che giri be Ovi Dare Az khode gooshi ba wlan Migir khob !!!
ovi manam akharin version
Printable View
che giri be Ovi Dare Az khode gooshi ba wlan Migir khob !!!
ovi manam akharin version
چرا بابا خیلی حذف کردن این تازه خوباشه !نقل قول:
ایمیل نوکیا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فورم تماس با ما رو پر کنید
سلام خسته نباشید لطفا بگید این آپدیت n97 کی میاد بیروون ما مردیم از انتظار از هنگ زیاد از سرعت پایین دستگاه از بدی فیلم و عکس گرفتن به من گفتن قراره اینا درست بشه اگه نمیشه که بریم سراغ برندهای دیگه.
من مطمینم همه شرکتهای دیگه مثل apple .htc sonyericson ساپرت بهتری ارایه میدن.
من الان نزدیک به 10 هستش که مشتری نوکیا هستم و همه رو به خرید گوشی های نوکیا تشویق میکردم ولی الان خیلی نا راضی هستم از این شرکت و از خدمات پس از فروش و از قیمت بالا و از سر در گمی و عقب افتادگی دستگاهها نسبت به رقبا.
چرا نوکیا به خواست مشتریاش احترام نمی زاره؟َ
من اینو الان فرستادم از تمتم دوستان خواهش میکنم اونها هم یک چنین چیزی به این آدرسکه امیر گفت بفرستن متشکرمکد:www.farsi.nokia.com/support/contact-us
سلام من هم برگشتم میگم چرا برای 5800 هر ماه اپدیت میاد ولی شما از N97 اصلا پشتیبانی نرمافزاری نمیکنید؟نقل قول:
برگشته میگه برید چک کنید ببینید آخرین آپدیتش کی میاد!!!!!!!!:41:
من که دیگه از آپدیت جدید ناامید شدم
میفروشمش
ختم کلام
یه فیلم جدید از ورژن جدید!:20:
[PHP]http://www.youtube.com/watch?&gl=US&client=mv-google&hl=en-GB&v=UKe3X9T4D6g&nomobile=1[/PHP]
سلام دوستان :40:
1-قيمت نو اين گوشي چنده؟
2-دست دوم تميزش چند ميارزه؟
3-اين بهتره يا n900؟
دوستدار شما ياشار
دوستان با هزار مکافات تونستم فیلم رو دانلود کنمنقل قول:
تا جایی که من دیدم هوم اسکرینش مثل n8 شده!
نقل قول:بنظر نمیاد که ساختگی باشه.نقل قول:
چون کاملا معلومه که گوشی N97 واقعی هست و حداقل از نظر ظاهر خیلی خیلی بهتر هست، مدرن تر شده!
برای راحتی دوستان توی رپید آپ کردم:
(حجمش حدود 4 مگابایت هست)
کد:http://rapidshare.com/files/436414985/Symbian_3_on_Nokia_N97.wmv.flv
خود n97 هست شک نکننقل قول:
فقط هوم اسکرین تغییر کرده
اینجور که توی فیلم دیدم سرعتش هیچ فرقی نکرده
منو هم همون منوی قدیمی
درکل باید مشکلات اصلیش رو رفع کنه که گزارش شده بعدا به فکر اضافه کردن هوم اسکرین باشه
ممنون که اپ کردی:11:
مهم تر اینه که اگه Symbian^3 باشه، اوپن سورس هست و هر بلایی بخواهیم میتونیم روی گوشی بیاریم!:31:نقل قول:
از تغییر رزولیشین عکس و فیلم برداری تا فرکانس پردازنده!!!!!!!!!!!!!!!!!111:5::8:
کد:http://rapidshare.com/files/436414985/Symbian_3_on_Nokia_N97.wmv.flv
نه بابا نوکیا این کار رو نمیکنهنقل قول:
کسی تونست بفهمه ورژن گوشی چند بود. من که هرچی زور زدم نتونستم بخونم. اونجایی که روی صفحه نسخه گوشی، دوربین رو نزدیک میکنه خیلی تاره.نقل قول:
به قسمت های اول ویدئو نگاه کنید، چطوری صفحه رو انلاک میکنه!!! خلی خوشم اومد! باکلاس بودنقل قول:
یا خدا یا امام زمان یا پیغمبر یعنی میشه؟نقل قول:
والا چیزی که من تو این ویدئو دیدم نوشته بود ورژن 22.0.110 !!نقل قول:
احتمالا این فریم ویر رو کوک کردن و از تم سیمبیان 3 استفاده کردن و شاید هم سیستم عامل گوشی N8 رو پورت کردن روی N97
به هر حال چیزی که معلومه اینه که خیلی کند بود و سیستم روش جواب نداده بود
من نمی دونم روی چه حسابی و چه کسی این فیلم رو به عنوان آپدیت بعدی معرفی کرده!
حرف من را حتما یادتون باشه تا زمانی که آپدیت جدید برای این گوشی اومد بیاید همین پست و بگید که ای بابا پس چی شد و چرا اینی که دیدیم نبود!!
موفق باشید
من که فکر نکنم به غیر از این حرکت دیگه کاره دیگه هم بکنن !نقل قول:
آخه تقصیر ماست که فکر میکنیم وقتی آپدیت جدید بیاد گوشیه میشه هواپیما و کلی تغییرات درش به وجود میاد !
باید به عرضتون برسونم که در اشتباهیم.
من قبل از این گوشی ان ۹۶ داشتم اون هم آپ دیتش خیلی دیر اومد و وقتی شد ورژن ۳۰ فقط یه تم صدا دار فیش فیش بهش اضافه شده بود!
اینم دقیقا مثل همونه!
این گوشی خودش ضعیف هست و هرچی برنامه هم براش بیاد جوابگوی خاطر ما نیست...
1: نوکیا بخاطر گندی که تو ساخت این گوشی زده دلش خیلی میخواد که از صحنه روزگار حذفش کنه.نقل قول:
2: داره روش کار میکنه ولی انتظار خاصی نداشته باشید.
ایمیل هم به جایی نمیرسه یه جواب کلیشه ای میدن ، اینو بچه های تالار خود نوکیا تست کردن چندین بار.
و به همین خاطر من تا N8 قیمتش به 450 نرسه نمیخرمش!
بابا کجای کاری رفیق!نقل قول:
تازه میخای از چاله در بیای خودتو بندازی تو چاه؟
n8 هم یکی از فجایای تاریخ هست درست مثل همین n97 وn96 و....
اشتباهات نوکیا یکی پس از دیگری.....
کافیه شما یه میگاه به cpu ضعیفی که برای غول جدید نوکیا در نظر گرفته شده بندازی !
آیا میتونه در مقایل حریفای بزرگی مثل iphone 3gs.3g.4.....htc hd2 .diamond2 ...........vivaz........
دوام بیاره؟
من یکی همیشه بخاطر برند نوکیا گوشیشو دوست داشتمو لی کم کم که چه عرض کنم زیاد زیاد دارم خسته میشم ازش .
یه سوال داشتم ، یه ماه پیش ورژن گوشیمو عوض کردم از اون موقع به بعد دیگه با GPRS نمیتونم برم نت!!
تازه همه برنامه هاییم که روش بوده مثل یوتیوب و فیس بو ک و آسوشیتدپرس و تراول پریده ، از اینا زیاد استفاده میکردم ، حالا چی کار کنم از کجا دوباره بریزم رو گوشیم؟
سلام
من قبلا 6020 داشتم و پیام ها را بصورت فایل های متنی و با تمام جزئیات با pc suite تو کامپیوترم کپی میکردم
با 97 چطور میتونم این کار را بکنم؟
بک آپ که میگیرم یا فایل با پسوند nbu ذخیره میکنه که نمیدونم با چی باز میشه
با pc suite میتونی بدون بک آپ از sms ها کپی بگیری!نقل قول:
همچنین از شماره ها!
کافیه drag & drop کنی (با موس بگیر از اس ام اس یا شماره مورده نظر و بکش توی هر فولدری که خواستی)
اس ام اس ها ر. با پسوند VMG ذخیره میکنه که هم با Notepad میتونی بازش کنی هم با خود pc suite .
دوستان چجوری میتونم زبون روسی رو گوشیم نصب کنم ؟
خیلی واسم مهمه !
میخوام هم انگلیسی هم فارسی و هم روسی رو روی گوشیم داشته باشم !
لطفا سریع جواب بدید !
خیلی مهمه ... !!!
با تشکر
زبان روسی رو برای دیکشنری گوشی میخوای یا برای خود گوشی میخوای؟نقل قول:
مال دیکشنری که راحت هست. میری از سایت نوکیا هر زبونی که میخوای دانلود میکنی ولی برای خود گوشی فکر نکنم بشه 3 زبونه کرد.
من هر روز میام اینجا نگاه میکنم ببینم آپدیته این گوشی که ایشالا میراثم بمونه اومده ،میبینم نه !!!!
انگار نه انگار که این گوشی مثلا آخرین سریه ان ۹ هستش..
انگار نا انگار ...
انگار نا انگار!!!!
.
من هر روز با این گوشی مشکل دارم..
هنگ ! رستارت ! ۱هو سرعت میاد پایین !!!
ا سبامو خورد کرده !!
یکی به این نوکیا نیس بگه آخه بیمعرفت نمیخای یه نیم نگاهیم به ما بندازی ؟!!؟
من رو این نوکیا تعصب دارم !!!
ولی کم کم دارم ازش سرد میشم !!!
....
دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه بگم !
آقا کسی نمیدونه audio theme رو از کجا میشه دسترسی داشت بهش ؟
اصلا" داره یا نه ؟
سری 3 که میدونم داره ولی روی 5 ندیدم
واسه دیکشنری که نصب کردم !نقل قول:
زبان روسی رو برای دیکشنری گوشی میخوای یا برای خود گوشی میخوای؟
مال دیکشنری که راحت هست. میری از سایت نوکیا هر زبونی که میخوای دانلود میکنی ولی برای خود گوشی فکر نکنم بشه 3 زبونه کرد.
میخوام بتونم روسی بنویسم ! یعنی الفبا روسی رو داشته باشم !
کسی یک کیبورد مجازی روسی سراغ نداره ؟ نصب کنم
چه خبرهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه؟
دوستان یه اتفاق عجیب افتاد برام!!!!!
حالا متوحه شدم وقتی کد *#0000# رو میزنم ورژن گوشیم رو v10.0.024 نشون میده در حالی که من ورژن v22.0.110 رو نصب کردم.
عجیبتر اینکه RM گوشیم شده 612!!!؟ یعنی قبلا RM-505 بود حالا شده RM-612 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چطور ممکنه؟
درضمن این آپدیت Nokia software installer 2.1 چیچی هست؟
با چی سرچ کردی ؟نقل قول:
ovi؟
اره با OVI 3نقل قول:
اوه !نقل قول:
شاید اون نسخه بتاست به خاطر همین
بچه ها واقعا از بعضی ها نا امید شدم – این که میگین تست Symbian ^3هست روی N97 نه اینکه آپدیت ورژن جدید یا دستکاری شده ((خوبه تو یوتوب نوشته بالا)) که مشخصه خیلی کند عمل میکنه رو 97 اونم واسه همون ضعف اصلی Cpu , Ramهست دیگه. که درکل Sym 3 واسه رقابت با سیس های دیگه فایده نداره ( با این دو سه تا افکت که مالی نمیشه ! بیشتر ..)
در کل اینجور که معلومه طولش دادن حتما یه کارایی دارن میکنن دیگه (بیخیال نشدن) اگه میخواستن بی خیال بشن یا .. -- ورژن کشکی میدادن و چندتا افکت و... واسه دل خوشی و بازار گرمی . در کل هر چی باشه اززین وضعیت در میاد.
ولی از همه گذشته N97 انقدرم دیگه بد نیست که (و با n96 , N95 , این مدلهای قدیمی نمیشه مقایسه کرد)
در کل خیلی جای خوشحالی داره که Nokia N97 هنوزم این همه طرفدار داره (به امید آپدیت ها .پشتیبانی ها و برگشت پر قدرت روزهای خوب نوکیا)
تقریبا 7 ماه از آپدیت قبلی گذشته پس کی میخواد ریلیز کنه؟!!!!
فک نکنم آپی در کار باشه
درس عبرتی شد!!!
من تعجبم بعضی ها میرن n8 میخرن!!!!!
اونم مثل n97 میشه
وقتی symbian^4 بیاد دیگه ساپورتی از نوکیا نخواهیم داشت
همین وضعیتی که الان به وجود اومده:41:
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نداره......!نقل قول:
آقا کسی GPSمشکل دار شده ؟اگر از بچه ها کسی GPS کار میکنه اطلاع بده
واسه من چند وقته قفل نمیکنه !
ورژن آخر OVI Map و آپدیت ها - نقشه هم دان شده
یه سوال داشتم ، یه ماه پیش ورژن گوشیمو عوض کردم از اون موقع به بعد دیگه با GPRS نمیتونم برم نت!!
تازه همه برنامه هاییم که روش بوده مثل یوتیوب و فیس بو ک و آسوشیتدپرس و تراول پریده ، از اینا زیاد استفاده میکردم ، حالا چی کار کنم از کجا دوباره بریزم رو گوشیم؟
سال 2011 آپیدت سیمبین^3 میاد...نقل قول:
مطمئن باشین که همون موقع یه آپدیت خیلی خفن واسه 97 هم بیاد...!
بهتون قول میدم !:46:
من دیگه دارم نا امید میشم!نقل قول:
دیگه کم کم دارم به گوشی های برند های دیگه فکر میکنم!!!!!!