!!! با سلام، من سعی کردم که پست ندم تا بلکه صحبت در این مورد تموم بشه و تایپیک به کار اصلی خودش بپردازه ولی مثل اینکه نمیخوان بحث رو تموم کنن!!
واقعا شما با چه استدال و منطق علمی این حرفا رو میزنید؟!!! شما اصلا با دوربین حرفه ای فیلمبرداری تا حالا کار کردین! اتفاقا استانداردش همون 30 فرم در هر ثانیه هست و کمتر از اون اگه باشه از نظر علمی تاثیر میزاره و هم مشهود هست، به طور مثال عرض میکنم گوشی خوبی مثل n8 که 25 فرم میزنه یکی از علت های اصلی اون ساپورت نکردن سخت افزار گوشی برای 30 فرم اچ دی هست وگرنه خود نوکیا هم 30 فرم میزد، دلیل بر ضعف و موارد دیگه نیست سخت افزار و موارد دیگر اجازه ی بیشتر از اون حد رو نمیدن. و شماها همش میخوایید به دور از حقیقت اون رو تفسیر و توجیه کنید که ربطش می دیدن به چشم انسان!!!! یا میگید بالای این برای چشم انسان تفکیک پذیر نیست!!! و یا این که اینکه تاثیر نداره و حتی بیشتر از 24 بالاتر میتونه نقص باشه!!!!!! واقعا از نظر علمی صحبت های شما کاملا رد شده هستش و حتی بعضا خنده دار! یکی از دوستان صحبت از آیفون و فرمتش و امتیازش کردن باید بگم که فرمت فیلمبرداری آیفون mov هست نه mp4 ولی بله درسته امتیازی که gsmarena در مقایسه بین این دو گوشی داده امتیاز گالکسی بالاتر هستش.