چطوره در مورد خیانت بحث کنیم . البته اگه قبلاً بحث نشده ... خیانت از طرف خانومها نه آقایون ... به نظر شما می شه توجیه کرد ؟ ... علل و عواملی که ممکنه باعثش بشه چیه ؟ ...
Printable View
چطوره در مورد خیانت بحث کنیم . البته اگه قبلاً بحث نشده ... خیانت از طرف خانومها نه آقایون ... به نظر شما می شه توجیه کرد ؟ ... علل و عواملی که ممکنه باعثش بشه چیه ؟ ...
خیانت از طرف خانوما به شوهاشون برمیگرده
همیشه ام اینطوری نیست.
بعضیا طی فرایند رشد بزرگ نمیشن یعنی رو یکی از پله های جونیشون گیر میکنند.
و درک درستی نسبت به نقششون به عنوان همسر ندارن.
یه نفر یه روز حرف جالبی به من زد می گفت در اکثر موارد مرد به خاطر هوس ( غریزه ) خیانت می کنه اما زن به خاطر عشق ... یعنی زن تا عاشق کسی دیگه نشه خیانت خیانت نمی کنه ... پس کاری که یه زن می کنه نا بخشودنی تره ...
در جواب دوست عزیز نیلوفرک : نمیشه اینطور توجیه کرد ... یعنی یه زن تا یه ناملایمتی از مردش دید در هر مورد باید خیانت کنه ؟ در مورد مردها هم این توجیه رو به کار می بریم ؟ با توجه به اینکه هیچ انسانی کامل نیست ؟
خوب به نظر من خیانت وقتی به وجود می یاد که دیگه ظرفیت کامل شده و زن دیگه نمی تونه شوهرش رو تحمل کنه و معتقدم در شرایط کمی همچین اتفاقی می افته و خیانت مردها از زنان خیلی بیشتره
خانمها چرا اینقدر فعالیتتون کمرنگ شده؟
همش يه مدت من نيستم ببين تابيك خوابيد
صبر كنيد بيام باز اينجا را شلوغ ميكنيم
فعلا تا بعد
يكي از دلايلش اينه كه اينجا بحث جالبي نميشه و ديگران هم همكاري نميكنن.نقل قول:
سلام بچه ها ....
چقدر اینجا سوت کور شده ....
نگار جون خوبی ؟ مهر آریا جان کجاست ؟ شاپرک خانوم شما خوبی ؟ نیلوفرک جان شما چطوری ؟ دیگه اسم بقیه نیست که احوال پرسی کنم ... انشالله حاله همگی تون خوب باشه .
آبجی ساریناتون کنکور قبول نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... امروزم روزه تولدمه .... ببین تر و خدا چه روز باید نتایج رو بدن ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... راستی بی معرفت ها چرا نیمدین تبریک بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
راستی اگه بحث ندارین بیاین رو من بحث کنین : به نظرتون دانشگاه رفتن بهتره ؟ یا اینکه سر کار رفتن ؟ یا هر دو با هم ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159402
سلام
مثه اینکه اینجا فقط باسه دخترا است
برای دومین پستم اومدم اینجا
پی سی رو توسط برادرم باهاش آشنا شدم فکر کنم جای خوب و درست یباشه
خوش اومدی عزیزم
سلام گلم تولدت صد بار مبارک عزیزم اینم تبریک خوبه گلم؟نقل قول:
در مورد بحث هم من دانشگاه رو به کار کردن ترجیح میدم البته خیلی ها با درآمد می سنجند ولی مطمئنا چیزای مهمتر از پول هم وجود داره مثلا تحصیلات بالا
سلام ساريناي عزيز.شما خوبي؟؟؟همين بحثي كه گفتي به نظر من خيلي خوبه.نقل قول:
نگار جون من نظرم رو گفتم اگه می شه شما هم بگو که بحث راه بیفتهنقل قول:
سارینا جون نظر خودت چیه گلم؟
هردوش دركنارهم بهتره
هم درس خوندن هم سركاررفتن
والا شاپرک جون نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... یکی میگه من رفتم درس بخونم بعدش دیگه نتونستم کار پیدا کنم ........ اون یکی میگه من رفتم سر کار دیگه نتونستم ادامه تحصیل بدم ......... ولی طبق آخرین فکرایی که تو مغزم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این نتیجه رسیدم که توام با هم باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام به همه ی خانوم ها.
من خیلی وقته که به این تاپیک سر می زنم،ولی هیچوقت مطلب به درد بخوری ندیدم:41:
یه کم حالو هوای تاپیکو عوض کنین.ممنون.
موفق باشید.
شدیدا موافقم!نقل قول:
منم باشدیداً شما شدیداً موافقم!!!!!!یعنی من همیشه به این تاپیک سر می زنم اما هیچوقت موضوعات نظرم رونقل قول:
جلب نمی کنه به نوعی همه خسته و بی حال بنظر میاند کمی انرژی کمی هیجان...بابا شما مثلاً جوون هستید!!!!!!
اگر وضع مالي خوب باشه درس خوندن تنها بهتره ولي اگر نباشه بايد كار هم كرد. بعضي افراد نميتونن هم كار كنن هم درس بخونن به يكيش نميرسن.ولي من هر دوشون رو دوست دارم.
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam .man jadidaaaaaaaaaaaaaaam
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااام . خوووووووووووووووووووووووو وش اومدی عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه سلام هماهنگ .
راستی گلم باید فارسی بنویسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا که خوب چرا خودتون کاری نمی کنید واسه عوض شدن جو؟
سلام عزیزمنقل قول:
به p30world و تاپیک خانومها خوش اومدی :)
همون طور که سارینای عزیز گفت باید فارسی بنویسی...
میبینمت :11:
سلام خانمها...می خواستم چیزی بپرسم شماها با کامپیوتر چه کارها می کنید؟چیزی می سازید؟داونلود می کنید؟
چیزی یاد می گیرید؟ یعنی مشتاق یادگیری هستید؟مشتاق خلق کردن هستید؟مونتاژ و یا کلیپ و فوتوشاپ و...
اینجور چیزها؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من خودم با اجازتون انیمیشن کار می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دانلود می کنم .....چیز یاد می گیرم ...مشتاق یادگیری هم هستم .... اصلا کلا همه خانوم های گل اینطوری هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
راستی بلا چرا این سئوالو پرسیدی ؟
من تازه گی ها عشق به کار پیدا کردم کلیپ می سازم و فیلم زیرنویس می ذارم می خواستم ببینم بقیه هم مثل
من هستند؟
وسترن جان عزیزم چه رشته ای خوندی ؟ چند سالته ؟
شاید قبلا گفته باشی ولی من ندیدم .... بگو تا آبجی سارینا بیشتر باهات آشنا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چیزی نخوندم!تجربی دارم یاد می گیرم البته از خودم!!می خواستم بگم اگه می شه به هم کمک کنیم اگه
کسی چیزی بلد نیست بپرسه کسایی که بلدند بگند تا محتاج مرد جماعت نباشیم!!!!!!!!!
ای شیطون نگفتی چند سالته ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از رشته ، رشته تحصیلیت بود .
نه خدا نکنه ما محتاج کسی بشیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته ام تجربی بود خیر سرم!!!!ضمناً از زن جماعت سن نمی پرسند ننه!!!!!!
اتفاقا من از زنا بیشتر سن می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خداییش نمیدونم چرا بعضی از خانوما دوست ندارن سنشون را بگن ...نوه عزیزم تو دلیلشو بگو تا منم بفهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آی گل گفتی!!!نقل قول:
من چیزی نخوندم!تجربی دارم یاد می گیرم البته از خودم!!می خواستم بگم اگه می شه به هم کمک کنیم اگه
کسی چیزی بلد نیست بپرسه کسایی که بلدند بگند تا محتاج مرد جماعت نباشیم!!!!!!!!!
یه جور مکانیسم دفاعیه!!!نقل قول:
اتفاقا من از زنا بیشتر سن می پرسم ... خداییش نمیدونم چرا بعضی از خانوما دوست ندارن سنشون را بگن ...نوه عزیزم تو دلیلشو بگو تا منم بفهمم
وقتی همه فکر می کنن قاعدتا تو نباید بگی یا اگه بگی کمتر گفتی آدم لجش می گیره که نگه
چطور از پسرها سنشون رو می پرسی خودشون رو بزرگتر می گن کسی نمی پرسه چرا؟؟؟
نمونه اش داداش من بکشیش قبول نمی کنه سنش چیه چون اسفندیه حاضره سنشو دوازده ماه بکشه عقب اما یه ماه جلو نکشه آخه این عقلانیه؟
سلام خانمیا
من از امروز مشکلم با نت حل شده و دیگه غیبت نمیکنم .
سارینا جان خوشحالم اینجا میبینمت باز . من هم به خاطر یه سری مشکلات و البته بیماری نمیتونستم از کامپیوتر و نت استفاده کنم همیشه . الانم مجبورم یک هفته بستری باشم ولی خوبیش اینه تو خونه و در کنار کامپیوترم
خوب اولش که باید ببینم اوا و لیلا کجاند . راه کویر جون چرا خبری ازش نیست
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
موضوع بحث که وسترن جان گفت خوبه
من با کامپیوتر بازی میکنم . دانلود میکنم. فتوشاپ کار میکنم . انیمشن هم دارم سعی میکنم یاد بگیرم (ولی تمام این کارها را خودم یاد گرفتم اصلا کلاس کامپیوتر نرفتم)
سلام سلام عسل خانوم کجا بودی خانومی پیدات نبود عزیزم
دلمون واست تنگ شده بود
بد نباشه ؟ من در جریان نبودم چی شده بود؟
salam khanoomaye gol
bebakhshid man farsi nadaram :D
man farda miam iran va be hamin dalil dige kheyli kheyli kamtar va shayad hich vaght nashe biam inja
delam baraye hamatoon tang mishe
havaye topikemoono dashte bashina , nazarin khak bokhore :)
movafagh bashin va dar panahe khoda
behnaz
دخترها اینجا کسی رمان های منو که توی قسمت ادبیات گذاشتم خونده؟( شیطان کیست و رانده شدگان!)
سلام به همه ی دوستان:20:
مهرآریا جان خوبی؟امیدورام هر چه زودتر خوب خوب بشی:11:
بله عزیزم من شیطان کیست شما رو خوندم..خیلی خیلی خیلی قشنگ بود...تو تاپیکت هم نظر دادم:11:نقل قول:
خوب یه مدت بود که تاپیکمون خوابیده بود
خانوما کمک کنید بیاریمش بالا
موضوع بدید پلیز
سلام گلم. منم دلم تنگ شده بود برا همتوننقل قول:
اوا جان کجایی خانمی دلم برات تنگ رفته هی هینقل قول:
کم پیدایی تاپیک را هم که خوابوندین
بفرما از خودت شروع کن زود یه موضوع پیشنهاد بده ببینم عسلکنقل قول: