دوستان من بين يك گوشي ويندوز دار و ساتيو گير كردم.با يك ويندوز موبايل چه كارهايي ميشه كرد كه با سيمبين 5 نميشه؟
به نظر شما ارزش داره به خاطر ويندوز از دوربين 12 گذشت؟
Printable View
دوستان من بين يك گوشي ويندوز دار و ساتيو گير كردم.با يك ويندوز موبايل چه كارهايي ميشه كرد كه با سيمبين 5 نميشه؟
به نظر شما ارزش داره به خاطر ويندوز از دوربين 12 گذشت؟
من اگه جای تو بودم همین ساتیو رو انتخاب میکردم.نقل قول:
ویندوز موبایل هیچ ویژگی خاصی نداره که توی سیمبین نباشه.
:5:
پس پيش به سوي ساتيونقل قول:
آقا الان چنده ساتيو؟
بدون گارانتي
من یا گارانتی اصلی گرفتم 475نقل قول:
همه وسایلش توش بود و همه چیز اصل میزد. گارانتی 1 ساله پارس کامتل
میخوای بگیری حتماً با گارانتی بگیر
تا 450 460 هم گیر میاد.
الان من 4 رئزه که از علاء الدین گرفتم و فقط میتونم بگم که بهترین گوشی موجود بازاره.
ميشه بگي از كدوم مغازه گرفتي چون من دارم 20 روز ديگه ميرم تهران از اونجا بگيرم ارزون تر و مطمئن تره مشهد كه دقيقا 50 تومن گرونتر ميدن.نقل قول:
پاساژ علاء الدین - طبقه همکف - پلاک 40 - فروشگاه سیمای کیشنقل قول:
02166708781
...
اگه گفت برنامه نصب کنم بگو نه نه نه نه
اگه گفت محافظ LCD بدم بگو نه نه نه نه. محافظ LCD که توی رامسر هست 1000 تومان به من 5000 تومان انداخت !!
قیمتشو 480 هزار تومان میگفت که با تخفیف 475 داد. رنگ مشکی
با گارنتی پارس کامتل که کارتشو برام مهر و امضا زد و منم روشو امضا کردم.
خلاصه کلام مطمئن OK
آقايون سلام من گوشيمو تازه خريدم حالا چند سوال داشتم
1- بهترين برنامه gps كه روي ساتيو جواب داده بهم معرف كنيد
2-بهترين ديكشنري
3-بهترين برنامه هاي كاربردي...
در ضمن من گوشي رو آبديت كردم كاملا راضي هستم از همه نظر ..
دوستان لطف كنند برنامه ها كرك شده باشد چون اصلا حوصله ي ساين كردن ندارم
عکسارو نمیتونی پوشه بندی گنی تموم سیمبین فونها این مشکلو دارن اما ساتیو برا رفع این مشکل یه کار خوبی کرده که میتونی عکسهارو برچسب بزنی تا هروقت هر کدومو خاستی اون عکسارو برات نشون بده :46:نقل قول:
حالا شما هم میتونی عکسهای خانوادگی یا ... جدا برچسب بزنی تا همشونو یجا نشون نده :13:
خيلي ممنون باور كن اينجا بدون گارانتي پايين ترين قيمتي كه تو تمام مشهد پيدا كردم 480 بود هيچ كس از 500 كمتر نميداد تازه با گارانتي كه ديگه از 540 كمتر نميدادن.ايشالا خودم تا 15 روز ديگه ميام تهران ميخرم دستت درد نكنه .نقل قول:
گوشی های سری N نوکیا با سیمبین های 9.3 فیچر پک 2 در گالریشون این ویژگی رو دارن. :دینقل قول:
ربطی به سیمبین نداره. خود سونی اریکسون می بایست در هنگام شخصی سازی سیمبین این ویژگی رو می گذاشته که نگذاشته!
