دوستان معذرت می خوام بخوام کلا هارد فورمت کنم باید چی کار کنم:31:
Printable View
دوستان معذرت می خوام بخوام کلا هارد فورمت کنم باید چی کار کنم:31:
این سوراخ کجا هست:11:نقل قول:
دوست من اگه میخوای یکی از درایوا به غیر از c رو فرمت کنی باید روی درایو راست کلیک کنی و format رو بزنی بعد روی دکمه فرمت کلیک کنی بعد روی yes و فرمت!ولی اگه میخوای درایو c رو فرمت کنی به یه سی دی بوتیبل نیاز داری البته وقتی که میخوای ویندوز نصب کنی هم میشه درایور c و بقیه درایوا رو فرمت کنینقل قول:
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
کنار پورت esata از بقل که نگاه کنی سمت راستنقل قول:
[QUOTE=rasaaam;5644164]دوست من اگه میخوای یکی از درایوا به غیر از c رو فرمت کنی باید روی درایو راست کلیک کنی و format رو بزنی بعد روی دکمه فرمت کلیک کنی بعد روی yes و فرمت!ولی اگه میخوای درایو c رو فرمت کنی به یه سی دی بوتیبل نیاز داری البته وقتی که میخوای ویندوز نصب کنی هم میشه درایور c و بقیه درایوا رو فرمت کنی[COLOR="Silver"]
دوست عزیز اولین بار ویندوز عوض کردم پاک شد ولی بار دوم نشد:41::41:
از این نظز که 40-50 تومن از قیمت لپ تاپ کم میشه، دوست من داشتن ویندوز اصل تقریبا در ایران فایده نداره چون ویندوز های کرک شده همون کار رو انجام میدن و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنن، آپدیت کردن ویندوز هم اونقدر مهم نیست که اینهمه پول بابتش پرداخت کنیم، اگرچه همین کرک شده ها هم فقط گاهی با آپدیت مشکل پیدا میکنننقل قول:
از نظر بنده بدون ویندوز بخرید و یه ویندوز خوب(از شرکت یا سایت معتبر) بگیرید نصب و کرک کنید و آپدیت رو غیرفعال کنید و لذت ببرید:8: من خودم ویندوز 7 (32 بیت) آپدیت شده ی سپتامبر رو دانلود و نصب کردم و تا امروز حتی یک بار هم مشکلی باهاش نداشتم:8: اون مشکلاتی هم که میگید تا امروز کسی با 5010 نداشته(لااقل من یادم نیست:31:)
بله ویندوز دارشم هست:46:
گمونم صفحه اول رو مشاهده نکردین، لیست بازی هایی که دوستان امتحان کردن در صفحه اول قرار داده شده ، call of duty MW2 رو شخصا در بهترین کیفیت بازی کردم:10: (گرافیک 5470 1گیگ)
داداش دمت گرم يه جورايي دارم بيشتر جذبش ميشم:31:
تونصب بلوتوث يا وايرلس يا درايوراش مشكلي نداشتين وقتي ويندوزو خودتون نصب كردين؟
يعني الان بخرم ديگه؟خيالم جمع باشه ؟الان چند وقته دارين؟من شخصا مخصوصا تو دي وي دي يا مادربورد ديدم كه مارك دل خرابي زياد داره آيا اينم جزوي ازوناست؟ :41:
يا سوال ديگه هم داشتم با عرض پوزش.من تو بعضي از پست ها صحبت از باس رم ها يا چيزاي ديگست كه رم عوض شدست يا باسش انقدره و بهت انداختنو ازين جور حرفا تو بخش قطعات سخت افزاريش.ميخواستم بدونم چطور ميشه تشخيص داد اون كانفيكي كه خريديم همون باشه يعني نرم افزاري يا چيزي ميخواد واسه چك كردن قطعات؟
ببخشيد من همش سوال ميكنم اميد وارم اذيت نشده باشين بالاخره يجورايي حق بدين:31::11:
آره عزیز دل شک نکن که لپتاپ عالی ای هست!!نقل قول:
نه بلوتوث نه وایرلس هیچ کدوم مشکل ساز نیست و براحتی نصب و راه اندازی میشه
من خودم به شخصه داره میشه ماه دوم که این دستگاه و خریدم واقعا عالیه!! ازش راضی ام در حد تیم ملی!!
در مورد رم بهتره لپتاپ و از هرجایی غیر از زیگورات بخری چون انگار گند کاراش در اومده!! اینم فراموش نکنید هنگام خرید با فروشنده شرط کنید که باید کانفیگ فعلی با کانفیگ داخل سایت دل یکی باشه وگرنه لپتاپ و مرجوع می کنید تا اینطوری دست و بال فروشنده در آوردن بهانه بسته باشه!!
به شخصه میگم من یه باطری 9 سل که همه جا قیمت کردم 75 تومان زیگورات مدل متفرقه و غیراورجینالشو بهم 110 تومن قیمت داد:18: به نظرم زیگورات جز خوردن پول اسمش و پول مردم کاری نمی کنه!!
يعني الان شما ميفرماييد بعد اينكه گرفتم برم تو سايت دل شماره سريالشو(همون سمت راست بالا؟) بدم بعد كانفيكشو با اون چيزي كه به دستم دادن تطبيق بدم يا چيزه ديگه ايي منظورتون بود؟نقل قول:
:19: کسی نظری نداره؟نقل قول:
سلام دوستان
من شنیدم به 5010 با cpu cori5 سیم کارتم میشه وصل کرد! ولی من گشتم پیدا نکردم!!!:31:
شما اینو شنیدید؟ اگه همچین قابلیتی داره کجای لپ تاپه؟
منظورم سرویس تگ است که در زیر لپتاپ (کف دستگاه) درج شده و می تونید اونو در سایت دل وارد کنید تا کانفیگ اصلی دستگاه و نشونتون بده!! ولی حتما قبل از خرید و دادن پول با فروشنده شرط کنید باید تطابق کنه. وقتی از یک فروشگاه معتبر و درست حسابی بخرید مطمئن باشید همه چی آروم میشه شمام خوشحال می مونی!!:8:نقل قول:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
به نظر میاد یکی از شرکت های سطح متوسط باشه!! تا به حال اسمشو نشنیده بودم!!نقل قول:
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
والا از این آپشن های شاخ دار زیاد خوندیم و شنیدیم ولی هیچ کدومشو من تا به امروز ندیدم!!نقل قول:
مثلا توی دفترچه اش واسه من نوشته کیبورد back light داره ولی نداره!! یا همون جای سیم کارت!!
حتی دستگاه های cor i5 هم دیدم نداشتند!
من دیشب همه جاشو گشتم ولی نبود!:13:
باطری رو در بیار و زیرش رو نگاه کن. فقط یک وقت هوس نکنی سیم کارت داخلش بذاری. چون ماژولش نصب نشده و اگه سیم کارت بذاری میره داخل و درآوردنش با کرام الکاتبینه.نقل قول:
در مورد ماژول مربوطه هم بگم که فرق قیمت لپ تاپی که ماژول را داشته باشه با نمونه مشابه ولی بدون ماژول در حدود 700-800 است.:5:
دوستان کسی این مدل رو با cpu i7 گرفته؟ راجع بهش اطلاعاتی دارید؟
مرسی!
CPU i7-740QM
ATI Radeon 5650
اختلاف قیمتش که کمه!!!:27:نقل قول:
اتفاقا باتریو در آوردم ولی چیزی پیدا نکردم:13:
اون چندروزی که گرفتار زیگورات خراب شده بودم با خیلی ها مشورت کردمو صحبت و مشاوره ، هم با اهل فن هم یه سری از این نمایندگی های فروش.اونا گفتن.نقل قول:
درود
بین گرافیک 5470 و 550V کدو رو پیشنهاد می کنید.
من تمامی بحث هایی مطرح شده رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم.
یک پرسش: کدام یک شیر هم میشه؟ این شیر شدن به نظر خیلی مهم باشه!
دوستان اینم از دمای 5010 من در دو حالت گیم و عادی البته با فناقا چرا من نمیتونم مثل بعضی از دوستان خود عکسو بزارم؟؟؟ همش باید لینک بدمکد:http://up.--------.com/Files0/892b5f57aa70475d9cf9.zip
در مورد گرافيك اونجوري كه من دستگيرم شد تو فروم ها ديدم ميگن 550v خيلي بهتر جديدتره و قوي تر هم هست در مورد شير هم فكر كنم هر دو يا اكثرا انجام ميدن كه وقتي كم آورد شير كنه يجورايي خاصيت لپ تاپ ها به اينه كه در حالت عادي شير ميكنه كه كمتر باتري مصرف بشه و براي كارهاي سنگين يا بازي از كارت گرافيك استفاده ميكنه.نقل قول:
الته بگم من با طي مطالبي خوندم ميدونم حالا باز اساتيد بيشتر از من ميدونن
5010 با باس 1333 يا گرافيك 550v اصلا وجود داره؟
من كه اصلا نديدمو پيدا نكردم
عزیز اگه نبود پس من چی خریدم؟؟؟ 5010 من: VGA: 1 G-550 V HDD:500 WD RAM: 4G( 2G=1333 /// 2G=1066) این 2 گیگم که میبینی 1066 هست چون بعدن بهش اضافه شده وگرنه اصل کاریش باسش 1333 بوده.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
شک نکن که کارت گرافیک 550 از 5470 قوی تر هست و در اجرای بازی ها موفق تر
چون 128 بیت هستش و 5470 64 بیت
550v قویتر به نظر میرسه اما جدیدتر نیست، چون هم تکنولوژیش قدیمیتره و هم از directx 11 پشتیبانی نمیکنه:46:نقل قول:
راستش من هنوز نخريدم اونجوري كه گشتم تو بازار اكثرا 5470 و باس 1066 بودش واسه همين تعجب كردمنقل قول:
5010 با سيپيو cor i5 با گرافيك 550v باس 1333 جقدر در مياد قيمتش؟
اگه از تو بایوس memory speed رو چک کردید و 1066 بود باید بگم این مورد ربطی به رم نداره و شما برای فهمیدن bus speed باید نرم افزار خاصی نصب کنید(بعد نصب ویندوز) یا اینکه سرویس تگ رو در سایت dell چک کنید..:46:نقل قول:
عزیز من یه وقت نری 1066 رو بخریانقل قول:
اینم عکس
محتوای مخفی: عکس
به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سر بزنيد و يه پچ داره دانلود كنيد تا مشكل رفع بشه .نقل قول:
اين خط توي مشخصات اصلي لب تاپ ميگه كه صفحه نمايش آن LCD هست پس چرا همه جا ميگن LED??!!!
