خب مثه اینکه خوش به حالت شده :n02::n09:نقل قول:
Printable View
خب مثه اینکه خوش به حالت شده :n02::n09:نقل قول:
آره این خطی که دی اس ال دارم مال خودمه ، اون خطی هم که برای خونس که حسابش جداس ، به نظرت میشه مثلن بیخیال پرداخت شد ؟ :n19:نقل قول:
مخابرات میتونه برای شخص بده کار حکم دادگاه برای پرداخت بدهی بگیره!نقل قول:
اون زمان که تلفن ها هیچوقت قطع یا یه طرفه نمیشد یادمه برای یکی از اقوام 300 هزار تومن فیش اومده بود که بیشترش به خاطر مکالمه خارجه بود ایشون هم پرداخت نکرد و بعد از چند بار اخطاریه مخابرات که کتبآ پست می رسوند دستش و ایشون هم اعتنایی نمی کرد حکم دادگاه براش اوردن!!! اخرش هم براش 3 ماهه قسط بندی کردن و ایشون تو 3 فقره چک 100 تومنی هزینه فیشش رو پرداخت کرد.
نمیدونم آخرین فیشی که اومده برای دوستم 420 هزار بود الان فک کنم به 500 رسیده باشه هنوز که خبری نشده و واسه پرداختش کسی از مخابرات پیگیر نشده. :n06:نقل قول:
فکر خوبیه فقط به نظرم باید از انجمن بیرون بره و در یه هفته نامه ای چیزی اعتراض کنیم!نقل قول:
میگم بریم یک کمپین اعتراضی بزنیم...امضا جمع کنیم...یک کاری بکنیم...چقدر دغدغه حجم؟ چرا مخابرات تهران با چندین میلیون مشترک و خیلی از شهرستانها بزرگ و کوچیک دیگه باید اینترنت نامحدود با قیمت معقول ارایه بدن ولی اراک نداشته باشه؟
کسی هفته نامه ای میشناسه که سایتی ، ایمیل یا چیزی داشته باشه که بریم اونجا و ازشون بخوایم گزارشی در این مورد بنویسن و سراغ مسئولان مخابرات هم برن؟
هفته نامه نامه امیر جای خوبیه مسوولش اقای نیک عهد معلم ادبیات پیش دانشگاهی ما بود البته موضوع ماله هفت هشت سال پیشه صد در صد منو یادش رفته اما به هر حال ادم خوبیهنقل قول:
این سایتشونه w w w. namehamir .i r
ایمیلشونم اینه
info@namehamir .i r
فاصله ها رو پاک کنید
تلفن 2225538
پیامک 30008800889999
میشه اعلام کرد شاید نتیجه داد
نیک عهد رو خوب اومدی:دی خداییش استاد خوبیه... (دو سه سال پیش منم باهاش ادبیات داشتم، چند وقت پیش تو فرهنگ سرا یکی کاریکاتورش رو کشیده بود:دی)نقل قول:
اگه یکم پافشاری کنیم شاید یه چیزی چاپ کنه!
ای بابا این مخابرات خراب شده کی میخواد این ریزکارکرد رو درست کنه ؟ عجبا :n24:
دوستان اگه با یوزر و پس یکی دیگه وصل شیم . از حجم ما که کم نمیکنه ؟
این امکان دیگه وجود نداره!نقل قول:
دستت درد نکنه، من همین الان واسشون ایمیل زدم.نقل قول:
بقیه هم اگه میتوانند تلفن، ایمیل و...بزنن شاید فرجی شد.
من امتجان کردم و با اکانت بقیه هم هنوز میتوانم وصل بشم!نقل قول:
این امکان دیگه وجود نداره!
++++++++++++++++++++++++نقل قول:
ای بابا این مخابرات خراب شده کی میخواد این ریزکارکرد رو درست کنه ؟
منم میتونمنقل قول:
جالب شد!:n13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
یادش بخیر استاد باحالی بود... منم توی پیش دانشگاهی علامه باهاش داشتم.. رفیق درجه یکش میلاد تقوی راد هستش که دوستمه
بچه ها سرعت افتضاحه به معنای واقعی ، شما هم همینطوریه ؟
یادش بخیر ما هم شکرایی پیش باهاش کلاس داشتیم.نقل قول:
سرعت منم پایین اومده دانلود ریت از 30 بالاتر نمیره :n24:
مثل اینکه دوباره شیرفلکه را بستند ............
:n28::n28::n28:
بچه ها ، ماه بهمن و بالاخره شیر فلکه باید بسته شه دیگه !!
( دو تا ازون حرفهای خوب اراکی رو الان بهشون نسبت دادم :n23::n22:)
یعنی سرعت یکم بیشتر از داغونه ، انجمن رو باید بیست بار رفرش کنم تا یک بار سالم کلش رو بیاره بالا :n24::n23:
سلام دوستان vpi و vci مخابرات چندن
vpi = 0نقل قول:
vci = 35
سرعت دوباره خراب کردن. الان با 256 ماهی حدود 40 الی 50 گیگ دانلود میکنم بهتر نبود همین مقدار بهمون میدادن ولی دیگه شبا رایگان نبود؟دیگه هرساعتی که میخواستی دانلود میکردی
ما هم برای همین نامحدود میخوایم:n02:نقل قول:
راستی اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش اراک هم یه همچین جایی داشت، نه؟
خوب این در صورتی امکان پذیره که اشتراک اینترنت به صورت یک به یک باشه نه 8 به یک یا 10 به یک وگرنه سرعت شبکه در ساعات اوج ترافیک به شدت پایین میاد.نقل قول:
سرعت داغونه
لعنت بهشون
دروغ جدید بیرون ندادن؟
ساعت 20 - سرعت مخابرات به شدت ضعیف شده
سرعت نوسان داره . یه لحظه خوبه یه لحظه بد . کسی با وی پی ان مشکل پیدا نکرده ؟ جدیدا
اینا خجالت نمیکشن با این پشتیبانیشون . سایت کارکرد یه روز در میون خرابه .
آقا من که سرعتم بد نیست الان... خوب نیست ولی وحشتناک هم نیست.
منم همینطور ...نقل قول:
فکر کنم دیشب یه 3 گیگی دانلود کردم :n02:
اینجا به جز مسعود کسی هست که دو مگ داشته باشه؟
میخوام ببینم اگه میشه باهاش خوب دانلود کرد دوباره برم بگیرم:n02:
در ضمن کسی با هفته نامه امیر تماس نگرفت؟
بچه ها سرعت شما هم بالا اومده ؟ من سرعت دانلودم 90 تا 110 بود الان از 140 تا 200 میره :n04::n19:
سرعت من پایین نیومده بود از اول :دینقل قول:
بیشترم نشده ؟نقل قول:
گمونم بیشتر شده ، الان با وپ ان ، دانلود کردم سرعتم 150 تا بود.نقل قول:
فقط الکی میای جو می دی و بعد تو افق محو میشی!نقل قول:
آفرین!
سرعت تو تایم صبح بالاست حتی تا 200 ، 240 هم میره | پینگ هم پایینه و لتنسی هم همین طور لتنسی حول و حوش 20 تا 40
تایم ظهر تا بعد از ظهر سرعت پایین حول حوش 40 تا 70 متغیره | پینگ به شدت بالاست و لتنسی تا 460 هم میره !!
تایم عصر تا شب هم سرعت متوسط و ثابته و پینگ متوسطی داریم
از حول و حوش 11 به بعد هم پینگ خوبه هم سرعت
تایم ترافیک رایگان هم گاهی سرعتش فضایی میشه گاهی میزنه جاده خاکی ولی معمول زیر 1 مگ میشه حول و حوش 1.5 گیگ داون کرد
فیس بوک برای شما هم رفع فیلتر شده؟ https که اولش بزنی باز میشه خواستم برم لینک زیر لایسنس انتی ویروس بگیرم چیز میز وصل نشده بودم یهو باز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جان؟؟
یعنی چی؟! من سرویسم طرح جشنواره هست.
سرعت منم پایین میاد به طرز وحشتناک ولی ربطی به ساعت روز نداره، بعضی روزا خوبه بعضی روزا خراب...
همین الان اینو با وی پ N دانلود کردم ، مینی مم سرعتم 140 تاست. پس ربطی به ساعت روز نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت الان تا 160-170 بالا اومده :n02: ببینیم شب چطوریاست:n01:
دیشب 2.8 گیگ دان کرد!:n07:
سرعت من الان خوابیده ؛ وقتی سرعت میخوابه احساس میکنم یه وزنه ی صدکیلویی گزاشتن روی اینترنت ، شما هم همین حس رو دارین ؟