شاد باشین :دی
مبارک باشه.پس بالاخره تصمیمتو گرفتی.چی شد که امنیا یا ویوازو انتخاب نکردی؟نقل قول:
نشسته تاپیک امنیا HD از نخست تا پایانش رو خونده؛ سپس عقل بهش حکم کرده که اینه بگیره! :دینقل قول:
شاد باشین :دی
البته سیمبینهای 9.2 سری N مثل N95 8g هم این امکان رو ندارن متاسفانه :13:. جالب اینجاست که سیمبین قدیمی ورژن 7 این امکان فولدر بندی تو گالری و نشون ندادن همه عکسها رو داشت!!!!!!!!!نقل قول:
ولی جدیدا یک نرم افزاری به نام PhotoBook اومده که مثل ACSDsee هست و میتونی عکسها رو تو هر فولدی که میخوای بریزی و همون هر فولدری که میخوای رو نشون بده فقط.
درستهنقل قول:
این برنامه PhotoBook رو من روی گوشیم دارم.
یعنی میتونم بگم که بهترین برنامه نمایش عکس در گوشی های سیمبیان همین برنامه است. هم خیلی برنامش سریعه و هم عکسارو با کیفیت بالا و با افکت های باحالی پخش میکنه. به همه پیشنهاد میکنم یه بار این برنامه رو امتحان کنن.
در ضمن این برنامه برای همون شرکتیه که Xplore رو درست کرد. :8:
ديروز گوشي رو مستر ريست كردم ويبرش درست شد باز امروز ميبينم اس ام اس مياد ويبره نميكنه :18: كشته منو اين گوشي :19:
به نظرتون دليلش چيه؟؟ :41:
شاید با یه برنامه خاصی که روش نصب میکنی قاطی کنه. :5:نقل قول:
بعد از اینکه ریست کردی، چه برنامه ای روش نصب کردی؟؟؟ :6:
هيچي روش نصب نكردم فقط Theme عوض كردمو Shortcut تغيير دادم :41: اصلاً زياد باهاش ور نميرم :41:
بالاخره یه کاری باهاش کردی دیگه. دیگه الکی اینجوری نمیشه که.نقل قول:
شما یه بار دیگه ریست کلی کن و اینبار اصلاً با گوشی ور نرو ببین بازم اینجوری میشه؟؟؟
مشکل شما 100% نرم افزاریه.
يه Back up از گوشي گرفتم بعد ريست كردم..
روشن كه شد اس ام اس فرستادم ويبره ميكرد
قسمت Setting بك آپ رو Restore كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
theme رو عوض كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
Message . Contact . Calendar . Bookmarks . files رو هم Restore كردم ويبره نكرد :18:
فهميدم مشكلش چيه :18:
ميزنم اس ام اسام بره رو مموري ويبره نميكنه رو فون كه ميره ويبره ميكنه :18:
ميشه شما هم امتحان بكني ببيني ماله شما هم اينجوريه يا نه؟؟ :23:
وقتی روی مموری کارت میزارم بازم ویبره میزنه :31:نقل قول:
حالا این راه حل رو امتحان کن ببین چی میشه:
شما یه بار دیگه گوشیتو ریست کن!!!:18: اینبار قبل از اینکه مموری رو به گوشی وصل کنی بگیر با کامپیوتر یه بار یه فرمت FAT32 کن (به صورت Quick فرمت نکن) .
نگاه کن اصلاً میخوای ریست کنی قبل از اون مموری رو دربیار و فرمت کن و بعدش وقتی گوشی بالا اومد، رم فرمت شده رو توی گوشی وصل کن (چیزی توش نریز) و SMS رو روی مموری کارت بذار.
اگه این کارارو درست انجام بدی مطمئنم که مشکل ویبره حل میشه.
فکر کنم رمت قاطی کرده باشه.
بابا بذار بچه خودش دلایلشو بگه!!:31:نقل قول:
والا گوشي امنيا hd روبه دو دليل انتخاب نكردم 1- سامسونگ بودنش 2- فيلمهاي hd فريم فريم ميشه و..نقل قول:
گوشي ويواز هم من اولش براي خريدنش رفته بودم اما توي مغازه گرفتم توي دستم فهميدم خريدنش اشتباه
هست وگوشي ساتيو يك چيزه ديگست
سلامنقل قول:
چرا وقتی دست گرفتید ویواز رو فکر کردین خریدش اشتباهه؟
اگه بگین واسه همه میتونه مفید باشه
مخصوصا اونایی که بین ساتیو و ویواز موندن
ممنون
منم شنیدم که میگن فریم فریم میشه ولی تا حالا هر چی کلیپ ازش دیدم عالی بوده.شما خودت فیلمی دیدی ازش که اینطوری که میگی بشه؟نقل قول:
والا گوشي امنيا hd روبه دو دليل انتخاب نكردم 1- سامسونگ بودنش 2- فيلمهاي hd فريم فريم ميشه و..
گوشي ويواز هم من اولش براي خريدنش رفته بودم اما توي مغازه گرفتم توي دستم فهميدم خريدنش اشتباه
هست وگوشي [SIZE=3][B]ساتيو يك چيزه ديگست
با سلام اساتید بزرگوار
یه سوال داشتم اگه ممکنه سرعتر جوابش را بدید
cpuspeed , xploreگوشی من را 206 نشان می ده ، گوشی شما هم بدین صورت هست ،یا نه گوشی من مشکل داره، مگه سرعت سی پی یو ساتیو 600 نیست؟
کسی روی ستیو نرم افزار ضبط صدا نصب کرده؟یا اینم مثل امنیا اچدیه؟
سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز نه این هم روش نصب نمیشه.درکل تاحالا نرم افزار ضبط صدا فقط رو نوکیاها جواب میده.البته من ویوازو هنوز تست نکردم:31: ولی احتماله 99 درصد جواب نمیده.
با سلام من الان یک گوشی n95 8 gig دارم می خواستم بدونم ارزش داره بفروشم 200 تومن بزارم روش ساتیو بخرم چقدر با این گوشیم فرق می کنه ؟
آیا سرعتش بهتره ؟
عکساش بهتره ؟
فیلمبرداریش چی ؟
کلا آیا این گوشی از گوشی خودم خیلی بهتره یا خیلی فرق نمیکنه ارزش داره بخرم ؟ خواهش می کنم کمکم کنید متشکرم
total جان خداییش هیچی نوکیا نمیشه!پس این گوشیای شاخ نوکیا کی میاد از دست سامسونگ و اس ئی راحت شیم؟:31:نقل قول:
برای منم همینطوره یه باگه که با اپدیت برطرف میشهنقل قول:
مخلص شما حمید هستم.نقل قول:
والا منم به نوکیا همیشه علاقه داشتم و خواهم داشت:31: تعصب رو حال میکنید.:31:
فعلا که هیچی:19: شاخشون ان8 بود که عقب افتاده دوباره.ولی نوکیا درسته مدتی گوشیهاشو دیر میده اما هر از گاهی یچیزه توپ میده بیروون.
این ان8 رو اگه بده خودم اولیت کسایی هستم که میخرم البته اگه بودجه یاری کنه.:31:
آنتی:
رو ویوازم تست کردم صدا ضبط نمیکنه.
Kokoro Modification Pack 0.1
با برادر رفعت که آشنا هستید (همونی که هوم اسکرین ویواز رو برای ساتیو پورت کرد)کار جدیدش یه پک موده که تقریبا همه تغییرات قبلی که برای ساتیو انجام داده رو داره ...به قول خودش درسته که رام های کوک شده هنوز برای ساتیو و ویواز نیومده ولی دلیل نمیشه ما نتونیم پرفورمنس ساتیو رو بهتر کنیم (منظور خودشه :دی من فهمیدم :دی)البته گفته که این پکش تو مراحل اولیه ست ولی تغییراتی که تو گوشی میده کاملا محسوسه ...لیست تغییرات :
Version 0.1
-Enabled Vivaz Homescreen
-Enabled Ambient Light Sensor
-Enabled Alphanumeric Dialer
-Increased device's FPS from 22 to 60
-Now the phone has access to the full 600 Mhz instead of 450 Mhz
-Reduced effects complexity which should result in a speed increase
-Increased Heap Size
Known Issues:
-Due to the increase in frames per second the kinetic scrolling in media and the homescreen cannot keep up.
لینک دانلود فایل (4 کیلوبایته)کد:http://www.mediafire.com/?3mjnzkyjwen
برای نصب هم گوشیتون باید -- باشه و با Xplore و باقی چیزا :دیسر آخر این ماکرو هم داشته باشین باهاش حال کنین. از اینا اگه بازم خواستید ، کلی موجوده :دی
بچه ها سلام
کدوم نسخه ovi maps روی ساتیو بدون ه ک جواب میده؟؟؟؟
من هرچی نسخه گرفتم و ساینش کردم بازم نصب نمیشه. ظاهراً میگن که باید گوشی رو -- کنی :19:
ماله من آپديت شدس ولي اين مشكلو هنوز داره.. مشكل كانتك رو هم هنوز دارم خيلي اذيت ميكنه.. امروز ميخوام برم جايي كه خريدمش.. به نظرم نبايد اينجوري باشه :41:نقل قول:
فعلاً هيچكدوم رو ساتيوي آپديت شده جواب نميده :41:نقل قول:
راستي مموري رو فرمت كردم بازم درست نشد يه مموري ديگه هم گذاشتم باز ويبره درست نشد :19:
واقعاً درست نشد؟!نقل قول:
جالبه
یکی از بچه ها میگفت که این مشکل توی ورژن جدید برطرف شده.
شما ورژن گوشیتون جدیده؟ آپدیت کردین؟
آره آپديت كردم درست نشد R2AK006 ورژنه جديده ديگه؟؟
برای منم r2ak006 هست و وقتی محل ذخیره sms ها رو روی مموری کارت تنظیم کنی دیگه sms ویبره نمیزنه ولی روی فون مموری که بذاری ویبره میزنهنقل قول:
اینها باگ هستن و با اپدیت برطرف میشن و مشکل سخت افزاری نیستن و تا زمانی که اپدیت نیاد کسی کاری از دستش برنمیاد
روی فون مموری ذخیره کن و هر وقت زیاد شدن ازشون روی مموری کارت back up بگیر اینطوری سرعت باز شدن sms ها هم بیشتر هست
میتونی با pc suite روی کامپیوتر هم back up بگیری
کلا باگهای این گوشی نسبت به گوشیهای نوکیا خیلی کمتره و نسبت به سامسونگ که ....:27:
راستی مشکل contact چیه؟
يعني ايشالا با آپديت بعدي حل ميشه ديگه؟ :31:نقل قول:
وقتي به عنوان مثال شماره 09123456789 رو ذخيره ميكنم.. اگه اين شماره تماس بگيره بعضي وقتا اين شماره ميوفته ديگه : +989123456789... در اين صورت گوشي اسم شخصي كه شمارش ذخيره شده رو نشون نميده و فقط شماره ميوفته :13: اگه با +98 هم ذخيره كنم بعضي وقتا كه زنگ ميزنه 0912 ميوفته كه باز اسم نشون داده نميشه :41: ماله شما اين مشكلو نداره؟؟ :13:
راستي من بعد از آپديت زبان گوشيم به Deutsch تغيير پيدا كرد كه هر بار مستر ريست ميكنم بايد زبانشم تغيير بدم ماله شما هم همينطوره؟؟ :13:
تجربه ای که از گوشیهای سونی داشتم اینطور بوده که با چند تا اپدیت بدون باگ خواهد شد نمیدونم با اپدیت بعدی درست میشه یا نه ولی مطمئنم که خواهد شد در این دو اپدیتی که تا به حال برای satio ارائه شده improvement ها کاملا مشهود بوده و گوشیو دگرگون کرده احتمالا با یک اپدیت دیگه تمام این باگهای کوچیک درست میشهنقل قول:
مشکل contact رو تا به حال خیلی دقت نکرده بودم طی چند روز چک میکنم ببینم چیه
نه گوشی من زبان دیفالتش انگلیسی هست نه المانی
گوشی شما فارسی داره ؟ با کدوم گارانتی خریدی؟؟