دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین ارزش داره پارس رو نگه دارم یا تا هنوز وصل نشده قرارداد رو پس بگیرم؟نقل قول:
Printable View
دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین ارزش داره پارس رو نگه دارم یا تا هنوز وصل نشده قرارداد رو پس بگیرم؟نقل قول:
امروز توی دانشگاه بحث کاملی روی V-P-N شد . استادمون میگفت اگه مثلا شاتل IP اون V-P-N که توی مثلا چین هستش رو ردیابی کنه به راحتی میتونه ببندش . اون زمان هم همه رفتن سراغش که احتمالا شاتل بیشترشون رو محدود کردهنقل قول:
شاید تو منطقه شما سرعت بالا باشه شاید پایین !نقل قول:
دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین ارزش داره پارس رو نگه دارم یا تا هنوز وصل نشده قرارداد رو پس بگیرم؟
به خیلی چیزا بستگی داره !
سرعت روزا بد نیست
شبا هم بیشتر isp ها همین وضع سرعت پایین رو دارند
بستن Ip سرویسهای v p n با اینکه کاری کنند سرعت کلیه اونها کم بشه خیلی فرق داره. به احتمال محدودیت سرعت رو روی پورتی اعمال می کنند که v p n ها از اون استفاده می کنند اینجوری از هر جایی v p n داشته باشی سرعتش پایینه.نقل قول:
به احتمال زیاد . ISP به راحتی میتونه ای پی کسی که V-P-N میگیره رو کنترل کنه .نقل قول:
وضعیت یکم بهتر شده:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دوستمون طوري گفت كه ما گفتيم ok هست قبلا با صبا اين كار رو كرده بودم جواب نداد گفتيم شايد اين بشهنقل قول:
این تست ساعت 3:15 صبح هست
اگه سرعتم اینقدر بود که غمی نداشتم
پارس آنلاین تو یکی از صفحات وب سایت خودش سوتی داده :31: به اینصورت که خانومه که پشت سیستم نشسته مثلا داره به درخواست مشتری رسیدگی میکنه تو صفحه مانیتورش فقط Task Manager بازه :31: (به قولی میشه گفت مشتری کیلو چنده :31: بزار بازی کنیم بعد کارتو راه میندازیم :31:)
شاید بنده خدا داره یک برنامه باز میکنه شما چطوری پیش بینی میکنی میخواد بازی باز کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست بسیار فهیم : همانطور که در پیغام خصوص جوابتون رو دادم چی پی پی مجانی حتی بدرد وبگردی هم نمیخوره جه برسه به دانلود و علی الاصول واسه این کار نیست.
بهر حال این دوستم وضعش خوب شده قبلا من سرعت وقتهای مجانیش رو دیده بودم الان هم دارم میبینم و این رو هم میدونم که معجزه ازش بر نمیاد.
این مقدار دانلود با V_p.n انجام شده ؟!؟نقل قول:
دوست بسیار فهیم : همانطور که در پیغام خصوص جوابتون رو دادم چی پی پی مجانی حتی بدرد وبگردی هم نمیخوره جه برسه به دانلود و علی الاصول واسه این کار نیست.
بهر حال این دوستم وضعش خوب شده قبلا من سرعت وقتهای مجانیش رو دیده بودم الان هم دارم میبینم و این رو هم میدونم که معجزه ازش بر نمیاد.
میشه توی پیام خصوصی بهم بگید از چه سایتی این چیز پی ان رو تهیه کردید ؟
آقا ما به ضرب و زور 2 گیگ دانلود کردیم.نقل قول:
این دوستتون چطور اینقدر دانلود کرده؟!!!
اون آقای سامان گلریز هم که نیومد روشش رو به بچه ها یاد بده!!!
سلام
ظاهرا سرعت ساعت 3 به بعد بیشتر میشه واسه شما هم اینجوریه؟
دقیقا همینطوره . کلا شبی بین 1.5 تا 2 گیگ از تورنت فایل میگیرم.نقل قول:
این هم دانلود من بدون V_p.n و اینجور چیزها
دوست من چيز پي ان مجاني نبود يكي ديگه بود شانس دوست شما بوده در هر حالنقل قول:
بچه ها من چند روز پیش ادرس DNS سرورم رو عوض کردم چون NameBench گفت از همه سریع تره . میگم احتمالش هست که مصرف ترافیکم (افزایش) و سرعت دانلود تاثیر بزاره ؟
نقل قول:
شما الان اینترنتتون مشکلی نداره ؟ یعنی حجمی که الان دارید میگیرید با دو سه هفته پیشتون تفاوتی نکرده ؟
الان هر کسی که از پارس انلاین سرویس میگیره سرعتش بیشتر از 30-20 نمیره ولی شما... :31: (این کنار اسمایلی حسودی نداره حیف! )
یه سوال دیگه : شما چرا ساعت رایگانتون تا ساعت 7 صبح ادامه داره ؟ ( مگه پارس انلاین از ساعت 1 تا 6 رایگان نیست؟)
سرعت من که وحشتناک پایینه!من کرمانم!دوستان امیدی هست که سرعتا بشه مثل قبل بشه؟
سلام
خوبییین؟
اقا می خواستم بین پارس انلاین و شاتل یکی رو انتخاب کنم . توی تبریز البته
اولا که نمی دونم کدوم شرکت رو انتخاب کنم
دیگه اینکه نمی دونم چه سرویس رو بگیرم از پارس انلاین (اگه قرار شد از پارس بگیرم)
من خودم فکر می کنم که 512 با حجم 3 گیگ کافیمه ولی خب اگه نامحدودم بدن که چه بهتر. پارس توی شهرستان ها نا محدود میده؟
ممنون
حالا سرعت دانلود 512 ش توی روز و شبانه چند میشه؟
نقل قول:
فقط در مورد سرعت ها چند مدتی خیی خوب ود ولی الان برای من چند روزی هست افت کرده و سرعت واقعی خودش رو میده و بیشتر نمیده
قبلا سرعت دنلود من با اکانت 128 روی 230 کیلوبایت در ثانیه بود ولی چند شبیه افت پیدا کرده
هر دو شرکت خوب هستن و من ز هر دو سرویس داشتم شاتل از نظر سرعت همونی که هست رو میده ولی پارس انلاین معمولا شب ها سرعت دانلودت بالاتر از حد معموله
سرعت طوري كه وقتي دو تا فايل همزمان دان مي كنم ديگه مسنجر بالا نمياد..!
خوب شما کل پهنای باندتون میره برای دانلود و مسلما یاهو مسنجر پهنای باندی براش نمیمونه و نمیتونه بالا بیادنقل قول:
الان سرعتت چقدر شده؟(شبا)نقل قول:
آره واسه منم همین سوال پیش اومده بودنقل قول:
یه سوال دیگه : شما چرا ساعت رایگانتون تا ساعت 7 صبح ادامه داره ؟ ( مگه پارس انلاین از ساعت 1 تا 6 رایگان نیست؟)
خوب اينم مثل ترفند 6.40 صبا هست خواستن يه حالي بدن به مردمنقل قول:
با سلام.
من از کرمانم با سرویس 128 و 3 گیگ پارس آفلاین نزدیک 1 ماه و نیم میشه که سرعت شبانه افت شدید کرده و هنوز درست نشده (سرعت صبح تا 80-90 میده) اما شبا به زور 22 تا 25 با نوسان میده .(یاد قدیما به خیر چه صفایی می کردیم تو دانلود حالا برامون شده مثل رویایه دست نیافتنی)
تا حالا شرکت نرفتم اعتراض چون می دونم می گن سرویس شبا رایگان هست و ما تعهدی نداریم و اوضاع اینترنت کرمان به هم ریخته از 20:30 هم پخش کرد فکر کنم شرکت ها هم برای کم فروشی سو استفاده می کنند .خیلی شاکیم چند دفعه به سرم زد برم پورت را پس بدم ولی دیدم تمام پورت های کرمان پر شده ممکنه همینم از دست بدم نظر بقیه همشهری ها چیه مال من اینجوریه یا بقیه همین مشکل رو دارند؟
بنظر اساتید برم شرکت میتونم کاری از پیش ببرم؟یا نه؟
سرویس های آمریکا رو نگاه کنید چه قیمت هایی و نامحدودد اشک آدم در میاد:18: در صورتی سرعت آمریکا بین 10 کشور اول هم نیست.
اینو نگاه کنید با 128 گرفتم
حالا اینی که توی تو امضامه نگاه کنید با 256 گرفتم
سرعت دانلود هیچ فرقی نکرده .
خیلی جالبه نه !!!
یعنی چی؟نقل قول:
یعنی اگه بذاری تا هفت دانلود کنی بازم مجانی حساب میشه؟
آقا چرا من هر پستی که میزنم نیاز به تایید مدیران محترم داره؟؟!!
بله دوست عزيز شما تا 6.55 ميتوني رايگان دانلود كنينقل قول:
اينجا كه اينطوريه البته الان سرعت اينقدر پايينه كه اصلا دانلود فايده نداره 15 تا 20 كيلوبايت
چون کاربر تازه وارد هستید یه مدت بگذره و پست هاتون به تعداد کافی برسه دیگه نیاز به تایید مدیریت ندارهنقل قول:
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
نقل قول:
الان خیلی کم شده و سرعت خود اکانت شده همونی که باید باشه مثلا 128 روی 15 و 256 روی 30 هست
پارس سرویس 1 مگ یا 512 با محدودیت 3 گیگ میده ؟؟
سلام دوستان من نمیدونم چجوری میشه انلاین خرید بزنم و اینکه ایا این روش ایمن است؟؟از لحاظ اینکه شماره رمز کارتمون لو نره؟؟این شماره cvt کارت چیه؟ ممنون
تو سایتش نگاه کن اگه نوشته می دهیم پس میدهندنقل قول:
سلام خودش یه راهنما داره توی اون توضیح داده البته چیز خاصی نداره اون سرویس یا حجم موردنظرت رو انتخاب میکنینقل قول:
روی خرید انلاین کلیک می کنی بعد یه جا ایمیلتو میخواد وارد میکنی سپس بانک رو انتخاب میکنی و میره توی سفحه ای که مشخصات کارت رو وارد میکنی و تایید میکنی
باید امن باشه ولی من خودم توی این عابرم که یاهاش اکانت شارژ میکنم زیاد پول نمیذارم
فکر کنم منظورت cvv2 باشه که معمولا پشت کارت نوشته اگر نه هم به عابر بانک یا خود بانک مراجعه کن بهت میدن شمارشو
این محدودیت حجم پارس هم خیلی بده! سرعت بالا هست یه سایت باز میکنی کل حجم میخوره! :41:
سرعت دیشب خوب بود! 2.5 گیگ لینک داشتم همه رو گرفت!
شهر و منطقه رو بگیدنقل قول:
از چه سرویسی استفاده می کنید رو هم بگید
انگار به شما خیلی خوش میگذره :21:
نقل قول:
نه بابا! چه خوشی؟! :41: این سرویس خاص فقط اینطوریه! الان که سرعت خوب شده شبی تا 3.3 هم میگیره! دیگه نمیدونم چی بگیرم! :31: ولی خوب از اون طرف هم چون ترافیک سرویس کمه باید ترافیک بگیرم! همین چند وقت پیش 1 مهر که ساعت تغییر کرد IDM قاط میزنه 1.5 گیگ ترفیک روزانه میره تو پاچمون! :31:
سرویس من 256 4 گیگ برای 3 ماه
شهر هم بابل
بقیه دوستان سرویس ویژه ندارن ؟
سرعت شبانتون چنده ؟
یعنی انقدر فرق بین سرویس های معمولی و ویژه هست ؟