من نرم افزار e pdf to text convertرو که توی صفحه های قبل واسه تبدیل پی دی اف گفته بودید دانلود کردم اما بعضی از پی دی اف ها رو درست تبدیل نمیکنه مشکلش چیه؟نقل قول:
بعضی از پی دی اف ها رو به تکس تبدیل میکنه:n01:
Printable View
من نرم افزار e pdf to text convertرو که توی صفحه های قبل واسه تبدیل پی دی اف گفته بودید دانلود کردم اما بعضی از پی دی اف ها رو درست تبدیل نمیکنه مشکلش چیه؟نقل قول:
بعضی از پی دی اف ها رو به تکس تبدیل میکنه:n01:
خب خودم یه نرم افزار خوب پیدا کردم هر کسی خواست پی دی اف به ورد تبدیل کنه این نرم افزار هست
PdfGrabber:n02:
نرم افزار PdfGrabber Pro 7.0.0.8 این امکان را برای شما فراهم می آورد تا به سرعت و به سادگی اسناد پی دی اف خود را به تمامی فرمتهای اصلی دیگر تبدیل نمایید. این نرم افزار از فونت اصلی به کار رفته در سند پی دی اف برای نزدیک تر شدن هر چه بیشتر نتیجه کار به صفحه بندی فایل اصلی استفاده می نماید.بااستفاده از ویرایشگر محتوای نرم افزار نیز می توان انتخاب نمود که چه بخشی از فایل پی دی اف بایستی استخراج شود ویا اینکه تمامی فایل را بصورت یکجا تبدیل نمود. کنترل از راه دور از طریق خط فرمان، پوشه های کنترل شده و واسط کاربری COM کارهای روزانه شما با اسناد را آسانتر از همیشه می نماید. لایسنس های شبکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز قابلیت استخراج همزمان فایل های پی دی اف برای چندین کاربر را بصورت یکجا برروی یک شبکه می دهد.همچنین با استفاده از این نرم افزارمی توانید تصمیم بگیرید که کدام یک از تصاویر سند پی دی اف بایستی استخراج گردد و یا اینکه تمامی سند را به تصویر تبدیل نمایید. همچنین این نسخه از نرم افزار برای کاربران حرفه ای نیز بخوبی مجهز گردیده است، قابلیتهای اضافی ارائه شده دراین نسخه شامل فرمتهای خروجی DXF/AutoCAD با آرایش صفحه ی دی اف، PowerPoint و XML، قابلیت استخراج چندین فایل پی دی اف بصور همزمان و گزینه برای کنترل از راه دور از طریق خط فرمان و یا عملکرد پوشه کنترل شده ” Monitored Folder ” می باشند. می توان گفت که در حال حاضر این نرم افزار بهترین نمونه موجود در بازار برای تبدیل اسناد پی دی اف نوشته شده به زبان فارسی به فایلهای Word و غیره می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخوام یه فایل PDF درست کنم و وقت کمی هم دارم و ازش هیچی بلد نیستم میشه یکی بهم کمک کنه؟:n03:
من به نرم افزاری نیاز دارم که بتونه برای هر پی دی اف دلخواه ، 1 صفحه جدید در اولش ایجاد کنه .
باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟؟ :n13:
سلام
با نرم افزار Pdfill می تونید این کار رو انجام بدید.
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تب Document گزینه هایی برای این کار داره
Insert blank page after or before current page
کسی نرم افزاری میشناسه که بشه با اون کپی رایت های بزرگ گذاشته شده روی هر صفحه از پی دی اف رو برداشت ؟؟ اونها واتر مارک شدن رو هر صفحه و لینک شدن به منبع ...
سلام به همه
من تویه یه سایت دیدم یه فایل کتاب الکترونیکی دانلود کردم و فرمتش TPNUEB بود و فقط با نرم افزار خودش که مثل pdf reader بود باز می شد.
این نرم افزار را چجوری می سازند؟
اون فرمت عجیب غریب را چطور میسازند؟
:n13:
یه نرم افزار برای تبدیل فایل html به pdf می خواستم.
نرم افزار HTML2PDF.Pilot هستش ولی کرکش رو پیدا نکردم اگه دارید بزارید لطفا ...
مرسی
سلام
دوستان من چندتا فایل pdf به زبان فارسی دارم می خوام به word تبدیل کنم از هر نرم افزاری استفاده کردم بعد تبدیل فونت به هم ریخته بود می شه یه نرم افزاری روشیبهم معرفی کنید تا کارم راه بیوفته.
اگر شما برنامه Adobe Acrobat Profesional رو روی سیستمتون نصب کنین ، اونوقت از منوی فایل قسمت Export میتونین به فایل وورد کانورت کنین.
سلام.دوست من متاسفانه بیشتر PDF های فارسی در تبدیل به WORD این مشکل را دارند و هنوز نرم افزاری که بتونه همه PDFهای فارسی رو به صورت مطلوب پشتیبانی کنه وجود ندارد.نقل قول:
یعنی هیچ راه درست حسابی نیست با اکروبات هم که تبدیل می کنم باز هم مشکل به هم ریختگی وجود داره. یعنی باید بشینم فایل توی ورد تایپ کنم.
بعضی از دوستان گفته بودند که PDF رو به ورد تبدیل کنیم و ورد حاصله رو دوباره به PDF تبدیل کنیم و در نهایت دوباره PDF نهایی رو به ورد تبدیل کنیم.اینطوری بسیاری از مشکلات حل میشه.خودم امتحان نکردم.امیدوارم درست باشهنقل قول:
همچنان مشکل دارم و نیازمند کمک دوستان
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
شما توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید صفحات وب رو به PDF تبدیل کنید ...
و برای کرک هم درخواستتون رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید .
سلام دوستان
تعداد پاسخها زیاد بود نتونستم اون چیزی رو که میخوام پیدا کنم
دنبال نرم افزاری جهت ساخت pdf هستم که یک ویرایشگر مثل همین انجمن داشته باشه یعنی اینکه کدهای زبان های برنامه نویسی رو شناسایی کنه
آخه توی نرم افزار word نمیشه کد ها رو مرتب قرار داد که بعدش تبدیل به pdf کنیم
سپاس
سلام برنامه کامل adobe acrobat رو میخوام - مال خودم تاریخ انقضاش گذشت پاکش کردم
ازتاپیک پایین میتونید دانلود کنید:n01:نقل قول:
سلام؛ دنبال نرم افزار یا افزونه ای هستم که وقتی چند فایل PDF رو با هم باز کنیم، pdf خوان ( مثلا adobe reder و ...) اونها رو به صورت تب (tab) باز کنه. اینطوری نوار تسک بار هم شلوغ نمیشه. /*/ لطفا اگه راه حلی بلدید مطرح کنید؛ با تشکر
سلام
من می خوام pdf رو به word تبدیل کنم و از nitro استفاده کردم و جواب داد ولی این pdf به صورت تیکه تیکه هست مثل عکس (نمی دونم چی جوری توضیح بدم)و وقتی به word تبدیل میشه به همین حالت میمونه و نمیشه کپی کرد ازش یا ادیت اش کرد!؟!
راه حل اش چیه؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم نرم افزاری که بتونه فایل های PDF انگلیسی رو به فارسی ترجمه کنه وجود داره یا نه؟
ممنون
خودم پیدا کردم! :n09:نقل قول:
نرم افزار Foxit Reader 5 ، قابلیت باز کردن pdf ها رو به صورت tab داره
نه، به احتمال 99% نیست.نقل قول:
متن انگلیسی رو از داخل pdf کپی و توی سایت های ترجمه آنلاین paste کنید
البته امیدوارم از نظر فونت و ... مشکلی ایجاد نشه
کسی نرافزاری میشناسه که بشه روی فایلهای pdf نوشته گذاشت؟
یعنی بشه مثل یه کتاب واقعی روی صفحه نوشته و نت گذاشت و شکل کشید؟
نرم افزار pdfxcview برای شکل کشیدن و تایپ کردن مناسب هست.به جز این بیشتر برنامه های pdf خوان قابلیت کامنت گذاشتن دارند.نقل قول:
نرم افزار تبدیل pdf به word میخوام که فونتهای فارسی هم بعد از تبدیل خراب نشه
ممنون
نرم افزاری که فایل pdf که شامل عکس های اسکن شده ی یک کتاب هست را به متن تبدیل کنه( کتابش المانی هست) چی پیشنهاد می کنید؟
لطفا یک برنامه برای ویرایش (شامل Crop کردن، حذف صفحات، چرخش و افزودن صفحات) برای فایل های PDF به من معرفی کنید.
قدرت و عملکرد برنامه برام خیلی مهم هست. یعنی میخوام برای انجام خواسته هام نیاز به برنامه های جانبی دیگر نداشته باشم.
متشکرم
سلام
چگومه میتوان فایل pdf را به word تبدیل کرد؟از راهنماییتان ممنونم
از طریق برنامه کانورتور pdf to word میتونید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
مرسیییییییییییی
سلام بچه ها
یه ادیتور خوب میخواستم...
غیر از foxid advanced pdf editor
ممنون
این هم ادیتور خوب : ( اولی پیشنهاد میشه ! ):n01:نقل قول:
میشه یک کتاب فارسی رو به ورد تبدیل کرد که همه حروفش خوب بیوفته من با هر برنامه که کار کردم حروف رو درست نشون میداد؟
سلام . همچین نرمافزاري فعلا من نديدم كه از فونت فارسی پشتیبانی کنه ! ولی راه هایی وجود داره که این کار عملی بشه . ولی نه کامل و تضمینی ! روش پایین رو امتحان کنید : :n01:نقل قول:
سلام
میخواستم خواهش کنم لینک دانلود نرم افزار very pdf pdf2word رو قرار بدید(ترجیحا ورژن 3) + قفل شکن.
بهترین فونت متن برای تبدیل به pdf چیه؟
آیا فونت خاصی باید باشه یا با هر فونتی میشه تبدیل کرد؟
چطور فایل pdf را از ویرایش مجدد و اضافه کردن پاورقی مصون کنم؟ (با چه نرم افزاری؟)
سلام دوستان
من میخوام فقط یه قسمتهایی از متن پی دی اف رو برای خودم هایلایت کنم تا بعدا راحتتر بتونم اون قسمتهایی که میخوام رو پیدا کنم میشه سادهترین راه ممکن رو به من بگید.ممنونم
بیشتر نرم افزارهای مربوط به pdf این قابلیت رو دارن مثل foxit reader باید وارد منوی tools بشید و گزینه highlight پیدا کنیدنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من تازه عضو انجمن خوب p30world شدم
میخواستم راهنمایی کنید که بهترین نرم اقزار کم حجم زیر 15 مگ برای ساخت pdf که زبان فارسی را پشتیبانی کند به من معرفی کنید.
ممنون.:n16: