نقل قول:
نه مال من که نداره.
Printable View
نقل قول:
نه مال من که نداره.
اخه عزیز چی بگم..نقل قول:
چی شد؟
جواب نداشت؟ ___________
من یه دستمال ورمیدارم اونم کاغذی بعد پاکش میکنم..
البته پاک کننده های مخصوص هست که میتونی بخری انتحان کنی.!!
آخه تو بعضياش ديدم داره پس اونا چيه؟نقل قول:
ه مال من که نداره.
دوستان يه سوال:
فرق بين اين دوتا چيه؟ميدونم مدلشون يكيه
ولي اون عدد6979كه كنارمدل يكيشون نوشته وكنار يكي ديگشون ننوشته چيه؟درست كنار ليبل عكس پاييني نوشته.
منظورشون چيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان
به یه مشکلی بر خوردم،خوشحال میشم دوستان بهم کمک کنند:
من 5738ZG دارم حدود 8 ماه.گرافیکش Nvidia.Geforce G105M الان حدود 2 ماه هیچ بازی روش اجرا نمیشه،حتی بازی های خیلی سبک!!!! حتی بازیهایی که قبلا باهاش اجرا کردم هم اجرا نمیکنه!!!
اینم مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده؟گارانتی ببرم مشکلمو حل میکنن؟
سلام بر و بچ
من از لپ تاپ هيچي حاليم نميشه
با بودجه سربازي ميخوام يك لپ تاپ بگيرم
بهم گفتن ايسر به نسبت قيمتش خيلي خوبه
آيا درسته يا نه؟
اگه درسته اين مدل 5635 به درد بخور هست يانه ؟
ممنون :11:
نقل قول:
دوستان يه سوال:
فرق بين اين دوتا چيه؟ميدونم مدلشون يكيه
ولي اون عدد6979كه كنارمدل يكيشون نوشته وكنار يكي ديگشون ننوشته چيه؟درست كنار ليبل عكس پاييني نوشته.
منظورشون چيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 59 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1920x1141 و حجم آن 525 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اول هاردش 320 گیگه دومی 500 گیگ . فرقشون همیناس .
حدود قيمتش چي؟
اون چقدر فرق داره.
لطفا راهماييم كنيدو بگين اگه بخوام نوع فينگر پرينت دارشو تهيه كنم بايد چيكاركنم.چيبگم به فروشنده؟
اسم خاصي؟مشخصات خاصي؟
دوستان اگه لطف كنن حدود قيمت هارد640رو بگن ممنون ميشم:10:
دوست عزیز اولی قیمتش حدود 810 تومنه بالا پایین .نقل قول:
دومی هم من اصلا تا حالا توی بازار ندیدمش ولی قیمت جهانیش 800 دلار که فکر کنم بیاد اینجا دور و بر 1 تومن میشه قیمتش .
الان می تونید 5740G رو بگیرین تازه اونم کمیابه همه جا نداره و تا جایی هم که باز خودم دیدم تماما بدون Finger print بودن . اگه تهران تشریف دارین اینطور که من گشتم اکثر بازارهارو دارم میگم . البته اینم جزو امکاناتیه که میشه ازش گذشت و زیاد هم مهم نیست .
قیمت هارد 640 گیگ لب تاپ هم حدود 130 تومنه . البته بعضی لب تاپها که 640 گیگ هارد دارن دوتا هارد 320 گیگ دارن . :46:
سلام دوستان
من یک 5741 جی رو به قیمت 880 تومن خریدم بعد از مدت ها!!!!
حالا نمی دونم چرا بازی رزیدنت اویل 5 توش اجرا نمی شه .ارور دی ال ال می داد ولی دی ال ال رو هم از اینترنت گرفتم بازم نمی یاد
مشخصات سیستم : cpu cori5 2/26 -- ram 4 gig -- hard 640gigi -- vga g320 1 gig
راستی ویندوزم هم سونه 7
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. یه چیز دیگه گرافیک و کارت صداشم 100% نصبه
باید ببینی این ارور مال چیه ... توی نت ارور رو سرچ کن
مثلا سر ایسر خودم COD modern war اجرا نمی شد ! رفتم صدای ویندوز رو 16 بیتی کردم اومد بالا
در ضمن ، این بخش مشاوره برای خرید لپ تاپ هست نه مشاوره مشکلات بعد از خرید !
دوست عزیز ارور dll مال Directx هستش. آخرین نسخه اش رو نصب کنی حل میشه.
