ديشب 900 مگ گرفتم ديروز هم كه به اصطلاح رايگان بود سرعتم از 50 بيشتر نميرفت و تو 14 ساعت فقط 2 گيگ گرفتم.نقل قول:
لايزر بره اسفند دود كنه برا خودش يه وقت چشمش نكنن با اين سرويس هاش
Printable View
ديشب 900 مگ گرفتم ديروز هم كه به اصطلاح رايگان بود سرعتم از 50 بيشتر نميرفت و تو 14 ساعت فقط 2 گيگ گرفتم.نقل قول:
لايزر بره اسفند دود كنه برا خودش يه وقت چشمش نكنن با اين سرويس هاش
اوه اوه! وحید جان واقعا تحمل کردن اینا خیلی سخته. ISP های دیگه هم اوضای خوبی ندارن که بخوایم از لایزر بریم!نقل قول:
والا كمال جان من 3 برابر پول مخابرات دادم برا 1 ماه با 1.5 گيگ بيشتر كه اون 1.5 گيگ هم مفن مفت سر خود ميخورن.نقل قول:
اگه بخواد اينجوري بمونه من اصلن تمديد نمي كنم اگه باقي هزينه اين ماه رو پس ميدادن همين امروز ميرفتم فسخ مي كردم.
سر جمع حساب كردم مخابرات به صرفه تر در مياد من ماهانه 12500 ميدم برا مخابرات 34000 ميدم برا لايزر تو ماه 30 گيگ از لايزر شبا بگيرم با 10 گيگ ترافيك ميشه 40 گيگ
با 34000 تومان.مخابرات شبي 550 مگ 3 ماهش ميشه 50 گيگ با 25.5 گيگ ترافيك ميشه 75.5 گيگ مقايسه كنيد با هزينه اي كه برا لايزر كردم!!!
صد رحمت كه بعضي از ISP ها كه حداقل 5 يا 6 ماه اول يه حالي به مشتريشون ميدن نه مثل لايزر كه از همون هفته اول ضد حال زده...
بله دقیقا باحات موافقم. بدی گلد همینه کلی باید هزینه کنیم درصورتی که سرعت دانلود از سرعت واقعی هم کمتره. سرویس یه مگ هم همینطور.نقل قول:
حیف که مخابرات سرعتاش رو محدود کرد وگرنه از همه به صرفه تر بود.
دیشب از نظر دانلود افتضاح ترین شب بود. قطعی های مکرر + سرعت پایین.
بزور یه گیگ دانلود شد. :2:
این کجاست؟نقل قول:
ایرانه؟
دوستان مخابراتی ، دیشب و پریشب اینترنت شما وصل بود؟
نه !.........نقل قول:
پریشب وصل بود ولی نه کاملا.قطعی مکرر داشت.
آقا من از همه بد شانس ترم سه سال پيش از پارس آنلاين گرفتم سمت شهرك چمران 20 تا بيشتر نميگرفت بعد رفتم از لايزر گرفتم اونهم 40 تا بيشتر نميگرفت بعد رفتم از مخابرات گرفتم كه اونهم همه ميدونن چقدر حرامخوره وقتي بخواي ازشون قطع كني پول كفن و دفن باباشون هم ازت ميگيرن بعد از شاتل گرفتم كه 2 ماه طول كشيد تا وصل شد اون 80 تا ميگرفت 512 بعد از مدتي سرعتم شد 3 كيلوبايت در ثانيه گفتن اشتباه شده 2 روز وايسادم فرقي نكرد چون من تنها كسي بودم كه اون موقعه ازشون 512 گرفته بود خيلي خودشون رو ميكشتن كه منو نگه دارن به تهران گفتم گفت مشترك پر مصرفيد جوري بود كه من در عرض 7 ساعت فقط 100 مگ دانلود ميكردم به يه زوري از شاتل درآمدم رفتم از پارس آنلاين گرفتم اونهم ماه اول با 128 حدود 1 گيگ ميگرفت حالا شده شبي 250 مگ بد شانسي ديگه اونوقت يكي از رفيقام از پارس انلاين 1 مگ ماهي 2 گيگ داره باهاش شبي 4 گيگ دانلود ميكنه
سلام دوست عزیز.نقل قول:
عجب!
پشتیبان شاتل خیلی تاکید داشت که ما کسی رو محدود نمی کنیم و فقط یوزرهای تهران و جاهای دیگه محدود
میشن ولی معلوم شد که اصلا اینطور نیست. خیلی قانون مسخریه :2:
کلا سرویس ها یک از یک بدترن. من با سرویس یه مگ لایزر تا حالا شبی سه گیگ ندیدم!!!! باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد. الان هم که اوضاع تمام ISP ها ریخته به هم.
برا من دو شبشم وصل بود حجم دانلودیم تو این دو شب 100 مگ هم بیشتر شده بود...نقل قول:
سلام امیر جاننقل قول:
یادت باشه موقعی که شاتل داشتی و میومدی پزش رو به ما میدادی بهت گفتم اینجور نمی مونه روزای بد تو راهه.پارس آنلاین مثل اینکه یه قولایی برا بهبود وضعیت داده باز شما هم پیگیر باش...
سلام آقا وحيد يادته
آقا وحيد الان مشكل شبكه اي كه بود نصفش رو حل كردم اما هنوز كامپيوتر دوم به اينترنت وصل نميشه هرچه كه خوندم ياد داده بود انجام دادم به اشتراك ميذاشت اما كامپيوتر دوم نميرفت اينترنت
امیر جان یه تاپیک تو این قسمت ایجاد کن مشکلت رو در میان بزار:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید خوشحال باشید که پارس همچنان داغونه
سرعت بالای 20 ک نمیره شب! جالبه قبلنا از 4 5 به بعد بهتر میشد الان تا راس 6 بالای 20 نمیره بعدش یهو میره 240 !! فکر کنم 3 هفته شد از وقتی نت من داغون شده... دیگه جدا اعصابم خورد شده کلی هم الکی پول ترافیک دادم 3 گیگ تو ساعت رایگان هم الکی کم کردن به اسم روزانه... بدبختی عظمی اینجاست که مودم من کلا روشنه چون دم دستم نیست خاموش کنم حالا مگه میشه ثابت کرد؟ ولشون کنی میگن امریکای جنایتکار وصل شده مودمت استفاده کرده حرف حالیشون نیست بخدا...
امروز گوگل و جی میل هم بسته شد با پرو ک س ی هم باز نمیشن.
هرچی به 22م نزدیک میشیم محدودیت ها بیشتر میشه :31:
سلام.من با پرو ک س ی و .de باز كردم راستي اين 22م يعني چي ؟
بیست و دوم همین ماه
یکی از دوستام که مخابرات داره هم همین مشکل رو داره ولی پارس هنوز کار میکنه ------ https...نقل قول:
میخوام برم تمدید 128 یک ماهه 4 گیگ 15 تومن بگیرم الکی پول دادم واسه 512 که دانلود کنم بشدت رفت تو پاچم :41:
خدا بیامرزه پدر مخابراتو!نقل قول:
با این اوضایی که من میبینم بهترین کار تخلیه س! به مدت یک ماه!
یه نکته جالب بگم برا من گوگل اصلن تو این چند روزه رو سیستمی که برا مخابراته مشکل نداشته ولی لایزر گوگل رو بدون چیز باز نمی کنه...
یه نکته جالبتر اینکه از موقعی که دسترسی به گوگل و بعضی سایتا محدود شده سرعت دانلود شدیدا رفته بالا!
از دیشبه سرعت دانلود زیر 200kb نمی آید!!
این لایزر هم در نوع خودش عجیبه :27:
دوستانی که لایزر دارن وضعیت سرعتشون از دیروز عصر تا الان چطوره؟
برا من سرعت دانلود شده زیر 10 تا
سلام وحید جاننقل قول:
بله افتضاحه. سرعت در حد دایل آپ شده.
فقط هم بلدن بگن مشکل سراسری. ما که میدونم مشکل از چیه :27:
سلام کمال جاننقل قول:
باز دم شما گرم خیالم رو راحت کردی دیروز عصر زنگ زدم پشتیبانی لایزر میگه نه مشکل از ما نیست مشکل از طرف شماست.
میمیرن حرف راست بزنن
مخابرات که برا من هیچ ایرادی تو این هفته نداشته گوگل هم همیشه بهش دسترسی داشتم موندم این لایزر دیگه کیه...
دقیقا مثل مخابرات.نقل قول:
هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنی میگی چرا اینترنت قطعه میگه تنظیمات مودم رو چک کن.
سلام به همگی.
دو تا گردنه خطرناک به این امر منجر شده که اینترنت بشه دیال آپ!!!
اولیش رو از سر باز کردیم.مونده دومی. انشاالله بعد از دومی یه اینترنت سریع داشته باشیم.
قربون تو.نقل قول:
آره بخدا. اصلا زنگ زدن اینا اشتباه. هیچی حالیشون نیست.
دقیقا. روز به روز دربه داغون تر میشه.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
سلام داداش.نقل قول:
آره والا. بزنن یکدفه قطعش کنن ما هم تکلیفمون معلوم شه.
چه معنی داره سایتا یک در میون باز میشه.
انشالا!
وضعیت دانلود شبانه پارس سایر دوستان هم همچنان داغونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره سرعت 3 4 کیلوبایت در ثانیه هست کلا از 12 شب تا 6 7 صبح
اینا یک ماه رفتن پیشواز یعنی تا 2 ماه هم میخوان مراسم سوم و هفتم و چهلم و ضرایب 3 و 7 و 40 و... رو هم با همین وضعیت به خورد ملت بدن؟ البته یه سری هنوز دارن شبی چند گیگ دان میکنن تو تاپیک پارس برید میبینید! پشتیبانی هم که کار خاصی نمیکنه که بخواد مثلا درستش کنه
الانم که توی روزه پینگ بیشتر از 2 برابر قبلا هست
یه فایل 50 مگی دیشب زدم دانلود شه از ساعت 1 تا 3 4 صبح 20 مگ هم نگرفته بود بیخیالش شدم
خدا صبر بده به همه....
سلام داش وحید.نقل قول:
وضعیت دانلود شبانه در چه حال ؟؟
برای من هرشب بدتر از شب قبله. داره یواش یواش به شبی 500 600 مگ میرسه!
سلام.نقل قول:
به به به.ببین کی اومده. خوبی داداش.
برا منم که دیگه از حد گذشته. کم کم داره به مگ میرسه. خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو.
این هم از لایزر:2:
مخلص داش حامد هم هستیمنقل قول:
قربونت.
بقول دوستمون isp ها دو سه هفته زودتر دارن میرن پیشواز !
واقعا. خدا لعنت کنه لایزر و چهارتا کارمنداشو :31:
سالاری.نقل قول:
آره والا. خدالعنتشون کنه. یکی از اون چهار نفرو بیشتر:31:
سلام داش کمال گلنقل قول:
دیشب افتضاح ترین شب بود با رکورد 650 مگ دانلود
آره بخدا. همش زیر سر همونه :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
قربونت داداش.نقل قول:
اوه اوه.
خدا این یه ماه به هممون صبر بده!