول:
بديهي هست كه سرعت ترانسفر ديتا در usb3 خيلي بيشتر از usb2 باشه . اما اينكه سرعت ترانسفر ديتا اينترفيس usb3 در وسترن بيشتر هست يا سيگيت نيازمند بحث تخصصي هست . بعنوان مثال اگر RPM هارد 7200 باشه بديهي هست كه سرعت ترانسفر ديتا خيلي بيشتر از هاردي هست كه RPM آن 5200 هست .نقل قول:
به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
مدلهاي FreeAgent GoFlex Pro سرعت چرخش پلاتر 7200 دور هست (مدل pro سيگيت نه مدلهاي عادي) ولي تمامي مدلهاي 2.5 اينچي وسترن 5200 الي 5400 هستن
سايت سيگيت رو بررسي كردم و در مورد آدپتر USB3 طبق عكس زير بايد USB2 رو ساپورت كنه . همونجايي كه نوشته backward compatible usb 3.0نقل قول:
کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)
ولي مسئله اينجاست كه بيشتر هاردهاي سيگيت با آداپتر USB2 فروخته ميشه و بايد مجددا حدود 30 تومن ديگه خرج كنين براي آداپتر USB3 كه به نظرم جالب نيست. در صورتي كه هاردهاي وسترن همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن البته در موقع خريد بايد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 چون ممكنه كه هاردي كه ميخرين مدلهاي قديمي باشه كه فقط usb2 داشته باشه .
خلاصه من مدل رو My Passport Essential SE توصيه ميكنم همانطور كه ميدونين اين مدل SE نسبت به مدلهاي عادي ضخيمتر هست بعلت داشتن پلاتر هاي بيشتر
اندازه مدل SE
اندازه مدلهاي عادي
سلامنقل قول:
ممنون ، من هم که سرچ کردم برداشتم اینه که کلا تکنولوژی usb3 با نسلها پیش 1 و 2 سازگاره. backward compatible)
فقط همون مشکل پاور تو بعضی دیتگاه هاست که تو پست های قبل هم دوستان اشاره کرده بودن.کد:http://www.maximumpc.com/article/features/everything_you_need_know_about_usb_30_plus_first_spliced_cable_photos
نظرات در مورد سیگت Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit 1TB که سایت پرشین تولز با کیت usb3.0 به قیمت 139 تومن (مثل کیت usb2 ) میده چیه؟ چون دیگه لازم نیست به usb3پول داد.
ولی اینجور که از تاپیک فهمیدم ، خودت بیشتر با WD حال میکنی؟ نه؟:46:کد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/seagate_1tb_goflex
می خوام یه هارد اکسترنال 250 بگیرم
چی بگیرم خوبه ؟
هزینش هم هرچی پایینتر بهتر:31:
هرچی با کلاس تر بهتر:31:
لطفا قیمتاش هم بزارید
سلامنقل قول:
اگر واقعا با آداپتر usb3 باشه ، خوبه . قيمت ها هم همين قدره !!!نقل قول:
نظرات در مورد سیگت Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit 1TB که سایت پرشین تولز با کیت usb3.0 به قیمت 139 تومن (مثل کیت usb2 ) میده چیه؟ چون دیگه لازم نیست به usb3پول داد.
بلي ، حتي خود كمپاني سيگيت هم رسما خودش تاييد كرده . بنابراين مشكل نداره !!!نقل قول:
تا جایی که من فهمیدم کلا تکنولوژی usb3 با نسلها پیش 1 و 2 سازگاره. backward compatible
بلي من خودم 6 تا هارد اكسترنال وسترن (دسكتاپي) دارم كلا 10 ترابايت آرشيو فيلم و انيمه كه خوشبختانه تا الان مشكلي نداشته .نقل قول:
ولی اینجور که از تاپیک فهمیدم ، خودت بیشتر با WD حال میکنی؟ نه؟
سلامنقل قول:
خانواده وسترنها
هارد وسترن مدل WD Elements دويست و پنجاه گيگ هست . اين مدل زياد توصيه نميشه !!! اين مدل فقط usb2 داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل بعدي وسترن My Passport Elite هست . كه 250 گيگ موجوده اين مدل فقط usb2 داره . همچنين اين مدل يه پايه اي هم داره كه ميتونين هارد رو سرپا نگهدارين
مدل My Passport Essential كه فقط 500 گيگ موجوده و همزمان usb2 و usb3 رو باهم داره
=======================
خانواده سيگيتها
پيشنهاد بعدي ، سيگيت مدل FreeAgent GoFlex كه از 320 گيگ الي 1.5 ترا بايت موجوده . 250 گيگ نداره !!!
اگر پست هاي قبلي رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه اين مدلهاي گوفلكس انعصاف پذيري بالايي دارن يعني با خريد آداپتر ميتونين USB3 و esata و firewire داشته باشيد ولي قيمت اين اداپترها حدودا 30 تومنه و بايد جداگانه بخريد.
پيشنهاد بعدي FreeAgent Go هست كه از 250 گيگ الي 1 ترا موجوده و فقط usb2 داره اين مدل قديميه و نميدونم آيا در بازار موجوده يا خير
همچنين سيگيت مدل Expansion هم هست كه 250 گيگ موجوده
====================
نتيجه گيري نهايي : با توجه به حجم 250 گيگ ، مدلهاي انتخابي شما بسيار محدود ميشه و اكثرا هم قديمي هستن پس پيشنهادم اينه كه 500 گيگ رو انتخاب كنين كه ميتونين وسترن مدل My Passport Essential و يا سيگيت مدل گوفلكس رو انتخاب كنين مدلهاي 250 گيگ به راحتي تو بازار پيدا نميشه كه اكثرا هم usb2 هستن
سلام خدمت اساتید محترم.من یه هارد پرتابل2.5اینچی پر سرعت نیاز دارم که نیاز به مشاوره ی شما دارم ویه سری از صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم و یه تحقیقاتی هم خودم توی سایتا داشتم که متوجه شدم هاردهای خفن وسترن و سیگیت (مثل مدل های my passport essential se usb3 و freeagent goflex ultra pro usb3) دارای سرعت متوسطی هستن و فعلاً حد اکثر سرعتا دست مدل های a-data nh01 و a-data ch11 و silicon power A80 هستش که هر سه تاشون usb 3 هستن و سرعتاشون 95-90 مگابایت بر ثانیه هست ولی اون دو مدل قبلی 60 مگابایت بر ثانیه هست(چون 480 مگابیت بر ثانیه هستن که میشه 60 مگابایت بر ثانیه). تازه مدل a80 که ضد ضربه و ضد آبم هست. نظر شما حرفه ای هاچیه؟
قیمتاش را هم بزارید
با توجه به گفته های دوست مون hnaserisoft به نظرم سیلیکان پاور واسه من خوب باشه
چون یه فلش گرفتم خیلی سرعتش خوبه
لطفا هم نظرتون را بگید و هم اینکه
250گیگ usb3 داره یا خیر ؟ و قیمتاش چجوریاست ؟
اصلا گیر میاد یا خیر ؟
ممنون
همانطوري كه در پست بالا هم گفتم مدلهاي 250 گيگ كه usb3 داشته باشه وجود نداره (يا من تا به حال نديدم)نقل قول:
نوشته شده توسط MahbubeSdaghat;6138192"
حتي سيليكون پاور A80 هم از 320 گيگ الي 750 گيگ موجوده
قيمت ها رو هم متاسفانه اطلاعاتم به روز نيست
قیمت هارد های اکسترنالو میتونید تو این سایت ببینید.
کد:http://digionline.ir/viewcat.aspx?cat=20103
کسی سایت مقایسه ای خوب سراغ داره؟
من خیلی ها مثل CNET و PC World و .. رو سرچ کردم ، تحلیل تخصصی و جامعی ندیدم. یا لاقل مقایسه ی عملکرد هاردها روی نمودار . ولی قطعا باید باشه!
من تو مقایسه ای که بین اینا تو شماره ی 120 مجله عصر شبکه خوندم نتیجه گرفتم که :نقل قول:
1. هارد 3.5 اینچی عملکردش بهتر از هارد 2.5 اینچیه ( پس اگه مشکلی با آداپتور و سایزش ندارین انتخاب اول میشه )
2. هارد - E NH03 1TB -USB 3.0 3.5” External Hard Drive در مقایسه با دو هاردی که شما قصد خریدش رو دارید بهتره ( در واقع دومین هارد اکسترنال موجود در بازاره با اینترفیس USB3 تا 109.5 مگابایت در ثانیه می نویسه) اولین هارد SUMSUNG Story Station Plus هست ( سرعت نوشتنش 5 مگ بیشتر از هارد ای دیتا است )
3. چون یکی از معیار های هر کسی شکل ظاهریشه من ای دیتا رو انتخاب کردم
امیدوارم مفید باشه مطلبم
شما ای دیتا دارین؟ میشه مدل و سرعتش رو بفرمایید؟ :40:نقل قول:
ممنوننقل قول:
1- راستش چون حمل هارد با آداپتور برای پدر سخته ، باید portable بگیریم.
