آسياتك 128 رو ميده 20 تومن اگرم نامه از دانشگاه داشته باشي 256 رو هم ميده 23 تومن آي پي هم نداره (آي پي چيه ديگه؟ :13:)نقل قول:
به نظر من صبر كن پوشش بده از آسيا بگير
Printable View
آسياتك 128 رو ميده 20 تومن اگرم نامه از دانشگاه داشته باشي 256 رو هم ميده 23 تومن آي پي هم نداره (آي پي چيه ديگه؟ :13:)نقل قول:
به نظر من صبر كن پوشش بده از آسيا بگير
به جون خودم همین الان میخواستم به داتک سفارش adsl بدم.اول اومدم اینجا که این قضیه آی پی رو دیدم.این دوستمون راست میگه .این قضیه 10000 تومن چیه؟همون هزینه نصب مودم هست؟نقل قول:
ولی در مورد اینکه منتظر بمونی یا بگیری.توی محله ما با این حال که همه شرکتها خدمات میدن.با این حال میخوام داتک بگیرم(البته بعد از حل شدن قضیه آی پی)دوستمم داتک داره.خیلی ازش راضیه.البته آسیا تک هم خوبه ها ولی قطعی داره ولی داتک اصلا نداره
از کجای دانشگاه باید نامه بگیریم.اصلا برم بگم نامه واسه چی میخوام؟بعدشم.حاجی ما رو گرفتی.آسیا تک که 256 رو میده 39000 تومن که.کجا میده 23 تومن.مام کلی خوشحال شدیمنقل قول:
به نظرت تا کی باید تحمل کنم فکر کنم اون موقع که اینا بخان به فکر بیفتن دیگه من چشمام کور شده و کمر خم . :41:نقل قول:
امروز زنگ زدم پارس آنلاین گفتن تا 10 روزه دیگه میدن به نظر شما راست میگن یا خالی بندیه ؟
چر از همون داتک نمیگری.خداییش داتک که دیگه خیلی از پارس آنلاین بهتره.تازه تو توی این مملکت کی دیدی کاری به موقع انجام بشه که این بار دومش باشه؟:41::27:نقل قول:
چر از همون داتک نمیگری.خداییش داتک که دیگه خیلی از پارس آنلاین بهتره.تازه تو توی این مملکت کی دیدی کاری به موقع انجام بشه که این بار دومش باشه؟:41::27:نقل قول:
اینو که که موافقمنقل قول:
من adsl سپنتا دارم الان چند روزه سرعتش نوسان پیدا کرده زنگ میزنم شرکت میگه مشکل ازمرکز مخابراتی
برای کسی این مشکل پیش نیومده؟
اسیا تک نیرنگ بازه نگیرید !!!!!!!!!!!!!
به جای اینکه 128 رو + 25 هزار تومان بفروشه 20 میفروشه و لی در کل 4 روز قطه نه یک سره به طور همه روزه
مثلان روز اول 1 ساعت رو زدوم 2 روز سوم 1 و همین طوری دزدی میکنه
و هیچ خسارتی هم نمیده
اسیا نگیرید ما گرفتیم پشیمونیم
داتک خیلی عالی و پارس انلاین
نیرنگ باز = اسیا تک
شما تاحالا با پارس آنلاین کار کردی؟نقل قول:
من یه عنوان کسی که از هردو شرکت خدمات گرفتم به جرات میتونم بگم پارس از داتک خیلی بهتره از همه نظر
بغیر از قیمت
دوست عزیزنقل قول:
مشکل اول همون پوله که پارس داره قیمت خونش باباشو میگیره.دوما منم دوستانی دارم که مثل شما از هردو شرکت استفاده کردن و داتک رو از هر لحاظی بهتر میدونستن.
موفق باشی
اسياتك : روباه مكارنقل قول:
اين بهتره!
اقا کسی شما رو مجبور نکرده که حتما از اسیاتک بگیرین که خوب می بینی خوب نیست برو از شرکت هایی مثل سپنتا که معروف هست بگیر تا همون کیفیت اسیاتک رو به شما بده من خودم 4 ماه مشترک اسیاتک هستم و جز کسایی هستم که با تمام مشکلاتش ساختم چون هر چی پول بدی همون قدر هم آش می خوری مثلا طرف رفته سرعت 64 گرفته با قیمت 10000 تومن در صورتی که اگه با دایال می خواست استفاده کنه حداکثر می تونست 50 ساعت اینترنت داشته باشه که به غیر از کارت هزینه تلفن هم براش می افته به نظر خودم اونهایی adsl دارن که سرعتشون حداقل 256 هستش چون سرعت رو تازه متوجه میشی نه با سرعت 64 طرف می خواد سرعت بالا داشته باشه کیفیتش دقیقا یه ذره بیشتر از دایال هستش
1 ماه اول كه رايگانه اونو چرا نميگي محدوديت دانلودم كه ندارهنقل قول:
من نفهميدم پس اين همه ميگن ADSL ADSL همين بود اون كه اونجوري اين كه اينجورينقل قول:
من ميگم بهتره جاي اين حرفها بگيد كدوم يكي از اين شركتهاي بالا بهتره كه از اون خريد كنيم تا زه اينا معروفا هستن اينطورين واقعا خنده داره اينترنت داره روز به روز پيشرفت ميكنه حالا ميخوام برم بيخيال ADSL بشم برم ديالاپ استفاده كنم ميبينم سرعتش در سپنتا شده 31 كيلوبايت
زنگ زدم پشتيباني ميگم چرا سرعت 46 شده 31 يه شماره انالوگ كه سرعتش بيشتر از 28 نميشه بهم داده ميگه برو اينو استفاده كن سرعتت خوب ميشه
دوست من
اگه واقعا شما adsl می خوای باید ماهی 30000 تومن بدی من خودم یه زمانی مشترک سپنتا بودم اون اول ها سرعت های بالا رو با سیستم POOOA داد حتی برای بعضی از کاربراش می اومد دیتای کاملا جدا در نظر می گرفت( دیتا بدون احتیاج به مودم و ) که واقعا خوب بود ولی الان با افزایش و استفاده کنندگان اینترنت مخابرات اومد محدود کرد و دسترسی اون رو برای شرکتها آزاد گذاشت البته اینو بگم این سیستم که الان دادن مثلا سرعت 64 یا 128 که شرکتها دارن میدن دست ما ها سرعت های واقعی نیستش بلکه همیشه 2 کیلو حداقل توی مسیر کم میشه در صورتی که اگه مثل شرکتها از شون بگیرین می بینین که به شما ضمانت در کیفیت میدن ولی مزیت هاش به نظر خودم اینه که نسبت به دایال اپ کاملا با صرفه هستش
سلام به همه
من هم حرف سپاهی 2007 قبول دارم
سلام به دوستان
آقا با این بحث های آدم گیج میشه.توی نظرسنجی تعداد نظرات پارس آنلاین بیشتره ولی میگن داتک خوبه پس من از کجا بگیرم؟
جون من یکی بگه از پارس آنلاین بگیرم یا داتک یا شاتل یا...؟شاتل DSL 2 داره.چه فرقی داره؟ بهتره؟
واقعا گیج شدم.
داتک نصبش رایگان است؟ پس چرا نوشته 10000 تومان هزینه ی نصب؟
512/512 داتک خوبه و ارزش داره 50 تومن ماهیانه پولش رو بدیم؟
پس از 100000 تومان اولیه , ماهی چقدر باید بدم؟
از نظر محدودیت چه طوره ؟
وقتی یک ماهه شارژ می کنی تا ماه دیگه تموم میشه (چه استفاده بکنی یا نکی) یا می تونی به اندازی یک ماه استفاده کنید(تیکه تیکه تا یک ماه شه) یعنی استفاده نکنی تموم می شه یا فقط موقعی که استفاده می کنی از شارژت کم میشه؟چه طوری است؟
و......
سلام دوستان
دو تا سوال ازتون داشتم اگه زحمتی نیست جواب بدین:
1.من بعد از هزارتا بدبختی از آسیاتک ADSL گرفتم تا مثلا با خیال راحت دانلود کنم...اما مثل اینکه تو این مملکت از خیال راحت خبری نیست...تو سایتهای Rapid share و Mega upload و سایتهای مشابه که میرم میزنه که دانلود شما به حد خودش رسیده یا اینکه شما در حال دانلود یک فایل دیگه از این سایت هستید در حالیکه من از زمان راه افتادن ADSL یه دونه فایل هم از این سایتها دانلود نکردم...این که نمیشه ! اکثر فایل های دانلود هم تو همچین سایتهایی میذارن و این جوری به اکثر اونا دسترسی ندارم. میدونم این کار ISP هستش... می خواستم دوستان و اینترنت بازای حرفه ای راه حل "درست و عملی" دانلود از سایتهای "شیر" رو توضیح بدن بی زحمت.در ضمن یه چیزایی هم درباره vpn شنیدم اما اطلاعاتم درموردش دقیق نیست...و نمی دونم از کجا باید گیر بیارم.
2. دوستانی که به کامپیوتر و سخت افزار واردن، عیب نداره کامپیوتر و مودم من از صبح تا شب روشن باشه؟ مودمم از نوع usb و مارک corecess هست و بد داغ میکنه...
خیلی ممنون میشم به این سوالا جواب بدین !
به بین این که میگن dsl و dsl2 در ایران هیچ فرقی نداره چون اینا فقط جنبه تبلیغی داره برای شرکتا ، تمامی سیستم های که شرکتها دارن ارائه میدن برای کاربرای خانگی از سیستم PoooE دارن استفاده می کنن پس تمام اینا دروغه تا زمانی که اینترنت آزاد نشه قیمت ها شکسته نمی شه و به همین صورت باقی می مونه من در مورد پارس انلاین وداتک نمی تونم چیزی بگم چون خودم ازشون اشتراک نگرفتم ولی از سپنتا و اسیاتک چرا از سپنتا این خط ها رو گرفتم 512 ،128 در اسیاتک هم 128 گرفتم اگه سئوالی داشتی در مورد این دوتا شرکت داشتی بگو
آقا ببخشید من کاربر خونگی شاتل 64kb هستم می خوام 256 بگیرم
1 - می تونم یا نه چونکه برای خونه طی این لایحه تا 128 نمی دن ؟
2 - خب سرویس بهتر وارزونتر تو محدوده 128 به بالا با BANDWITH ترجیحا بالای 10GB هست که 8876 رو ساپورت کنه مر کز آزادگان
من تو زمینه سخت افزار حرفه ای نیستم ولی 24 ساعت روشن بوده و نسوخته و خراب نشدهنقل قول:
دوست من اسیاتک در بعضی از مناطق به دلیل این که مشترکین کمتری داره سرویسش خوبه ولی جاهایی که سرویس خیلی شلوغ باشه تمام پورت ها رو مسدود میکنه برای باز کردن این پورت ها شما احتیاج به یک vpn داری که شما رو به صورت مجازی وصلت می کنه به یک کشور مثل المان و شما میتونی از طریق این سرور پورتهای بسته رو باز کنی در واقع یک حفره ایجاد کردی در موردRapid share باید بگم سرعتش پایین هستش و این برای سرور اسیاتک هست که خیلی زد حال هستش همین طور در مورد اپلودش ولی سرعت دانلود درسته و شما در صورتی که از برنامه های مخصوص p2p استفاده کنی میتونی از حداکثر سرعت استفاده کنی در مورد سوال دومت هم باید بگم اره به مادربردت ضرر می زنه چون داره از تغذیه مستقیم مادر بردت استفاده می کنه در صورتی که موس شما هم از درگاه usp هست بهت توصیه می کنم زیاد از کامپیوتر استفاده نکنی منظورم به صورت شبانه روزی هستشنقل قول:
می خواهم درباه این سایت یه نظری بدید البته در باره سرویس ای دی اس الش
کد:http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=ADSL_Cost
دوست من حجمیش که اصلا ارزش نداره در مورد بدون محدودیت حجمی باید بگم که زده Share بعدشم با در نظر گرفتن مالیات و عوارض بر روی قیمت هاشون متوجه میشی که قیمتهاش با سپنتا مو نمی زنه در کل بد نیستش تنها یه چیزی توش برام جالب بود که ADSL و ADSL2 رو قیمت زده به نظر من در مورد adsl2 باید تعداد shaer کمتر باشه نسبت به معمولی
البته اینو یادم رفت بگم این ماکس نت برای شهرستان تبریز هستش
آقا کسی نیست به ما جواب بده ؟
راستی می تونم به نام خونه adsl بالاتر از 128 بگیرم هیچ راهی نداره ؟
ممنونم دوستان که اینقدر جواب می دید
آقا من تو منطقمون رو چک کردم به غیر شاتل که خودم دارم فقط و فقط پارس آنلاین می ده .
این سرویس Wireless و Wimax هم چه قدر گرونه پول خون باباشونه
سایت هایی مثل رپیدشیر برای هر IP ، یک فرد در نظر می گیرند و اگه کسی با اون ip دانلود کنه دیگه به اون ای پی اجازه دانلود در همان زمان را نمی دند ، و حتی زمانی که اون ای پی کارش تمام شد ، مثلا 30 دقیقه زمان می دهند تا بعد اون ای پی بتونه دانلود دوباره کنهنقل قول:
حالا چرا شما که می رید می گه شما در حال دانلود هستید؟
خوب شما ای پی کنونی اینترنتتون را می تونید از آدرس
بفهمید خوب پس شما یه ای پی دارید خوب شما که از رپیدشیر دانلود نمی کنید پس کیه که با ای پی شما این کار را می کنه؟کد:http://www.whatismyip.com
خوب بهتون بگم
شرکت های ای اس پی ایرانی نمیندونم چه مرگشونه که به تازگی از یک روش به نام NAT استفاده می کنند که اون ها از یک فایر وال که ازش برای ***** گذاشتن هم استفاده می کنند ، استفاده می کنند و برای کارت شبکه خارجی WAn اون یک ای پی اختصاص می دهند و اون همون ای پی است که شما الان در اینترنت دارید خوب بعدش از سرویس nat استفاده می کنند و به تمام مشتریاشون که می خواهند الان از اینترنت استفاده کنند از این درگاه خروجی استفاده می کنند و از طریق تغییر پرت های درخواست تمامی مشتری ها همشون را از یه ای پی استفاده می کنند که کاملا کار بدی هست ، پس شما نمی توانید کاری بکنید که ای پی تون موقع اتصال به اینترنت مخصوص خودتون باشه ، البته شرکت های خارجی که درستش هم همینه ، زمانی که از Nat استفاده مب کنند به اون مثلا 255 تا ای پی اینترنتی می دهند که برای هر نفری که الان به سرویسشون وصل شده یه ای پی را اختصاص می ده و بعد از قطع اون طرف ، اون ای پی را ازاد می کنه و به یه مشتری دیگه می دهد ، که این راه درستشه
تو ایران ، باید 2 کار بکنید یا VPN استفاده کنید که مثل همون شرکت های خارجی هست و اگر داخل vpn از nat استفاده بشه هر ای پی را به یه نفر می ده و یا می تونید یه ای پی اختصاصی هم با vpn بگیرید که اون ای پی دیگه برای همیشه مال شماست و هر وقت به اون vpn وصل شید ای پی اینترنتتوت همون میشه
یا هم یک اکانت پریمیوم رپیدشیر بگیرید تا از این اخطار های رپیدشیر راحت بشید
یا ایران را ترک بکنید و مثلا به افغانستان برید و از اون جا اینترنت بگیرید تا راحت بشید
من هستم...نقل قول:
همانطور كه بچه ها گفتن براي اينكه سرويس بالاتر از 128 بخواي بگيري از اسياتك فقط بايد نميدونم كارت يا برگ داشنجويي داشته باشي...
از دوستانی که جواب منو دادن خیلی ممنونم...فقط یه نکته برام مبهم موند و اونم اینه که این vpn رو از کجا باید تهیه کرد و قیمت منصفانه اش چنده...
یه سوال دیگه که ممکنه به نظرتون مبتدی یا مسخره بیاد ،ولی اینجا نپرسم دیگه از کی بپرسم؟ اینکه vpn چه جوریه که به صورت مجانی ما رو به کشوری مثل آلمان یا امثال اون وصل می کنه؟؟!! بعد اینکه اگه vpn بگیریم دیگه از سایتهای رپید و مگا آپلود راحت میشه دانلود کرد؟
این آدرس مثلا داره ولی من امتحان نکردمنقل قول:
vpn به صورت مجانی نیستکد:http://www.irvpn.com/services.php?mode=monthy
شما را هم به المان وصل نمی کنه بلکه یک کامپیوتر است در المان که صاحب آن Vpn ان را کرایه کرده و روش برنامه vpn دادن را نصب کرده و با اون برنامه اکانت هایی درست میکنه و به این و اون میفروشه
چون ip این ها هم معمولا شیرینگ هست و ممکنه حتی در یک لحظه به چند نفر از طریق Nat ای پی یکسانی بدهند ، شما باز هم مشکل با رپیدشیر خواهید داشت ، بهترینش خرید vpn با ای پی اختصاصی هست که فکر کنم یه چیزی حدود 10 تومان ماهانه بگیرند و یا خرید اکانت رپیدشیر است که بهتر از روش قبلی است
بابا چرا لغمه رو دور سرتون میچرخونید میتونی از یک ف*ل**تر شکن استفاده کنی که در سایت من قسمت اینترنت رایگانش هست برو حالشو ببر
يه VPN رايگان هم وجود داره...نقل قول:
الان دو ماه كه دارم ازش استفاده ميكنم..بدك نيست...
لغمه:لقمهنقل قول:
---------
ف.ي.ل.ت.ر شكن براي رپيدشر و خيلي كاراي ديگه مثل ورود به سايت PAYPAL و ... كارايي نداره...
مسعود جان سلام
من 2 هفته دیگه می خوام Adsl بگیرم الآن هم از بس این فروم رو خوندم کاملا گیج شدم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
من می خوام ارزون باشه ولی کیفیتش زیاد بد نباشه !
ممنون
سلام عزيز:نقل قول:
مباركه...منم وقتي كه ميخواستم Adsl بگيرم همين كارا رو ميكردم...اينقدر سوال ميپرسيدم!
ببين من الان 2 ماه كه از اسياتك استفاده ميكنم و واقعا ازش راضيم...علاوه بر كيفيت قيمتش هم نسبت به شركتاي ديگه ارزونتره...
حالا ديگه انتخاب ميذارم به پاي خودت...
منم با اسیاتک موافقم مخصوصا که ماه اول رو رایگان میده بعد شما اگه راضی بودین می تونین دوباره باهاشون قرارداد رو تجدید کنین