دوستان عزیز؛
اینجا تاپیکِ مقایسه نیست! لطفا" رعایت کنید.
تاپیک هم پاکسازی شد.
دوستان عزیز؛
اینجا تاپیکِ مقایسه نیست! لطفا" رعایت کنید.
تاپیک هم پاکسازی شد.
جناب pulp من که نمیگم شما جوابِ کسی رو ندید، میتونید کسی که اطلاعات رو غلط داده رو از طریق کامنت یا پ.خ. توجیه کنید. اینجور ادامه دادن بحثها و جنجال و عکس گذاشتن جاش توی کلوپِ یک گوشی نیست.
اون پستی هم که نقلِ قول کردید هم از قلم افتاده بود. حذفش کردم.
دوستانی هم که خبر یا اطلاعاتی میذارن، منبع خبر رو ذکر کنند تا اینجور مشکلات پیش نیاد.
ممنون.
نقل قول:
سلام.
منظورتون از صفحه رنگی چیه؟ بیشتر توضیح بدید.:11:
یعنی یه صفحه 4 رنگ از بالا به پایین قرمز ، سبز ، آبی ، سفید
آقا مهدی لطف کردن کمکم کردن .
وای خدا
فکرشم نمیکردم که نرم افزار آریو اقلیم اینقدر بیخود باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای من مسیر یابی کرده که با ماشین از روی پل خواجو رد بشم / آخه پل خواجو که ماشین رو نیست آقایون مهندسین نگاشت اندیشه سبز !!!!!
:-)
من میخواستم ببینم قیمت hd2 دست دوم تمیز حدودن چقدره ؟
یک ماه از گوشی استفاده شده و بدون گارانتی هست
لطفن یکی جواب بده فوریه (میدونم که جای سوالم شاید اینجا نباشه )
اگه زحمت میکشیدی و یکی دو صفحه آخر را میخوندی بچه ها گفته بودندنقل قول:
530-550
سلام به همگی..
آقا HD mini هم باتری هم ساعت رو نشون میده..
مثل اینکه فریادای آقا محمد آسمونی به یه جاهایی رسید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
البته من با ین برنامه کار نکردم.اما شاید مثل برنامه های دیگه تنظیمات برای ماشین و پیاده داشته باشه و تنظیمات شما روی پیاده باشه.:11:
محمد جان رو اچ دی2 هم اگر رام 6.5.3 بریزید ساعت هم جزو تسکبارش هست:46:
سلام آریان لند جاننقل قول:
نه عزیز . هیچ تنظیماتی نداره . فقط ماله ماشینه .
بعدشم با این همه تبلیغ دروغ که میکنند فقط تهران رو تقریبا کامل نشون میده .
اصلا" راه سریعتر ، راه اتوبان ، ...... را نداره .فقط به راه هوایی زمینی از دو محل را به هم وصل میکنه.
فقط رو نقشه تهران مکانها رو داره.هیچ شهر دیگه ای نداره.
و ............
کلا" به هیچ دردی نمیخوره .من نمیدونم این مهندسهایی که این برنامه رو ساختن تا حالا تو عمرشون یک GPS دستشون نگرفتن .یه 2 تا GPS خارجی رو نگاه میکردن ببینن چه امکاناتی داره بعد اینو میساختن.
نقل قول:
سلام.
شما گارمین رو نصب کن اینجوری که تو توضیحاتش هست نقشه جدید ایران شهرهای بزرگ مثل اصفهان ,شیراز, مشهد,تبریز و.... رو کامل مثل نهران داره.(البته من تست نکردم شهرهای دیگه رو و فقط تو توضیحاتش خوندم).:11:
گارمین ریختم ولی نقشه اصفهان و تهران رو پیدا نکردم
.................................................. .....................
آقا کی میدونه چطوری میشه یه برنامه که از اول رو گوشی بوده رو uninstal کرد .
من opra 10 ریختم حالا میخوام او قدیمیه که رو خود گوشی بوده رو پاک کنم.
.................................................. .....................
آقا کی میدونه چطوری میشه یه برنامه که از اول رو گوشی بوده رو uninstal کرد .
من opra 10 ریختم حالا میخوام او قدیمیه که رو خود گوشی بوده رو پاک کنم.[/QUOTE]
باث بری تو پوشه ویندوز فایل سیستمی مربوطه را پاک کنی یا تو پوشه پروگرام.من حدسی می گم.اصلا نمی دونم که بهت اجازه پاک کردن رو میده یا نه ولی تست کن
سلام,نقل قول:
یکی از مشکلاتی که من با گارمین دارم (تهران) اینه که خیابون های یک طرفه رو نداره ! یعنی خیلی جالبه که دور برگردان براش تعریف شده ( مسیر پیشنهادیش از وسط چمران دور میزنه ! درست دم دور برگردان ! ) ولی شریعتی رو میگه از همت به سمت پائین برم ! یا چند بار دیگه هم یک طرفه پیشنهاد کرده بود برم در مسیر مخالف ...
برو بچز یه برنامه مدیریت تماسها می خوام.به طور اخص می خوام تماس از شماره های مشخص شده رو ریجکت کنه (اشغال یا عدم دسترسی)
دستتون طلا:31:
نقل قول:
سلام.
هر وقت گفت یک طرفه برو ,شما برو و اگر هم پلیس گرفتت بگو گارمین گفته برم.:31::11:
من میخوام این گوشی رو بخرم
اگه بخوام بدون گارانتی بخرم چه مشکلاتی داره پول خریدن با گارانتی رو ندارم
موقع خرید بدون گارانتی به چه نکاتی باید توجهه کنم
کسی قیمت بدون گارانتی شو نداره
آدرسی درستو و حسابی ندارید که گولم نزنند
این گوشی چقدر rom و ram خالی داره
سلام.نقل قول:
باید تو قسمت درخواست نرم افزار یا قسمت نرم افزارهای پاکت پی سی مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید.
نرم افزارهای پاکت پی سی :
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=8405&page=69[/PHP]
درخواست وسوالان مربوط به نرم افزارهای پاکت پی سی:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216802&page=55[/PHP]
به هر حال من همین امشب یک برنامه معرفی کردم اما جز بلک لیست کارهای دیگه ای هم انجام میده و دایلر گوشی رو هم عوض میکنه و امکانات بسیاری داره اگر خواستید تست کنید.
لینک صفحه معرفی برنامه:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=8405&page=70[/PHP]
خیلی ممنون آقای پرچم.دست شما درد نکنه!:31:
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم.:46::11:
راستشو بخواین بدون گارانتی گرفتن یه ریسکه مخصوصا"واسه این گوشینقل قول:
من خودم طرفدار بدون گارانتیم اما واسه این گوشی نه-من گارانتی شدیدا"توصیه میکنم
مثلا"تو سایت موبایلستان یکی از بچه ها تاچ گوشیش2بار سوخت هربار250 تومن قیمتش بود ولی به خاطر گارانتی مجانی تعویض کردن یعنی500 هزارتومن تو جیبش موند والا نزدیک قیمت یه گوشی نو دیگه بود.
بدون گارانتی خواستی بخری خیلی دقیق تستش کن دوربین _اسپیکر_تاچ باکوچکترین تماس دست واکنش باید بده_تمام پیکسل هاشو نگاه کن پیکسل سوخته نداشته باشه_هندسفری امتحان کن_فلاش_دکمه های پایین صفحه_ پلمپ بسته باز نباشه_ بعداز خارج شدن ازقوطی اثر انگشت نباشه
قیمت از تاپیک مربوطش بپرسید دقیق تر میگن.
در رام اصلیRAM=448 و ROM=512 وبا رام کوک شده RAM576 و ROM=512
سلام.
دوستان من میرم تو سایت HTC که رام دانلود کنم وقتی سریال رو میزنم میگه که:
Sorry, Thid update in not suitable for your device
مشکلش از کجاست؟
دوست عزیز شما باید کشور مورد نظر را خاورمیانه انتخاب کنید تا امکان دانلود به شما بدهد چون هر کشور رام رسمی خود را دارد.:46:نقل قول:
نقل قول:جسارت نباشه مازیار جان یه سوال: S/N رو می زنید دیگه نه؟ گفتم شاید IMEI رو زده باشی:11:کد:http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=857
سلام کسی از دوستان میتونه منو راهنمائیی کنه که چطوری میتونم برای HTC HD2 فارسی ساز نصب کنم؟
نقل قول:
سلام.
فایل Cab مربوط به فارسی ساز رو بگیرید و مثل تمام نرم افزارهای دیگه نصب کنید.(فایل رو به گوشی انتقال بدید و روش کلیک کنید.):11:
سلام
من دیروز یه hd2 گرفتم.راستشا بخواین من هیچی از ویندوز موبایل سر در نمیارم چون اولین باره که خریدم.فروشنده گفت باهاش کارکن تا باتریش خالی بشه بعد 12 ساعت بزار تو شارژ دوباره باش کارکن تا خالی شه بعد 7 ساعت بزار شارژ بشه از این به بعد هر موقع خواستی شارژ کن.شارژ اولیه را تموم کردم 7 ساعت گزاشتم شارژ بشه تا الان داره کار میده.کارم اشتباه بوده؟ اگه موردی هست بفرمایید.
1-چه برنامه ای باید نصب کنم تا بتونم به کامپیوتر وصل بشم؟
2-نیاز به فارسی ساز داره چون نه sms و نه سایت فارسی را نشون نمیده.چی نصب کنم
3-از یاس خریدم.سه تا مینی سی دی باش هست.1-راهنما فارسی 2-نرم افزار 3- gps که باید 14 تومن بشون بدم تا راه اندازیش کنن.بنظرتون این 14 تومن را بدم یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
4-محافظ ال سی دی نیاز داره یا نه؟ 12 تومن
شرمنده که زیاد پرسیدم آخه هیچی :23:
چند خریدی؟نقل قول:
1-activesync .با یه سرچ ساده به زبان انگلیسی میری تو سایت ماکروسافت و دانلود می کنی
2-تو همین تاپیک هست.اگه این تاپیک رو در قسمت جستجوش بری وبزنی فارسی ساز میاره.من یادم نیست کدوم صفحس واسمش چیه
3-اول گارمین رو امتحان کن.دانلودش کن.مجانیه البته باید کرکش کنی.اگه خوشت نیومد برو اونو بخر
4-نه.خش بر نمی داره ولی احتیاتا چیزهای فلزی رو با صفحه تماس نده
چند خریدی؟
سلامنقل قول:
1- از سی دی خودش که میخواستم نصب کنم ارور میداد.از سایت نصب کردم ولی بازم کار نکرد(آیکونش اومد ولی مثل آیکونهایی که کامپیوتر نمیشناسه بود برا همین واردش نمیشد)
2-چون نتونستم activesync را نصب کنم. فارسی سازم نصب نکردم.اینا بهم ربط دارن؟ یعنی اول اون activesync باید نصب بشه بعد بقیه برنامه ها؟
3-ممنون
4-ممنون
800 تومن با گارانتی یاس و بیمه
موندم چیکار کنم؟امان از بی سوادی
یه چیزی یادم رفت بگم(چون پستم باید تایید بشه نتونستم ویرایش کنم)
در مورد شارژ باتری هم یه توضیحی بفرمایید چون باتریش خیلی برام مهمه.
آخرین قیمتش چنده؟
activesync واسه نصب یه سری برنامه ها به کار میره که exe هستند و باید از روی pc نصب بشن رو گوشی.نقل قول:
واسه برنامه هایی که فرمتشون cab هستش نیازی نیست.میتونید cab ها رو بریزین روی مموری و از تو گوشی راحت نصبشون کنید.
واسه باطری هم نیاز به 12 ساعت نیست.همون عادی شارژ کنید کافیه.(اگه هزار ساعت هم به شارژ بزنید گوشی اتوماتیک بلافاصله بعد از شارژ شدن جریان برق رو قطع میکنه پس 3 ساعت و 12 ساعت و 1000 ساعت هیچ تفاوتی نداره.
سلام
مطف میکنید بگید قیمت این گوشی چنده ؟
قیمت روز پاکت پی سی / Pocket PCنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381145&page=5
آقا جان این تاپیک فسیله.نقل قول:
تاپیکهای این چنینی معمولا تو فروم های دیگه هم جواب ندادن.چون همه قیمت می خوان.باید یه نفر مغازه دار باشه که به بقیه قیمت بده.
از اونجایی که من خیلی با بلوتوث کاری ندارم تا حالا خیلی دنبالش نبودم.
اول که سرچ می کنه.بعد pair میشه .بعدش هم از من و هم از طرف مقابل پسوورد می خواد.بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کرد.از منوی بلوتوث که میام بیرون و بعد مثلا روی فایل های ذخیره شده که می رم و دکمه send رو می زنم که شاید از طریق بلوتوث بره می بینم که میره تو mms.
;l; f;,kdn:41:
روی فایلی که میخواهید بفرستید تپ کنید.(با قلم بگیرید و نگه دارید) تو منویی که باز میشه Beam File رو باید بزنید .ضمنا" اون قضیه پسورد و....رو هم میتونید خودتون غیر فعالش کنید.:11:نقل قول:
سلام
من شخصا آدمی هستم که سریع با تعریف 4تا آدم عاشق یه گوشی میشم
موقعی که Xperia X1 اومده بود تا عکسشو و تعاریفو دیدم عاشقش شدم(گواه این مطلب هم مراجعه به امضام و پروفایلم هست!!) ولی همین که از نزدیک دیدمش حالم به هم خورد(ببخشید!)
بعد نوبت X2 شد ،بعد از دیدن مقایسه ها با HD2 عاشق این گوشی شدم:31:
چند روزه دارم صفحه های اول و وسط رو میخونم که رسیدم به این آخرا:13:
گوشی با تکنولوژی بالا و پیشرفته و خیلی خفن و باکلاس شد یه گوشی که مشکلات نرم افزاری داره ، مشکلات سخت افزاری داره ، مشکل باتری داره ، هنگ میکنه ، ساپورت نرم افزاریش بده ،قابل ارتقا به win7 نیست ، حتما صدای خوبی هم نداره (درسته کسی که PPCمیخواد این براش ملاک نیس ولی بی اهمیت هم نیس) صفحه کلید که نداره ، تشخیص دست خط هم نداره که این دو تا برام خیلی مهمن :19:
اکثرا نظر بچه ها رو خرید گوشی با ضمانت هست ، یعنی حدودا 800 تومن باید هزینه کرد ، ضمنا برای خریدم باید بیام تهران ، علائدین و کردن تو پاچه ای که شما ها میگید ، 2باره یه چیزه دیگس!
آدم منفی نیستم ، عکس گوشی الان بکگراند کامپیوترمه ، ولی نظرم داره برمیگرده
اگر لطف میکنید و منو قانع کنید ممنون میشم ازتون :40::11:
سلام به غیر از وین 7 بقیه چیزارو کی گفته ؟؟؟؟؟نقل قول:
مشکلات نرم افزاری داره ، مشکلات سخت افزاری داره ، مشکل باتری داره ، هنگ میکنه ، ساپورت نرم افزاریش بده ،قابل ارتقا به win7 نیست ، حتما صدای خوبی هم نداره
اصلا اینطور نیست دوست عزیز من وقتی گوشی low battery میده با هاش 2 ساعت ور میرم :دی گوشی خاموش نمیشه
هنگی هم توش نبوده (البته این گوشیو نداشتم مشقامو خوب نوشتم :دی ولی یه 2_3 روزی دستم بوده )
در مورد وین 7 هم نمیدونم شما هنوز سیستم عاملی که نیومدرو چرا اینقدر بزرگ میکنین
حالا نصب نشه بزارید بیاد بعدا بگید الِ بلِ
اون زمان هم که اچ تی سی این گوشیو زد نمیدونست وین 7 میاد علم غیب نداشت که البته میدونست میاد ولی زمانشو
نمیدونست
از همه مهم تر سیستم مورد نیازشو نمیدونستن بخاطر همین خبرش اومده که وین 7 ساپورت نمیکنه این گوشی