دوست عزیز یه خورده بیتر توضیح میدادی ...نقل قول:
سرویست چیه
از چه شرکتی میگیری
چه مرکزی هستی
؟
از اولی که سرویس گرفتی همینطوری بوده
؟
Printable View
دوست عزیز یه خورده بیتر توضیح میدادی ...نقل قول:
سرویست چیه
از چه شرکتی میگیری
چه مرکزی هستی
؟
از اولی که سرویس گرفتی همینطوری بوده
؟
شرمنده...آخه قبلا هم اینجا پست گذاشته بودم فکر کردم دیگه لازم نیست بگم....من از پارس آنلاین گرفتم...سرعت 256...1-2 هفته است که این طوریه...نقل قول:
1 - اگه چشمک میزنه که یعنی اینترنت وصل هست و Send و Received هم داری.نقل قول:
2 - حتما به پشتیبانی اطلاع بده. البته اگه پشتیبانیش، پشتیبانی باشه!
خوب اگه اینطوریه که مشکل داره سرویست ...نقل قول:
همیشه همینطوره ؟
یعنی روزها هم همینطوره ؟
با پشتیبانی تماس داشتی یا نه ؟
حتماً یا برو یا زنگ بزن (تا وقتیه هم که درست نکردن واست بیخیالشون نشو)
این سرعت ماله 64 هست نه 256
آره روزا هم همین طوره امروز زنگ زدم پشتیبانی گفتن کلا کند شده یه مدته ولی باید با تهران هم تماس بگیرم...ولی بعد که امتحان کردم دیدم بهتر شده مثلا الان اومده رو 70 (البته قبلا 100 به بالا بود) کاش زودتر زنگ زده بودم پشتیبانیش!نقل قول:
دوستان که زیتون کارمندی هستند کدوم شرکت اونجا خوب جواب داده؟
( یکی از دوستان برای گیم نت می خواد اینترنت بگیره)
دوستان من 512 شاتل دارم سرعتم در ساعت رایگان 60 به 8 میرسه.در تاپیک شاتل متوجه شدم مشکلشون سرتاسریه.گویی اینکه پشتیبانیشون دست بسرم کرد.
در اهواز چه خبره؟
در اهواز هم وضع همینطوره ولی خدا رو شکر پشتیبانیش دست به سر نمیکنه و کاملا صریح میگه همینیه که هست:5:نقل قول:
دوستانن کسی میدونه تو اهواز مخابرات adsl میده یا نه؟
چند روزه گزشته خیلی اوضاع افتضاح بود شیطونه میگه خودم برم یه isp درست و حسابی بزنم اهوازی ها رو راحت کنم
کسی یه شرکت درست حسابی میشناسه که اینجا نمیاندگی نداشته باشه ؟ صبانت فکر کنم نداره
دوستان کسی در مرکز رجایی سرعت 64 نامحدود داره؟؟؟؟؟اگر داره لطف میکنه از صفحه اصلی مودمش یک عکس بگیره ببینم سرعت چند تنظیم کردند؟؟
مرسی
فکر نکم کسی از دوستان سرعت 64 داشته باشن ...
اکثراً 128 هست یا 512 ....
اشتباه فکر می کنی:31:. یکی هم نداره . سه تا داره. ولی پشتیبانی شوته!نقل قول:
3تا!نقل قول:
میتونی آدرسشون رو بدی؟
فرقشون چیه؟
فارانگار پرداز خوزستاننقل قول:
آدرس: اهواز ، کیان پارس ، بلوار شهید چمران ، بین خیابان 4 و 5 غربی ، مجتمع کسری ، طبقه 5 ، واحد 10
قاصدک سامانه
آدرس: اهواز- بلوار پاسداران- فلکه فرودگاه- مجتمع شمس- طبقه سوم- واحد 9
نت شاپ دماوند
آدرس: اهواز - خیابان نادری - خیابان علم الهدی (سعدی جنوبی) - بین نادری و کافی - مجتمع مروارید - طبقه همکف
فکر نکنم فرقی داشته باشن. من از فارانگار گرفتم
متاسفانه پورت کیان آباد صبانت پر شده ...
اگه اینطوریه که معلومه پورت های کمی رو اختصاص داده شرکت .....
دوست عزیز همشون یکین .
شما با توجه به محل زندگیتون نزدیک ترین نمایندگی رو انتخاب کن که واسه خودتم راحت تر باشه.
سلام
دوستان من تا چند روز دیگه اشتراکم با شاتل تموم میشه و دیگه نمی خوام باشون تمدید کنم
پیشنهاد میدید از چه شرکتی سرویس بگیرم که توی زیتون خوب باشه؟
البته میدونم خوب بودنشون مقطعیه!
الان کسی توی زیتون از شرکتی سرویس داره که راضی باشه؟
دوستان کسی 128 اکو (3گیگ) ، توی مرکز گلستان داره ؟ سرعت دانلودش توی روز و شب چقدره ؟
اکو هم پنج شنبه و جمعه و شبها رایگانه؟
دوست من ظاهرا کیفیت شرکتا هنوز تغییری نکرده برایه من که پارس آنلاین واقعا شورشو درآورده:19: تو رویه طلوع لقمان و صبانت برایه گرفتن اشتراک حساب کن ظاهران کیفیتشون از بقیه شرکتا بالاتره :8:نقل قول:
دوست عزیز در مورد سوال اولتون نمیتونم راهنمایتون کنم چون اشتراکم از شرکت دیگه ای:11:نقل قول:
اما در مورد سوال دومتون تا اونجایی که خاطرم هست سرویس اکو فقط شبانه اش رایگان بود از ساعت 1 تا 7 صبح
اون چیزی که شما گفتید مربوط به سرویس آرت هست
نقل قول:مرسی دوست مننقل قول:
کسی اطلاعات دقیق نداره ؟
سلام دوستان
من زیتون کارمندی هستم.
یه سوال داشتم در مورد نمایندگی های شاتل.
نیمادنت که توی کیانپارس و ايرسانت که جدیدا باز شده توی ساختمون رستوران امپراطور طبقه 3!:13:
حالا سوالم اینه که این دوتا نمایندگی که مال شاتل هستن، در کیفیت ارائه سوریس ADSL با هم تفاوت دارن؟:14:
یعنی سرعت مال نیمادنت و ايرسانت مثل همه(چون از یه شرکت هستن)؟:15:
کیفیت فکر نکنم تفاوت داشته باشه، فقط پاسخگویی و قیمت میتونه تفاوت داشته باشه.نقل قول:
مثل پارس آنلاین که قیمتی که رفاتک میده با نمایندگیش که توی برج هست تفاوت داره
کسی نمی دونه؟نقل قول:
سرویس های Eco فقط شب ها رایگانه.نقل قول:
من موقعی که از شاتل می گرفتم تقریبا شش ماهی میشد که سرعت دانلود خوب شده بود.
60 کلوبیت سرعت دانلود بود. مرکز آزادی. البته 512 داشتم.
دوست عزیز بنده که جواب شما رو دادم:46: فکر هم نمیکنم شاتل تو این مدت سرویس هاشو عوض کرده باشه:41: نهایتا شما یه تماس با بخش پشتیبانی در تهران بگیر ببینی چه جوابی بت میدن یا میتونی تو تاپیک مخصوص شاتل سوالت رو مطرح کنینقل قول:
اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700
حالا زمان مجانی بودن رو میشه از خودش پرسید ولی میخوام ببینم سرعت دانلود حدودا چقدره ...نقل قول:
سلام دوستانمن میخوام ADSL بگیرم ولی نمیدونم از کدوم ISP بگیرم. خونمون تو گلستانه. دوستان میتونین راهنمایی کنین که کدوم شرکت بهتر تو گلستان جواب میده؟
من خودم یه ماه سرویس آرت وان (128 ) داشتم میتونم بگم که اصلا به صرفه نیست:46:نقل قول:
1-شما نمیتونید اشتراکتون رو عوض کنید تا اینکه ماهتون تموم بشه
2-شروع سرویس در اول هر ماه شمسی
3-مبلغ 28000 تومن (برایه 128 ) و 12 گیگ ترافیک
شبها رایگانه از 1 تا 7 صبح
پنج شنبه و جمعه هم رایگانه
و اما سرعت، دوست من بستگی داره اشتراک شما رو رو چه سرعتی بسته باشن:11: برایه من رویه 1 مگ بود
100 تا 120 کیلو بایت ریت سرعتم بود (البته تو روز، شباش که واقعا افتضاح بود:2:)
اگه رویه 1 مگ بسته باشن شما راحت تو این دو روز رویه هم 12 گیگ دانلود خواهید داشت بازم برایه اطلاع بیشتر به همون تاپیک شاتل برو ببین الان سرویس رویه چه سرعتی بسته شده!
نهایتا وقتی میتونی با پرداخت 27000 تومن به مدت سه ماه مشترک مثلا صبا نت بشی و به طور متوسط شبی 1 گیگ دانلود کنی انتخاب این اشتراک زیاد منطقی به نظر نمیرسه:13:
اکو 128 چی ؟ اون سرعت دانلودش چنده؟ روز و شب رو میخوام ...نقل قول:
ميدونم جاش اينجا نيست ولي اگه ميشه راهنماييم كنيد ...
ميخوام دو تا كامپيوتر رو شبكه كنم و بتونن همزمان به اينترنت كانكت بشن
چكار بايد بكنم ؟
بعد يه سوال ديگه
ميخوام سيم بگيرم ، چه سيمي بگيرم بهتره ؟ قيمت ؟
شما به دو طریق میتونی اونا رو شبکه کنید :نقل قول:
1- کانکشنی که برایه اتصال به اینترنت ساختید رو سلکت کنید به این مسیر برید:
properties>advanced
تیک گزینه allow other network رو بزنید و زبانه اونو رویه local area connection بزارید
ok کنید و حالا شما به یه کابل کراس به اندازه فاصله که دو کامپیوتر با هم دارن باید تهیه کنید
در آخر رویه کامپیوتر دوم کانکشن لن رو رویه automatic ip بزارید
روش دوم هم که کاملا مشخصه به یه هاب سوییچ نیاز دارید دو عدد کابل استرایت به متراژ کافی:31:
و مودم که باید رویه pppoe تنظیم شده باشه و به دو سیستم هم باید ip دستی بدید و dns اون رو هم باید دستی وارد کنید
به نظرم روش اول خیلی مناسب تره و هزینه شم کمتره اما تو اون روش اگه کامپیوتر سرور (همونی که کانکشنو توش شیر کردی) خاموش بشه اون یکی هم خاموش میشه :31: یعنی اینترنتش قطه میشه
اگه تویه تاپیک مخصوصش بری بیشتر میتونن کمکت کنن:40:
بازم اگه سوالی داشتی بپرس من در خدمتم:40:
از روش اول رفتم ولي كامپيوتر دوم به نت وصل نشد !
مشكل از كجاست ؟
ip کامپیوتر دوم حتما باید رویه اتوماتیک باشه!! به غیر از این یا کابل رو اشتباه تهیه کردید یا یه جایه کار اشتباه کردید با دقت کارایی که تو پست قبلیم گفتم رو انجام دادی؟
آره دقيق همنو كارا رو كردم نشد ...
لازم نيست dns تعريف كنم ؟؟
نه نیازی نداره هر دو باید رویه اتو ماتیک باشننقل قول:
ببین شما وقتی این کارا رو انجام دادید باید به اینترنت متصل بشین شما یه کاری کن کانکشن که شیر کردی زیرش یه عکس دست ظاهر میشه شما سوکت لن رویه pc2 رو جدا کن به اینترنت وصل شو بعدش سوکت لن pc 2 رو جا بزن :5: ip سیستم اول هم باید دستی وارد کنید
دوستان، برای منطقه گلستان راصد مناسبتره یا صبانت؟
برای استفاده خونگی بیشتر از 128 میدن؟ من میخوام 512 بگیرم، ولی شک دارم بشه گرفت. واقعا 128 کفاف نمیده.
بچه ها جواب من تازه وارد رو هم بدین:31:
اگه کسی از گلستان هست بگه از کدوم شرکت ADSL گرفته و راضی هست یا نه.
اول تحقیق کنید ببینید کدوم شرکتها گلستان رو پوشش میدن بعد از بین اونها بهترین رو انتخاب کنید.
در مورد قسمت اول سوالت که اصلا نمیتونم کمکت کنم :31: فقط اینو میتونم بن بگم که از پارس آنلاین اصلا نگیر :2:نقل قول:
شما adsl میخوای بگیری یا وایرلس؟:5:
اگه adsl منظورتون هست و سرویسی که انتخاب میکنی حجمی یاشه به احتمال خیلی زیاد سرویس شما (فرق نمیکنه از کدوم شرکت بگیری) رو رویه 512 میبندن و شایدم بیشتر !! :27:
نقل قول:
Oh my god...:20: