seagate backup plus 1tb هارد خوبی هست و با اینترفیس usb 3 سرعتش در حد ساتا میشه قیمت حدود 330نقل قول:
Printable View
seagate backup plus 1tb هارد خوبی هست و با اینترفیس usb 3 سرعتش در حد ساتا میشه قیمت حدود 330نقل قول:
نظرتون در مورد 2TB EXT USB3.0 2.5` MY PASSPORT WD HARDنقل قول:
چی هست سرعت کدومشون بهتر هست ؟
سلام دوستان نظرتون راجع به هاردای اینترنال سامسونگ سری HD چیه؟
من یه 300 گیگشو 5 ساله دارم راضیم الان خواستم یه 2-3 ترا از همین مارک بگیرم که چند جا شنیدم جدیدا هاردای سامسونگ خراب از آب در میاد(البته یه سری دیگه از بچه ها میگن سامسونگ امتیاز بخش هاردای اینترنالشو به وسترن و سیگیت فروخته پس در واقع شما هر هارد سامسونگی که بخری عین اینه که هارد سیگیت خریدی؟)
بخاطر همین دلایل بود که تو این فروم هم جایی ندیدم کسی این هاردو توصیه کنه؟
سلام .نقل قول:
بخش تولید هارد دیسک سامسونگ در سال 2011 به سیگیت واگذار شد ولی همچنان به تولید برخی از مدل ها مثلاً انواع 2.5 اینچی و هاردهای اکسترنال ادامه میدهد . اگر به سایت سامسونگ - سیگیت و به قسمت هاردهای اینترنال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید میبینید که فقط دو مدل 2.5 اینچی (لپتاپی) در حال تولید هست که فکر نمیکنم حتی بتونید این مدلها را در بازار پیدا کنید چون این تولیدات برای OEM هست . در همان لینک خبری از هارد دیسکهای 3.5 اینچی 2TB و 3TB نیست .
سلام ممنون بابت پاسخ
اگه ممکنه یه هارد 3ترا اکسترنال بدون کابل برق معرفی کنید؟
بنظرت سری اکسترنال وسترن 3 چطوره؟(بینMy Book و my passport کدوم بهتره؟)
راستی پاور من 330 وقتی ظرفیت ماکسیمم قطعات حساب کردم اونا هم حدودا300تا شدن(خلاصه وضعیت برق خرابه:n04:)
حالا داشتم سری بلک وسترنو نگاه میکردم نوشته بود مصرفش بالاست بنظرت اگه سری بلک بگیرم ممنکه به مشکل بخورم؟
ببخشید سولام زیاد شد.
نقل قول:
سلام .
اگر هارد اکسترنال 3TB میخواهید اجباراً باید از انواع آداپتوری بخرید (WD my book) . حداکثر حجم هارد اکسترنال WD my passport فعلاً دوترابایت هست .
نقل قول:
1. هارد اکسترنال میخوهید یا اینترنال ؟ اگر هارد اکسترنال 3TB میخواهید که نباید نگرانی زیادی از بابت پاور سیستم داشته باشید .
2. با توجه به اینکه تقریباً لب مرز هست پیشنهاد میکنم ابتدا پاور سیستم را ارتقا بدید . اولویت اول هارد دیسکهای WD Black عملکرد و کارایی بالا هست و میزان مصرف و صدا جزء پارامترهای مهم محسوب نمیشه . اطلاعات زیر از دیتاشیت نقل شده . همانطوریکه در جدول زیر میبینید هاردهای WD Black مصرف بیشتری دارند و WD Green کم مصرفترین آنها هست .
سیگیت ST3000DM001 WD black - WD3001FAEX WD Green - WD30EZRX Startup Power 2.5 آمپر ؟ ؟ Operating Mode 8 وات 10.4 وات 4.1 وات Idle Average 5.8 وات 8.1 وات 3.0 وات Standby Mode 0.75 وات 1.2 وات 0.4 وات Sleep Mode 0.75 وات 1.2 وات 0.4 وات
3. هاردهای WD Black گران هستند اگر بودجه کافی ندارید میتونید سیگیت از سری 7200.14 بخرید که سرعت خوبی دارد مخصوصاً از لحاظ Sequential transfer rate به سادگی WD Black را پشت سر میگذارند .
4. اگر هارد اینترنال 3TB میخواهید بخرید به دو نکته مهم توجه کنید .
- حتماً مطمئن بشوید که مادربرد هاردهای پرظرفیت را بدرستی شناسایی میکنند (اگر مادربردی که دارید خیلی قدیمی نباشه به احتمال زیاد مشکلی نخوهید داشت) در غیر اینصورت تمام ظرفیت هارد قابل شناسایی نیست .
- اگر مادربرد حجم هاردهای پرظرفیت را بدرستی شناسایی میکند ولی اگر uefi نداشته باشد پس در اینصورت در هاردهای اینترنال وسترن 3TB نمیتوان win نصب کرد و در نتیجه باید بصورت GPTد، initialized و فقط بعنوان آرشیو دیتا استفاده بشه (بعنوان هارد دوم سیستم) . در هاردهای اینترنال سیگیت 3TB باید با استفاده از نرم افزاری که در سایت سیگیت هست به دو درایو 1 و 2 ترابایتی شبیه سازی و سپس میتوان win نصب کرد .
ممنون بابت پاسخ
اولویت اول من 3T اگر نشد2.5T یا 2T
بودجه هم حدودا 500 تومان(حالا یکم بالاتر هم راه داره )
اولش دلم میخواست برند سامسونگ بخرم (چون یه 300 پنج ساله باهاش کشتی گرفتم هیچ چیزش نشده)ولی با توضیحات شما دورشو خط کشیدم
بعد دیدم همه وحشتناک دارن از وسترن تعریف می کنن منم که که یه 600گیگ اکسترنال دارم دلم نمی خواد خیلی دورو برمو شلوغ کنم برا همین هم بیشتر دوست دارم ایترنال بگیرم اما
دیگه چون نمی خوام برای پاور هزینه کنم و از طزفی هارد برای من مهمترین قطعه هست فکر کنم رو این قضیه برق نباید ریسک کنم و اکسترنال بگیرم(البته منتظر نظر شما هم هستم)
خلاصه الان رسیدم به وسترن اکسترنا ل
حالا بنظر شما:1-بدون کابل برقWD my book بالاترین حجمش چیه؟3T اگر نشد2.5T یا 2T)تو برندای غیر وسترن چیه؟
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (
3-اصلا بنظر شما با توجه که من جابجایی زیاد ندارم کلا اکسترنالای با کابل برق بهتره یا بدون کابل برق؟
4-اگر در نهایت مجبور بشم wd my book 3Tاکسترنال بخرم بهترین گارانتی چیه؟وبیزحمت اگه جای مطمئنی برای خرید این برند سراغ دارین معرفی کنین(چون فردا مسیرم میدون ولیعصره اگه آدرس مغاره اون طرفا باشه بهتره)
واو چقدر نوشتم:n02:ببخشید زیاد شد.
نقل قول:حداکثر حجم مدل WD my book (که آداپتوری و کابل برق داره) چهار ترابایت هست . ولی نگردید دنبالش ، چند هفته ای هست که بشدت نایانه .نقل قول:
1-بدون کابل برق WD my book بالاترین حجمش چیه؟
یادآوری یک نکته : هاردهای اکسترنال WD my book آداپتوری هست (یا به قول شما کابل برق) در صورتیکه مدل WD my passport بدون نیاز به آداپتور برق و فقط با استفاده از usb راه اندازی میشود .
فعلاً در حال حاضر حداکثر حجم هاردهای پرتابل 2TB هست . مدلهای مختلفی موجوده مثل WD my passport . از برند توشیبا هم مدلی هست که 2ترابایته .نقل قول:
2-اکسترنال بدون کابل برق باتوجه به بودجه و حجم مورد نیاز من (3T اگر نشد2.5T یا 2T) تو برندای غیر وسترن چیه؟
با توجه به اینکه جابجایی ندارید و همچنین با حداقل بودجه بالاترین حجم را میخواهید باید آداپتوری بخرید .نقل قول:
3-اصلا بنظر شما با توجه که من جابجایی زیاد ندارم کلا اکسترنالای با کابل برق بهتره یا بدون کابل برق؟
برای خرید میتونید از همان مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدان ولیعصر هست جهت خرید اقدام کنید . ضمناً میتونید برید بازار رضا که در چهارراه ولیعصر هست .نقل قول:
4-اگر در نهایت مجبور بشم wd my book 3Tاکسترنال بخرم بهترین گارانتی چیه؟وبیزحمت اگه جای مطمئنی برای خرید این برند سراغ دارین معرفی کنین(چون فردا مسیرم میدون ولیعصره اگه آدرس مغاره اون طرفا باشه بهتره)
سلام
بلاخره خریدم :n18:ولی فکر کنم اشتباه کردم:n03:
وسترن اکسترنال 3T my book1148گرفتم
روی جلدش نوشته بود برای مک ولی فروشنده گفت اگه از سایت سازنده یه نرم افزار مخصوص ویندوز بگیری و یه بار بار اول فرمت کنیش دیگه تو ویندوزم اجرا میشه
جالبه تو مغازه یارو وصلش کرد و فرمت کرد و هارد اونجا درست بود ولی تو خونه هارد وصل میشه ولی کامپیوتر پیداش نمیکنه تو این آدرس Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
وقتی تو propertise میرم نوشته WD SES Device usb deviceنصب نیست
فعلا دارم اینو می گیرم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نیم ساعت دیگه خبرشو میدم
راستی اگه درست شد برای پارتیشن بندی بهترین کار چیه؟
سلام .نقل قول:
لینکی که گذاشتید مربوط به WD my book live هست که اشتباه هست و مربوطه به مدل شما نمیشه . لطفاً درایور را از لینک زیر دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پارتیشن بندی هم همان disk management ویندوز کفایت میکند .
راستی این علامت قفل چیه پشت هارده؟(کنارشم یه سوراخه )
برنامه شما رو نصب کردم ولی هنوز هارد نمیاد:n03:
تو کنترل پنل علامت زردی که برای نصب نبودن هارد بود رفت ولی هنوز تو my computer درایو هارد نمیاد.
حالا دارم درایور هاردو آپدیت میکنم ببینم چی میشه:n03:
مربوط به سیستم ضد سرقت هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .نقل قول:
برنامه disk management ویندوز را اجرا کنید و وضعیت پارتیشنهای موجود را بررسی کنید (عکس بذارید تا بهتر راهمایی کنم) .نقل قول:
هارد توسط سیستم به درستی شناسایی شده . مشکل این هست که پارتیشنهای مربوط به disk1 نه تنها حروف یا letter ندارد بلکه فایل سیستم آن نا مشخص هست. پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای مربوط به disk1 را حذف کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید .نقل قول:
دمت گرم درست شد.
عطا جان دستت درد نکنه درست شد
1-فقط اینکه من تعریف امنیت اطلاعاتی هاردای وسترن رو خیلی شنیده بودم منظورشون از امنیت همین طناب بود که جای هاردو محکم میکنه!!!(من فکر میکردم یه نرم افزار خاص برای پسورد گذاری پیشرفته داشته باشه بیزحمت اگه نرم افزاری هست نرم افزارشو معرفی کنین چون هاردمو مجبور شدم فرمت کنم)نقل قول:
2-راستی اینکه اول کار باید هاردو به سیستم معرفی میکردم تو disk managment برای همه اینهمه دردسر داره؟(منظورم اینه که هاردی که خریدم مشکلی نداره؟)
3-اگه نخوام هاردو پارتیشن بندی کنم بعدا مشکلی پیش میاد؟
4-دکمه ی که پشت هارده و علامت پاور روشه(مثل دکمه خاموش روشن تو خیلی از قطعات)برای چیه؟چون وقتی هارد روشنه اون دکمه را که فشار میدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!
5-همونطور که خودت میدونی یکی از بزرگترین ضعف های هاردایmy bookحالت طراحی آنها هست یعنی باید همیشه بصورت ایستاده و عمودی باشند حالا سوال من اینه که اگه از این هاردها بصورت افقی و خوابیده نگهداری و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
6- این هاردا ضد ضربه هستن ؟(روی جعبه و دفترچش که چیزی ننوشته ولی اگه نباشه خیلی عجیبه چون خیلی از هاردای کم ضرفیت تر و ارزون ترو میشناسم که ضدضربه هستن.)
7-این قسمتی که تو عکس مشخص کردم (که حجمش حدود 200 مگ هست)برای کار خاصیه؟(منظورم اینه که اگه بخوام اضافش کنم به حجم اصلی هارد (یعنی به همونجا که 2794 گیگ هست )مشکلی پیش میاد؟
ببخشید مزاحم شما میشم هیچکی به اندازه شما حرفه ای تو هاردا نمیشناسم.
1. بعضی از هاردهای اکسترنال وسترن (از جمله مدلی که شما دارید) قابلیت hardware encryption دارند که بسادگی میتونید هارد را lock و داده ها را رمزگذاری کنید ضمن اینکه سرعت کد و دیکد شدن اطلاعات در این روش رمزگذاری سخت افزاری بیسار سریعتر انجام میشود (برخلاف روشهای نرم افزاری رمزگذاری داده ها) . برای فعال کردن این قابلیت و یا تغییر دادن رمز و ... باید نرم افزار آن از سایت دانلود کنید . لینکی که در پایین گذاشتم مربوط به مدلهای قبلی WD my book usb3 هست که به احتمال زیاد جوابگو هست . نرم افزارهای مربوط به مدلهای جدید کاملاً فرق میکنه و دقیقاً نمیدوم هاردی که شما دارید را شناسایی میکند یا خیر !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ورژن 1.4.1.2 مربوط به مدلهای قدیمیتر) .
پس از نصب برنامه از قسمت setting روي دكمه security كليك كنيد و پسورد رو وارد كنيد (عكس زير) . در صورتيكه پسورد رو فراموش يا گم كنيد ديگر نميتوانيد به داده ها دسترسي داشته باشيد و هارد بايد فرمت بشه .
2. پارتیشنهای هارد نه تنها حروف نداشت بلکه فایل سیستم آنهم نامشخص بود . در نتیجه درایوهای این هارد در my computer ظاهر نمیشد . هارد مشکلی نداره . البته نصب درایور (WD SES Device usb device) گاهی اوقات ضروری هست .
3. یکبار که هارد مورد نظر را در ویندوز پارتیشن بندی و فرمت کنید دیگه لازم به انجام مجدد اینکار نیست . مگر اینکه پارتیشنها به هر دلیلی خراب بشوند .
4. دکمه ای که در پشت هارد قرار گرفته زمانی کار میکنه که نرم افزارها نصب شده باشد . ضمناً دکمه مورد نظر باید برای چندثانیه فشار داده بشه . در user manual در مورد دکمه نكاتي نوشته شده (عكس زير) .
ترجمه :
*اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش و سپس كابل usb را جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
*اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش كنيد ولی كابل usb را جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
5. مشکلی پیش نمیاد ولی توصیه میشه که طرفی که لیبل روی هارد اینترنال چسبانده شده رو به بالا باشد .
از اونجايي كه برد sata to usb پشت هارد نصب ميشود از طريق موقعيت پورت usb میتوان فهميد كه كدام طرف رو به بالا بايد باشد . در عكس زير طرفي كه پورت usb فاصله كمي با لبه باكس داره بايد روي ميز خوابيده شود (منظورمو متوجه شدید؟) .
6. اگر با ساختار هارد دیسکها آشنایی داشته باشید حتماً میدونید که فاصله slider (اسلایدر با هد فرق میکنه) با media layer (لایه مغناطیسی که بر روی پلاتر ها قرار میگیرد) فوق العاده کم هست . در زمانیکه پلاتر با سرعت بالایی در حال چرخش هست اسلایدر بر روی لایه نازکی از هوا شناور میشود (مثل پرواز هواپیما بر روی باند) کافیست ضربه ای (حتی جزئی) وارد بشه تا اسلایدر با سطح media layer برخورد تا آنرا خراش دهد .
میزان خسارت وارده به خاطر head crash یا head slap بستگی به استحکام ساختار و اجزای داخلی مثل actuator assembly و spindle motor و وجود لایه های محافظ بر روی media layer و ضربه گیر لاستیکی/سیلیکونی در اطراف هارد (که باعث افزایش سایز ، وزن میشود و همچنین تهویه و کولینگ مشکلتر خواهد شد) دارد . میزان استقاومت در برابر شوکهای وارده در هر هاردی میتواند متفاوت از مدل دیگر باشد . در کل تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک درایو به دست شما میرسه باید با نهایت دقت از آن استفاده و نگهداری کرد .
قابلیت ضد ضربه در هاردهای اکسترنالی که با این عنوان فروخته میشه بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست که هد در هد پارکینگ قرار گرفته و بر روی پلاتر نیست . بعبارت دیگر در مواقعی که هارد روشن هست و هد در حال tracking بر روی پلاترها هست در صورتیکه ضربه یا شوکی وارد شود احتمال head crash شدن وجود دارد . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل ministation extreme که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست و گارانتی شده .
7. قبلاً هم اشاره کردم که میتونید کلیه پارتیشنهای موجود را حذف کنید و بصورت صحیح و درست پارتیشن بندی کنید . بنده که 11 عدد هارد اکسترنال وسترن دارم چنین پارتیشنی را ندیدم .
سلام من هدفم از خریدن هارد اینه که میخوام حجم درایو هامو ببرم بالا تعداشون افزایش بدم فقط موندم اینترنال بگیرم یا اکسترنال؟
سلام .نقل قول:
بستگی به کار خودتون داره . اگر هارد را جابجا نمیکنید و همچنین اگر بطور دائم به اطلاعات موجود نیاز دارید بهتره که اینترنال بخرید . اصولاً هاردهای اینترنال به خاطر قرار گرفتن در مکان امن و همچنین برقرسانی مطمئنتر (بشرط پاور مناسب) احتمال خرابی کمتری دارند .
داداش یدونه ای خیلی ممنون
منظورت اینجوری هست:
راستی نقاشیم چطوره!!پیکاسوی قرن21 میشم؟:n09:
بله ، همین شکلی بذارید روی میز (وقتی که خاموش هست جابجا کنید) . ضمناً اگر به مدت طولانی استفاده میکنید توصیه میشه که دمای هارد را هم کنترل کنید و در صورت نیاز از فن جهت کمک به تهویه استفاده کنید .نقل قول:
سلام عطا جان
هم نسخه قدیمی برنامه(1.4)هم تو جدیده(2.2) هاردمو پیدا میکنه ولی تب security تو sitting نیستیعنی برای بک آپ گیری مشکلی نیست ولی برای پسورد گذاشتن مشکل دارم.
این عکس برای نسخه 1.4 هست که اونجایی که مشخص کردم غیر فعاله هر درایوری هم که نصب کردم فعال نشد
راستی تو help نسخه جدیده (2.2)نوشته بود اگر تب security تو sitting ظاهر نشد از wd securityاستفاده کنید که این برنامه هم نه تو گوگل نه تو سایتشون نیست.
حرفمو اصلاح میکنم تو نسخه قدیمی نمیشه بک آپ و پسورد گذاشت(چون غیر فعالن)
تو نسخه جدیده هاردو پیدا میکنه و بک آپ میشه گرفت ولی تب securityاصلا نیست (طبق عکسی که شما تو صفحه پیش گذاشتی اونجایی که باید باشه نیست)
راستی این نسخه جدیده(2.2)میره رو حالت trial که مدتش 30 روزه و هرچی سریاله هاردو زدم هم قبول نکرد که بره رو حالت pro
(بنظرت مشکل میتونه از اول تو سر همین بحث trialبودن باشه)
اینم نسخه دقیق هارد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه تو لیست Products without WD SmartWare هست
حالا برای پسورد گذاشتن کلا نوندم چیکار کنم اگه smartwareنداره پس چطوری بایدpasswordگذاشت؟(در صورتی که تو جعبش نوشته قابلیت پسورد گذاری داره!!)
فکر کنم این بتونه کمک کنه:
نظر شما چیه؟این نرم افزار اگه بدرد میخوره کارش دقیقا چیه ؟
همانطوریکه در عکس زیر میبینید WD Drive Utilities برای diagnostics و sleep timer و drive erase و رجیستر کردن درایو هست . در کل این برنامه برای فعال کردن hardware encryption نیست .نقل قول:
محتوای مخفی: WD Drive Utilities
در نسخه های pro یکسری امکانات اضافه تر جهت بکاپ گیری در اختیار کاربر قرار میده ولی برای lock کردن هارد نیازی به نسخه pro نیست .نقل قول:
لیست نرم افزارهای مرتبط با این مدل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . برای lock کردن هارد اکسترنال مورد نظر باید باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کنید که قابلیت نصب و اجرا روی ویندوز را ندارد . پیشنهاد میکنم نرم افزار مربوط به مدلهای جدید را دانلود کنید ، شاید مشکل حل بشه .نقل قول:
ممنون عطا جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کردم ولی درست نشد:n03:
این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
داداش سیستم و ریست کردم با WD Security تونستم پسوردم بزارم
خیلی ممنون
هر وقت هر کمکی تو هر چی نیاز داشتی در خدمتیم.
سلام. دوست عزیز با توجه به عکسی که گذاشته اید شما هارد اکسترنال wd essential دارید؟ میخواستم بپرسم خوبه ؟ ازش راضی هستید؟ چون منم میخوام بخرم این یکی از گزینه های انتخابم است.نقل قول:
سلام .نقل قول:
مدلی که ایشان دارند WD my book for mac هست . مدلهایی که پسوند essential دارند قدیمی و فکر میکنم مربوط به مدلهای ماقبل 2011 باشه . بنده 12 عدد هارد اکسترنال از سری مدل my book دارم که خوشبختانه تا الان هیچ مشکلی ندارند . البته همه چیز بر میگرده به نحوه نگهداری و استفاده و درصد کمی هم مربوط به شانس میشه .
مدلهای WD my book و یا WD my passport که قابلیت hardware encryption دارند به سادگی هر چه تمامتر میتونید هارد را lock و داده ها را با امنیت بالایی رمزگذاری کنید ولی بزرگترین تقطه ضعف این مدلها این هست که داده ها بصورت رمزگذاری شده روی هارد ذخیره میشه و اگر دچار مشکلی بشه تعمیر و ریکاوری اطلاعات بسیار مشکل و گاهی اوقات امکانپذیر نیست .
خیلی سپاسگذارم که برام توضیح دادید. حالا WD my passport یعنی بدون اداپتور هستند دیگه؟ این مدل زیر مجموعه های زیادی داره مثلا ultra و.... کدومش جدیدترینه؟ یا بهتر بگم کدوم برای خریدن بهتره؟نقل قول:
مدلهای WD my passport بدون آداپتور هستند .نقل قول:
مدلهای slim جدیدترین مدل هستند . قسمت بالایی آن آلومنیومی هست . البته نمیدونم در بازار پیدا میشوند یا خیر ولی مدلهای ultra در بازار موجود هست .
سلام
من یک هارد
My Book Essential Edition 1 TB
دارم و خلی ازش راضی هستم
ولی متاسفانه فضای این هارد پر شده و به فکر افتادم!!!
از دوستان می خواستام مشاوره بگیرم
به نظرتون یک هارد یک ترابایتی دیگر مثل همین بگیریم مناسب تر هست
یا اینکه این هاردم را بفروشمش و دوترابایتی همین مدل را بگیرم
به نظرتون کدام بهتر و عاقلانه تر هستش؟؟؟
===================================
سوال دیگرم اینکه
اگر بخواهم یک ترا بگیرم با توجه به اینکه سیستم قدیمی هستش و پاور قوی ندارد
چه نوع هارد اکسترنال و مارکی پیشنهاد می کنید؟؟؟
یا
اگر بخواهم دوترا بگیرم با توجه به اینکه سیستمم قدیمی هستش و پاور قوی ندارد
چه نوع هارد اکسترنال و مارکی پیشنهاد می کنید؟؟؟
باتشکر از دوستانی که تجربیاتشون را به دیگران به اشتراک می گذارند
سلام .نقل قول:
در حال حاضر يكترابايتي از سري my book ديگر توليد نميشود و فكر نكنم حتي بتونيد مدلهاي قديميتر يكترابايتي را در بازار پيدا كنيد (مدلهاي ويندوزي البته) . من پيشنهاد ميكنم هارد فعلي را نگه داريد و يك هارد اكسترنال دوترابايت ديگر بخريد . با توجه به اينكه از عملكرد هارد اكسترنال فعلي راضي هستيد پيشنهاد ميكنم از همان برند و مدل (WD my book) مجدداً خريداري كنيد . البته از مدلهاي سيگيت كه سرعت خوبي هم دارند ميتونيد انتخاب كنيد مثل مدلهاي Backup plus يا expansion . پيشنهاد ميكنم اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم مطالعه كنيد .
