نقل قول:
من پنجشنبه یه X10 سفید خریدم با گارانتی اصلی 480 تومن. اونقدر این فروشنده ها قیمت پرت و پلا دادن که تصمیم گرفتم برای اینکه خیالم راحت باشه، با گارانتی بگیرم، چون 20-30 گرونتر بود فقط و به نظرم برای این گوشی ارزششو داشت.
کلا خیلی راضیم و فعلا 2 نفر دیگم که گوشیمو دیدن و باهاش کار کردن، خودشون میخوان یرن بخرن!
فقط یه مسئله عجیبی هست که نمیدونم چیکار کنم. هفته پیش یکی از دوستام که مشکیشو داشت، دادش بهم تا براش به 2.1 آپدیت کنم. آپدیتش که کردم یه آیکون مارکت تو منو اضافه شد، حتی ویجت هم داشت. بعدش که پنجشنبه مال خودمو آپدیت کردم،از 160مگ، 132 مگ دانلود شده بود که اینترنت یه لحظه قطع شد، بعد از همونجا دوباره شروع به دانلود کرد، ولی به جای 160 مگ نوشت 149 مگ. دوباره یه بار دیشب آپدیتش کردم و ایندفعه 160 مگ کامل دوباره از اول دانلود و نصب کردم، ولی آیکون مارکت تو منو نیومد که نیومد! هر دو گوشی روهم با Update service آپدیت کردم. اگه کسی میدونه چه جوری این مشکلو حل کرد، اطفا یه کمکی بکنه. کلا برنامه چه جوری باید روش نصب کنم؟
چیزی که من به نظرم میرسه اینه که گوشی شما نسخه خاورمیانه یا همین دورو برا هست که مارکت براش ساپورت نمیشه.دیگه خیالشون رو راحت کردن و نزاشتن براش.ولی فکر کنم بتونی مثل بقیه نرم افزارا نصبش کنی.برات میگردم ببینم میبینم.