2- جالبه که PCWorld سرعت رایت کردن Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive 1.5TB رو بسیار ضعیف دونسته:.نقل قول:
The big discrepancy occurred on our test for writing 2GB of files and folders. Here, the 1.5TB drive came in dead last among USB 3.0 portable drives, its performance more on a par with that of USB 2.0 drives we've tested. The FreeAgent GoFlex 1.5TB required 142 seconds to complete the task, falling short of the Pro drive, which took 105 seconds. Other USB 3.0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we've evaluated performed even better--the Iomega eGo Portable Hard Drive took 92 seconds and the LaCie Rugged SuperSpeed took just 63 seconds.
When we asked Seagate about the slow speed result, a representative indicated that the drive's four-platter design could have slowed it down
با توجه به این که پلت فرم 1TB هم مثل 1.5TB هستش ، فکر کنم اون هم همین معضل رو داشته باشه.کد:http://www.goodgearguide.com.au/review/servers_storage/seagate/freeagent_goflex_ultra-portable_drive_1_5tb/362043
--------------
ادیت:
اینجور که پیداست کلاًً Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable مشکل داره تو رایت کرن. PCPro هم از 1TB نتیجه ی خوبی نگرفته:
.نقل قول:
The only let-down was write performance: here, a score of 16MB/sec was slower than we’d expected (the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] managed 39MB/sec), and not much ahead of regular USB 2 speeds, which are normally around 12MB/sec
کد:http://www.pcpro.co.uk/reviews/external-hdds/361945/seagate-freeagent-goflex-ultra-portable-1tb
مدل NH03 البته 1.5 ترابایتنقل قول:
سرعت نوشتنش 109.5 مگ در ثانیه با پورت USB3
سلام هرد اکسترنال مدل Western Digital - 2000 GB - 2 TeraByte - USB 3.0
با این قیمت خوبه؟عمرش زیاده؟سرعت نوشتن و خواندنش چطور هست؟
USB2 هم تست کردین؟ باید 30 اینا باشه!نقل قول:
سلامنقل قول:
عمر هارد بستگي به دو چيز اساسي داره .
1. كيفيت خود هارد كه دست شما نيست . هاردي كه كيفيت خوبي نداشته باشه حتي اگر هم خوب نگهداري بشه عمر چنداني نداره
2. نحوه نگهداري هارد كه در صورت نگهداري مناسب عمري طولاني خواهيد داشت .
خلاصه من خودم 6 تا هارد وسترن دارم مدل الايت دارم كه ماشااله كيفيت خوبي دارن و تا الان هيچ مشكلي نداشته .
نكته ديگه هم اين هست كه در موقع خريد به سلامت جعبه دقت كنين مخصوصا گوشه هاي جعبه كه ضربه خورده نباشه و اگر اينترنتي ميخرين كه ديگه نميشه حضوري جعبه رو تست كرد !!! پس اگر ميتونين و وقت دارين حضوري بخرين !!!
اخه اینجا هیچکی هار وستر نداره .همه سیگیت و مکستور و هیتاچی به جز این مارک ها اینجا مارک دیگه نیسنقل قول:
کدومش بهتر نسبت به وسترن؟
نظر شخصي خودم هيچ كدومشون از وسترن بهتر نيستن .نقل قول:
سيگيت (مدلهاي دسكتاپي البته !!!) كه ظاهرا مشكل خاموش نشدن پس از safe remove داره كه در صفحات هاي قبل هم به اين موضوع اشاره شده بود و مثل اينكه اين مشكل بين المللي هم هست .
در هر حال اگر به خريد اينترنتي مطمئن هستين و سايتش هم معتبره ، ظاهرا چاره ديگه اي ندارين
با 80 تومان چه هارد خفني ميشه خريد!
قبلا wd 320 داشتم ماشالله بود!خيلي حرفه اي كار ميكرد!
ولي حالا هارد silicon power stream s10 كه كيف هم همراش هست خوشم اومده ازش!
به هر حال ميخوام فوق العاده سريع باشه!!!!!
در ضمن 2.5 اينچي هم باشه!