سلام دوستان
میخوام ویندوز 7 روی 5738Z نصب کنم
لطفاً راهنماییم کنید
درایور هاشو چیکار کنم؟ رو سی دی فقط ویستا و اکسپی هست
دوستان کسی هست که بخواد 5738zg خودشو بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
می خواستم بدونم قیمت acer 5738G با این مشخصات دست دو ش چنده ؟ دوستم میخواد لپ تاپ شو بفروشه می خوام ازش بردارم (6 یا 7 ماه بیشتر نیست که خریده )
cpu core 2 dou t6500 2.1
vga ati hd 4570 512 up to 1791
4gb rom
hdd 500
راستی این رو خودش از دبی خریده و گارانتی هم نداره
ممنون از راهنمایی هاتون
دوست عزیز جوابتون رو تو قسمت درخواست قیمت دادم لطفا پست تکراری ندین.:46:نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم قیمت acer 5738G با این مشخصات دست دو ش چنده ؟ دوستم میخواد لپ تاپ شو بفروشه می خوام ازش بردارم (6 یا 7 ماه بیشتر نیست که خریده )
cpu core 2 dou t6500 2.1
vga ati hd 4570 512 up to 1791
4gb rom
hdd 500
راستی این رو خودش از دبی خریده و گارانتی هم نداره
ممنون از راهنمایی هاتون
سلام
رو علامت باتری ضربدر اومده و نوشته Consider replacing your batteryl
مشکل چیه و چطوری رفعش کنم
ممنون
سلام به همه من میخوام یک لپ تاب بگیرم که سی پیوش حداقل 2 باشه کارته گرافیکشم حداقل 1 گیگ باشه رو به بالا نمیخوام گرافیکش 512 باشه که تا 1 رو هم ساپورت میکنه بقیه امگکاناتشم خوب باشه تا 1 میلیون 300 هزار تومان هم میتونم پول بدم نظرتون چیه ؟؟؟ چی بگیرم ؟؟ یه مدل جدید ایسر زده به نامه dzg 5738 که سه بودیه کارته گرافیکش ایا کسی ازش خبر داره ؟؟ خوب هست یا نه ؟؟؟؟
بیشتر میخوام واسه بازی هم خوب باشه
نقل قول:
اقا کسی هست که جواب بده ؟من asus n61jq رو هم دیدم اون هم خیلی ردیفه کسی نظری نداره بگه چی بخرم ؟
سلام دوستانم من 5738ز دارم عالییییییییییییییی
سلام من هم به جمع این تاپیک پیوستم
پیوستنم مبارک
یه خوشکلش رو خریدم
البته واسه آبجی
عالیه
acer 5738zg
t4400
320
3
ati hd 4570
3 usb
hdmi & vga
aux mic speker
cam & cardread
640 با گارانتی سون اصفهان
رنگ سرمه ای
سلام دوستان
منم یه دونه ازش خریدم البته برای آبجی:37:
دیروزم باهاش CAll Of Duty Black Ops رو تموم کردم:27:
واقعا لپ تاپ خوبیه:46:
سلام من یک zg5738 دارم شارژ ذخیره رو چطور می شه فعال کرد در ضمن دکمه های عقب وجلو و استاپ یا بلوتوس تو کیبرد چگونه کار می کنه
چرا کسی جوابمو نمیده؟
چون اینجا جاش نیست ! :46:نقل قول:
چرا کسی جوابمو نمیده؟
البته شما عضو جدیدی فرق داره .. .!نقل قول:
سلام من یک zg5738 دارم شارژ ذخیره رو چطور می شه فعال کرد در ضمن دکمه های عقب وجلو و استاپ یا بلوتوس تو کیبرد چگونه کار می کنه
منظور شما از شارژ ذخیره چیـــه ؟
بلوتوث که دکمه ی جداگانه داره . . .بقیه دکمه ها هم با کلید ترکیبیه Fn کار میکنن. ..
با سلام ممنون از همراهیتون منظورم همون دکمه ای است که بالای دکمه ی ولوم وجود داره یعنی بالا سمت راست
سلام
به کمک فوری دوستان نیازمندم
رو علامت باتری یه ضربدر قرمز اومده و میگه Consider replacing your battery
و دیگه باتری بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشه که لپتاپو خاموش میکنه
درد باتری چیه؟
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
راستی گارانتیه اینا چقدره
5738Z
البته بیشتر از 1 سال گذشته
؟ .
:question:
یادش بخیر یه زمانی چه برو بیایی داشت این تاپیک:17:
آقا یه نفر بگه من سوالمو کجا بپرسم جواب بدن
اگه سازگار ارقامه که یکساله هست....نقل قول:
خب پس گارانتی تموم شده
علت این مشکل از چیه
راه حلش چیه
میشه تمدید کرد
سلام از بندست...آقا این مدل لب تاپ سیم کارت یمخوره...اگر اطلاع دارید تمامی مدل هایی از ایسر که سیم کارت میخوره و شبکه هایی که پشتیبانی میکنه رو میشه بگید...می خوام واسه یکی از دوستان ز این edge modem usb ها بگیرم ولی نمیدونم مدل دقیق لب پات ایسرش چی هست ...فقط میدونم مدلش مثه همین هست خیلی شبیه عکس پست اول هست و ابی و قدیمی سی پی یو رو هم فکر کنم 4200 یا بالاتر یا پایین تر دقیق نمیدونم ولی فکر کنم همینه..فقط میخواستم ببینیم این مدل سیم کارت میخوره واسه استفاده از اینترنت یا نه..کدوم مدل ها های ایسر سیم کارت مخیوره..تشکر
کسی نمیتونه جواب رو بده .تشکر
از ایسر رفتیم به asus
ظاهر بهتر
قدرت بیشتر