سلام..دوستان اینترنت نامحدود کدوم شرکتها ارائه میدند و قیمتها چجوریاس ! ..مرسی
Printable View
سلام..دوستان اینترنت نامحدود کدوم شرکتها ارائه میدند و قیمتها چجوریاس ! ..مرسی
سلام دوستان
بالاخره شماره ما هم تحت پوشش قرار گرفت
چند سوال
1- بین شاتل و صبانت و آسیاتک و پارس کدوم بهتره ؟
2- بعضی از دوستام از پارس آنلاین 128 گرفتن اما سرعت دانلودشون به جای اینکه 16 باشه 70 کیلوبایت هست دوست دیگری نیز از صبا نت گرفته 128 اما دانلودش 160 هست قضیه چیه ؟
آقایون که از پارس آنلاین سرویس دارند لطف میکنن لیست قیمت ها و سرویس ا رو به صورت کامل بذارند ببینیم اونجا چه خبره ؟
قیمت سایتس با قیمت ها که شما اعلام می کنید نمیخونه
ممنون
دوستان از راهنمايي شما بسيار متشكرم. :13: شرمندمون كردين :27: راهنمايي بسيار جامعي بود.:13:نقل قول:
اره اصلا همخوني نداره.نقل قول:
قيمت دوتا از ترافيكاش اينه. سرعت 128ترافيك 3 گيگ 36 تومان 3 ماهه. و 8 گيگ 3 ماهه 78 تومان.
کسی جواب ما رو نمیده ؟
پیش شمارمون هم 753 هست فکر کنم مرکز وصال باشه اصلا مطمئن نیستم
من از امین نت گرفتم که اصلا راضی نیستم . سرویس 256 طلایش بیشتر از 40 کیلوبایت سرعت دانلود نمیده . تعرفه هاشو یه کم ارزون کرده ولی این روزها قطع شدن های مکررش زیاد شده. با اینکه ISP هم توی خود شیرازه ولی پیگیریهاشون ضعیفه :41:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی عزیز دل این الان یعنی چی ؟؟؟
آخر کدومش ؟
:13:
دوستان امروز رفتیم برای دوستم از شاتل اشتراک بگیریم و گفتن چون خطش فیبر نوریه نمیتونن سرویس بدن:41:
پیش شمارش هم 752 هست ............ این یعنی چی:41:
ابروم رفت از بس که از شاتل تعریف کردم .... اخرش هم هیچی ............
یعنی راهی نداره ...........
هیجا دیگه وصال رو پشتیبانی نمیکنه .........
نقل قول:
کسی که جواب ما رو نمیده لااقل ما جواب بقیه رو بدیم .
دوست عزیز بنده هم وصال هستم تقریبا دو ماه پیش به شاتل زنگ زدم گفت نمیدیم ولی شمارتون رو بدید تا هر وقت اون مرکز هم تحت پوشش قرار گرفت بهتون زنگ بزنیم من هم شمارمو دادم تا چند روز پیش که خودشون زنگ زدن و گفتن میدیم حالا اینکه به شما این حرف رو زدن خیلی عجیبه
حالا اگه آخر سر ندادن میتونی از آسیا تک بگیری اون حتما میده شمارش هم هست 1844
ممنون از کمکتون ........
اونا گفتن چون خطه دوستم فیبر نوریه نمیتونن سرویس بدن و اصلا فیبر نوری لینک نمیده .......
یعنی پیچوندن یا واقعا فیبر نوری نمیشه ..............
حالا این اسیا تک وصال رو پشتیبانی میکنه .........
ممنون .........
در ضمن 753 هم جزو وصال و تا جایی که من میدونم فقط شاتل سرویس میده و اگه خط شما هم فیبر نوری باشه باید قید adsl رو بزنید ...........
سلامنقل قول:
دوستان امروز رفتیم برای دوستم از شاتل اشتراک بگیریم و گفتن چون خطش فیبر نوریه نمیتونن سرویس بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش شمارش هم 752 هست ............ این یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابروم رفت از بس که از شاتل تعریف کردم .... اخرش هم هیچی ............
یعنی راهی نداره ...........
هیجا دیگه وصال رو پشتیبانی نمیکنه
ببین شاتل این طور که من فهمیدم برای مرکز وصال هم بتازگی سرویس میده البته حدود یک ماهی میشه که سرویس دهی به این مرکز را شروع کرده شما برای اطمینان بیشتر مستقیما دوباره با دفتر فروش شاتل صحبت کنید
ضمن اینکه از پارس آنلاین هم اگر بتونید سرویس بگیرید خیای خوب هست
من خودم سرویس اکو 128 از شاتل دارم و تا حدودی هم راضی هستم و سرعت دانلودم در روز 60-65 هست و شبانه هم اکثر اوقات همین حدود هست
در مورد پارس آنلاین هم اینطوری که از دوستان شنیدم سرعت دانلود سرویس 128 این مرکز روی یک مگ هست یعنی دوستان با سرعت 100 تا 140 دانلود می کنند
به هر حال چون مرکز شما فیبر نوری هست باید از هر ISP که ساپورت می کنه سرویس بگیری و خیلی حق انتخاب نداری ولی اگر جای شما بودم اول پارس آنلاین و بعد هم شاتل را انتخاب می کردم(در صورت ساپورت پارس آنلاین از مرکز شما) ضمن اینکه اصلا هم سراغ آسیا تک نمی رفتم(مگر بالاجبار) چون با چند تا از دوستان که صحبت می کردم واقعا از سرعت سرویس ناراضی بودن
فکر کنم تا حدودی جواب شما را هم دادمنقل قول:
کسی که جواب ما رو نمیده لااقل ما جواب بقیه رو بدیم .
موفق باشید
ممنون دوست عزیز شماره پارس آنلاین چنده ؟
احسان جان سلام :10:نقل قول:
ممنون از کمکتون دوستم مشکلی با سرعت و شرکتش نداره و مشکل اینجاست که خطش فیبر نوریه ....
دیروز هم دفتر شاتل بودیم گفتن هیچ راهی نداره چون رو فیبر نوری اصلا adsl نمیدن ... خودم هم از شاتل سرویس میگیرم و راضیم ولی مشکلش بالا بودن پینگ هست که ماله من حدود 450 هست :41:
در کل میخوام بدونم شرکتی هست که رو فیبر نوری اشتراک بده یا نه اگه نیست تا یه فکر دیگه کنیم ...........
ممنون از دوستان گلم:40:
ببین روی فیبر نوری سرویس میدن و چند تا از بچه های همین فروم هم در همین شهر خودمون هم دارند همینجوری از شاتل سرویس میگیرن
شما از این بابت مطمئنی؟
اگر می خوای تا یوزرش را به شما بدم با خودش صحبت کنی!؟
البته فکر می کنم امین نت هم روی فیبر نوری سرویس بده
آها یادم اومد این دوستمون قبلا خطشون فیبر نوری نبود و بعد از عملیات کابل برگردون مخابرات فیبر نوری شد که می گفت بعد از اتصال از این طریق پینگش کاهش محسوسی داشته!
برای من فیبر نوری شد 6 تومان دادم تا روی فیبر نوری رانژه کردن شاید مرکز اونها فیبر نوری را ساپورت نکنه....
نقل قول:
نوشته شده توسط p_p_k
اره اصلا همخوني نداره.
قيمت دوتا از ترافيكاش اينه. سرعت 128ترافيك 3 گيگ 36 تومان 3 ماهه. و 8 گيگ 3 ماهه 78 تومان.
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Mr.Unco
ایییییییییییییییول پارس آنلاین
امروز رفتم ADSl شارژ کنم.زنه گفت 256 سه ماه 9گیگ 48 هزار تومن کفم برید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا سه ماه پیش 128 3ه ماه 9گیگ میگرفتم 51 هزار تومن الآن 256 48 تومن!!!!
دمشون گرم
اره همينش جاي تعجب داره. من 2 روز پيش رو حساب قيمتي كه بچه ها ميدادن و قيمتي كه تو سايتشون زده رفتم پارس انلاين مشترك بشم. زماني كه رفتم ديدم يه ليست دادن كه توش قيمت بالايي رو كه گفتم براي سرعت 128 زده. منم فعلا منصرف شدم. اين قيمتي رو كه گفتم از نمايندگي داخل مجتمع حافظ و اخر ملاصدرا گرفتم.نقل قول:
ممنون از جوابتون ولی عزیز دل این الان یعنی چی ؟؟؟
آخر کدومش ؟
بچه هاي ديگه كه از پارس انلاين سرويس ميگيرن. لطف كنن بگن سرعت 128 براي چه حجمي چه قيمتي رو پرداخت ميكنن؟؟ در ضمن از كدوم نمايندگي گرفتن. خواهشا جواب بدين.
دوست من پیش شماره ی شما چنده؟نقل قول:
یعنی خط شما الان فیبر نوریه و دارین از adsl استفاده میکنید!
740نقل قول:
اره....
از کدوم شرکت اشتراک میگیرید؟
شاتل......نقل قول:
دوباره زنگ میزنم شاتل ببینم چی میگن:41:
پس چرا به ما گفتن نمیشه ............
شاید دوست من خطت فیبر نوری نیست ............
حتما مرکز مخابراتی شما تجهیزات رانژه کردن خط فیبر نوری را نداره..نقل قول:
نه 6 تومان هزینه رانژه کردن خط فیبر نوری را گرفتن و توی فاکتور هم نوشته بود رانژه کردن خط فیبر نوری..
دوست من مرکز مخابراتی شما هم وصال هست و ماله دوستم هم وصاله ............:41:
من که گیج شدم:41:
فردا بریم دفتر شاتل ببینیم چی میشه..........
ممنون از کمکتون.....
مرکز مخابرات من مدرس هست...نقل قول:
سلام به همشهری های عزیزم
من یه مشکلی با اینترنت شاتل چند وقتی هست پیدا کردم:
مودم من smc7901bra3 هست که من یه کانکشن دارم و وقتی کانکت میشم توی اینترنت که هستم وقتی مثلا حدوده 4-5 دقیقه توی یه صفحه بمونم و استفاده ای از اینترنت نداشته باشم وقتی میخوام یه صفحه ی جدید باز کنم کانکشن ارور میده و مثل این میمونه که انگار دیس کانکت شده!ولی در واقع کانکت هست و اون چراغ کانکشن پایین صفحه روشن هست!ولی من باید یه بار دیس کانکت کنم و دوباره کانکت شم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم,نمیدونم چرا اینجوری میشه!
من الان یه 7ماهی هست که این مودمو دارم و الان یه 2-3 ماهی هست که اینجوری شده!
به شرکت شاتل هم که زنگ زدم گفته باید فریمور مودمتو آپدیت کنی!حالا نمیدونم این کار جواب میده یا نه!
این کارو هم کردم ولی بازم درست نشده
ازتون خواهش میکنم اگه چیزی به ذهنتون میرسه کمکم کنید
مرسی
نقل قول:
سلام همسایه!
میشه بگید سرعت دانلود رایگان شبانه چند KB هست؟
من که 2.3 هفته ای میشه از شاتل گرفتم Eco 128 وو سرعت هم ثابت 60 هستش
اگه پارس آنلاین قطعی نداشته باشه و سرعتشم اینه که خیلی بهتره
دوستان میشه یکی لیست قیمت های پارس آنلاین رو بده آخه تو قیمت های سایتش فرق میکنه با قیمت های واقعی
در ضمن اگه آدرسش رو هم بدید خیلی ممنون میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ بزن دفتر عفیف آباد ، آراکس زورش میاد تلفنی جواب بده(خدا میدونه چجوری می خواد پشتیبانی کنه )
نقل قول:
دوستان عزیز یکی جواب بده لطفا...مرسی :31:
تست سرعت من :
(ساعت 13 امروز -89/4/8 )(یک تست از شب هم میگیرم بعدا اضافه می کنم )
شاتل 128 اکو 3 ماهه - مرکز ولیعصر - پیش شماره : 646 - فیبرنوری - مودم پورشه وایرلس (52 تومن) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جدا خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من واقعا موندم شاتل رو انتخاب کنم یا پارس تو رو خدا یکی قشنگ راهنمایی کنه مرکزم هم وصال هست
عزیزان کسی نیس به ما کمک کنه؟نقل قول:
نمیدونستم انقد شیرازیا بی معرفت شدن!
فکر کنم دوستان در چند پست آدرس و تلفن هر دو شرکت را برای شما گذاشتن!!نقل قول:
بچه ها جدا خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من واقعا موندم شاتل رو انتخاب کنم یا پارس تو رو خدا یکی قشنگ راهنمایی کنه مرکزم هم وصال هست
چون مرکز شما فیبر نوری هست پس هر ISP شما را ساپورت نمی کنه
چیزی که من میدونم جدیدا شاتل از این مرکز هم ساپورت می کنه
پس در صورت ساپورت هر دو شرکت بالا ارجحیت با پارس آنلاین هست بخاطر سرعت بیشترش
فکر می کنم در مودم شما قابلیتی باشه به نام کاهش یا صرفه جویی مصرف انرژی که باید غیر فعال بشهنقل قول:
عزیزان کسی نیس به ما کمک کنه؟
نمیدونستم انقد شیرازیا بی معرفت شدن!
البته این که چطور غیر فعال بشه باید به دفترچه راهنمای مودم مراجعه کنید ولی می تونید در بخش مشکلات سخت افزاری و در قسمت ابزار آلات جانبی هم مطرح کنید تا سریعتر به نتیجه برسید
باید قیمت و سرعت هر دوشو مقایسه کنی.نقل قول:
من خودم شاتل دارم ولی اینجور که بعضی از بچه های اینجا نوشتن و تست سرعت گذاشتن ، سرعت 128 پارس آنلاین
بیشتر از شاتله (خیلی هم بیشتر 2 تا 3 برابر )
به نظرم برو یک اشتراک 1 ماهه از پارس آنلاین بگیر ببین اگه خوب بود ادامه بده.
هزینه راه اندازی شاتل : 15000
هزینه راه اندازی پارس آنلاین : 10500 ( که اگر خواستی اونها مودمو واست نصب کنن 4500 دیگه هم میدی )
شما مودمت را از طریق اون دکمه ای که پشت مودم هست ریست کن و دوباره مودم را کانفیگ کن ببین مشکل حل میشه یا نه...نقل قول:
اگه حل نشد مودم را به حالتPPPOE کانفیگ کن و دوباره تست کن...
شما چه سرویسی دارین؟!نقل قول:
چجوری هست که داون و اپ استریم شما را روی 1 مگ بستن؟!
به نظر من هم اول برو پارس انلاین بگیر اگه دیدی مشکل داری بعد بیا شاتل یا جای دیگه...نقل قول:
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
راستش من یه smc7904wbra4دارم و برای وصل شدن به xbox live باید یه سری پورت ها رو از طریق nat باز کنم اما تو مودم من هیچ قسمتی به نام nat نداره
باید چی کار کنم ؟
بعد میخواستم بدونم چطوری باید از سرور شاتل شیراز پینگ بگیرم
لطفا ادرسش رو هم بزارین برا پینگ گرفتن
ممنون
بچه هاي ديگه كه از پارس انلاين سرويس ميگيرن. لطف كنن بگن سرعت 128 براي چه حجمي چه قيمتي رو پرداخت ميكنن؟؟ در ضمن از كدوم نمايندگي گرفتن. خواهشا جواب بدين.
سلامنقل قول:
سرویس 128 ترافیک 9GB - سه ماهه 32700
دفتر مرکزی پارس آنلاین:خیابان عفیف آباد-مجتع تجاری حافظ-تلفن:6288711
می ارزه .نقل قول:
شاتل 3 ماهه 6 گیگ 29900 هست .
2800 گرونتر از شاتل با این تفاوت که 3 گیگ بیشتر میده و سرعتش هم خیلی از شاتل بیشتره.
جمع کنیم بریم پارس آنلاین.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
خب نوشتم که چه سرویسی دارم ! عکس هم که گذاشتممممممممممممم !!!!!!!!!!!!!!نقل قول: