یعنی تو یه ساعت بیشتر از یه گیگ دانلود می کنید؟نقل قول:
Printable View
یعنی تو یه ساعت بیشتر از یه گیگ دانلود می کنید؟نقل قول:
خوب به نسبت پولي كه به مخابرات ميدي منظورمهنقل قول:
منظورم اينه به نسبت پولي كه ميديد به مخابرات و سرويسي كه ميگيري كاملا منطقي هست سرعت 16 و جاي گله و شكايت نداره
يادش بخير يه زماني 128 پارس داشتم سرعتش 30 بود اما همش اعصاب خوردي حجم و افت سرعت داشتم بعدشم ماهي 45 تومن نامحدود بودش الان ماهي 10 تومن خوبه ديگه
سلامنقل قول:
پس بلاخره شما هم از ایرانسل کشیدی بیرون ..اومدی مخابرات...
فکر کنم الان اعصاب راحتتری داشته باشی..:27:
یعنی میتونم 24ساعته تو اینترنت باشم و دانلود کنم و ماهی فقط 10 هزار تومان بدم؟نقل قول:
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
یک سوال داشتم/..//
سرویس 128 با سرعت دانلود فکر کنم 15 چقدر طول میکشه یه فایل 150Mb رو دانلود کنه؟؟$@#
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
لطفا به هر دو سوالم جواب بدید چون من خیلی آماتورم و اولین بار هست که adsl میخوام بگیرم :10:
نقل قول:
یعنی میتونم 24ساعته تو اینترنت باشم و دانلود کنم و ماهی فقط 10 هزار تومان بدم؟
آره
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
یک سوال داشتم/..//
نقل قول:
سرویس 128 با سرعت دانلود فکر کنم 15 چقدر طول میکشه یه فایل 150Mb رو دانلود کنه؟؟$@#
فک کنم حدود 2ساعت
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
:10:نقل قول:
لطفا به هر دو سوالم جواب بدید چون من خیلی آماتورم و اولین بار هست که adsl میخوام بگیرم
اگه میشه فرمول محاسبه رو به منم بگید مر30 :11:نقل قول:
فک کنم حدود 2ساعت
برای راه اندازی adsl تهران باید چیکارا کنم؟
مودم خوب چی بگیرم؟
مدارک چی لازمه صاحاب خط بابامه
چطوری بفهمم این سرویس برای من میشه یا نه(نمیدونم فیبر نوری هستیم یا مسی)
برای نصبش باید کی رو بیارم
ممنون از کمکهاتون:10:
با IDM حدود 18 کیلو در ثانیه دانلود می کنینقل قول:
150*1024=153600
کیلوبایت
153600/18=8533
ثانیه
8533/60=142
دقیقه
142/60=2.37
ساعت
یعنی 2 ساعتو 37 دقیقه طول میکشه
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
شما باید بری مرکز مخابراتیتون و اینها رو بپرسینقل قول:
مدارک هم باید خود صاحب خط باشه و کارت شناساییش و در صورت لزوم آخرین فیش تلفن
نصبش راحته خودتون هم می تونید نصبش کنید
مودم خوب چی بگیرم؟
راجع به مودم اطلاعی ندارمنقل قول:
بهتره توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید
تاپیکش کجاست؟نقل قول:
راجع به مودم اطلاعی ندارم
بهتره توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید
نقل قول:
خودتون دیگه زحمت پیدا کردنشو بکشیدکد:http://forum.p30world.net/forumdisplay.php?f=251
اگه تاپیکی پیدا نکردین که به دردتون بخوره خودتون ایجادش کنید :20:
سلام
سرعت دانلود 128 مخابرات چه جوریاست ؟
آیا تا 16 رو به طور مداوم پر می کنه یا اینکه پایین تره ؟
من موندم از شاتل بگیرم یا از مخابرات ؟؟
در ضمن قبلا از صبانت سرویس می گرفتم ، سرعتش تا 120 هم می رسید !!
downstream مخابرات رو روی 159 یا 160 بستن و سرعت تا 20 کیلو میره (برای من بعضی موقع ها تا 45 هم میره اما ثابت نیست) ثابتش همون 18 تا 20 هستنقل قول:
شما وقتی صبا نت داشتین احتمالا سرویستون حجمی بوده سرویس های حجمی سرعت زیادی میدن که سریع حجمتون تموم بشه و دوباره تمدید کنین که پولشو بگیرن
اما مخابرات سرعتش همینه که گفتم ولی در عوض نامحدوده و با قیمت پایین
بسته به بودجهتون یکی از مدلهای Asus رو توصیه میکنمنقل قول:
سرعت دانلود × 8 = پهنای باند شمانقل قول:
مثال: 16×8=128
اینم سرعت دانلود باتوجه به افت سرعت توی این چند روزه:نقل قول:
بله دوست عزیز ولی مخابرات واقعاً داره در حق مشترک احجاف میکنه که سقف شماره روی 128 بسته و کف رو از اون هم پایینتر! من یه زمانی از رایانه گستر 64 وایرلس داشتم (ADSL اونموقع نبود)، میتونستم با سرعت بین 20-26 کیلوبایت دانلود کنم. محدودیت حجمی هم نداشت.نقل قول:
دوستان کسی هست از مخابرات 512 گرفته باشه.5111111111111111111112 نه 256
تهران
1 مگ گرفتمنقل قول:
نقل قول:
تهران هستید؟
سرعت دانلود شما بر حسب کیلوبایت بر ثانیه × 3/515625= مقدار دانلود شما بر حسب مگابایت به ازای 1 ساعت.نقل قول:
درسته، فقط یه اشتباه کوچولو انجام داده اید. اونم اینه که 0.37 ساعت، برابر با 37 دقیقه نیست. این 0.37 باید در 60/100 یا همون 6/10 ضرب بشه که بر حسب دقیقه به دست بیاد. (یعنی حدود 22 دقیقه)نقل قول:
نقل قول:این هم تاپیکش، خدمت شما:نقل قول:
اا معرفی مودم های Adsl اا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273233
نقل قول:به به! دوست عزیز زندگی می کنیا! :31:نقل قول:
خیلی حال میده؟ منم می خوام! (:37:)
راستی سرعت دانلود شما که باید 128KBps باشه. داستانش چیه شیطون؟ با رئیس مخابرات دست به یکی کردی؟:46: به ما بگو به کسی نمی گیم. (دوست عزیز، شوخی کردم، یه موقع ناراحت نشی. :11:)
راستی شما ساکن کدوم شهر هستید؟
1 مگ از مخابرات گرفتی سرعتت 240 هست ؟:18:نقل قول:
اگه همین یه مگ رو از صبانت یا جا دیگه بگیری سرعت چنده ؟:18:
در ضمن چطوری 1 مگ گرفتی ؟ 128 بیشتر که نمیدن...؟ دانشجویی گرفتی ؟:10:
تو کرمانشاه نا محدود مخابرات تا 1 مگ میده و شرکت حسابگر تا 2 مگ که قیمتها هم خیلی خوبه.. 2 مگ 77 تومن..!
به احتمال تهران هم آزاد بشه.. و تا 1 مگ رو به عموم بدن..کد:www.hesabgar.com
اقا میشه یه راهنمایی بکنید که چطوری میشه از مخابرات ۱ مگ گرفت ... من هم کارت دانشجویی دارم هم می تونم شرکتی اقدام کنم . فقط می خواستم ببینم اگه شرکت واسه یه منطقه دیگه باشه میشه گرفت یا نه......
من الان دارم ۲۵۶ نامحدود می گیرم ۴۰ تومن سرعت دانلودم هم ۳۳ هستش دوستان لطفا راهنمایی کنید چون من هیچی از adsl سر در نمیارم و تا الان فقط وایرلس داشتم. خیلی ممنون
نه دوست عزیز این استانداردی هست که همه ISPها اینجوری باید سرویس بدن. من خودم از بیش از چندین ISP سرویس داشتم و حتی خودم مسئول یک ISP بودم سرویس یوزرهارو اینجوری میبستیم. البته پهنای باندهای Dedicate بحثش جدا بود.نقل قول:
من چابهارم دوست عزیز
بله 1 مگ مخابرات همینه و 1 مگ از صبانت سرعت دانلودش بین همین سرعت بنده تا 4096 میره.نقل قول:
خیر دوست عزیز من با اساسنامه شرکتم گرفتم.
خیر، چابهارنقل قول:
به زودی تهران هم سرعت بالا آزاد خواهد شد
ایول
من یه سوال داشتم
هزینه ثبت نام این سرویس چقدر میشه
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟:10:
هزینه ای برای ثبت نام ندارهنقل قول:
ایول
من یه سوال داشتم
هزینه ثبت نام این سرویس چقدر میشه
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟
در خصوص مودم هم چند تا پست بالا تاپیک مخصوص مودم adsl معرفی شده ...
و اینم سایت مخابرات تهران
tct.ir
نقل قول:
چه خوب تو تهران هم با اساسنامه شرکت بالای 128 میدند؟؟؟
بجز اساسنامه شرکت دیگه چی میخواهد ؟؟؟
نمیدونم ، اما بعیده :41::13:نقل قول:
حتما !نقل قول:
100 %
بله دوست عزیز توی تهران هم همینه قانون برای کل ایران مشترکهنقل قول:
بجز اساسنامه هم باید یه نامه بزنی از طرف شرکت که شمارو بعنوان نماینده معرفی کنه و خط تلفن هم باید بنام شرکت باشه. کپی کارت ملی و شناسنامه خودت (شخصی که توی نامه بعنوان نماینده معرفی شده) هم باید ارایه بدی.
هزینهها توی وبسایت مخابرات هست، مودم فوق هم به خاطرهها پیوست.نقل قول:
اگه بازم اصرار دارین که همین مودمو بخرین چند راه وجود داره:
1- دسته دومشو تهیه کنین
2- توی رویا تهیهش کنین
3- زمانو برگردونین عقب و بخرینش:31:
معلوم نیست کی 128 به بالا آزاد میشه ؟؟؟نقل قول:
اساسنامه باید اصلش باشه ؟؟؟
ممنون عزیز :10::11:
سلام
آقا یه خاطره ی شیرین واستون از این اینترنت مخابرات تعریف کنم حال کنین
روزای اول که اینترنت مخابرات شروع به کار کرد من و دوستم سریع رفتیم گرفتیم بعد نگو اشتباهی اینترنت مارو انگار 2 مگ وصل کرده بودن(آخه مخابرات 2 مگ بیشتر نداره که؟!داره؟ :31: ) گذاشتیم یه فایل دانلود شه که با سرعت دانلود 500 مواجه شدیم که فک جفتمون کنده شد افتاد زمین :31:
حدود 15 روز جاتون خالی چه حالی کردیم و بلاخره فهمیدن و قطعش کردن :41:
(حتی من تو سایتای تست سرعت دانلود که میرفتم 700 هم نشون میداد بعضی وقتا! )
من هیچ اطلاعی ندارمنقل قول:
هزینهها توی وبسایت مخابرات هست، مودم فوق هم به خاطرهها پیوست.
اگه بازم اصرار دارین که همین مودمو بخرین چند راه وجود داره:
1- دسته دومشو تهیه کنین
2- توی رویا تهیهش کنین
3- زمانو برگردونین عقب و بخرینش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک زدم بچه ها گفتن اینو بگیرم همین 3 روز پیش بود
حالا شما چی پیشنهاد میدید؟؟:20:
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران )
نقل قول:
عجب شانسی آوردی.
کلا مخابرات کارمند ناشی کم نداره.
گیر آدم ناشی افتاده بودی.
اندر حکایت زلزله ژاپن و اینترنت این کشورزلزله8.9 ریشتری اومد که قدرتش با 1700 بمب اتمی که در هیروشیما منفجر شد برابری میکرد ، سونامی 10 متری اومد ، 3 تا از رآکتورهای نیروگاه اتمی فوکوشیما منفجر شدن ، شهر فوکوشیما کاملا تخلیه شد ، محور کره زمین 10 درجه منحرف شد ، کشور ژاپن 2 متر از محل قبلیش تکون خورد ، سرعت گردش زمین 1 میلیونیوم ثانیه تندتر شد ولی اینترنت ژاپن دچار اختلال هم نشد !
واقعا چرا؟ چطور میشه یه کشوری با اینهمه مصیبت ارتباطش حفظ میشه اما ایران زیر سایه امام زمان! همینجوریشم اینترنتش دچار اختلاله و حال و روزمون اینه؟ جز اینه که هیچ کار اصولی و پایه ای برای اینترنت ایران انجام نشده؟
به این موضوع که خوب فکر میکنم کاملا حس میکنم که چقدر از دنیا عقبیم. تخت گاز داریم رو به عقب میتازیم !!!!
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=17287
من شنيدم كه با مخابرات نميشه به چيز پي ن وصل شد راسته يا الكي گفتن اگه نشه كه خيلي ضد حاله.
نقل قول:
نه دوست عزیز میشه وصل شد.
من خودم دارم و بدون افت سرعت دارم استفاده میکنم.
بهتره یه اکانت با آی پی اختصاصی بخریکد:http://01.caspianvpn4.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره ای که به کشورها در ارتباط با سانسور اینترنت داده شده.
هر چه این نمره کمتر باشه بهتره.
این عکسها نشون میدن در ایران فیلترنت وجود داره نه اینترنت !
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
شاهراهای اینترنت کشور
با سلام
دوستان من به تازگي اينترنت از مخابرات گرفتم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم باهاش وصل بشم تمام مواردي را كه كه فكر مي كردم ممكن است ايجاد خطا كند چك كنم در حال حاضر تنظيمات به اين صورت هست كه :
مودم را Bridge كردم 0 ، 35
كانكش به صورت PPPOE بر روي ويندوز 7 ساختم يوزر و پسورد را وارد كردم error 691 مي ده (يوزر پسورد نامعتبر است) تماس گرفتم چند بار يوزر پسورد را چك كردم صحيح بود همچنين شماره تلفن من را گرفتن گفتن كه از مركز تست مي كنند تست كردن گفتند درسته راست و دروغش را نمي دونم حالا موندم چيكار كنم اشكال يا در ويندوز 7 هست يا در خود مودم مي خواستم بدونم كسي قبلا با اين مشكل برخورد كرده از هم فكريتون ممنون
pppoe رو توی مودم تنظیم کن
صد رحمت به فیلترنتنقل قول:
این عکسها نشون میدن در ایران فیلترنت وجود داره نه اینترنت !
کافیه توی وبلاگ یا هرجای دیگه کلمه ی ف رو سرچ کنی میبینی که فیلتره
4shared کافیه یه آهنگ آپلود کنی بلافاصله فیلتر میشه
یعنی واقعا(همه ببخشین) برین توی اینترنت ایران