دوست عزیز این بازی به نظر هیچ داستانی ندارد و مراحل کم هستند و بازی زود تمام می شود. فقط خود بازی جذابیت داره، گرافیک. طراحی محیط و خودروها، مراحل پلیس و هندلینگ خوب ماشین ها از نکات مثبت این بازی میباشند.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز این بازی به نظر هیچ داستانی ندارد و مراحل کم هستند و بازی زود تمام می شود. فقط خود بازی جذابیت داره، گرافیک. طراحی محیط و خودروها، مراحل پلیس و هندلینگ خوب ماشین ها از نکات مثبت این بازی میباشند.نقل قول:
سیستم من گرافیک Geforce 9500 و رم 2 گیگ و سی پی یو E5700 داره
با رزولوشن های 1024*768 و 800*600 توی بازی بعضی جاها گیر میکنه و روان نیست
کسی این مشکل رو داره؟!
در ضمن بازی رو در ویندوز 7 اجرا میکنم
سلام
وقتی کنترل راست رو میرنی یه سری ماشین میاد که هر کدوم قیمتی داره
میشه اونا رو خرید و استفاده کرد
یه توضیح دقیق با اسم در مورد کارایی امکانات جدید ت وباز ی میشه بدید
مثل emp
سلامنقل قول:
استاد شما که این همه به این بازی واردی من می خوام ویندوزمو عوض کنم
اما سیوهاش تو ویندوز بعدی کار نمی کنه
مثل بازی جی تی ای که بعد از تعویض ویندوز سیوهارو پیدا نمی کنه و گاهی اکس لایو لازم داره
راهی داره که بشه بعد از تعویض ویندوز سیوهارو بیارم؟
آخه نه اونقدر از بازی گذشته که بگم همینجا نا آخرش بازی کنم بعد ویندوز عوض کنم نه اونقدر کمه که برم از اول بازی کنم
و یه سوال دیگه از کسایی که بازی رو تموم کردن
چند بار کل ماشین ها عوض می شه؟
الان بعد از تقریبا 30 مرحله یه سری ماشین جدید باز شده که سرعت و قدرتشون بیشتره
سلام بچه ها
من سیستمو اپگرید کردم
یه چیزی را تازه متوجه شدم
اصلا مثل اینکه یه بازی دیگه دارم بازی میکنم
رفتم تمام تنظیمات گرافیکی را گذاشتم آخرش
البته رزولیشن 1680*1050 چون مانیتورم اخرش همینه
یک کیفیت و گرافیکی داره که دهنم باز موند وقتی دیدم
مانیتورم هم که led هست خوبه
52 تا 60 فریم گرفتم
تازه یه چیزی بگم شاید باورتوننشه
اصلا دیگه تصادف نمیکنم
گلا گیم پلی عوض شده
وقتی گرافیک قوی نیست گیم پلی نیز بد میشه (به خاطر افت فریم)
مثلا وقتی میخواستم برخورد کنم دیوار تا هدایت کنم قشنگ داغون میشدم و سرعتم کممیشد
فکر کنم به خاطر اینه که دیر عمل میکرد
اما الان فوری میکشم کنار و ....
خلاصه تا حالا هر چی راجع به گیمهای کامپیتوری قضاوت کرده بودم همشون اشتباه بوده
چون تازه متوجه شدم گیم واقعی در کامپیوتر چیه
و پشیمونم که چرا یک گرافیک خوب نمیگرفتم
من این اکتیویتور رو نصب کردم بازی کلا مرد
قیمت نیست. امتیازه. مجموع امتیازات به یه حد مشخص برسه باعث باز شدن یک ماشین میشه.نقل قول:
تجهیزات مشترک بین مسابقه دهنده و پلیس
- Spike Strip (دکمه 2 قسمت ماشین حساب) - صفحه میخ از پشت ماشین آزاد و سر راه ماشین عقبی قرار میگیره.
- EMP (دکمه 4 قسمت ماشین حساب) - با حفظ فاصله مناسب, پالس الکترو مغناطیسی به سمت ماشین مقابل پرتاب میشه که باعث صدمه جزئی و مختل کردن تعادل اون میشه.
تجهیزات انحصاری مسابقه دهنده
- Jammer (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - تجهیزات و اسلحه های ماشین های اطراف برای مدتی غیر فعال میشه. (مثلا صفحات میخ جمع میشه)
- Turbo (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - سرعت ماشین شما برای زمان محدودی زیاد میشه.
تجهیزات انحصاری پلیس
- Road Block (دکمه 6 قسمت ماشین حساب) - صفی از ماشین های پلیس کمی جلوتر در مسیر قرار میگیره.
- Helicopter (دکمه 8 قسمت ماشین حساب) - هلی کوپتری احضار میشه که کمی جلوتر در مسیر صفحات میخ رو سر راه یکی از مسابقه دهنده ها میندازه.
سیو بازی از سیو های Games for Windows - Live نیست... فقط از مسیر زیر یه کپی میگیرین:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit
برای نقش مسابقه دهنده دقیقا 54 ماشین وجود داره که برای باز شدن آخرین ماشین مجموع امتیاز ها باید به 1,000,000 برسه و برای نقش پلیس دقیقا 49 ماشین وجود داره که برای باز شدن آخرین ماشین اینجا هم مجموع امتیاز ها باید به 1,000,000 رسیده باشه.
الهی! :31:نقل قول:
مرد؟ توضیحی... شرحی... شما که داشتین بازی رو میرفتین!!نقل قول:
بنده هم در حال حاظر حالت قبل از اپگرید شمارو داشتم :31::27:خیلی اذیت میشه ادم :2:نقل قول:
.
اما در مورد این بازی موضوع فرق میکنه !! گرافیک رو تا ته :31:میزارم 30 فریم میگرم !! تا ته :31:کم میکنم باز همون قدر فریم میگیرم !! (یه دو سه تا بیشتر):18:
.
معلوم نیست این بازی چشه :18::31:
اصلا این بازی مگه تنظیمات گرافیک داره ؟ :18:نقل قول:
رفتم تمام تنظیمات گرافیکی را گذاشتم آخرش
من که جز ریزولیشن چیز دیگه ای ندیدم :31:
وا مگه میشه ؟نقل قول:
گرافیک و بقیه سیستم شما چیه ؟
ای بابا حالا چرا میزنی ؟نقل قول:
به هر حال همون چند تا تنظیماتی که داره منظورم اونا بودند
بازی دد اسپیس نیز تنظیماتی خاصی نداشت ولی گرافیک خوبی داشت
سلامنقل قول:
یعنی شما می گی من فقط سیوهارو کپی کنم حله؟
اما من همین کار رو کردم نشد
بازی لود می شد و همون اول که می زنه پرس انی کی تو کانتینیو تا دکمه می زدم از بازی می پرید بیرون
---
در مورد دومی هم بعد از نصب اکتیویتور و آخرین پچ
وقتی با ترینر بخوام بازی کنم در قسمت انتخاب ماشین تا وارد اون صفحه می شه می پره بیرون
اما بدون ترینر کار می کنه
منکه بی پچ و اکتیویتور مشکل خاصی نداشتم فقط مشکل همون کانکت شدنش به اینترنته که خیلی رو اعصابه
گفتم شاید دیگه بازی رو کاملا آفلاین کنه که نکرد که هیچ بدتر هم شد
حالا به نظر شما مشکل از کدوم این 2 تا بوده و راهی داره که رول بکش کنم؟
کسی میدونه برای انلاین بازی کردن nfs hp سرعت اینترنت چند میخواد منظورم پینگش حداقل چند باشه خوبه ؟
سلام . یکی سریال نصب بازی رو لطف میکنه . ممنون .
قربونت سریال نمی خواد کهنقل قول:
مگه کرکش رو نداری؟
گیر آوردن یه کرک کاری نداره حتی همین جا همه دارن که بهت بدن
اما گیر آوردن یه سریالی که کار کنه و بعد از وصل شدن به سرور بازی ولید شناخته شه در حد محاله
بله... امتحان شده... اما خارج شدن سر لود کردن خودش میتونه به چند صورت حل بشه. حالا با توجه به اینکه شما بار اول مشکلی نداشتین تنها موردی که از بین این سه مورد میمونه اینه که از کنترل پنل کارت گرافیکتون anti-aliasing رو غیر فعال کنین.نقل قول:
می تونین سیو تون رو اپلود کنین تا چک کنیم... شاید اصلا سیوتون زده خراب شده!
حل مشکل کانکت شدنتون فقط این بود که به اینترنت وصل نباشین! البته اگه وصل نباشین بازی سعی در کانکت شدن رو داره همون شروع کار که البته زمانش خیلی کمه.
خب... مشخصه که اون ترینر فقط برای یه ورژن خاصه. اپدیت بشه بازی نباید ترینر قبلی کار کنه.
اولین باره که اومدم تو این تاپیک که آخرین بارش هم هست و فقط یه چیزی میگم اونم اینکه حیف اون 2 هزار تومن +400 تومن پول تاکسی که برای این بازی صرف شد ! Burnout Paradise رو نصب کردم و دارم دوباره لذت میبرم
no quote plz
دوستان عزیز
از چه جو استیکی باید استفاده کرد ؟
عادی ها را می زنم
جواب نمی ده
چرا مال من معمولی بود ارحت هم جواب داد...نقل قول:
فقط باید توی تنظیمات کنترل بازی کلیدهای دسته رو تعیین کنی...
اقایون منم انلاین شدم اینم ای دی :hamed619
هرکی بازی میکنه و فکر میکنه خیلی بلده اد کنه :31::21:
راستی این پچ 1.02 خیلی چرت بود اصلا نمی ارزید ولی برای ان شدن مجبور شدم دانلود کنم !
سلام دوستان
یه سوال تکراری داشتم:(ببخشید دیگه:2:)
میخواستم ببینم چجوری میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟یا مثلا با دوستم LAN بازی کنم؟(اگه میشه منو به پست های جواب راهنمایی کنید.)
دسته های PS2 که با تبدیل به کامپیوتر وصل میشن تو این بازی جواب میده؟
با تشکر فراوون...
من یک مشکل دارم که قبلا نداشتم
بازی رو نصب کردم و خواستم از اول برم همون اولین مسابقه که با پورشه هست همون اول که ماشین رو نشون میده صفحه سیاه میشه و هیچ چیزی اتفاق نمی افته
قبلا این مشکل رو نداشتم
برای انلاین بازی کردن که میشه گفت نصف جذابیت این بازی با انلاینشه اول اینکه باید سی دی اورجینال دست اول داشته باشی دوم اینکه سرعت اینترنت خوبی داشته باشی من 128 وایمکس ایرانسل دارم :thumbsup: که جای خندست که جواب میده و میشه بازی کرد البته 8نفره نمیشه چون نمیکشه ولی تا 4 یا 5 نفر جواب میدهنقل قول:
راستی برای انلاین شدنش بایت آپدیت بشه این بازی که 312 مگ هست که شب تا صبح تول کشید دان بشه :41:
داداش قربون دستت که جواب دادی.نقل قول:
ولی منظورم این بود که بخوای بدون CD اورجینال بازی کنی.
با اون CD نمیدونم چندین دلاری که کاری نداره.ولی بدون اون راهی نداره؟مثلا نرم افزار خاصی نیست؟(مثل Garena)
نه نمیشه چون هر سی دی یه کد پشت دفترچه سی دیش داره که متعلق به اون سی دی هست مثل یه جور اکانت می مونه که فقط هم یه بار استفاده میشه کرد !نقل قول:
پس چون فکر همجاشو کردن فکر نمیکنم دیگه راهی مونده باشه !!!
مرسی.نقل قول:
همه ی بازی ها اینطوری هستند.
ولی هکر ها یه نرم افزار های میسازن که بشه بازی ها رو انلاین و بدون پرداخت پول بازی کرد.
حالا بازی رو چند خریدی؟
کرک reloaded را استفاده میکنم.میگه یه کلیدو فشار بده.بعدم توی بازی میخواد وصل بشه به سرور.چکارش کنم؟
خب... اون موقع نباید به اینترنت وصل باشین.نقل قول:
دوستان تو اين بازي تو race هاي مختلف تو يك سري نقاط مشخص يا به تعبيري كه تو تاپيك هاي خارجي اشاره شده بود Certain points فريم بازي يهو از بالاترين حد به كم كم ميرسه به اندازه 1 يا 2 ثانيه و دوباره درست ميشه
10 بار هم اگه اون Race رو از اول بري هميشه تو اون نقطه اينطوري ميشه
مهم هم نيست با چه تنظيماتي ميري چه 1080 high چه 800*600 low
مثلا تو يكي از race ها دقيقا اونجا كه كنار جاده يك شهر بازي هست و اون وسيله داره ميچرخه از كنارش كه رد ميشي اينطوري ميشه
patch دوم هم دان كردم زدم تاثيري نداشت
تاپيك هاي خارجي زياد گزارش شده بود
اينجا كسي اين مشكل رو داره ؟
دقیقا پدرام جان منم همین مشکل رو داشتم!نقل قول:
یعنی دقیقا توی بعضی نقاط خاص شما شاهد افت فریم هستی و نوع race (فشار روی cpu) و تنظیمات گرافیک (فشار روی gpu) تغییری توش ایجاد نمیکنه که نشان از مشکل داشتن خود بازیه!!
واقعا خوبه ادم همچين تاپيك ها و دوستاني مثل شما رو داره كه سريع و كامل ادم رو روشن ميكنيدنقل قول:
وگرنه ادم بايد كلي وقت بگذاره هي بره بگرده تو دنياي خارجي و حجمه عظيم درايور ها رو تست كنه و كرك و پچ و ...
به خصوص براي كسي مثل من كه تازه سيستم اپ كرده كه همش اين فكر مياد سرش كه نكنه كارتش مشكل داره يا درايورش
جالب اينجاست بعد و قبل از Patch كه دادن و توش به وضوح نوشتم Cpu performance issue باز هم همين وضع هست
مرسي
لطف داری پدرام جان:40:نقل قول:
در مورد اون پچ هم به واقع من نشنیدم کسی باهاش مشکلات اساسی بازی رفع شده باشه!!
منم که اینترنتم زغالی:31: کلا بیخیالش شدم و با توجه به عامیانه بودن مشکل از روی ناچار باهاش سر کردم!!...مثل بقیه:13:
خوب چرا اکانت EA نمیخری قیمتش هم پاینتر خیلی 10 یا 15 تومان فکر کنم چند ماهه . قیمت سی دی که 58 تومانه یه سری بزن game-ir. comنقل قول:
دوستان من بازي رو كه نصب كردم درايورم 258 بود كه تصوير توي بازي اينطوري بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش 266 رو دانلود كردم نصب كردم درست شد و يكي دوروز بازي كردم و Race هاش رو رفتم
بعدش test drive 2 رو نصب كردم و بازي كردم
امروز دوباره اومدم Nfs رو بازي كنم باز هم اينطوري شده
==============================
ويرايش :
اين درايور هاي nVIDIA هم تو اين نسخه اخر تركونده
اون از Roll back حدودا 2 تا 3 فريمي تو بازي ها اينم از اين مشكلش
يك بار unistall كردم دوباره نصب كردم درست شد
ولي خداييش مشكلات drop frame و stuttering اين بازي واقعا داغونه
ملتي بس شاكي هستن اونم با چه سيستم هايي
اين patch 2 هم كه الكي بود همه دارن انتقاد ميكنن به Criterion با اين port اش
اگه حوصله داشتين اين تاپيك رو بخونيد كه فروم رسمي خود بازي هست به خصوص صفحات اخر:
کد:http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/4714244.page
با سلام..
دوستان وقتی میخوام بازی رو اینستال کنم این پیغام میاد...هر کاری میکنم جلوتر نمیره..
چیکار کنم؟؟؟
فکر کنم دی وی دیش خرابه و مثل ینکه میگه فایل نیست!نقل قول:
دوستان این بازی نشون میده که بازی چند درصد شده؟! کجاش؟
توی قسمت career کلید backspace رو بزن به طور کامل مشخصات پروفایلت رو میگه.نقل قول:
سلام دوستان.من این بازی رو تو لپ تاپ 5742g acer نصب کردم ، وقتی وارد بازی می شم فقط ماشین درست نمایش داده می شه و محیط سیاه رنگ دیده می شه و خیلی چیز های اصلا نا مرئی هستن.مشکل از درایور کارت گرافیکمه یا اینکه لپ تاپ این باز ی رو نمی کشه؟ بزنامه physx رو هم نصب کردم ، درست نشد.
کارت گرافیک لپ تاپ 540m geforce هست.(البته می دونم در کل قدرت لپ تاپ از پی سی خیلی کمتره)
این بازی PhysX رو به همراه نداره... PhysX رو برای یه سری بازی های خاص می بینین. اگه تو یه بازی گزینه فعال سازیش رو نداشته باشین یعنی اون بازی قابلیتشو نداره.نقل قول:
آخرین درایور متناسب موجود در آدرس زیر رو بگیرین و یه امتحانی بکنین:
کد:http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Desktop+graphics+controllers&ProductProduct=Intel%C2%AE+HD+Graphics&ProdId=3231&LineId=1100&FamilyId=39
گرافیک لپ تاپت چیز بدی نیست و مطمئنا حداقل از نظر قدرت سخت افزاری نباید کم بیاری...نقل قول:
ولی مشکل اساسی اینه که بعضی از بازیها گرافیک لپ تاپ رو برای اجرا ساپورت نمیکنه و ممکنه مشکل شما هم از اینجا باشه!
این متنی هست که دقیقا توی read me این بازی نوشته:
نقل قول:
NOTE: Laptop versions of these chipsets may work, but are not officially supported
ولی شما اگه دایور گرفیکت رو به روز کنی بد نیست و ممکنه جواب بگیری ولی بهت قول نمیدم!
(همزمانی پست با هومان:20:)
سلام
می خواستم بدونم تو این بازی باید حتما اول بشی ( مدال طلایی ) رو بگیری یا فرقی نمی کنه ؟
اصلا این بازی چطوری تموم میشه و مراحلش کامل می شن؟