Assembly,Bracket,R,Liquid Crystal Display,Notebook,5010
سلام لپ تاپ من امتیاز گرافیکش 3.3 هستش میخوام زیادش کنم
چطوری به این صفحه برم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LCD يا LED ?
سلام
ميخواستم بدونم مانيتور اين لپ تاپ LCD هست يا LED ?
چرا وقتي دست ميزني به مانيتورش حالت LCD داره يا از بعضي زاويه ها سياهه تصوير؟
در ضمن فكر ميكنم وقتي سرويس تگ رو زدم توي مشخصاتش نوشته بود LCD
دوستان اگه كسي اطلاعات دقيق داره بگه . ممنون ميشم .
توي سايت خودش كه نوشته Liquid Crystal Display,15.6HDF,Light Emitting Diode,True Life,V1,Au Optronics Corp يعني LCD
در ضمن چرا انقدر DVD-RW صدا ميده و ضعيفه؟! من پرسيدم ميگن مال همه لپ تاپ ها اينطوريه و نبايد زيادباهاشون كار كرد؟!!
بهترین کار اینه که قبل از خرید سرویس تگ لپ تاپو که روی جعبشم زده از توی سایت دل چک کنید اونوقت با فروشنده شرط کنید که اگه یه موقع مغایرتی توی مشخصات لپ تاپ بعد از نصب ویندوز مشاهده شد، لپتاپو پس میدید و فروشنده مسئوله!نقل قول:
اینجوری دیگه گرفتار دردسرهای پیوست نمیشید.:11:
ضمنا:
need for speed hot pursuit * call of duty 7 با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا شدند.
VGA : 550V:5:
سلام میگن LED ولی به نظر منم LED نیست:13:نقل قول:
dvd-rw هم خوبه ضعیف نیست.من که راضیم
Dell 5010
CORE I5 2.5-2.8 (460)
4GIG DDR3 1333
ATI 550V 1GIG
500++
قیمت بازار 830
با گارانتی زیگورات 935
سلام
من وقتی dell touchpad driver رو نصب می کنم این ارور رو میده کسی می تونه کمک کنه؟
چجوری نصبش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار رو انجام بده شاید درست شهنقل قول:
کد:http://www.iransec.ir/ms-familiy/58-windows-7/606-disabling-uac-in-windows-7-and-windows-server-2008-r2.html
رو صفحه راست کلیک کن و گزینه catalyst(TM.. رو بزننقل قول:
در صفحه ای که میاد روی next کلیک کن
در صفحه جدید سربرگ quick setting رو انتخاب کن و گزینه ی 3D quality رو انتخاب و دکمه go رو بزن
فکر میکنم صفحه نمایشش از نوع LED Backlight باشهنقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/LED_backlight
برای من توی سرویس تگ برای صفحه نمایشش این مشخصات رو زده:نقل قول:
15.6 Widescreen HD WLED Glossy Display with TrueLifeâ¿¢ (1366x768)
نقل قول:
نصب نمیشه بازم همون ارور قبلی رو میده
من synaptic touchpad driver رو میگم. شیطون خودت نصب کردی یا نه؟ امکانات زیادی رو به تاچ اضافه میکنه تو ویدئو هاش نشون میده .اگه خودت نصبیدی میشه مال خودت رو واسم آپلود کنی تا ببینم میشه نصب کرد یا نه؟
اقا دستت درد نکنه . کیف کردم وقتی خوندم کامل و مفید توضیح دادی . من خودم بین این دو مدل گیر کرده بودم . و 550 رو بخاطر 128 بیتی بودنش انتخاب کردم و حالا می بینم درست بوده انتخابم
ممنون