فقط این بازیو اجرا نمیکنه؟
بیخیالش شو دیگه بازی مالی نیستا.از farcry 3 هم زده میشیا :)
از جای معتبر میخری؟لنزت شاید عمرشو کرده(آخه میگی بقیه رو اجرا میکنه)
من احتمال میدم از بد رایت شدن دیسک باشه.
فقط این بازیو اجرا نمیکنه؟
بیخیالش شو دیگه بازی مالی نیستا.از farcry 3 هم زده میشیا :)
از جای معتبر میخری؟لنزت شاید عمرشو کرده(آخه میگی بقیه رو اجرا میکنه)
من احتمال میدم از بد رایت شدن دیسک باشه.
البته من تازه داشبورد رو آپدیت کردم و احتمال میدم از همین باشه . نـــــه ؟؟؟؟
به نظرتون اگه آپدیت جدید بیاد میشه درست بشه ؟؟؟؟؟؟
نهنقل قول:
هنوز میخوای فارکرای 2 رو بازی کنی؟
همه ی بازیهات اجرا میشن به غیر از این؟
از یه جای دیگه بازیو خریدی؟..................
سلام. کنسول من jtag شده. چجوری می تونم به live وصل بشم؟؟؟
سلامنقل قول:
امکان نداره دوست عزیز
Jtag=goodbye XBL
Fifa 13 بالا میاد ، Black OPS II بالا نمیاد !!!!
چند درصد احتمال مییدین برا بد رایت شدن باشه ؟ :|
چند درصد احتمال میدین Fifa 13 روی LT 2 پتچ شده باشه و درایو کنسول الان LT 2 باشه ؟
همین دو بازیو داری؟نقل قول:
فیفا 13 از نوع xgd3 هست و باید برای ال تی 3 پچ شده باشه-ممکنه برای ال تی 2 هم پچ کرده باشن.
یه بازی جدید بگیر مثلا gears of war-max payne-bioshock ببین ران میشه؟
اگه ران شد بازی black ops بد رایت شده
داشبورد 1557 ـــه ، آپدیت میکنم ببینم چی میشه ....
قبلا آپدیت جدید رو روی فلش ــه وصل شده به کنسول ریخته بودم ، MW3 و GOW 3 بالا اومده بود ...
الان فلش رو در آوردم ، هیچکوم بالا نمیاد :|
امیدوارم واسه لنز نباشه
سلام
دوستان این اپدیت جدید مشکلی نداره؟
اپدیت کنم؟؟؟....
نه داداشنقل قول:
اگه lt3 داری مشکلی نیست
دوستان داشبرد کنسول من ورژنش 2.016203 هستش.امروز میخواستم به لایو وصل بشم میگه باید آپدیت کنی .مگه آپدیت جدید اومده ؟ مشکلی پیش نمیاره واسه بازی ؟
فکر کنم اومده-اگه ال تی 3 داری آپدیت کن.مشکلی پیش نمیادنقل قول:
در ضمن آپدیت کردن از طریق خود لایو یه نمه طول میکشه.میتونی بری سایت خود xbox و آپدیتو از اونجا دان کنیو بریزی تو فلش و کنسولتو آپدیت کنی.
از سایت Xbox خواستم دانلود کنم دیدم همین ورژن 16203 رو واسه دانلود گذاشته.پس لایو الان چیرو گیر میده آپدیت کنم ؟نقل قول:
کینکت وصل نکردی به کنسول؟نقل قول:
اگه نه پس هنوز سایت xbox آپدیتو نذاشته-از خود کنسول آپدیت کن(البته چند روز دیگه احتمالا خود سایتش بذاره)
در جای درستی نپرسیدم. لطفا پست پاک شود.
نه کینکت وصل نکردم.خودمم احتمال میدادم که رو سایت هنوز نیومدهنقل قول:
دوستان این اپدیت فبریه 2013 (2.016xxx)رو میخوام نصب کنم اخر نصبش همش ارور میده!مشکل چیه؟
(از این ارور ها که چند تا عدد میده.مثلاً 241c cod3 543 6643 5658 ) تو این مایه ها
از خود سایت مایکروسافت هم دانلود کردم اینو
سلام دوستان. من رفتم خودم ایکس باکسمو اپدیت کنم ، از خود سایت ایکس باکس اطلاعات رو دانلود کردم.اپدیت کامل تموم شد اما حالا کپی خورم از کار افتاده و دیگه هیچ بازی نمیاره. :n03:
salam دوست مننقل قول:
آخرین باری که کنسولتو کپی خور کردی کی بوده؟؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
اقا ایکس باکس ماله خواهر زادم بود. بازی فوتبال پس 2012 رو اجرا میکرد و سایر بازی های موجود رو. فقط پس 2013 رو اجرا نمیکرد. رفتم صواب کنمخودم از سایت ایکس باکس به روش سی دی عمل کردم. اپدیت هم کامل شد و تم جدید اومد ولی هیچ کدوم از بازی هارو نمیاره. بردم بیرون (کاشان) میگه نباید خودت اپدیت میکردی. الان بون شده ( یا چیزی تو همین مایه ها) . و دیگه نمیشه کاریش کرد. کمکم کنید. مرسینقل قول:
هیچ نترسنقل قول:
کنسولت خیلی وقته کپی خور جدید نشده(ال تی 3)-فکر کنم رو کنسولت lt2 داشته بودی و با آپدیت کردن کپی خورت پریده
ببر بیرون برات ال تی 3 کنن که دیگه با آپدیتهای جدید کپی خورش نمیپره-طرف هم یه چیزی از خودش درآورده بهت گفته،جدی نگیر حرفشو (بن (ban) نشده کنسولت)-زمانی بن میشی که بری لایو(آنلاین بازی کردن) و از بازیهای پچ نشده استفاده کنی
ممنونم. دمت گرم. ولی طرف میگه چون ال تی 2 بودی و اپدیت کردی دیگه فاییده نداره. باید اول ال تی 3 میکردی بعد اپدیت میکردی. فکر کنم با این گول زدنش بخواد پول خوبی هم ازم بگیره!!!!نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
طرف هم چرت گفته.برو ال تی 3 کن و خیالت راحت
سلام. ممنونم. بله مشخص بود. طرف بیخودی لفتش می داد (3 روز) تا پول بیشتر بگیره. 55 هزار تومانی ازم گرفت. الانم بعضی مواقع پس 2013 بعد از لوگوی کونامی نمیاد. مثلا از 10 مرتبه، 8 مرتبه اش نمیاد!!! لیگ برتر ایران 91 و 92 هم اصلا هیچی نمیاد. فعلا با پس 2011 بازی می کنم. اسفالت هفت هم نمیاد. :n13:نقل قول:
salam.خواهشنقل قول:
اگه بعضی بازیهارو نمیاره دو حالت وجود داره:
1-بازیهایی که میخری جنسشون خوب نیست(از جای معتبر بخر)
2-لنز درایوت خراب شده
سلام .نقل قول:
کال اف دیوتی بلک آپس هم نمیاد! لنز درایور بدلیل طول عمر دستگاه خراب شده؟ امکان تعویضش هست؟
این رو هم یاد آوری کنم که بلک آپس و اسفالت قبلا میومده ها!!!
سلامنقل قول:
بلک اپس چون قفل داره باید دوباره پچ بشه(یعنی باید دوباره برای ال تی 3 پچ بشه تا اجرا بشه)
لنز هم قابل تعویض هست ولی قبلش دیسکاتو از یه جای معتبر بخر(بازیهای برنرمکس + دیسکهای مرغوب) اگه بازم مشکل تو اجرای بازیها داشتی مشکل از لنزه
دوستان اگه اپدیت lt3 بکنم میتونمred dead redemption رو بازی بکنم یا دیگه نمیشه؟
بله میتونی ...............:n05:نقل قول:
آقا مطمعنی؟ تست کردین شما؟نقل قول:
بله مطمئنمنقل قول:
تست هم کردم
خیالت راحت
از کجا بفهمم چه ورژنی از lt رو کنسولم نصبه آخرین بازی که بعد از آخرین اپدیت بازی کردم darksider 2 بوده الان میخاستم nfs most wanted جدید رو بازی کنم پیغام داد که باید آپدیت کنی البته خودش اپدیت همراه بازی داره ولی من آپدیت نکردم شما میگید چیکار کنم یه مدت از Xbox دور بودم :n03:
چون darksiders 2 دیسکش از نوع xgd3 بوده و بازیو اجرا کردی پس ال تی 3 رو کنسولتهنقل قول:
برای nfs هم بزن آپدیت شه بره
با سلام
پست اول چرا ادیت نمیشه ؟:دی
ورژن من 16202 هست امروز آرمی آف 2 و مترو رو خواستم بنصبم و بازی کنم آپدیت جدید خواست . با توجه به انیکه توی این 5 سال 3 بار آپدیت شده و آخرین بار پارسال بوده میشه خودم آپدیتش کنم ؟ مشکلی به وجود نمیاره برای اولین بار ؟ چند صفحه اول رو خوندم ولی دستگیرم نشد که خودمونم آپدیت کنیم درصد خرابی هست یا نه ( اینکه باقی بازیا باز بشه رو عرض میکنم )
salamنقل قول:
اگه ال تی 3 رو کنسولت نصبه که حتما نصبه بزن آپدیت بشه بره-خرابی ای درکار نیست و بازیها رو هم میتونی ران کنی به غیر از چند تا بازی که قفل روشون هست(بازیهای جدیدو میتونی اجرا کنی)
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بود؟(برای محکم کاری میگم)
tombrider - sniper2 - farcry 3- prototype2 , ...نقل قول:
آنلاین وصل شم برای آپدیت ؟ یکی از بچه ها گفت 50 تومن داده !!! من توی این چند بار بالای 10 تومن ندادم !
خب قضیه okهنقل قول:
بزن آپدیت بشه بره-خیالت راحت
هم میتونی آنلاین آپدیت کنی-هم میتونی از سایت Xbox آپدیتو بگیری بریزی تو فلش آپدیت کنی-هم میتونی بازی جدید بذاری با بازی آپدیت کنی
نیازی به هزینه هم نیست،خودت میتونی
آپدیت داشبورد کردم و قضیه اوکی شد . با تشکر
آقا این آپدیت جدیده ماله چه تاریخیه ؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 دارم و تا حالا با آپدیتا مشکل خاصی نداشتم بجز بازیه Far cry2 که 10 بار سی دی رو بردم عوض کردم آخر هم اجرا نشد . البته خیلی از بازیا رو مخصوصا جدیدا رو با پلی موزیک بازی میکنم وگرنه ریستارت میشه .
آپدیت جدید رو بزنم مشکلی نداره ؟؟؟؟ بنظرتون مشکل فار کرای حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟ با بازیهای دیگه که مشکلی نداره ؟؟؟؟ البته آخرین آپدیتم واسه داشبرد که فکر کنم ماله 2012 بوده .
در ضمن ورژن این آپدیت جدید رو هم بنویسید . ممنون .