واسه شارژ اولیه بذارم بیشتر به شارژ باشه ؟ مثلا 6-7 ساعت یا مثل مواقع عادی هر وقت خودش گفت تمومه
بکنمش از شارژر ؟ گوشی در این بین خاموش باشه یا فرق نمیکنه ؟
Printable View
واسه شارژ اولیه بذارم بیشتر به شارژ باشه ؟ مثلا 6-7 ساعت یا مثل مواقع عادی هر وقت خودش گفت تمومه
بکنمش از شارژر ؟ گوشی در این بین خاموش باشه یا فرق نمیکنه ؟
وقتی گوشی کامل شارژ می شه دیگه شارژ نمی شه!!!نقل قول:
ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!
شب وقتی خوابیدی بزار شارژ بشه!!
سلام
کسی گوشیشو به ورژن 21 آپ کرده؟
تغییراتش چی هست
اگه جواب بدین ممنون میشم
به نظر من بهتری ورژن همون 20 توی این چیزی ای مزخرفی دیدم(توی گالری فایلای بی معنی اضافه میش ) که نه توی 20 بود نه 11نقل قول:
البته 11 خیلی سرعتش پایین بود.یکی از چیزای خوب 20 و21 دیکشنری ه که وقتی میری سایت برای همه زبان ها از جمله فارسی ساپورت داره
اگه میخوای آپدیدت کنی با خود نوکیا آپدیت کن حتما هم شارژت پر باشه و دستگاهت با یو پی اس داشته یا با لپتاپ باشه تا مشکلی پیش نیاد با کابل هم کاری نداشته باش
دوستان من میخوام بگیرم فقط من به چه روشی ساین کنم گوشی رو که دیگه مشکلی نداشته باشم؟
در ضمن قاب کریستال برای این گوش هست؟
شنیدم یه محافظ ال سیدی مخصوص برای این گوشی اومده درسته؟از کجا باید بخرم؟
در ضمن بهترین روش برای اپتودیت این گوشی چیه؟
سلام به همه . کلی درباره 5800 تعریف کردین حالا یکی بگه اگه بخوام یکی بخرم به چه چیزایی حواسم باشه و باید رعایت کنم .
چه نرم افزارایی باید داشته باشه؟
آخرین قیمتش چنده؟
مرسی از راهنمایتون:8:
اگه منظورت نرم افزارهایی مثل آفیس، آکروبات ریدر یا نرم افزارای شبیه Paint هستش اینا تو گوشی نصب نیستن.
اصلا اول که گوشی رو میگیری فیرمور 11 روش نصبه که باید آپدیتش کنی، توی فیرمور 11 حتی دیکشنری خود نوکیا هم نیست، ولی با آپدیت فیرمور به 20 یا 21 دیکشنری هم اضافه میشه که لیست دانلود همه دیکشنریهای نوکیا به زبانهای مختلف توی این لینک هست:
توی پوشه Application دو بازی از پیش نصب شده به نامهای Bounce و RT GR وجود دارن؛ اولی توپ بازیه و دومی اتومبیلرانی. نرم افزارهای IM برای InstantMessaging و Real Player برای پخش فایلهای ویدئویی هم از قبل نصب شده اند + Calculator + Notes + Recorder +Clock + Converter.کد:http://europe.nokia.com/A4680276
و نرم افزار مخصوص GPS که زیر آیکونش نوشته Location
توی جعبه گوشی هم باید هندزفری نوکیا،کابل TV-out،پایه برای نگهداشتن گوشی روی یک سطح،کابل USB،شارژر،بند، قلم اضافی موجود باشه.
دوستان اخرین فریم وری که اومده Stable پایدار هستش ؟؟ یا به صورت رسمی نوکیا اعلام نکرده؟/
oracleorator جان مرسی از اطلاعاتت . در مورد کشور سازندش چی .؟ :8:
خواهش می کنم.
مال خود من Made in Hungary (مجارستان) هستش.
این ورژن 20 یه قسمت مزخرف داره ، وقتی sms رو میخونی پوشه بسته میمونه و فقط از علامت ستاره قرمز میشه فهمید که خونده نشده.
سری xpress music از قبل ساخت مجارذستان بود!!ولی این هم چینی داره و هم کجار و هم فنلادی!!نقل قول:
تفاوت خاصی ندارن!!ولی اگه مجار یا فنلاندی گیر بیاری بردی!!
چی میگی!!! نکنی یه وقتا،6 ماه نشده باطریتو ضعیف میکنه.حتی یه بارش.نقل قول:
باتریهای Li-Ion را اگه بیخودی بزنین تو شارژ باشه وقتی پر شده
باعث میشه بین الکترودهاش(صفحاتش)پلاک به وجود بیاد،
اونوقت باتری هر بار کمتر و کمتر کامل شارژ میشه.
Jorma Ollila رییس کنونی شرکت نوکیا در هنگام رونمایی از 5800نقل قول:
برای اولین بار اعلام کرد:سری XpressMusic در خاک فنلاند تولید نمی شوند.حالا
شما دوباره بگو فنلاندیش گیر میاد.
Made In Finland یا Fabrique en Finlande برای سری XpressMusic
بالاخص 5800 نداریم.
سلام
من بین خرید این گوشی و گوشی سامسونگ F480 دو دلم
از لحاظ مشخصات که نوکیا سره ولی از لحاظ طراحی سامسونگ خیلی بهتره (البته از نظر من)
نوکیا خیلی درازه و اینش تو ذوق می زنه همینطور اون حاشیه ی گوشی ...
از لحاظ قیمت هم که سامسونگ ارزون تره (برخلاف چیزی که تو سایت جی اس ام ارنا اومده)
شما ها چه نظری دارید؟
(بعضی ار دوستان هم می گن سامسونگ مخصوصاً با کاور چرمیش با کلاس تره)
ممنون از راهنمایی همگی
اگر امکانات میخوای فقط نوکیانقل قول:
اما اگر فقط یه گوشی میخوای که خوشگل باشه و هرازگاهی فقط باهاش یه زنگ میزنی و موزیک و بازی و برنامه برات مهم نیست برو سراغ سامسونگ.
اصولا سیستم عامل مسخره سامسونگ اعصاب آدمو خراب میکنه. من با داشتن سامسونگ به برنامه و بازی که هیچی، دیگه به اس ام اس هم فکر نمیکنم.
سلام دوستان من به تازگي يه 5800 گرفتم و نمي تونم تنظيمات اينترنتش رو فعال كنم در ضمن ايرانسل دارم ولي اونها هم تنظيمات اين گوشي رو فعلن ندارن ميشه كمكم كنيد
اف 430 که اصلا سیستم عامل نداره :31:نقل قول:
برنامه های جاوای بالای 1 مگا بایت رو هم اجرا نمیکنه
در مورد نسبت 9 به 16 صفحه 5800 یا به قول دوستمون دراز بودنش
هم اضافه کنم این یه استاندارده که بر خلاف نسبت قدیمی 3 یه 4 اف 430
در تمامی گوشی های تاچ جدید (از هر برندی ) وجود داره
مثل اکسپریا سونی
8910 سامسونگ
97 نوکیا و....
گوشيهاي جديد سامسونگ ديگه اين مشكلو ندارن. مثل m8800 و s8300 كه به راحتي برنامه هاي جاوا رو نصب و اجرا ميكنن. محدوديت حجميم ندارننقل قول:
با شماره رایگان 140 تماس بگیر و مراحلی که میگه رو پیگیری کن تا تنظیماتش برات ارسال بشهنقل قول:
140 رایگانه؟ و 130؟
140 هم برای دایمی ها هستش..
برای دریافت تنظیمات نیازی به تلفن زدن نیست
زدن کد *130# و رفتن به قسمت تنظیمات GPRS براتون ارسال میشه.
سلام دوستان من دنبال برنامه پیغام گیر برای این گوشی هستم اما هرچی گیر میارم نمیدونم چرا نصب نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی شنیدم 2 3 ماهی میشه که برنامه های اصلی این گوشی اومده که نیازی به ساین کردن نیست
آیا صحت داره ؟ از کجا بایذ دانلود کرد؟ مرسی
نه خیر صحت نداره.نقل قول:
برنامه های کاربردی موبایل
سیمبین سری 60 ویرایش 5
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=303
دوستان من به نظرم دوربینم مشکل داره یعنی همیشه وقتی میخوام عکس بگیرم تصویر نویز داره مال همه همینطوره؟اگه میشه دوستان چندتا از عکس هایی که گرفتن رو بزارن
مال همه همینطوره.نقل قول:
کلا دوربینش در حد معمولی یا پایین تره
عکساش حتی در مقایسه با عکسایی که با دوربین 2 مگاپیکسلی سونی اریکسون P990 گرفتم، کیفیت پایینتری داشتن.
خب من بعد از کلی گشتن تو گوشیها و برندهای مختلف و مقایسه گوشیهای lg و sumsung و nokia بالاخره به این نتیجه رسیدم که توی گوشیهای صفحه لمسی 5800 از همه بهتره . هم از لحاظ امکانات . هم از لحاظ عمر باطری و زمان مکالمه . به جرات میتونم بگم که هیچ گوشی صفحه لمسی وجود نداره که هم wifi داشته باشه و هم gps و هم سیستم عامل(سیمبین) و مهمتر از همه 8 ساعت بشه باهاش حرف زد .
تنها مشکلش دوربینشه که واسه کسایی که عکس گرفتن واسشون مهم نیست (مثل من) عالیه !!!!
تنها چیزی که نمیشه راحت پیدا کرد قیمت جدیدش هست که اونم از کسایی که تو قیمت موبایل هستن خواهش میکنم قیمت اونو بنویسن ....
مرسی:8:
قیمت روز انواع گوشی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218387
تمام نتایجی که بهشون رسیدی کاملا درستن:20:در مورد باتری هم واقعا یکی از بهترینهاست.نقل قول:
سلام
من یه گوشی 5700 و یه گوشی 5800 و یک هندزفری نوکیا مدل BH-210 :
1.بلوتوث گوشی من طوریکه واسه فرستادن هر چیزی به یک گوشی دیگه یک پسورد می خواد !
2.هندزفری بلوتوث 210 روی 5700 و گوشی های دیگه کار می کنه ولی روی 5800 جواب نمی ده ؟
چیکار کنم یا چه تنظیماتی رو باید انجام بدهم تا هندزفری 210 با 5800 کار کنه ؟
ممنونم
راستی چه نرم افزاری برای استفاده از GPS گوشی 5800 باید بریزم ؟
نرم افزار SmartCom GPS با ساپورت کامل 5800 به همراه نقشه های ایران (شهرها)نقل قول:
نحوه راه اندازي GPS در 5800 (Garmin Mobile XT):.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318046
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
دوستان اخرین نسخه برنامه ای که اومده یعنی فریم ور !
پایدار هستش یا نوکیا رسما تو سایتش اعلام کرده یا هنوز داره روش کار می کنه ؟
میگم بطور کلی نظرتون چیه؟
واسه یکی از بچه ها میخوام بگیرم!
لطفا اگه معایبی داره بگید:دی
ممنون/:5:
سلام دوستان
من یه 5800 دارم
و توی GSMخوندم که می تونه pdfو wordرو اجرا کنه
ولی نمی تونه من هرکاری کردم نتونست
لطفاًکمکم کنید خیلی حیاتیه
خب اول باید نرم افزار Office موبایل برای باز کردن فایلهای Word و برنامه Acrobat Reader برای باز کردن فایلهای PDF رو توی گوشی نصب کنی.این نرم افزارا از اول توی گوشی نصب نیستن.
بجه ها کسی میدونه اس ام اس هارو توی کدوم قسمت گوشی میشه پیدا کرد؟ میخوام روی کامپیوترم کپی کنم
کسی جواب مارو نمیده؟
گوشی را در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنید،بعد PC Suite را اجرا کنید،روی آیکون پاکت نامه (Messages) کلیک کنید تا برنامه Nokia Communication Centre که از زیر مجموعه های PC Suite است باز شود.نقل قول:
آنجا میتوانید به همه نقاط Message هایتان، همانطور که در گوشی به آنها دسترسی دارید،دست پیدا کنید؛یعنی Inbox و Drafts و...
با کلیک راست روی هر کدام از پیغامها مجموعه ای از اختیارات را مشاهده میکنید،چنانچه گزینه Copy رو انتخاب کنید و سپس در محلی دلخواه Paste کنید،یک فایل با فرمت VMG ذخیره کرده اید که با همین Communication Centre باز میشود.چنانچه در محیط همین نرم افزار روی پیغامتان Double Click کنید،امکان مشاهده پیغام و Copy کردن متن پیغام و Paste کردن آن در محیط یک نرم افزار متنی و در نتیجه ذخیره آن به صورت یک فایل متنی را خواهید داشت.