سلام.
من هم بایوس را به 212 آپدیت کردم. تا حالا که خوب بوده.مشکلی داشت خبر میدم.دمای سی پی یو هم حدود 53 تا 60 متغیره.در حالت Entetaiment.
Printable View
سلام.
من هم بایوس را به 212 آپدیت کردم. تا حالا که خوب بوده.مشکلی داشت خبر میدم.دمای سی پی یو هم حدود 53 تا 60 متغیره.در حالت Entetaiment.
اینم واسه ما ! حالا بده یا خوبه ؟!:27:
مد010 هست ، لطفا سوال نفرمایید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای رم 1066MHz خوبه. اگر رمت 1333MHz بود میشه گفت یکمی نسبت به بقیه کمتر میشد و اونوقت باید دنبال رفعه مشکل میشدی که چرا اینجوریه اما الان خوبه و من مشکلی نمیبینم.
فقط Latency برای رم و سی پی یو یکم زیاد شده. این قسمت زمان پاسخگویی رو نشون میده و هر چقدر کمتر باشه بهتره. اینجا نمره بیشتر به منظور بدتر بودن اون همراه با زمان پاسخگویی بیشتر است. مثلا دری یک چیزی رو به یکی توضیح میدی یکی زود میگیره و یکی دیر میگیره مسئله رو. :31:
چون رمت دارای تایمینگ 7.7.7.20 هست یعنی اینکه زمان پاسخگوییش از رمهایی که 1333MHz با تایمینگ 9.9.9.24 هستند بهتره. در رمها هم هر چقدر تایمینگ پایین تر باشه بهتره. حالا شما در زمانی و چه شرایطی این بنچ مارک رو گرفتی که با وجود تایمینگ کمتر Latency بیشتر داری نمیدونم :23: احتمال داره لپ تاپ زیادی گرم بوده و خیلی وقت بوده که داشتی استفاده میکردی.
دوستان چیپ ست را هم آپ دیت کردم.طبق اون لینکی که مهران داده بود.ممنون مهران جان.در آپ دیت هم مشکلی نبود وبه راحتی آپ شد.
نقل قول:
شما CPU Multiplier رو عددش چقدر بود ضربدر عددی کن که در قسمت CPU FSB نشون میده ببین عددش چند میشه.
هر چقدر که شد به کلاک سی پی یو نگاه کن متوجه میشی جریان چیه. این قسمت اتوماتیک با تقییر دادن حالت های استفاده در لپ تاپ تنظیم میشه و شما نمیتونی کاری بکنی که کم بشه یا زیاد. همیشه هم دنبال عدد بیشتر نباش در بعضی جاها عدد کمتر نشون دهنده ی بهتر بودن هست. یعنی دقیقا بر عکس اون چیزی که فکر میکنیم باشه. :46:
موقعی که اون بنچمارک رو گرفتم نوت بوک روی حالت High Performance بود ، العان یکی روی Entertainment Mode گرفتم :
از کی تا حالا شرکتی که ایران رو تحریم میکنه اسم 4-5 تا نمایندگی رسمی ایران رو تو سایتش میزنه !!نقل قول:
گر گدا کاهل بود تقصیر ASUS چیست ؟
آره الان خیلی بهتر شد. :46:نقل قول:
ببخشید n61jq دیدم با این کانفیگ 3400000 میخواستم ببینم همینه دیگه آره؟
cpu .corei7. cache 6MB.ram 4GB DDR3.HDD 640GB.VGA G320M1.5 1GB.16 LED.blue ray.
درسته؟قیمتش خوبه؟برم بگیرم؟
سلام دوستان عزیز!! ویندوزم هی داره میگه up date کن! بکنم؟میترسم! چه کار کنم؟ مهران جان شما هم که خبره ای 1کمکی بکن
امین جان این چیه دادی قیمته؟ کانفیگه؟ معلوم نیست چیه!ولی در جوابت اره همه چیزش خوبه فقط سرعت هاردش 1 ذره کمه!!! من با گارانتی ویستا خریدم 1.430!حالا نمیدونم منظورت 3میلیونو 400؟:18::18:نقل قول:
اگه منظورت اینه باید بگم یا ابولفضل!!!:31:
میشه بی ضحمت روش آپدیت bios رو بگید
من فایل 212 رو دان کردم ولی آپدیت رو بلد نیستم
ورژن فعلیم 208 هست
یه بنده خدایی می گفت موقع آپدیت bios مشکل پیدا کرده و مادربرد لپ تاپش مرخص شده راسته؟
n61jq با گرافیک جی فورس نداریمنقل قول:
همه ا تی آی هستن با بلوری و هارد 640 قیمتش الن حدود 1450
مدلهایی دیگه هم هستن بدون بلوری و هارد 500 که ارزونترند
دنبال یه برنامه بگرد به اسم winflash (رو لپتاپ نصبه)نقل قول:
اگه پاکش کردی توی سایت ایسوس هست و همچنین توی دی وی دی همراه لپتاپ
البته من اینجوری آپدیت کردم:
فایل بایوس رو ریختم تو درایو c
بعد ریستارت کردم و 2 fرو زدم
یه منو اومد که توش یکم گشتم و flash bios رو پیدا کردم
بقیه اش خیلی سادست
آره چرا آپدیت نکنی. لولو خور خوره که نیست بخورتت :31:نقل قول:
ویندوز این لپ تاپ اورجیناله. یعنی ویندوزی که شما بابتش حداقل 150 هزارتومن پول دادی و این پول هم توسط دلالی ایسوس قسمت زیادیش میره توی جیب مایکروسافت. مایکروسافت هم وظیفه داره برای امثالی مثل منو تو که از ویندوزش استفاده میکنیم رفع مشکل بکنه. مثلا باگ ها رو رفع کنه. سوراخهای امنیتی رو بپوشونه و غیره...
این آپدیت ویندوز هم خیلی از مشکلات سیستم عامل ویندوز رو رفع میکنه. شما هم بزار ویندوز آپدیت بشه و کارشو بکنه. فقط بعد از اینکه آپدیت کردی برای اینکه سرعت اینترنتت در دفعات بعد گرفته نشه و پایین نیاد تنظیمات قسمت آپدیت رو بزار روی قسمتی که در عکس زیر نشون دادم.
این 4 گزینه ای که در بالا وجود داره معنی هاش اینها میشند.
-آپدیت ها را اتوماتیک نصب کن.
-آپدیت ها را دانلود کن ولی به من اجازه بده تا انتخاب کنم چه چیزی نصب بشه.
-دنبال آپدیت ها باش ولی خودم میخوام تعیین کنم چه چیزی دانلود بشه و چه چیزی نصب بشه.
-هرگز دنبال آپدیت نگرد.
حالا من به شما گزینه سوم رو پیشنهاد میکنم چون 2 گزینه ی بالای اون آپدیت ها رو بدون دخالت شما دانلود میکنه و این ممکنه در مواقعی که به اینترنت پرسرعت احتیاج دارید سرعت اینترنت رو پایین بیاره و چون شما خبر ندارید که مشکل ازکجاست فکر میکنید که سرعت اینترنت خود به خود کم شده در حالی که این طور نیست.
در ضمن یک انجمن هم مخصوص ویندوز 7 وجود داره. به اونجا سر بزنی و مطالبش رو بخونی خیلی از مشکلاتت در رابطه با ویندوز 7 حل میشه.
ویندوز 7
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
با آپدیت بایوس به نظرم دما تغییری نکرد.ولی با آپ دیت چیپ ست دما حدود 4-5درجه رفته بالا تر.به نظرم کول پد هم دردی دوا نمیکند.:41:یه کول پد از دوستم گرفتم ولی فرق چندانی توی دما نداشت.باید حد اقل بتونه 10 درجه دما را کم کنه.کسی چیزی جز کول پد سراغ نداره که سرما هم تولید کنه.فقط باد زدن کافی نیست.نقل قول:
یک نکته.