سلام
نمیدونم تا حالا این سوال در تاپیک پرسیده شده یا نه
من میخوام یه هارد 2 ترای WD my passport بگیرم
آیا مورد خاصی هست که در فروشگاه باید بهش توجه کنم؟ فروشگاهی که میخوام ازش خرید کنم فروشگاه معتبری هست اما نمیدونم بازم باید موردی رو چک کنم یا نه؟
سلام جناب ata.royalfalcon
آقا ما هارد اکسترنال 1 ترا میخوایم بگیریم
بین مدلهای سیگت - وسترن- و سیلیکن پاور آرمور آ 80 کدوم بهتره
واسه بکاپ هست
و اینکه این هاردا امکان بکاپ گیری دارن ؟ یعنی رو سیستم باشه خودش بکاپ بگیره ؟ با برنامه ای چیزی............
سلامجناب ata.royalfalcon
میخواستمهارد اکسترنال 1 ترا بخرم بهترین مدل چیه؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
:n13:
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه فرمودید از فروشگاه معتبری میخرید پس نباید جای نگرانی وجود داشته باشه . کارت گارانتی فراموش نشه همچنین در بعضی از گارانتی ها سریال نامبری که روی جعبه هارد نوشته میشه بر روی کارت گارانتی هم نوشته میشه و در نتیجه دقت کنید که یکی باشند . جعبه مقوایی نباید ضربه دیده ، پاره شده و یا باز شده باشه .
سلام .نقل قول:
با توجه به سوالاتی که پرسیدید دو حالت مطرح میشه :
1. امکان بکاپ گیری و ذخیره روی هارد مورد نظر .
2. وجود نرم افزارهایی برای انجام عملیات بکاپ گیری و ذخیره روی هارد مورد نظر .
در مورد اول باید گفت که روی هر هارد (اینترنال یا اکسترنال) و حتی فلش مموری هم میتوان بکاپ ها را ذخیره کرد . در مورد دوم ، مدلهایی که نام بردید برنامه هایی برای بکاپ گیری دارند بطوریکه از درایو مشخص شده بطور مرتب بکاپ گیری کند و در صورت تغییرات در مبدا هماهنگ سازی (sync) کند . البته دقت کنید که مدلهای ساده وسترن و سیگیت مثل elements یا expansion چنین برنامه هایی را ندارند ولی مشکلی ایجاد نمیکنه ، میتونید از نرم افزارهایی که در اینترنت هم موجوده استفاده کنید (بنظرم نرم افزارهای وسترن و سیگیت امکانات بکاپ گیری و اینترفیس بهتری نسبت به سیلیکون پاور دارند) .
سلام .نقل قول:
والا نمیشه از مدلی نام برد که بهترین باشه . هر کدام معایب و مزایایی دارند . ولی میتونید یکی از مدلهای سیگیت (مثل Backup plus و expansion) یا وسترن (مثل مدلهای my passport و elements) را انتخاب کنید . دقت کنید که هیچ کدام از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند در نتیجه در هنگام حمل و نقل و جابجایی و در هنگام کار دقت کنید .
سلام دوستان
من ميخواستم يه هارد بگيرم براي نصب ويندوز
ميخوام سرعتش و عمرش بالا باشه ! بودجمم تا ٢٠٠ اينا
اول ميخواستم اس اس دي بگيرم اما بخاطر حجم كمش بخيال شدم فعلا
چي خوبه؟ سيگيت خوبه؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk