از کی میاد؟نقل قول:
Printable View
از کی میاد؟نقل قول:
قسمت 30 ....نقل قول:
اعتراض به نحوه قرعه کشی سریال قهوه تلخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلام شیوه جدید قرعه کشی برای خریداران سر یال قهوه تلخ اعتراضاتی را در بین مردم ایجاد کرده است.
در آگهی جدیدی که برای مجموعه هفتم این سریال در روزنامه های کشور منتشر شده، آمده است: فقط کسانی در قرعه کشی اولین آپارتمان شرکت داده خواهند شد که مجموعه اول تا دهم را تهیه کرده و پیامک مربوط به هر مجموعه را جداگانه “از یک خط تلفن همراه” ارسال نمایند.
در حالی که پیش از این برای ارسال از یک خط تلفن همراه و همچنین تهیه کامل مجموعه اول تا دهم قیدی تعیین نشده بود و این باعث نارضایتی خریدارانی شده که کد قرعه کشی را بعضا از طریق شماره های مختلف ارسال کرده اند.
افرادی که مقابل یک کیوسک روزنامه فروشی در میدان هفت تیر، آگهی مربوط به این سریال را دیدند از این برخورد اظهار گلایه کردند.
یکی از هموطنان که خود را مجید و کارمند معرفی کرده بود گفت: در حالی که در ابتدا این چنین شرط نکرده بودند ولی متاسفانه شرایط شرکت در قرعه کشی را می خواهند محدودتر کنند. ضمن اینکه تعدادی از این شماره ها از طریق تلفن خودم و تعدادی دیگر را از طریق تلفن همسرم، برای شان ارسال کردیم.
خانم خانه داری هم خواستار اصلاح این روش قرعه کشی شده بود و تصریح کرد: اکنون که این مجموعه به پایان قسمت دهم نزدیک می شود که نباید این را اعلام می کردند و این نوعی ایجاد حس “بی اعتمادی” در بینندگان را به وجود می آورد.
در این آگهی آمده است: هدیه ویژه ای که در پایان مجموعه دهم برای این قرعه کشی درنظر گرفته شده، یک دستگاه آپارتمان ۲ خوابه با وسایل کامل خواهد بود.
گفتنی است همچنین در این آگهی از ورود مهران مدیری در مجموعه هفتم قهوه تلخ خبر داده شده است.
حقیقت داره؟!
آره فکر کنم داره ... منم اولش به داداشم گفتم باید از یه خط بفرستیم ولی اون گفت نه ربطی نداره ...نقل قول:
حقیقت داره؟!
ولی خب اگه از یه خط نفرستیم چه جوری میفهمن ما 10 تا قسمتشو خریدیم ؟!!
خب معلومه باید از یه خط بفرستیم
خب الان همه ی 7تا پک رو دوباره با یه خط براشون تکست بزنید: دی
آره . خیلی مزخرفه...منم همرو با یه خط نفرستادمنقل قول:
همین دلیل کافیه برای دانلود ادامه سریال...
نه خیر.اصلا هم اینطور نیست.نقل قول:
کسی که 10 تاشو بخره از 10 امتیاز استفاده میکنه.اونی که یکی میخره از یک امتیاز
شانس 10 تایی 10 برابر یکی ای هست!
ببخشید . نمیدونم بحث راجع به این موضوع مجاز هست یا نه؟
الان این چی بود؟:دینقل قول:
=================
اینا یه چی گفتن خودشون توش موندن:31:حالا هی شرط میذارن که مردم نگن چرا ما برنده نمیشیم....
فقط کافیه بگن یکی از اسمس های شما تو رایانه ی ما ثبت نشده برای همین شما شرکت داده نشدین:31:
داداش فرقی نداره که:دینقل قول:
اونا بالاخره باید 10 تا آپارتمانو بدن:دی
میخوان ملت 10 تاشم بخرن:دی اما خوب باید از قبل میگفتن...
یه جوورایی طفره رفتنه!
فکر کنم هزینه ای جوایز بر عهده ی پخش الوند بوده... بعدش که شده پخش دستمال کاغذی(گلرنگ :31:) اینا زیر بارش نرفتن
دوستان دست اندر کار هم این کارو کردن که نه سیخ بسوزه نه کباب!
یعنی سود بیشتر(شاید هم کمتر!) و ضرر از سوده کمتر!
اين آپارتمان ها كجاي تهرانه
داداش کیه؟:دینقل قول:
==========
نتایج قرعه کشی رو به برنده ها اس میزنن یا فقط تو سایت باید دید؟
هر 2گزینه: دی هم تکست میزنن هم توی سایت میتونی کد 12رقمی روی کارت رو بزنی ببینی برنده بودی یا نهنقل قول:
جهانگیرخان دولو، بدون گریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا این تو همه کارای مهران مدیری نقش خشنی داشت با این چهره مظلوم :دی
شما رو نمی دونم من19 قسمت دیدم که مهران مدیری بیاد بعد که اومد ناامید شدم :13:
دانلود باقیش وسوسه می کند همی :27:
اگه کد ها رو دوباره بفرستین این اتفاق میوفته :31:
به دلیل ارسال مکرر کدهای نادرست شماره تلفن شما در سیستم قرعه کشی مسدود شده است لطفا با پشتیبانی قهوه تلخ تماس بگیرید.
محتوای مخفی: .
دوستان حواستون باشه که برای شرکت در قرعه کشی آپارتمان باید هر 10 تا پیامک رو از یک شماره داده باشید.
ولی دوباره نفرستین شماره تون مثل من مسدود میشه:31:نقل قول:
دانلود قسکت کـــیــه؟ بابا شاه ویژه گذاشتن توی کلاس:31:
بابا شاه برنده جایزه تغییر چهره در هالوینکد:http://mohsenrkh.persiangig.com/audio/13.mp3
فنس کلوپ هواداران قهوه تلخکد:http://www.ghahvetalkh-fans.com/video/halloween.mp4
کد:http://www.ghahvetalkh-fans.com/
نقل قول:
:16::16::16::16:دمت گرم داداش . از خنده منفجر شدم:16::16::16::16:
کماکان قهوه تلخ را می پسندم و می خرم ...
چه آپارتمان بدن چه ندن !
چه 10 تا پیامک بخوان چه یکی !
چه مثل کارای قبل مدیری باشه چه نباشه !
چه از مدیری بد بگن چه نگن !
دوست دارم چون منو می خندونه !
دوست دارم چون ایده توش خورده !
دوست دارم چون بازیگرا بی نظیر کار کردن !
و شاید ...
دوست دارم چون انتخاب دیگه ای ندارم ...
مورد آخر جای فکر داره...بجای اینکه برنامه ساز ها سطح کارشون رو تا سطح توقعات بیننده ها بالا ببرن...طوری شده که بیننده ها مجبورن سطح توقعشون رو تا سطح کارهای انجام شده پایین بیارن...نقل قول:
نقل قول:خب.آبجی فرق نداره که:دی ...نقل قول:
سری بعدش فردا میاد؟مهران مدیری هم نقشش خسته کننده بودا...همه ی کاراش تکراری بود
ویرایش:
بچه ها فهمیدم چرا این قانونه خطرو گذاشتن:دی
فهمیدن من شانسم خوبه. ترسیدن همه ی 10 تا آپارتمانو با 10 خط ببرم:دی
راستی چرا هر آپارتمان رو همون هفته با قرعه کشی معمولیشون نمیدن؟
10 تا قسمته 10 تا آپارتمان!
خوب واسه من خوبه ، آره اعلام کردن توی روزنامه که فقط باید با یه خط باشه ، ایشالا یه دونه از اون آپارتمانا رو به اسمم میزنن :دی ؛ همش با یه خط بوده اونم مال خودم !
جالب بود آخرین روز نمایشگاه الکامپ بود و نمایشگاه تموم شده بود داشتیم بر میگشتیم ، هنوز توی خیابون های نمایشگاه بودیم یواش یواش داشتیم نزدیک در خروج میشدیم ، جمعیت خیلی زیاد بود چون روز آخر هم بود ، یهو یه نفر از تو یه اکیپ 10 نفری پسرها داد زد گفت هرکی نگه کیه ، چند ثانیه بعدش کل جمعیت تو خیابون همه با هم هماهنگ داد زدن گفتن کـــــــیــــــــــــــــ ــــــه ؟!! کـــــــیــــــــــــــــ ـــــــــــــــه ؟!!
مارو میگی مرده بودیم از خنده ، صداشون تا از سر تا ته نمایشگاه پیچید می خواستم فیلم بگیرم نشد :دی
10 تا آپارتمان کجا بود؟ 6 تاست.نقل قول:
1 دستگاه پایان مجوعه 10
2 دستگاه پایان مجموعه 20
3 دستگاه پایان مجموعه 30
ویرایش:اشتباه شد!
اینم حرفیه: دینقل قول:
تا آپارتمان کجا بود؟ 6 تاست.
1 دستگاه پایان مجوعه 10
2 دستگاه پایان مجموعه 20
3 دستگاه پایان مجموعه 30
گفت و گو با جواد عزتی، پدر اتابك اعظم: همه می گویند: کیه؟!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423700
کسی رویت کرده پک هشتم رو ؟
رويت نشده...
قرار شد سه شنبه ها بیاد دیگه!
اطلاعیه
به اطلاع خریداران محترم سریال قهوه تلخ می رساند ، دست اندركاران مجموعه قهوه تلخ براي جلوگيري از تضييع حقوق خريداراني كه همه مجموعه ها را به صورت اصل تهيه كرده ولي شماره ها را با خطوط مختلف تلفن همراه پيامك نموده اند ، «همه شماره هاي ارسالي» را در قرعه كشي اولين آپارتمان كه در تاريخ 14/9/1389 انجام مي شود شركت مي دهند . شايان توجه است برنده محترم مي بايست كارت هاي قرعه كشي هر 10 مجموعه را كه شماره آنها پيامك شده باشد ، ارائه نمايد .
اینا حرف زیاد میزنن اول گفتن شنبه ها بعد شد یکشنبه بعد سه شنبه ها هفته پیش شد شنبه دوبارهنقل قول:
قرار شد سه شنبه ها بیاد دیگه!
اره ولی هفته پیش که شنبه اومد به خاطر تاخیر یک هفته ای بود که بدلیل تغییر شرکت پخش بود! ولی همون سه شنبه هست!نقل قول:
اون دفعه تغيير شركت رو بهونه كردن . اين دفعه تغيير رنگ پك !!
این هفته هم فکر کنم به خاطر اینکه فردا وفاته دیر میاد.
پس احتمالا پس فردا مي آد
امروز رفتم بخرم ، صاحب مغازه گفت دوشنبه میاد !
ولی دیگه دارن اذیت میکنند !
واقعا توزیع افتضاح بود ...... !
امیدوارم یک روز رو اعلام کنند (مثلاً همین سه شنبه) و هر هفته همون روز سریال رو منتشر کنند. امروز نشد فردا. فردا نشد .... که نشد کار!
فكر كنم قراره سه شنبه بياد .
از اين به بعد هميشه بايد حساب كنيم كه سه شنبه مياد . حالا بعضي روزها هم كه دوشنبه مياد يه روز زودتر اومده در واقع :31:
حالا امروز نریم بگیریم؟!!! اقا تو ایلام ما،فقط تا بعد از ظهر روز عرضه میشه اورجینالش رذو تو شهر پیدا کرد و بعدش یا بای مثل من از سایت سفارش بدی تا یه هفته ی بعد بفرستن،یا اینکه با یکد کپی کنی....
سری 8 اومده؟
من که دانلود میکنم....شما چطور؟: دی
شوخی کردم: دی