با آپ دیت چیپ ست نمرات ویندوز به Graphic و Gaming graphic تغییر کرد و به 6.7 افزایش یافت.:5:
مگه قبلا چند بود ؟نقل قول:
مال من همین الان با ورژن 210 ریتینگش 6.7 ئه
نمره ی گرافیک من هم 6.7 بوده از اول و اما مطلب دیگه این هست که من بطور قطع به این نتیجه رسیدم که این بایوس جدید باعث افزایش دمای کارکرد سیستم میشه و اگر بتونیم باید به اسوس ایمیل بزنیم و اطلاع بدیم.
فکر نمیکنم کول پد لازم باشهنقل قول:
دما برای من در خالت عادی خدود 60 درجه هست ولی با اورست یه تست پایداری گرفتم که 100% پروسسور رو به کار گرفته بود
بعد از بعد از سه چهار دقیقه دمای cpu رسید به 80
ولی از اون به بعد تا 20 دقیقه هم خیلی تغییر نکرد (یکی از هسته ها رسید به 81)
نمی دونم این مطلب چقدر صخت داره ولی از بچه های همین فروم شنیدم که اینتل دمای این مدل رو تا 100 درجه هم قابل قبول دونسته
دوستان بالاخره قسمتی که میشد طرح مشکلات فنی رو کرد رو پیدا کردم روی سایت اسوس و درباره ی ورژن جدید بایوس مشکل افزایش دما براشون نوشتم . باید بگم به نظرم واقعا دما بیشتره بطوری که دیشب بعد از چندین ساعت انجام کارهای عادی با لپ تاپ و در حالی که روی حالت entertainment بود احساس کردم کل سطح بالایی لپ تاپ داغ شده هم کی برد و هم قسمتی که هارد هست ! و الان هم دارم صدای فن هاش رو میشنوم ! البته باید بگم اینها در قیاس با ورژن قبلی بایوس هست و باز هم خیلی بی سر و صداست و به نسبه هم خنکه منتها در قیاس با ورژن قبلی این تفاوت ها احساس میشه!
حالا باید منتظر شد دید چه جوابی میدن
سلام دقیقا تو مشخصات پردازندههایی که هست یک قسمتش نوشته T janction که واسه این مدل (cor i7 720qm)نقل قول:
نوشته شده 100c
میشه آدرس بخش troubleshooting اسوس که مشکلات رو باهاشون در میون میزارن بدین ؟
مهران جان متشکرم از نظراتت!! من چون آماتورم اگه بزارم رو این قسمت بعدش نمیدونم کدوم رو باید
up date کنم!!! از اینکاا نکردم هیچوقت!! خیلی سر رشته ندارم!!
من برا رندر گرفتن تو 3dmax و cad وphotoshopبا این لپ تاپ کار دارم!!
این چند وقته دیدم دوستان دارن ارتقا میدن سطح لپ تاپشونو ولی چون تا حالا انجام ندادم 1کم میترسم خراب کاری کنمو از اینیم هست بیوفته!!! اگه کنارمون بودین به صوذت حضوری خدمت میرسیدیم!
ولی حالا که نمیشه، میتونید کامل بگید من چه کار کنم عملکرد لپ تاپ بره بالا تر؟
میدونم صفحات قبل هم توضیحاتی دادید ولی اونموقع من کامل در جریان نبودمو انجام ندادم.
اما الان گوشم به شما و دوستان دیگست!! هرکی که چند تا لپ تاپ بیشتر از من پاره کرده!!:20:
با تشکر از همگی:46:
برای طرح مشکل باید در قسمت اعضا ثبت نام کرده باشی و می تونی لپ تاپت رو هم رجیستر کنی روس سایت اسوس . این آدرس صفحه ای که می تونی بطور اختصاصی طرح مشکل کنی و البته نمی دونم برای شما نشون خواهد داد تا قبل از عضویت یا نه :نقل قول:
[HTML]http://support.asus.com/techserv/techserv.aspx?SLanguage=en-us[/HTML]
و این هم تصویر این صفحه
در قسمتی که رنگی کردم یعنی آخرین گزینه می تونید بطور مستقیم مشکل فنی تون رو مطرح کنید و ظرف 48 ساعت هم پاسخ بگیرید.
===================
و اما مطلب اصلی این هست که من قاط زدم و ورژن 202 بایوس رو از سایت اسوس دانلود کردم و ریختم :دی و فکر می کنم همون 5 درجه ای که فکر می کردم خنک تر شد . البته تازه ریختم و در مورد مزایا و معایب این ورژن اولیه نظری ندارم و باید تست بشه چند روز ولی از اون جالب تر روشی هست که این کار رو (یعنی فلش کردن بایوس) انجام دادم . بسیار راحت و مثل آب خوردن .
وقتی ری استارت می کنید و یا تازه لپ تاپ رو روشن می کنید همزمان با دیدن لوگوی اسوس ESC رو بزنید و از منویی که نمایش داده میشه Setup (یا همچین چیزی الان دقیقا عبارتش تو ذهنم نیست ) که آخرین گزینه است رو انتخاب می کنید و پس از ورود به محیط بایوس از دومین تب اولین گزینه که Easy Flash BIOS هست رو انتخاب می کنید (ممکنه عبارتش فرق کنه چون دقیق یادم نیست ولی همچین چیزیه :دی) و بعد از چند ثانیه وارد محیطی میشید که می تونید به تمام اطلاعات هارد درایو دسترسی داشته باشید و وارد مسیری که فایل بایوس درش هست می شید و فایل مورد نظر رو انتخاب می کنید و روش اینتر می کنید و از شما می پرسه که قصد فلش کردن بایوس رو دارید و پس از تایید این کار رو انجام میدعه و ظرف دو ثانیه سیستم شات دان میشه ! بایوس شما فلش شده و مهم نیست که ورژنش فایل جدید بالاتر یا پایینتر باشه .
حواستون باشه که آموزش دادن این کار دلیل برای تشویق و یا خط دادن به دوستان برای انجام یا عدم انجام همچین کارهایی نیست و هر کس با مسوولیت خودش اقدام به این کار میکنه چون اساسا فلش کردن بایوس کار خطرناکیه و احتمال بروز مشکلاتی در حین کار هست که باید حواستون باشه.
با آپدیت bios تغییر محسوسی در لپ تاپ بوجود میاد ؟
تا اونجا که من بطور ضمنی و اطلاعات عمومی می دونم اساسا تمام فاکتور های سخت افزاری توسط بایوس که در واقع نرم افزار راه انداز مادر برد هست کنترل و تعریف میشه . پس اساسا عملکرد کل سیستم بستگی مستقیم به بایوس داره چون تمام قسمت های سخت افزاری نحوه ی ارتباطشون ، فرکانس کاریشون و سایر عملکرد های پیشرفته ی مادر بورد مثل کنترل مصرف انرژی قسمت های مختلف سیستم و نحوه و میزان افزایش فرکانس کاری قسمت های مختلف سیستم از جمله سی پی یو و رم و ... همگی به همین نرم افزار راه انداز مادر برد یعنی بایوس داره.
شما در ظاهر تغییری مشاهده نمی کنید ولی اساسا تفاوت هایی داره ورژن های مختلف . حتی گاهی سازگاری قسمت های مختلف سخت افزاری با هم و با مثلا داریور های اونها در ویندوز به بایوس مربوطه .
چرا موقع ریکاوری، وقتی چک DVD به 63% می رسه می نویسه:
DVD data validation error.DVD-1 needs to be burned again, please insert a bland DVD.
تا حالا 3 تا DVD رایت کردم همش همین ارور می ده.
چی کار کنم!!؟؟:41:
یعنی شما در حال ریکاوری هستید؟ یا اینکه قصد رایت ریکاوری دی وی دی دارید؟
رایت DVD ریکاوری!!!
این پیغام که حکایت از رایت دی وی دی ریکاوری هست و نه ریکاوری کردن سیستم! چون در حین ریکاوری کردن سیستم شما دی وی دی هایی که قبلا رایت کردی رو مورد استفاده قرار می دی و صحبتی هم از رایت دی وی دی نیست!
این مساله میتونه به دلایل مختلفی باشه ، شاید دی وی دی هایی که خریدید جنسشون خوب نیست و یا سازگاری نداره با دی وی دی درایو لپ تاپ . اگر در حال رایت دی وی دی ها هستید یک بار سیستم رو ری استارت کنید و دوباره سعی کنید .
من مطلب خاصی به ذهنم نمی رسه که بهش اساره کنم.
دوستان سلام
الان بنچ مارک رم نرم افزار اورست رو اجرا کردم و نتیجه غیر قابل تصور بود! ببینید و نظرتون رو بگید!
دوستان به دلیل اینکه نتیجه ی تست قبل اساس علوم کامپیوتر رو زیر سوال می برد :دی (تاخیر بسیار کم رم ) دوباره تست کردم و درست شد :دی
میشه لینک این برنامه ی بنچمارک رو بدین ؟
دستم به دامنتون تورو قران کمک کنید دارم دیوونه میشم از دیروز همش یه پیغام میده که بوت ویندوز نیست و از این حرفا چکار کنم؟ کمک کنید ریکاوری هم گرفتم کجا باید ریکاوری بگیرم؟ چرا اینطوری شده؟ سخت افزاری که نیست؟ من کاریش نکردم خاموشش کردم بعد که روشن شد این پیغمو میده :41:
مبارکهنقل قول:
کرفتی
چی شد؟ چیکار کردیش که قبله این موضوع
منظورت اینه بک اپ گرفتی؟
دست نزن دوستانی که واردن کمک کنن
پوریا جان این برنامه ی اورست هست که تو صفحات قبل فکر کنم مهران جان زحمت کشیده بود لینک داده بود .نقل قول:
حسن جان چی شده؟ دی وی دی های ریکاوری رو تهیه کرده بودی؟نقل قول:
من تا حالا ریکاوری نکردم ولی یا احتمالا خودش پیغام میده که دی وی دی ریکاوری رو بگذاری و یت اینکه احتمالا اگر دی وی دی ریکاوری رو بگذاری تو درایو خودش پیغام میده شاید هم وقتی دی وی دی رو گذاشتی باید موقع ی بوت شدن ESC رو بزنی و از منویی که میاد دی وی دی رام رو به عنوان منبع بوت شدن سیستم انتخاب کنی .
حالا سوال ! کلا ویندوز بالا نمیاد؟ یا میاد بالا ارور میده؟ یعنی این پیغام رو بعد از دیدن لوگوی اسوس نشون میده و یا اینکه لوگوی ویندوز رو می بینی بعدش ؟
مطلب بعد اینکه تو بایوس دست کاری نکردی؟ مثلا بوت رو از هارد درایو تغییر داده باشی؟
اصلا نگران نباش ! مطمئنا مشکل جزئیه و رفع میشه.
نقل قول:
واووووووووووووو .... چه تاپیک شلوغی شده. تو چند روز 20 صفحه اضافه شده.
در مورد امتیاز اورست من الان لپتاپ دستم نیستش ولی یادمه شبیه مال دوستان بود. البته یکم بهتره بود فکر کنم ولی با رم کینگستون 1333 و تایمینگ 9-9-9-24 امتیازها تو رانهای مختلف نزدیک به هم در میاد.
امتیاز خود ویندوز هم که تو 32 بیتی 7.5 بود و تو 64 بیتی 6.9. تو 32 بیتی با اون پچ روسی اینجوری بودها !!! ولی امتیاز ساندار به رم تو 32 و 64 بیتی با نصب همون پچه که گفتم تقریبا یکی بود. 32 بیتی پهنای باند رم رو 15.4 گزارش میداد و تو 64 بیتی پهنای باند رم 16 بود.
من هم به فکر آپ گرید رمش هستم.مارکش رو موندم. یه چهار گیگ میخوام. تایمینگش با کلاک 1333 بهترین باشه. قیمتش هم دو برابر بقیه نباشه !!!! یه کم بیشتر باشه. اگه غیر از OCZ مدل خوبی هست پیشنهاد بدین و البته تو بازار هم باشه.
من معمولا زیاد این مشکل رو پیدا می کنم چون بوت منیجر ویندوز رو خراب می کنم. همیشه خیلی راحت حل میشه !!!
سی دی ویندوز رو میذارم و میزنم ریپیر. ویستا یا سون با هر ورژنی تا حالا تست کردم جواب داده. میزنم ریپر و بعد از اسکن یا قبلش دقیق یادم نیست یه جا گزینه داره که میزنم استارت آپ ریپیر. مشکل حل میشه. البته اگه ویندوزت نابود شده باشه .....
شرمنده ....
دوستانی که با بک آپ ویندوز کار میکنن یا با مال ایسوس .... سرعت کار و میزان فشردیگی هر دوشن کمتر از نورتون قست هست. اصلا نورتون قست وقتی بک آپ رو مطرح کرده که ماکروسافت نمیدونست بک آپ چیه. واسه ایکس پی ...
پیشنهاد میکنم یه بارم که شده تستش کنین فکر کنم با تجربه ای که تو این زمینه داره یه سروگردن از بقیه شرکتا جلو باشه.
من پاراگون و درایو اسنپ شات رو هم تست کردم. نرو هم داره ...اصلا همه زدن تو کار بک آپ.
بایوس من قبلا" 209 بود و نمره ویندوز 5.9 بود.نقل قول:
با هزار تا شوق رفتم این مدلی که هاردش سرعتش عالی هست رو خریدم و الان ضد حال خوردم باورت میشه اصلا هیچ کاریش نکردم روشن کردم بار اول مشکلی نداشت من حتی برنامه ای رو نصب نکردم فقط اپدیت گرافیک رو ریختم روش و بعدشم مشکلی نداشت! خاموش کردم صبح که میام ویندوز بالا نمیاد و یه چیزایی میگه که بوت ظاهرا نیست یا همچین چیزی . اره دیویدی ریکاوری گرفتم شد 5 تا حالا بنظرتون چکار کنم؟ ریکاوری هم بلد نیستم! عجب ضد حالی خوردم الان اون ریکاوری ها ویندوز اصل رو بر میگردونه درسته؟
حسن جان پیش میاد برای هر سیستم کامپیوتری ای و چیز عجیب غریبی نیست و ربطی هم به لپ تاپ شما بطور خاص نداره.
راستی شما خودت برای بار اول روشنش کردی یا تو مغازه موقع خرید روشن کرد فروشنده؟ مراحل نصب اولیه به خوبی انجام شد؟
برای ریکاوری هم من تا حالا بر نخوردم با لپ تاپ و دقیق نمی دونم ولی قاعدتا وقتی در وی در اول ذو بگذاری و ری استارت کنی یا بطور خودکار می خوندش و یا ESC رو میزنی و از منویی که میاد دی وی دی رام رو انتخاب می کنی و مراحل بعدی هم یک کم انگلیسی بلد باشه کاری نداره و دوباره ویندوزت مثل اولش میشه .
امیدوارم بچه هایی که این کراحل رو انجام دادن و وارد ترن کمک بیشتری کنن.