بايد با برنامه nss يا jaf پروداكت گوشيت را به يه پروداكت فارسي عوض كني و بعد يا فايلهاي اپديت را دانلود كني و اپديت كني يا با برنامه Nokia software updater خود نوكيا مستقيم اپديتش كني كه بايد سرغت بالاي اينترنت داشته باشي
Printable View
بايد با برنامه nss يا jaf پروداكت گوشيت را به يه پروداكت فارسي عوض كني و بعد يا فايلهاي اپديت را دانلود كني و اپديت كني يا با برنامه Nokia software updater خود نوكيا مستقيم اپديتش كني كه بايد سرغت بالاي اينترنت داشته باشي
حقیقتش هر چقدر فکر میکنم بازم میبینم ان86 بهترین انتخابمهنقل قول:
کمی به ویواز فکر میکنم
ولی کلا گوشی لمسی برام جالب نیست
چون تو همه جاها نمیتونی راحت کار کنی
اینم پروداکت کد n86 :نقل قول:
FARSI Indigo
0580503
FARSI White
0580592
سلام
کسی قیمت روز گوشیو داره؟ شما چه زمانی را برای خرید پیشنهاد می کنید؟ قیمت گوشی با گذشت زمان افت داشته یا تغییری نکرده؟
قیمتش بین 380 تا 400 این گوشی افت قیمتشو کرده دیگه نهایتا 10 یا 20 تومن ارزونتر بشه
سلام
دوستان در مورد فریمور جدید چیزی مشخص نشده خبری چیزی؟
این اخرین فریمور که حسابی منو کلافه کرده
قیمتهای جدید را دیدم باور نکردمنقل قول:
تو تبریز تا 350 هم اومده
بعضیها 370 میدند
البته بعضیها هم 390
خلاصه زیر 370 میشه یافت
سلام دوستان
دنبال چند تا بازی که 100 % رو N86 جواب بده و با ساین کردن راحت کار کنه و اگه هم تحت شتاب سنج باشه که بهتر
اگه میشه لینک بدید تو فروم گشتم ولی چیز قابل توجه ای دستگیرم نشد و یا با تنظیمات گوشی هم خونی نداره مثلا صفحه بازی رو کامل نشون نمیده
موفق باشید
دنبال این دوتا بازی باش:
Resco Bubbles
Marble Maze من دارمشون با شتابسنج کار میکنن خوب هم کار میکنن
خیلی هم بازی های قشنگی هستن....
سلام امیدجان:31:نقل قول:
پیدات نیست دوست عزیز؟:31:
ببینم با فریم ور جدید چه مشکلی داری:18: من که خیلی راضیم:46:البته نسبت به قبلیاشا.:31:
سلام
فریمور جدید هم اومد...
ورژن 30.009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشید!
ای بدشانسی :دی
میخواستم همین روزا به 21 آپدیت کنم هی امروز فردا کردم:دی
حالا چند ساعت طول میکشه بخوام با ایرانسل از 20 به این ورژن آپدیت کنم؟
ببخشید با Lan Wireless این گوشی (مودم وایرلس) و اینترنت ADSL 512 آیا میشه فیرمویرش رو آپدیت کرد ؟ و چقدر طول میکشه ؟ آیا تنظیمات گوشی هم ریست میشه ؟
سلام:31:
منم 1 ساعت پیش آپ کردم.:31:
هنوز زوده که بخوام در موردش بگم.اما چنتا چی که تاحالا متوجه شدم.
1:سرعت گوشی بسیار خوب شده.حتی با تم افکت.سرعت بالا اومدن دوربین کمی بهتر شد.:31:
2:یک باگی بود تویه قسم web همون web search که واردش میشدی قاط میزد:31: برطرف شدهههه:15:
3:سرعت جی پی اس حس میکنم بهتر شده باشه.(باید بیشتر تست کنم).تو خونه ما قبلا اصلا پیدا نمیکرد الان راحت پیدا میکنه:31:
3:سرعت روتیشن صفحه عالی شده.
4:صدای هدفون کمی بلندتر شده.صدای اسپیکر تغییری ندیدم.
5:ویدیو سنتر گوشی سرعتش خیلی بهتر شده.
6:گالری خیلی اسموت تر شده (همن روان خودمون:31:) زووم عکسا سریعتر شده و زوودتر تثبیت میشن.
فعلا همینارو تست کردم.
سلام دوستان،من خیلی وقته n86 گرفتم ام از روز اول تو حالت pc suite به کامپیوتر وصل نمی شد،حتی -- کردم،آپدیت کردم ولی تا حالا فایده ای نداشته،در ضمن فیرم ور گوشی اول 10 بود.کمک کنید؟؟؟؟
سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز وصل نشدن ربطی نداره به -- و ... اینا
شما اگه سیستمت مدلش پایینه سعی کن آخرین ورژن پی سی سویتو بگیر از سایت نوکیا نصب کن.
و اگرم سیستمت بالاست مثلا وین 7 داری سعی کن ovi سوییت نصب کن اینشالله جواب میگیری.
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
دوست عزیز حجم فایلا کمه.ماله 11 به 20 یادم نیست درست اما فکر کنم کم باشه.
ماله 20 به 21 و 21 به 30 کمه زیر 1 مگابایت.
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
بله دوست عزیز چرا نشه.من خودمم همینطوری آپدیت کردم با وایرلس.
سلام دوستان امروز یه n86 گرفتم اما سرعتش در مقابل n78 راضیم نمیکنه.
ورژن دستگاهم اینه :20.115 با آپدیت بهتر میشه؟؟؟
این موس وسط n78 یه حالت لمسی داشت این نداره؟؟؟
یه آپدیت بهم معرفی کنید که زبان "فارسی +انگلیسی" داشته باشه....
حجم آپدیت جدید چقدره؟؟؟
بله حتما موثر هست.
راستی ان78 زیاد دیدم سرعتش به پای 86 نمیرسه.شما آپدیت کن به آخرین خیلی بهتر میشه.
راستی اون موس گردشی نیس تو ان86.
ماله ان78 تمام رنگ دور موس برا همین میرفت:31:
اگر با nsu آپدیت کنم زبان عربی که روشه نمیپره؟؟؟؟نقل قول:
چقدر ه حجم آپدیت 20 به 30؟؟؟
با nsu زیاده. 120 مگ حدودا.
روش هر زبونی هس نمیپره ولی شما پروداکت کد راحت عوض کن تا فارسی هم اضاف بشه.
مگه با nsu هم میشه آپدیت کرد؟ اون دفعه که زدم با اینکه آپدیت جدید بود میگفت نیست.....
[QUOTE=total_overdose;4852753]سلام:31:
با nsu زیاده. 120 مگ حدودا.
روش هر زبونی هس نمیپره ولی شما پروداکت کد راحت عوض کن تا فارسی هم اضاف بشه.[/QUO
آموزشی در این زمینه وجود داره؟؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون دوست من از پاسخت این دو رو دارم و بازی های جالبی هستن ولی خوب بازی های بهتری هم باید باشه
پکیجی موجود نیست واسه برنامه و بازی ؟
و یه مورد دیگه که چند وقت پیش رفتم که گوشیمو -- کنم ولی تعمییراتیه گفت -- واسه ورژن 21 نیومده ؟؟؟
البته گفت -- با فونیکس احتمال خطر زیاد داره ؟؟؟؟؟
سلام
به سلامتی رسیدیم به ورژن 30 حلا دوستان چرا نظر نمیدن یعنی فقط یه نفر اپ گرده
در مورد هکش چی
خبری نشده؟
من با این ورژن 20 خیلی باگ برا گوشیم بوجود اومد که خیلی هنگ میکرد تم و والپیپر خود به خود عوض میشد و این اواخر حتی فون ها هم نصفه کلمات میفتاده که بعد یه ریستارت مشکلات رفع میشد
تو باز کردن contact هم خیلی دیر باز میکرد البته با حدود 200 شماره که من سیو دارم
با خود گوشی حجمش چقدره؟
به خاطر باگ ها و هنگ کردناش نخریدم این گوشی رو، دوستانی که آپدیت کردن بیان راجب مزیایاش بگن که تصمصم گیری منم راحتتر بشه
آقایون یه سوال دارم کیت های 2 سیم کارته روی این گوشی نصب می شه ؟؟
سلام من آپدیت کردم
مزایایی که مشاهده میشه:
1.سرعت گوشی واقعا خوب شده
2.nokia map گوشی آپدیت شده البته نه مپ هاش ،نرم افزارش آپ دیت شده
3.سرعت پردازش عکس ها خیلی خوب شده
4.سرعت پخش با کابل تلویزیون خوب شده
5.صدای هندزفری هم در موسیقی هم رادیوش خوب شده و اسپیکر ها صداش تغییری نکرده
6.تغریبا تمام باگ هاش بر طرف شده
7.در دوربین هم من تغییری مشاهده نکردم
دوستان اگه اطلاعات بهتری دارن بذارن ما هم بدونیم
در کل سرعت تمامی قسمت های گوشی خوب شده
[QUOTE=roteal2007;4852893]سلام:31:نقل قول:
بله آموزشش تو همین کلوپ نوکیا قسمت آپدیت گوشی ها یا تغییر پروداکت کد گوشیهای نوکیا.
سلامنقل قول:
این باگی که مربوط به باطریش بود در ورژن 21 تو ورژن جدید برطرف شده(خالی شدن ناگهانی شارژ باطری )؟
سلام بله با فونیکس میشد فریم ور جدید رو ریخت که -- هم بود.البته فریم ور جدید -- نیست ولی کار راحتیه فقط باید یکی از دوستان که کمی واردتر هستن فریم ور رو -- کنن.ولی کلا دیگه فریم ورهای نوکیا غیر قابل -- نیستن.نقل قول:
سلام امیدجاننقل قول:
شما حتما آپدیت کن .قبل آپدیت یه بک آپ از شماره تلفن و مسیج و ... بگیره و بعد آپدیت گوشیتو یه ریست فکتوری حتما حتما بکن که دیگه عالی بشه.
راستی دوستان تو این فریم ور فوکوس کردن تو ماکرو بازم خیلی بهتر شده.:31:
اینم یه سمپل از یکی از دوتان خوبم:40: تو یه فروم دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:45 AM ---------- Previous post was at 07:42 AM ----------
سلام دوست عزیز:31:نقل قول:
بعید میدونم کسی بتونه به سوالتون جواب بده آخه بعضی موقع ها میشد.
من از باتریش الان بعد از آپدیت با اینکه راضی بودم الا راضیتر شدم.
دیشب 3تا خونه شارژ داشت.
باهاش بیش از 3 ساعت موسیقی با هدفون با آخرین درجه صدا گوش دادم.آخرشم خوابم برد نفهمیدم کی خاموش شد.ولی عالی بود در کل:31:
سلام دوست مننقل قول:
منظورم این مشکل بود.تو ورژن جدید این باگ برطرف شده یا همچنان وجود داره؟
سلام دوستان قیمت دقیق این مدل رو میخواستم ممنون:11:
اون بالا هم جواب دادم دوست عزیز.
همیشه اینطوری نمیشد لا اقل ماله من نمیشد.شاید تو هر بیست بار یا حتی بیشتر یبار اتفاق میوفتاد.الانم هنوز که نشده اینطوری.
میبینم که ورژن جدید فیرمور اومد
قسمت نشد من اپدیت کنم
شما باید nokia connectivity cable driver را نصب کنیدنقل قول:
این درایور در همین کلوپ وجود داره
اگه سرچ کنی میتونی پیداش کنی
اگه نتونستی در گوگل سرچ کن پیداش کن
اگر بازم نتونستی بگو بزاریم برات
موقعی که نصبش میکنی پیغام میده که قبلا این دریاور نصب شده
باید پاکش کنی
ریستارت کنی
بعد نصبش کنی
موفق باشید
سلام
مبارکه... نگارش 30 هم اومد براش! :دی
هروقت نگارش 31.0.16 اومد می خرمش!!! :دی :27: ( آخه N82 خودم رو هم در این نگارش گرفتم... )
راستی داره یه بوهایی میاد... بوی این که این گوشی ماکزیمم تا 2 سال دیگه تحت پشتیبانی آپدیته :21: نزنین بابا!!! مبیشترین نگارش عرضه شده برای آپدیت ها نگارش 35 هست که فکر کنم نگارش پایان کار برای گوشی هاست؛ هم اکنون هم روی N82 و N95 و N95 - 8G هست. به احتمال قوی برای این گوشی پایان امسال یا اواسط سال آینده بیاد...
دست همگی رو می بوسم
شاد باشین :دی
سلام بچه ها.
من الان یه 86 امانی دستمه واسه تست:31: ورژنش 21.006 هست..راستش از فیلم و عکسش زیاد راضی نیستم.
شرمنده وقت برای مطالعه تاپیک ندارم...یه جوونمرد بگه آخرین آپدیت چنده و بعد از آپدیت فیلمبرداری و عکسبرداری چطور میشه.
الان تو فیلمبرداری یه خورده لرزش داره.
ممنون:40:
فیلمبرداری و عکاسی ان86 از بهترینهاستنقل قول:
نمیدونم چرا راضی نیستی
جدیدتریت اپدیتش هم ظاهرا همین یکی دو روز پیش اومده
نیاز نیست کل صفحات را بخونی
2 صفحه آخر را بخونی کافیه
سلام.شرمنده من دو سال میشه نیومدم اینجا.یه سوال دارم.سریال ان86 چجوری عوض میشه؟یکی از دوستام پیدا کرده میخواد سریالشو بسوزونه.ممنون
دوستان کسی رو این گوشی پایتون نصب کرده؟ تونسته برنامه های شتابسنج دارش رو اجرا کنه؟
من که نتونستم ..... از چند جا گرفتم ولی نشد که نشد ..... مثلا nGun رو کسی اجرا کرده؟ اصلا هرچی اجرا شده بهم بگین ....