امکانش نیست.نقل قول:
اتفاقا یک ربع هم طول میکشه.
Printable View
امکانش نیست.نقل قول:
اتفاقا یک ربع هم طول میکشه.
من يه ESC زدم افتاد بيرون رفت تو منو..نقل قول:
بچه ها يه سوالي..
من اين بازي رو امروز تموم كردم بالاخره. آخرش چي شد ؟ واقعا نفهميدم؟ چرا وقتي سيب رو بدست اورديم دختره رو كشتيم؟ بعد هم بيهوش اتفادن؟
اون زنه كه ماهيت عجيب داره كي هست چي هست؟
نقل قول:
تا اون جایی که من فهمیدم اینه که اون زنه ( البته فرشته است نه آدم ! ) به نوعی هدایت کننده دزموند برای نجات پایان دنیا است ( همان طور که در آخرین سکانس AC2 هم این جمله را می گوید که بشریت به دست توست ( یعنی دزموند ) ! ( در ضمن این مسئله پایان بشریت و نجات آن توسط دزموند می تونه در ارتباط با قضیه سال 2012 و پایان دنیا باشه !! این هم از سیاست های پیچیده یوبی می باشد که در REVELATION شاید گوشه هایی از آن را ببینیم ! )
به همین دلیل ممکنه هرچیزی که مانع راه دزموند باشد را بردارد ! که باز هم می گم ممکنه لوسی یکی از آن موانع بوده باشد !
همان طور که دیدید اختیار ازیو کاملا در دست نیروی عجیب سیب بود !
باید نشست و دید در REVELATION چه پیش خواهد آمد ؟!!!
سلام
بازی روی 71% مونده و دیگه هیچ ماموریتی تو نقشه نیست.
چی کار باید انجام بدم؟
من همه ی مراحل اصلی و بعضی از فرعی ها رو رفتم شد 50 درصد!آخرش که چی بشه؟میگن مردم بهت احترام میزارن و یک لباس جدید میده!نقل قول:
باید نقشه گنج ها و پرچم ها و پر ها را از مغازه های paint ( علامت آن ها یک قلمو هست ! ) بخرید و همه را جمع کنید !نقل قول:
در ضمن باید همه ماموریت ها را 100 درصد کرده باشید ( یعنی کار مربوطه ای که برای 100 درصد کردن هر ماموریت لازمه را آنجام داده باشید مثلا گفته حتما از روی یه نیمکت هدف را بکشید یا در زمان 30 ثانیه همه را بکشید و ... !!! )
شما rebuilt رم را 100 درصد کرده اید دیگه ؟!! یعنی همه مغازه ها و مناطق را خریده اید ؟؟! حتما باید این کار را هم بکنید !
باید ماموریت های هر 3 گروه جنگجو ، دزد و بووووووووووق را انجام داده باشید !!!!!!!!!!:31::31::31:
من خودم تا 83% را رفتم ولی دیگه خیلی طول می کشید و بی خیالش شدم !!!
تا همین 83 درصد هم حدود 16 ساعت طول کشید !!
فکر کنم منصرف شدید !!! نه ؟!!!!!:31::31:
سلام علیکم
من تازه واردم!:18:
هر سه تا رو رفتم(منظورم اساسین1 -2-brotherhood)
یه سوال داشتم که این صحنه هایی که افراد 1 ساعت وای میستن صحبت میکنن و نمیشه رد کرد،مثلا تو اساسین 1 وقتی که دزموند با المعلم صحبت میکنه رو نمیشه رد کرد؟
من که هر دکمه ای رو میزنم رد نمیشه!
لطفا مرا به راه راست هدایت فرمایید!:27:
میشه یا نمیشه؟
سلامنقل قول:
نه نمیشه ردش کرد چون این صحبت ها ib game هستش و کات سانس نیستش که بشه ردش کرد.
دوستان نمیدونین نسخه ی بعدی کی میاد بیرون .
نسخه جدید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492879&page=16
من بازی رو تموم نکردم ولی یه چیزی بهتون بگم . انگار آخر بازی لوسی رو میکشیم!
اگر شما وسط بازی از دستگاه خارج بشین. حتی در یه قسمتی از بازی متوجه این میشین که بعضی از دوستاتون تمپلار هستن! ولی چون اقدامی واسه نابودی شما نکردن و شما هم در حد شک به این موضوع پی می برین کاری نمیکنین. از طرفی چون دزموند با اون دختره رابطه داره نمیتونه قبول کنه که یه تمپلار هست.
من احتمالش رو میدم ( بازی رو هنوز تموم نکردم) که اونا منتظر هستن که کار دزموند تموم بشه. یعنی دزموند یه جور وسلیه هست واسه اونا!!!
راستی.
به نظر شما AC2 از این بهتر نبود؟ من خیلی با این ورژن ارتباط برقرار نکردم. بازی بدی نیست ولی خوب کمی شلوغ شده بعضی جاهاش!!
اتفاقا اگه با AC2 حال کردید (مثل من ! ) باید با این بازی بیشتر حال کنید ( مثل من !!! )نقل قول:
بگو چرا ؟!
چون تمام نقاط قوت AC2 اینجا هم هست و یوبی سعی کرده با تکرار یک فرمول موفق فقط پول به جیب بزنه !!
البته خدایی روی بعضی قسمت ها خیلی عمیق تر وارد شده ! مثل اقتصاد و ساختن دوباره روم یا ماموریت های داوینچی و تانک و ماشین گان !!! یا گذشته عشقی ازیو !!!
شاید منظورشون داستان این نسخه بوده
به نظر منم سری داستانی نسخه ی 2 جذاب تر از این نسخه بود
اما این نسخه گیم پلی بهتری داشت
کسی میدونه چطوری باید وقتی یکی از اساسین ها به level 9 می رسه تبدیل به اساسین کرد و براش مراسم (cermony) گرفت؟
(اگه تو همین تاپیک قبلا گفته شده لطفا صفحشو بگین؟)
یک سوال دیگه.تو اون مرحله داوینچی که باید با ماشین پرنده پرواز کنی ,چطوری باید ماشین رو کنترل کنی که به زمبن نخوره؟آخه زود سقوت می کنه!
باید به نزدیک زمین که میرسه،به خود زمین گلوله بزنی تا دوباره اوج بگیری.نقل قول:
یک سوال دیگه.تو اون مرحله داوینچی که باید با ماشین پرنده پرواز کنی ,چطوری باید ماشین رو کنترل کنی که به زمبن نخوره؟آخه زود سقوت می کنه!
سلام
من تا آخرش رفتم فقط الان دارم هر چی ماموریته رو انجام میدم
یه ماموریت رسیدم که 3 دقیقه وقت میده و باید کلی توی ساختمونها بپر بپر راه بندازیم که زمانش خیلی کمه
حالا رمزی یا تراینری وجود داره که اون زمان رو بشه متوقف کرد ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
مرسی
سلام به همگی
من تمان ماموریتای بازی رو تموم کردم چه اصلی و چه فرعی
80% بازی کامل شده یه اسلحم باز نشده یه شاپ کوئستم مونده با چند تا شنل (فقط یکیش باز شده)
هر چی پرچم، پر و صندوقچه بوده رو هم گرفتم به خغیر از اونی که تو سکرت پلیس هست همونی که باید کاریناله رو دنبال کنی آخرم بکشیش پرچمه هم می دونم کجاست رو ابلیسکه (نماد شیطان)!
کسی هست ته این بازی رو در آورده باشه؟!
لطفا کمک کنید یه توضیحم بدین اون آیتمایی که باز نشده چیا هستن
چترش با اون لباس گرگی و شمشیر کوچیکه و شمشیر الطیر خیلی خوف بودن
خدایی گیم پلیش خیلی حال می ده من که ازش خسته نمی شم
فکر کنم وقتی درجه هر کدومشون تا اخر رسید وقتی وارد مقر اصلی اسسین ها بشه خود به خود مراسم انجام میشه و تبدیل به اسسین میشهنقل قول:
سلام
کسی سیو 25 درصد بازی را داره بزاره ممنون میشم!
ایول، در ادامه ی این صحبتات بگم که این بازی همش راجع به فراماسونه اگه یادتون باشه تو 2 راجع به مهدی همون امام زمان خودمون هم صحبت می کنن که جنگ آخر زمان آرماگدون و ادامه این داستانا این فرماسونا کلا همه جا هستن تو فیلما، کارتونا و بازیا من وارد جزییات نشدم چون هم حوصلشو ندارم هم از موضوع منحرف می شیم ولی بد نیس راجعبش یه تحقیقی کنید بعد می فهمین که دنیا دست کیاست!نقل قول:
تو بازی خیلی از نماداشون استفاده شده (تک چشم و ...)
چرا این بازی از 70% بیشتر تموم نمیشه؟
چون باید همه مکان ها ، پوینت ها مغازه ها رو بخرید در کل باید تو نقشه هیچ جایی نذارید بمونهنقل قول:
منم با شما موافقم. بازی خیلی راز آلود و معما گونه هستش. یه جورایی ذهنمو مشغول کرده.نقل قول:
یه ویکی راجع به اساسین کرید هست که توش مطالب خیلی جالبی وجود داره. در مورد فرقه حشاشین(اساسین) و تمپلارها.
تو این ویکی افرادی مثل محمد رضا پهلوی(شاه) و شعبان بی مخ جز تمپلارها محسوب شدن حتی راجع به ساواک هست که در موردش نوشته سازمانی که توسط تمپلارها و برای پیشبرد اهدافشون تاسیس شده. در مقابل مصدق جز اساسین هستش. از این جور مطالب خیلی توش هست.خودتون ببینید بهتره.
در ضمن مینروا(minerva) و جونو(juno) الهه های یونان و روم باستان هستن که به کمک سیب بهشت(apple of eden) کنترل انسان ها رو در اختیار داشتن و .... یه جورایی میشه گفت اجنه هستن.
"در ضمن بازی پر از نماد های فراماسونری و شیطانپرستیه"
[HTML]http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Assassin%27s_Creed_Wiki[/HTML]
والا الان تمام بازیا رو یه جوری کردن که اونایی که تنشون میخاره منحرف شن:31:نقل قول:
مثلا بازیه GOW رو میان میسازن که بهترین بازیه جهان بشه و همه بخوان بازی کنن اون وقت وسطش اونهمه صحنه ی مبتذل میذارن که مجبوریم اونارو هم ببینیم ولی مهم نیست
من هیچ وقت به خاطر همچین مسائلی یه بازیی رو ول نمیکنم اساسینز هم یه بازیه خدایی شده ولی خوب توش اینجور مسائل هست که به نظرم از ارزش بازی کم نمیکنه ما نباید زیاد به نماد توجه کنیم:46:
با سلام
باید بگم این بازی از نظر گرافیکی نصبت به نسخه اول ضعیف تر می باشد
چون از نظر افکت های تصویری پایین می باشد
با سلام دوباره.در نسخه 2علاوه برنشانه های ماسونی این بازی نشانگر پایان حکومت پاپهای کاتولیک وشروع عصر رنسانس وآغاز همزمان پروتستانیزم می باشد.
شنل شو باید چجوری عوض کنم؟
تو شهر یه مغازه هایی هست که تو نقشه با شکل قرقره نشون داده شده.میری اونجا و لباستو عوض میکنی.البته بعضیاشون لاک هستند باید آنلاک کنی:5:نقل قول:
اونارو میدونم ،یه شنل از اونجا گرفتم اما الان ک میخوام شنل سفیدمو بندازم نمیشه ،اونجام میگه شما این شنلو دارید(u already have it)نقل قول:
ببینید شما باس بری تو اینتروری (با زدن اسکیپ) اونجا چیزایه جدیدیو که به دست میاری با علامت تعجب قرمز نشون میده می تونی بری اونجا و هر چی چیز جدید یا قدیمی داریو ببینیو عوض کنی!!!!نقل قول:
اونارو میدونم ،یه شنل از اونجا گرفتم اما الان ک میخوام شنل سفیدمو بندازم نمیشه ،اونجام میگه شما این شنلو دارید(u already have it)
سلام
بچه ها آپدیت شماره 1.01 با 1.02 چه فرقی داره ؟ یعنی اینطوری می خوام بگم که تغییراتی که آپدیت 1.01 در بازی ایجاد می کرد رو ، بدون اینکه این نسخه (1.01) رو نصب کنم و مستقیم 1.02 رو نصب کنم باز هم در بازی ایجاد می شود ؟؟ یا برای تغییرات کامل باید اول آپدیت 1.01 و سپس 1.02 رو نصب کنم ؟
shop quest رو چجوری باید کامل کنم ؟
ایتم هایی رو که میخوان براشون تهیه کن.نقل قول:
چجوری ؟............نقل قول:
یه سری ایتم هر مغازه دار احتیاج داره باید بهش برسونی.نقل قول:
صندوقچه ها رو دنبال ایتم ها بگردید،بعد که پیدا کردید تحویل مغازه دار بدید.
زیاد گشتم یه چیزاییم پیدا میکنم بعد میبرم میفروشم بشون ....نقل قول:
اقا من تو منطقه که یه توپ طلایی تو دسته باید چی کار کنم سرباز رو می کوشه و خون خودت هم خیلی کم می شه
( سکانس 8 که پادشاه رو دنبال می کنی )
باید بری نزدیک سربازهایی که علامت قرمز رو سرشونه وبا سیب اونا رو بکشینقل قول:
مهم نیس،هر چقدر دکمه رو بیشتر نگه داری از خون خودت بیشتر کم میشه و تعداد سربازای بیشتری رو میکشه اما سریع خون تو پر میشه حتی اگه خالی شده باشه!نقل قول:
فک کنم واسه 100٪ کردن بازی این قسمت رو باید بدون اینکه از جونت کم بشه بری، من که فقط فرار میکردم اصلا از سیب استفاده نکردم.
کجا فرار کنم
سلام
این بازی نسخه ی ایرانی هم داره؟یعنی شرکت های ایرانی اونو دستکاری کرده باشن؟
همون اولش بنا به دلایلی مجبور شدم حذفش کنم.
سینماتیک هاش مشکل داشت.