زیرنویس 1 رو درست نشون میده و زیرنویس 4 رو درست نشون نمیده . به نظرتون این دو تا زیرنویس چیشون فرق میکنه ؟
1 :کد:http://www.4shared.com/file/XvnEcB4L/1_online.html
4 :کد:http://www.4shared.com/file/yc-8ghWM/4_online.html
Printable View
زیرنویس 1 رو درست نشون میده و زیرنویس 4 رو درست نشون نمیده . به نظرتون این دو تا زیرنویس چیشون فرق میکنه ؟
1 :کد:http://www.4shared.com/file/XvnEcB4L/1_online.html
4 :کد:http://www.4shared.com/file/yc-8ghWM/4_online.html
سلام به همه دوستان عزیز , از دوستانی که ورژن 1.06.15 رو دستگاه نصب کردن خواهش میکنم اطلاعات دقیقی راجع به اون بدن و این آپشن game که به wd اضافه میشه چه کاربردی داره ... و همچنین بگین آیا وقتی دستگاه رو خاموش میکنیم ,هنوز مشکل save
نشدن settingرو داریم یانه ؟ ... با تشکر از همه دوستان
سلام مجدد . من یه دیسک بلوری روی هارد با فرمت nrg ایمج گرفتم ولی wd اونو نشون نداد .لطفا راهنمایی کنین .راستی اگه ایمیج iso بود نشونش میداد... لازمه بگم دیسک بلوری 3D بود
با آپدیت جدید ، دستگاه از کدک های ANSI , UNICODE , UTF-8 برای زیرنویس فارسی با پسوند SRT پشتی بانی می کنه.نقل قول:
فقط دوتا نکته وجود داره
1-کدک دستگاه رو روی arabi بزاری
2-اندازه زسرنویس رو در دستگاه بزرگتر از 52 نزاری چون اگه مثلا 56 یا بالاتر بزاری زیرنویس رو نشون نمی ده.
قدیم دستگاه فقط از ANSI پشتیبانی می کرد اما حالا از هر سه کدک پشتیبانی می کنه و مشکل پ ژ گ رو دیگه نداره.
اون عزیزایی هم که در زیرنویس های SUB-IDX مشکل دارن با ید به دونن که فعلا این مشکل رفع نشده.مشکل هم به خاطر این هست که مثلا خط اول زیرنویس زمانش تا ثانیه 18.755 تموم می شه و خط بعدی زمانش از 18.755 یعنی دقیقا از زمان زیرنویس قبلی تا زه شروع می شه.توی کامپیوتر به راحتی این زیرنویس قابل پخش هست ولی در این دستگاه خطه بعدی پخش نمی شه.بعضی از زیرنویس های SRT هم این طوری هستند که در دستگه به راحتی پخش می شن ولی اگه همین طوری به SUB-IDX تیدیلشون کنین این مشکل رو پیدا می کنن.برای حلش کافیه یا نرم افزار SUBTITLE WORKSHOP یه فاصله 1 هزارم سانیه ای بدید.در تنظیم این نر افزار به راحتی می تونین به طور اوتوماتیک کل زیرنویس ها رو تنظیم کنید.
بازی هایی هم که به این دستگاه اضفه شده به وصیله ی اینترنت باید لود بشه.
فرمویر جدید دستگاهم اکثر باگ هاش رو حل کرده ولی خوب بزرگترین مشکلی که دیدم اینه که وقتی هارد اکسترنال رو به دستگاه می زنید بلافاصله نمی شناسه و حدودا یک دقیقه باید صبر کرد تا هارد رو بشناسه.
با این حال من به همه توصیه می کنم دستگاهشون رو به این فرمویر آپدیت کنن
يعني آپديت قبلي اين مشكل روي sub-idx نداره و اين ورژن جديد اينطوري است؟
البته این ورژن که دوستمون توضیح دادن ماقبل آخره(1.05.4)....آخری که اصلا اسم فولدرهای فارسی رو برعکس نشون میده( 1.06.15)
این دستگاه فیلم های سه بعدی هم ساپورت میکنه
منم دستگاه رو به 1.06.15 آپدیت کردم. فعلا که مشکلی ندیدم زیرنویس srt رو هم خوب نشون میده. دیگه حالا برعکس نوشتن اسم فولدرهای فارسی فکر نکنم انقدر مسئله مهمی باشه
من میخوام یکی از این دستگاهها بخرم
در حال حاضر کامپیوتر رو به تلوزیون وصل کردم و با این روش فیلم میبینم و با تنظیماتی که انجام دادم کیفیت خیلی خوبی به دست آوردم به طوری که فیلم های dvd rip 300 مگی رو که پخش میکنم کیفیتی تقریبا مثل بلوری 720p داره حالا میخواستم بدونم که اگه این دستگاه رو بخرم میتونه این دستگاه همون کیفیت کامپیوتر رو بهم بده یا نه؟
مشکل sub-idx در تمام فرمویر ها بوده تا جایی که من یادمه.
ورژن نرم افزاری هم که من گفتم 1.06.15 هست.
کیفیت پخش این دستگاه در فیلم های sd یا همون رزولوشن تا حد dvd پایین تر از کامپیوتر هست.به این دلیل که با فیلتر هایی که روی فیلم قرار می ده باعث می شه جزییات بیشتری معلوم بشه که در فیلم های کم کیفیت باعث شترنجی شدن البته کم می شه نصبت به کامپیوتر و نرم افزار kmplayer که کلا باعث تار شدن فیلم می شه تا فیلم شترنجی نشه.
اما همون طور که از اسم این دستگاه معلومه کار اصلیش روی فیلم های hd و full hd هست که موقع پخش تصویر لبریز از جزییات هست.
یه نکته مهم اینه که به طور پیش فرض رنگ تصویر روی high هست که باعث خوش رنگتر شدن تصویر می شه ولی همین طور باهث سیاه تر شدن هم می شه که در فیلم های تاریک ممکنه خوب جرین رو نفهمید.
کافیه در تنظیم تصویر بهد از انتخاب hdmi روی low قرار بدید.
نکته دیگه هم اینه که مصرف این دستگاه در فیلم های full hd با بیتریت بالا حدود 14 تا 15 وات بوده که خیلی پایین تر هست از کامپیوتر های معمولی که بالای 200 وات و کامپیوتر هایی با core i3 که بالای 60 وات و کامپیوتر هایی با پردازنده اتم که در حدود 30 وات حالا کمتر یا بیشتر و البته سرعت بسیار پایین تر.
سوما این دستگاه با خودش کنتر از راه دور داره که اگه برای کامپیوتر بخواهیم بخریم فکر می کنم بالا 50 تومن باید پول بدیم یا حد اقل 20 تومن موس بیسیم.
چهارم هم قیمتش فکر می کنم در حدود 130 تومن باشه که در برابر یه سیستم حداقلی 300 تومنی با قیافه بزرگ و زشت خیلی بهتره.
سرعت لود فیلم هم طوی avatar من که 23 گیگ هست در حدود 2 یا 3 ثانیه برای لود اولیه هست.برای جلو زدن هم فقط x4 با سرعت توند می ره که به خاطر قدرت بالای چیپست هست البته برای دوستی که نمی دونه حداکثر x16 هست و اگه دگمه دور تند رو بزنیم و بعد دکمه عوض کردن ترک رو 10 دقیقه 10 دقیقه جلو یا عقب میره.
با توجه به این که من یک سالی هست که این دستگاه رو دارم و به طور حرفه ای از اون استفاده می کنم یعنی ممکن من یکی دو هفته یا بیشتر خاموشش نکنم تا حالا خم به ابرو نیاورده.
ممنون از توضيحات شما ايراداتي كه در اين ورژن من هم ديدمنقل قول:
1- خيلي طول ميكشه تا هارد 1 ترا را بشناسه تازه توي زبر فولدر ها هم كه مي ريم باز 20 ثانيه طول ميكشه
2- دستگاه از برق كه كشيده ميشه تنظيمات ريست ميشند
درست هستش برای هاردهای 1و 2 ترابایت کمی طول میکشه تا load کنهنقل قول:
اما در مورد ذخیره نشدن تنظیمات من این مشکل رو ندارم و تنظیمات من ذخیره میشه ، حتی بعد از اینکه چند روز از برق جدا میکنم باز هم تنظیمات بهم نمیریزد .
من تا حالا این مشکل رو نداشتم.البته زمانی که وسط فیلم دیدنم برق میره تنظیم تصویر روی حالت پیش فرض می ره ولی بقیه تنظیمات تغییر نمی کنن.نقل قول:
ممکن مشکل شما سخت افزاری باشه واسه همین پیشنهاد می کنم دستگاه رو بدید گارانتی.
منظور من بيشتر در مورد زيرنويس است مه در تنظيمات فعالش ميكنم ولي تا از برق كشيده ميشود دوباره off مي گردد
درسته برق که کشیده میشه تنظیمات گرافیک میپره روی 720p
هارد هم30 ثانیه طول میکشه تا لود بشه هارد من 500 هست.
1.5 ساله که این دستگاه رو دارم هر روز هم 1-2 تا فیلم hd باهاش میبینم.خدا رو شکر تا حالا یه اخ هم نگفته و بکوب کار میکنه:5:
با سلام
میخواستم بدونم wd live فیلم های MKV با رزولوشن 1080pرو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه؟
با تشکر
بله پخش مي كنهنقل قول:
سلام دوستان آپدیت جدید اومده؟؟؟
اگه وامده ممنون میشم لینکشو برام بزارید
درود
بالاخره فریمور برای این دستگاه اومد که زیرنویس Srt فارسی رو نشون بده ؟؟؟!!
منظورم عربی نیست ها
دوستان WD LIVE HUB جایی میشناسید بفروشه؟؟
در ضمن چه فرمت هایی از زیرنویس رو پخش میکنه؟با زیرنویس فارسی مشکل ندارن؟
سلام
مدل live قابلیت پخش 3بعدی رو داره؟
ممکنه با آپدیت در آینده اضافه بشه حداقل با کیفیت 720p ؟چون میدونم hdmi 1.4 نداره و نمیتونه فول اچ دی پخش کنه 3 بعدی رو
با تشکر
با سلام
میخواستم بدونم بهترین دستگاه مالتی مدیا پلیر که بتونه فیلم های با فرمت MKV با حداکثر رزولوشن 1080pرو همراه با زیر نویس فارسی SRT را بدون مشکل پخش کنه چیست؟
در صورت امکان قیمت را نیز ذکر کنید
با تشکر
لطفا راهنمایی نمایید
نقل قول:125 tomanکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=14162
منم میخوام یکی از این دستگاها بگیرم، طی جست و جو هام به این دستگاهم رسیدم :
[HTML][/HTML]حالا اینو بگیرم به نظرتون یا همین WD ؟ اینی که لینکشو دادم گیرندهی دیجیتالم هست !کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
به نظر من همین وسترن رو بگیر هم خوب آپدیت میشه و خوب هم کار می کنه و امتحان خودشو خوب پس داده
سلام . دوستان این دستگاه میتونه فایل های MKV با جحم 12 GB و بیت ریت 10MB رو پخش کنه؟
ممنون!
من بیشتر از اینم پخش کردم.(البته با نسل 1 که دیگه تولید نمیشه.)نقل قول:
دوستان بالاخره این live hub تو بازار اومد یا نه؟؟
نقل قول:
حرف دل ما رو زدی گل
اگه کسی جواب میده و جواب مثبت بود اگه قیمتشم داره لطف کنه بگه
راستی دوستان این مدل جدید وسترن خروجی اپتیکال صوتی داره ؟ برای وصل به سینما خانگی
من اين پست رو براي گيرنده ديجيتال بلو سنس گذاشته بودم ديدم به درد شما هم ميخوره حتمي تا اخر بخونيدنقل قول:
اين گيرنده ديجيتال رو به قيمت 90 تومن خريدم وتست كردم
3 فيلم 1080p با فرمت mkv به حجم حدود 7 تا 9 گيگ
يكيشو بدون صدا پخش كرد
يكيشو پخش نكرد
اخريشم بدون هيچ مشل پخش كرد
شايد بخاطر نوع تبديل شدن وكدك mkv باشه
چهار تا فيلم يك ساعت ونيم به حجم 4 تا 5 گيگ بجز يكي كه بعضي وقتها تو صدا مشكل داشت همه رو عالي پخش كرد 720p و 1080p
حدود 20 فيلم با حجم 2 تا 3 گيگ 720p با فرمت mp4 و mkv و mov وavi را بدون مشكل پخش كرد
فيلم mov 720 p پاناسونيك lx5 يك ساعتش فكر كنم 10 يا 12 گيگ ميشه پخش بدون صدا
فيلم 1080p mov فوجي hs10 يك ساعتش فكر كنم 8 گيگ صدا نداشت و يه كم گير ميكرد
فيلم كنون d550 يك ساعتش ميشه 20 گيگ پخش نكرد
فيلمهاي دوربين avchd يا m2ts با بيت ريت 17 مگا بيت بر ثانيه خيلي خوب 720p 1080i
avchd يا m2ts با بيت ريت 24 مگا بيت بر ثانيه خوب
1080i
avchd يا m2ts با بيت ريت28 مگا بيت بر ثانيه1080 60pپخش ميكرد ولي با گير زياد
avi براي دوربين s2500 فوجي يكساعت فكر كنم بالاي 10 گيگ يه كم گير
فرمت هاي ديگه كه تو كاتولوگ اومده تست كردم ام sd نه hd اكثرا پخش كرد
در كل دستگاه خوبي هست ويك پلير خوب تمام اين فيلم ها روي يك هارد اداپتورخور 2 ترابايت وسترن بود و بدون مشكل با هارد 2ترابايت رو ميخوند
كيفيت خوروجي تصوير واقعا 1080 p به طوري تلوزيون سوني بخاطر نداشتن 100 هرتز كم مياورد
براي ديدن فيلم 1.5 ساعتhd خصوصا زير 5 گيگ عالي
1080p خوب
در كل بيت ريت بالاي 23 ياmbps24 بد
زير 20 mbpsخوب
من همين تستو با hd plyer وسترن ديجتال انجام دادم حتي فيلم mov 1080pكانونd550 كه يك ساعتش 20 گيگه بيت ريت 48 mbps هست رو بدون مشكل نشون ميداد ولي در كل اين دستگاه براي پليرش فقط20 يا 30 تومن اضافه پرداخت ميكنيد كه واقعا ارزش داره
از اين نوع تست كم گيرتون مياد اگه راضي بوديد براي ما هم دعا كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6417807&posted=1#post6417807
مدل live که دارهنقل قول:
سلام
کسی اطلاعی از این مدل wd داره؟
wd elements play
ابدیت خودش که رو دستگاه هست 1.01.12
ابدیت جدید تر میشه براش گیر اورد؟
میشه ابدیت live tv را ریخت؟1.06.15
سلام دوستان
شما خرید dvd player رو پیشنهاد می دید یا WD HD Media player
خودم نظرم رو DVP-NS728 سونیه....موندم اینو بگریم یا WD
کلا مزیت این wd به سونی چیه...پولش مهم نیست---
بعد این WD HD Media player آخرین مدلش اسمش چیه؟اگه مدله جدیدش تو راه تا 1 ماه مشکلی نداره صبر می کنم
اگه تو شیراز آدرس یا شماره تلفنی برای خرید سراغ دارین لطف کنید ممنون میشم...
سلام.نقل قول:
با زیر نویس هیچ مشکلی نداره. srt رو راحت ساپورت میکنه؟
سلام خدمت دوستان.
من یک WD HD Player دارم از همون مدل اولیا.
میدونم که DVD-ROM اکسترنالو ساپورت نمیکنه ولی تو یه سایتی یک Custom firmware دیدم برای دانلود که درایو اکسترنالو فعال میکرد.
میخوام بونک کسی تستش کرده؟
آیا راهی هست برای استفاده از DVD-rom اکسترنال؟
با تشکر
آیا وسترن دیجیتال لایو درایو دی وی دی اکسترنال رو ساپرت میکنه؟؟؟
وستان سلام .
من 1 دستگاهی میخوام ک بتونم باهاش انواع فرمت فیلم هارو خیلی راحت و روان از روی هارد اکسترنال اجرا کنم . قبلا تو فکر hd مدیا پلیر ها بودم ک هرکدوم 1 مشکلی داشتن .
شما چی پیشنهاد میدید ؟ این شرایط برام مهمه :
1 - پخش انواع فرمت ها
2 - اجرای زیرنویس فارسی srt , sub-idx
3 - زیر نویس را بشه عقب جلو کرد ( تنظیم دستی ) و همچنین تنظیم سایز
4 - هارد اکسترنال پرتابل usb 3 هم بخونه
چی بگیرم ک نیاز های منو رفع کنه ؟
دوست عزیز اگر اهل دانلود فیلم و کلیپ از اینترنتی و میخوای فرمت های مختلف رو پخش کنی پس اچ دی پلیر نیاز دارینقل قول:
اما با توجه به اینکه به هر حال نیاز میشه دیسک پخش کنی پیشنهاد میدم هر دو تا رو بخری.البته یه لپ تاپ کار هر دو رو انجام میده
دی وی دی پلیر هم پیشنهاد میدم پایونیر بخری
همه اینها رو میتونی از سایت چاره بخری
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
همین اچ دی پلیر این تاپیک همه این کارها رو میکنهنقل قول:
یو اس بی3 به درد کپی کردن سریع میخوره.برای پخش کردن از روی هارد نیازی به اون سرعت نیست
فکر نکنم چیزی گیر بیاد که یو اس بس 3 باشه
درایو دی وی دی اکسترنال رو وسترن ساپورت میکنه؟نقل قول: