این بازی کلا گیر داره یا مشکل از سیستم منه ؟؟
بازی یه جورایی یواشه !!
Printable View
بازی یه جورایی یواشه !!
بلهنقل قول:
حل شد
من نفهمیدم میسون را خود افراد ما گرفته بودن شکنجه میدادن؟ بعد ازادش کردن؟×
برای چی به میسون گفتن که استاینر را نکش؟
نه این بازی سیستم پایین رو خوب حال نمیده!نقل قول:
بازی یه جورایی یواشه !!
باید پچ و کرک اسکید راو بریزید تا درست بشه
دوست عزیز چیزی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش . برای داستان از اون استفاده کنیدنقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن
حجت جون :20: میگم اخر بازی black ops همینی هست که عکسشو توی امضات گذاشتی ؟!نقل قول:
من به این مرحله رسیدم ولی بعد از این مرحله میره یه جای مسخره و شروع میکنه به زامبی کشتن ! این مرحله زامبی کشتنش دیگه چه صیغه ایه ؟
دد رایزینگ ، جنگ ستارگان و جیمزباند رو بدون مشکل اجرا کردم تو این بازی اینجوریهنقل قول:
این بازی انلاینش بالاخره کرک شد که بشه بازی کرد یا نه؟
نه آقا مشکل به بازی شما مربوطه
من زمانی که کرک شده بازی میکردم یکم تو مرحله ی اول لگ داشتم ولی الان از استیم که خودش چند وقت پیش آپدیت کرده بود اجرا میکنم (ارجینال) و لگ ندارم
مولتی پلیر این بازی به این زودی ها کرک نمیشه
اون نسخه ای هم که دارین بازی میکنید نسخه ی combat training هست که آفلاین هست و نیازی به آنلاین نداره
بله عزیزم . تموم شد :دینقل قول:
حجت جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم اخر بازی black ops همینی هست که عکسشو توی امضات گذاشتی ؟!
من به این مرحله رسیدم ولی بعد از این مرحله میره یه جای مسخره و شروع میکنه به زامبی کشتن ! این مرحله زامبی کشتنش دیگه چه صیغه ایه ؟
ظاهرا چیزی از داستان نفهمیدین .
طبیعیه :دی این بازی قبول دارم داستانش خیلی پیچیدس . بعد تموم شدن 2 ساعت Wikipedia خوندم تا تازه گرفتم داستان چی بود و اونم جان اف کندیه :27:
برای فهمیدن داستان sub tittle استفاده کنید موثره :دی
زامبی کشی هم مسخره نیست ولی تموم نمیشه . واسه رکورده . یه جورایی اگه با bot میشد بهتر بود . مثلا 10 نفری (تو و 9 نفر دیگه) زامبی میکشتید . البته من نرفتم زامبیشو خوشم نمیاد زیاد .
من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :
Windows : XP SP3
VGA : 512mb 8500 GT
Ram : 2GB
CPU : 2 Core Intel
NVIDIA GFORCE
مشکل از چیه ؟
عجب مشخصاتی گفتی .نقل قول:
به هر حال . کرکتونو عوض کنید . از این کرک استفاده کنید
http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
این مشکل لگ زدن این بازی توی پی سی رو فکر کنم تقریبا همه تجربه کردن :31:
توی پی سی کلا بازی مشکل داره. میانگین امتیاز پایینتر اون نسبت به کنسول هم اینو قشنگ نشون میده...
لینک خراب ;):13:نقل قول:
بله ولی اگه تنبل نباشید و میخواید یه بازی قشنگ بازی کنید زحمت میکشید و کلا یه 15 مگ دانلود میکنید و مشکل حل میشه . خطاب شما نیست کلا به همه کسانی گفتم که افت فریم دارن :دینقل قول:
لینک کاملا سالم است . همین الان چک شد.نقل قول:
دوستان بنظر من اصلا بازی جالب نیست
اصلا با مدال افتخار 2010 قابل مقایسه نیست چیزی شبیه باترفیلد هست البته در مورد داستان بازی نمیتونم چیزی بگم ولی
حداقل یه صحنه بیادمانی نداشت
معلومه که فرق میکنه چون داستانش جداست و در رابطه با جنگ جهانی نیست ...نقل قول:
چه نقد کارشناسانه ای کردید . معلوم شد که یا چیزی از بازی نفهمیدید یا کلا بازی نکردید ! :13:نقل قول:
اولا بازی به اسم باتر فیلد وجود نداره . بهتره یکم به اسم بازی ها توجه کنید . اون بتل فیلد (Battle Field) هست که بازی خیلی خوبی هم بود .
دوم اینکه چیه MOH از این سرتره ؟
MOH داستان قشنگی نداشت . سبکشم کلیشه ای بودش . داستانشم تکراری . بیا 500 تا بازی با داستان MOH . تنها نو آوری MOH نوع کاور گیری و سر خوردن رو زمین بود .
اما این بازی خیلی سرتری نسبت به اون داره . چه از نظر داستان چه گیم پلی و ... مثلا اینکه همون هلیکپتری که توی MOH بود اینجا همونو میرونیش . یا روندن قایق و اینا ... فقط یکمی هوش مصنوعی دشمنا پایین بود . کلا الکی نیستش که بهترین شوتر سال شناخته شد .
صحنه بیادماندنی ؟ مثلا چی ؟
اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه
جـــــــــان ؟!نقل قول:
مایکرو سافت این بازی رو ساخته ؟! مایکروسافت لگی چیه دیگه عزیزم ؟! چی داری میگی واسه خودت
شما سیستمت ضعیفه دلیل نمیشه که BFBC2 بد باشه . اتفاقا اونم از بهترین شوترایی بود که بازی کردم . یکم مشکل هوش مصنوعی یارا بودش فقط .
اصلاح شد :20:نقل قول:
چـــــــــــــــــــی؟!؟!ب از تو حرف زدی؟!Black Ops رو ماکروسافت ساخته؟!هیچ جوکی اندازه این حرفت منو نخنندونده بود تا الان استاد مشاری العفاسی:دی:27:
لینک درسته.شما بلد نیستی دانلود کنی مشکل لینک نیس.نقل قول:
لینک خراب ;):13:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
حجت ولش کن اینو مگه فیلم هندیه صحنه به یاد ماندنی داشته باشه:دینقل قول:
صحنه بیادماندنی ؟ مثلا چی ؟
اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه
خب با اینکه پستتونو ویرایش کردید ولی باید خدمتون بگم که قبل اینکه حرف بزنید برید بازی رو انجام بدید .نقل قول:
نه MOH نه Battlefield Bad Company 2 درمورد جنگ جهانی نبودش . ماشالله اطلاعات منو کشته . من موندم شما از کجا این حرفا رو میارید . MOH که جنگ ناتو و افغانستان . BFBC هم فکر کنم روسیه و آمریکا باشه چون زیاد مراحلشو نرفتم .
لینک خرابه.شما اگه میخواین تست کنین ببینین به 1% میرسه.همون اولش ارور میده.نقل قول:
لینک کاملا سالم و چک شده است . اگه دانلود منیجرتون مشکل داره لینکو ایراد نگیرید . همین الان یه بار دیگه دان کردم مشکلی نداشت . به هرحال اینم لینک مستقیم اگه با رپیدشیر مشکل دارید :
http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/zLit/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
سلام
کسی قسمت زامبی رو تونسته تموم کنه؟اصلا تمومی داره؟!:wac::eh:
من 60 راند رفتم اخرش هیچ اتفاقی نیفتاد خودم این جوری شدم :34::24:بابا اصلا تو این قسمت زامبی چی کار باید کرد؟؟؟
فکر کنم باید فیوز برق رو پیدا کنید.نقل قول:
آقا لینکه رپید سالمه !!نقل قول:
من با مرورگر خود فایرفاکس دانلود کردم !!
مرسی واقعا متشکرم !!
فیوز رو پیدا کردم و دستگاه تله پورت رو راه انداختم هر بار که میرفت تو اون اتاق بالایی موقع برگشت چتد ثانیه تو یه اتاق دیگه میداد از اونجا یه فیلم بر میداشتم و میبردم میزاشتم تو پروژکتور بعداز چند بار که این کار رو کردم هیچی نشد و دیگه فیلم نمیداد؟؟؟نقل قول:
زبان منو ها روسی هست برای تغییر به انگلیسی چه کاری باید بکنم؟
خیلی ممنون بابت لینک.اینو دانلود کردم.قبلا هم همینو نصب کردم.ولی بعضی از جاهای بازی کند میشه.ممنون میشم بگین چی کار کنم.نقل قول:
سلام
از اونجایی که هر روزه افراد جدیدی میان و مشکلاتی دارن و سوال میپرسند گفتم این پستو بزنیم که دیگه به این پست رجوع کنند . ماشالله کم مشکلات نداره .
علاوه بر اون میتونیم چیزای دیگه هم بذاریم توی این پست . مثلا محل Intel ها و ...
-------------------------------------------
آپدیت 1 :مـــشــکـل افــت فــریــم
خب یکی از مشکلات واقعا بدی که این بازی داره و شاید گیمر رو در ابتدای بازی زده کنه همین مشکل هستش .
چون بازی توسط تریآرچ ساخته شده ممکن است که روی بعضی از سیستم ها حتی سیستم های خیلی قوی هم مشکل داشته باشه . البته نگران نباشید راه حلش هم هست .
برای این مشکل دو تا راه حل وجود داره .
- Update
اول اینکه بهتون حتما توصیه میکنم این آپدیتو نصب کنید . حتی اگه مشکلی ندارید . کلی به افزایش فریم و ... کمک میکنه .
http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
or
http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/zLit/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
نحوه کار هم به این صورت هست که اول فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجرا کرده . سپس محتویات فلدر SKIDROW رو توی محل بازی کپی کنید .
- Setting
معمولا برای سیستم های قوی باید با آپدیت بالا مشکلتون حل شده باشه . اما خب اگه سیستمون ضعیفه یا بازم مشکل دارید باید دست به تنظیمات بزنید .
اول اینکه قبل هر کاری Sync Every Frame رو Off کنید . خیلی موثر هستش .
دوم اینکه Texture ها رو روی Automatic قرار بدید . کیفیت تکسچر بر اساس قدرت سیستم شما میشه .
سوم اینکه اگه با راه های بالا بازم مشکلتون حل نشد AA رو Off کنید . تاثیر زیادی نداره . فقط لبه دار میشه .
چهارم اینکه اگه بازم فریم کمی داشتید دست بزنید به رزولیشن . البته هیچ وقت به 600*800 یا 768*1024 تغییر ندید . مگه اینکه کلا سیستمتون ضعیف باشه !
حتما درایور کارت گرافیک خودتونو آپدیت کنید .
از اونجایی که سایت Nvidia ایرانو تحریم کرده از این سایت استفاده کنید :
http://downloads.guru3d.com
-------------------------------------------
آپدیت 2 :Multiplayer With BOT
اینم قبلا واسش یه تاپیک زدم ولی خالی از لطف ندونستم که اینجا توضیح ندم .
Call Of Duty Black Ops Loader V0.6
By Teknogods
لینک دانلود با حجم 800 کیلو بایت :
http://www.2shared.com/file/qLSGtCNe/BlackOpsLoaderV06.htmlنکته : این Loader حتمال نیاز به آپدیت 2/3 داره .
نحوه کار هم اینه که Loader رو توی محل نصب بازی بریزید و اجراش کنید . تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید .توی منو بازی کلید Alt + F10 رو بزنید و وارد بازی میشید .
Call Of Duty Black Ops Classes Customize Tool
خب اینم یه نرم افزار بسیار ساده برای ادیت کردن Class ها و غیره هستش که توی Loader بالا نبود . با Loader V0.6 هم کار میکنه .-------------------------------------------
نحوه کارشم اینه که توی محل بازی بریزید .
http://rapidshare.com/files/436716728/CoDBoCCTool.rar
آپدیت 3 :-------------------------------------------
مشکل مرحله Revelations
اینم یه مشلک دیگست که برای بعضی از دوستان پیش میاد . وقتی که هادسون اسلحه رو میگیره به سمت میسون بازی سیاه میشه یا هنگ میکنه .
باید بگم که این مشکل باید با پچ + کرک بالا حل شه .
اگه نشد اون مرحله رو از اول برید . ولی اینبار با Windowed Mode . درست میشه .
اگه بازم درست نشد تنظیمات گرافیکی رو به حداقل برسونید .
آپدیت 4 :
Call Of Duty : Black Ops OST & Extract Sounds
خب از اونجایی که بعضی از آهنگای این بازی بسیار قشنگ هستش . تصمیم گرفتم راه های به دست آوردن Soundtrack های این بازی رو بگم .
دو راه وجود داره :
- Download
حجمش 223 مگ هست . تورنته .
http://ca.isohunt.com/download/250090185/call+of+duty+black+ops.torrent
من اینو تست نکردم و مسوئلیتیم در قبالش نمیپذریم .
- Extract
این روش برای کسانیه که اینترنت پر سرعت ندارن . اما خب مشکلش اینه که نه تنها Soundtrack ، بلکه تمامی موزیکا ، صدا ها ، افکت ها و ... بازی استخراج میشه و خودتون باید بگردین .
حجمش هم 900 مگه . یعنی 3-4 برابر Soundtrack ها . ولی خب بهتره .
به نقل از دوست عزیزمون atheistboy که زحمتشو کشیده و من نقل قول میکنم :
نقل قول:-------------------------------------------
آپدیت 5 :-------------------------------------------
Update 4
و بالاخره آپدیت 4 هم اومدش.
اونطور که شنیدم میگن تاثیر خیلی زیادی توی گرافیک و افت فریم و اینا داره و تقریبا نصف مشکلاتو حل کرده .
من که هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی توصیه میشه حتما دانلودش کنید .
حجمشم 80 مگه .
http://rapidshare.com/files/437976623/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW.rar
or
http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/ziB7/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW.rar
این پست به مرور زمان آپدیت میشود .
به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
CPU:I7 720qm 6MB
Ram:4GB DDRIII
VGA:geforce 230m 1GB up to 2815
نقل قول:
اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده
من سیتمم ضعیف نیست اصلا
همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...
و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
سیستم شما باید این بازی رو بخوره :دینقل قول:
به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
CPU:I7 720qm 6MB
Ram:4GB DDRIII
VGA:geforce 230m 1GB up to 2815
مشخصات سیستم ؟نقل قول:
اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده
من سیتمم ضعیف نیست اصلا
همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...
و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
پست آپدیت شد . درایور کارت گرافیکتونو آپدیت کنید
حجت جان خود شما هم فکر کنم گفته بودی این پچ برات خیلی توی فریم ریت بازی تاثیر نداشته!!
چون من هم قبلا با نصبش تقریبا تاثیری ندیدم!!
البته همینطور که قبلا گفتم بدترین گیر این بازی به cpu هست و بیشترین افت فریم هم در بازی به خاطر همینه دلیل صدق بر این مسئله هم اینه که شما در بازی افت فریم دائم وتقریبا ثابت ندارید(ضعف گرافیک)بلکه افت فریمها در این بازی اکثرا شدید و لحظه ای هست یعنی اینکه شما در یک لحظه 50 فریم دارید ولی در عرض کمتر از دو دهم ثانیه فریم ریت شما ممکنه به کمتر از 15 هم برسه که این گونه افت فریمها ذاتا دو گونه دلیل داره یا مشکل از موتور بازیه یا اینکه cpu داره در بعضی پردازشهای لحظه ای کم میاره که به سلامتی در این بازی هر دوی این مشکلات وجود داره!!!
البته فکر کنم هومان جان گفت که قراره چندتا پچ دیگه مخصوص همین مشکلات cpu عرضه بشه که تا اونا بیاد باید با این مشکلات سوخت وساخت:13:
سلام به همه
کسایی که مولتی رو با بوت بازی می کنن
این مود رو دستکاری کردم خیلی به درد می خوره بازی جذاب تر میشه
پرک ها و کاستوم کلاس ها بازه
یک سری دیگه از مود ها رو دارم که خیلی بازیش سخت میشه و فکر کنم از حوصله جمع خارج بشه اینو فعلا می زارم اگه استقبال شد بقیه ادیت های مودم رو می زارم
این برای اپدیت 2 و 3 و با بوت لودر v.5 یا 6 کار می کنه
اینم لینکشکد:http://rapidshare.com/files/437081503/Mehdi_King.gsc
بعد از آپدیت سیو ها میپره؟نقل قول:
مشکل این بود که من اول آپدیت 1و میریختم بعد 2-3 رو . نمیدونم چی شد . ولی یه شب uninstall کردم از نو آپدیت 2-3 + تنظیمات گرافیکی که گفتم انجام دادم فریم از 2 به 20 ریسد .نقل قول:
خیر سیوتون نمیپرهنقل قول:
سلام .نقل قول:
علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .
کد:http://codbomp.blogspot.com/2010/12/thanks-to-expert-for-this-tool.html
پست آپدیت شد
راستی یه توصیه .
اگه میخواید واقعا مولتی پلیر بازی کنید 23 تومن (فکر کنم 23تومان باشه) بدید و CDKEY بخرید . چون امکان کرکش وجود نداره . اگرم وجود داشته باشه خیلی طول میکشه .
دوستان میشه این بازی رو آنلاین انجام داد یا نه؟
اگه آره لطفا آ»وزشش رو بدید...
سلام .
علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .
[/QUOTE]کد:http://codbomp.blogspot.com/2010/12/thanks-to-expert-for-this-tool.html
این نرم افزار به درد کسایی می خوره که بلد نیستن کدها رو تغییر بدن یعنی با اینترفیس متنی اشنا نیتن
این مدی که گذاشتم 90% همون کدهاست با یه سری تغییرات
می خواستم منو هارو فعال کنم اما دیدم نمی ارزه چون دوباره کاریه
در هر صورت دوستانی که بلدن به ادیت کدها بهم پیغام بدن با کمک هم یه مد اختصاصی به نام بچه های پی سی ورلد بسازیم
من یه مد ساختم که هر 30 ثانیه یه b52 میاد مپ رو بمباران می کنه به شدت سخته ولی خیلی حال میده
اما مشکل انتخاب اسلحه وجود داره و نمیشه کاستومایزش کرد
در هر صورت من اماده همکاری ام